|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
12.11.2009 15:12:52   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3vid

carski rez sem imela, ker se Vid ni hotel spustit in po dolgem mučenju.:)
tudi drugič grem na carski rez, tako da sem kar vesela.user posted image
zdaj si moram samo datum izbrat oz se nisva se z možem odlocila ali bi imela vodnarja ali ribico.user posted image

rožica26:  A  ti je druga nosečnost  drugačna od prve?
jaz sem se pri Vidu zredila 30 kg, zatekala, zgaga me je pekla.Na začetku pa splo nisem vedela da sem noseča.
zdaj pri tej pa nisem imela apetita, zredila sem se do zdaj 5kg.user posted image in samo spala bi.user posted image

1. Vid- 21.06.2007
2. PDP - 02.03.2010

Definitivno drugačna. Pri Vidu se mi je zdelo kot da nism noseča (nobene slabosti, nič), zdej pa utrujenost skoz, slabosti do 3,5 m, teža pa ni različna. Sam pri meni (po mojem) ni to ok. Jest sm mela CR zaradi preeklampsije, pa ker je bil tamal ful zahiran. Zato sem tudi rodila 7 t prej - je blo nuja, če ne našega sončka ne bi mogli rešiti. AMpak smo mi zdej odlično.
Če ti je vse drugač maš pa lahko da punčko. Mi jo po vsej verjetnosti pričakujemo. Po vseh izračunih pa G je tudi rekla, da se zna zgodit da je pupa.
NO, ampak to bomo videli marca, če ne prej user posted image
Če pa mene vprašaš kero znamenje je boljše od teh dveh, ti pa jest k iz topa iztrelim, da je to vodnar. user posted image  Sem jest vodnarka, pa vem, da smo vodnarji ful fajni. Pravi carji user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3vid)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
12.11.2009 15:21:16   
7lina7
vekybel - samo zate user posted image .

http://www.ikea.com/at/     pa si lahko ogledaš kaj vse nudijo..user posted image

res se splača! pa če še skočiš do Toys'R'us -a ,ki je 200m stran ti tudi ne bo žal.  trenutno imajo Pamperske po hudo nizkih cenah!

Lin@

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
12.11.2009 15:27:01   
7lina7
rožica- tud jaz sem za vodnarje !! moj user posted image je vodnar in je čist ok! user posted image

ko sem zanosila sem najprej šla računat PDP in ko je prišel marec - me je najprej spreletelo 'joj, pa ne riba..' ( ne bit hude,tiste ki ste ribe!! user posted image )   nekak se mi zdi, da po znamenju- ki seveda ni merilo- ne pašemo skupaj. me je strah,da bo dete premirno user posted image .. pa kaj čemo-če ne gre izbirat!  

3vid- dobrodošla med nami !! user posted image

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
12.11.2009 15:45:33   
lunka1
K sreči je astrologija vse več kot samo to, kje se nahaja Sonce (to se bo pač nahajalo v Ribah, ko bomo me rodile - večina nas...). Bolj pomemben je podznak, oziroma ascendent, ki je odvisen od kraja in ure rojstva. Pa vsi planeti (Luna, Saturn, Jupiter itd...), pa kako so hiše postavljene in še najbolj aspekti oz. odnosi, ki jih ti planeti tvorijo med sabo.

No, jaz sem šla pogledat, kako izgleda astrokarta mojega deteta in lahko povem samo to, da bo ta ribica izredno poduhovljena, ker ima polno, ampak res POLNO hišo duhovnosti. Bo en tak vesoljček, z veliko znanja, potrpežljivosti, modrosti..

So pa tudi ribice izredno lep znak (moj partner in moja mami), le z njimi je treba delati precej v rokavicah... So pa zelo ustvarjalne, umetniške, smisel imajo za praktično vse zadeve, ki so povezane s tem, poduhovljene itd. Le malce več časa potrebujejo z naše strani in pozornosti.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
12.11.2009 15:52:11   
meti.v
lucika: men so samo enkrat zmerl čudnuser posted image  pa tuki v naši bolnici sploh nimajo take posebne sobeuser posted image   sestre so me pustile čakat na zdravnika k sm ga komi dočakalauser posted image  me je pa pol zdravnik sam prašu če želim en dan not ustat pa sm rekla če loh ne, no pol pa sam kri pa vodo sm dala pa reku je da si morm vsak dan zmert doma in naslednič  pokazatuser posted image  zaenkart mam doma normalngauser posted image  bom pa vidla kaj bo reku naslednič upam da so izvidi ok

