plamen
|
UUuuuu madonca, danes pa ste čveke sem na hitro preletela, še kuhinje ste not porinle Jaz tudi zbiram ponudbe, čakam da mi eno mizarstvo pošlje CD, da naju bo potem lohk kap od predračuna. Sicer hiška še ne stoji, pa bi rada postavitev, da naštimamo vodo prav. Po svoje sva jo že zrisala, sam sva eurčke zanemarila urša - poslala sem ti na FB za dodat, pa bova videli ali se poznava. Horoskop - najin naj bi bil oven, pa tudi če bo ribica nič hudega, še najbolje da 19. pride, ker imava tudi midva na 19. rojstni dan, samo druga meseca, pa še poročila sva se 19 Pa mal pred rokom naj pride, da me bodo vsi gnjavili kdaj bo.... dolžina mat. vratu- ne vem ali ti je še katera odgovorila, za dolžino mat. vratu? Moj je 5 cm, od kolegice pa 4,5 (rok januar) - tolk za primerjavo s tvojo dolžino. Pa tudi meni ni nikamor v materinsko napisala. Merila mi ga je v 15t, zdaj pa ne vem ali mi ga bo na MF tudi..... Bom javila. dobrodošle nove nosečka 24 - lepa sobica, najina bo tudi zelena, za slikico se moram pa še odločiti. Zberem ko bo oprema določena, da kaj skombiniram. brcike - vedno ko se vozi, pa naj šofiram jaz ali pa kdo drug. Faca mala, sam upam da bo mel rad vožnjo, ker se bo vozil vsak drugi vikend v Gorico. Me je pa danes na poti domov tolk na wc tiščalo, pol je pa še mali v akcijo in sploh nisem vedla al bo šlo do doma ali bom kak drevo obiskala pa sva se strinjala, da ga ni čez domači wc. rožca26 - prelepe cunjice sem ravno zadnjič gledala te pici mici št., k sva s sestro kupovali. Ampak tokrat boš ti štartala pri 56 boš vidla urša+rožca+? - drug teden tortica v Domžalah? Jaz sam torek pa petek ne bi. PA vidve? Ura? FB - jaz v skupino ne bom šla, drgač pa sem za prijateljevanje ene sem poklikala, ene pa še moram najdt.
|