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
12.11.2009 16:01:47   
Anonimen
lunka1: ti dam čisto prav, glede teh astroloških znamenj. Jaz recimo sem škorpijonka, pa sploh nisem tista tipična. Vsekakor imam nekaj groznih lastnosti škorpijonov, nebi pa trdila da sem čisti škorpijonček. Jaz samo potihem upam, da moj user posted image ne bo oven, ker z ovni se jaz sploh ne štekam, ribice so pa men čist super-sicer bolj občutljivčki, ampak še zmeri boljš kot trmasti ovniuser posted image

(odgovor članu meti.v)
  Neposredna povezava do sporočila: 3681
12.11.2009 16:04:37   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

rožica- tud jaz sem za vodnarje !! moj user posted image je vodnar in je čist ok! user posted image

ko sem zanosila sem najprej šla računat PDP in ko je prišel marec - me je najprej spreletelo 'joj, pa ne riba..' ( ne bit hude,tiste ki ste ribe!! user posted image )   nekak se mi zdi, da po znamenju- ki seveda ni merilo- ne pašemo skupaj. me je strah,da bo dete premirno user posted image .. pa kaj čemo-če ne gre izbirat!  

Jest sm tud za vodnarko - ampak zaradi nečesa drugega:

jest vodnar, moj dvojček, vid tehtnica ... a vidite kam user posted image  taco moli user posted image  ja, vsi smo zračna zanamenja, pa hočm, že zaradi naše pupe, da je tudi ona. Da se ne bo počutila ful drgačno, pa k črna ovca ... ja, sej vem, da v puberteti bo tko al tko, sam vsaj neki nam ne bo naprej metala user posted image  

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
12.11.2009 16:11:01   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

lunka1: ti dam čisto prav, glede teh astroloških znamenj. Jaz recimo sem škorpijonka, pa sploh nisem tista tipična. Vsekakor imam nekaj groznih lastnosti škorpijonov, nebi pa trdila da sem čisti škorpijonček. Jaz samo potihem upam, da moj user posted image ne bo oven, ker z ovni se jaz sploh ne štekam, ribice so pa men čist super-sicer bolj občutljivčki, ampak še zmeri boljš kot trmasti ovniuser posted image

uh, a škorpijonka?? pol bi se pa z mojo sestro ful fajn štekale user posted image  Jest lih ne vem, kok se štekam s škorpjoni, ampak to je čist odvisno, če si v sorodu z njimi user posted image  Zdej sestro živiva ločeno, pa se nisva niti najmanj šteknle - non stop pretepi, zdej k pa živim 40 km stran, pa ne morva ena brez druge user posted image user posted image user posted image
Ribice pa vodnarji ... hm ... vodnarji smo baje itak neki extra user posted image  pa ful delikatni pa tralala hopsasa. Ne vem no, jest se seb zdim čist super user posted image  Če majo pa drugi probleme z mano je pa to njihova stvar ne moja user posted image
Ovni pa vodnarji ... je pa že mal bolš. Vsaj jest se s svojim bratrancem fajn štekam ... so mi ful kul.

Ampak vse je pa čist odvisno od vzgoje. Če bomo dovolile, da nas vodnarji/ribice/ovni teptajo in nam ugovarjajo, si bomo starši čist sami krivi. Pa luna, sonce ... nimajo čist nič pri tem. Sam svetjo nam. Ne, lažem ... luna mal vpliva na porod, če je lih polna ali pa prazna user posted image user posted image

Mogla sm mal tko napisat ... pa brez zamere user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
12.11.2009 16:12:41   
rožca26
Sm pa pozabla neki napisat - jest sm pa dons prvo (in mislim, da skoraj edino) stvar kupila za našo pupo. V BC en komplet. Je bil tko lepe zelene barve, tko da če bo slučajno fant, da ne bo lih roza user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
12.11.2009 16:16:54   
3Sonček3
rožca nism jezna, upam da niso one jezne k jim js odovorim prčakujejo pa tvoj odgovor. Sej sm vedla da je dobr dat seznamčk gor za v P k se mi je zdelo da boste ve že najbl vedle kako pa kaj, nism jezna glede tvoje pripombe sej sm tut sama napisala da mam občutek kot da pakiram za na počitnice user posted image . Je pa tut res da če bom ostala dlje not mi bo user posted image use sprot  prnesu. Hvala vam user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
12.11.2009 16:24:54   
3Sonček3
lunka1 a bi lahko še meni pogledala astrokarto za mojo user posted image . A rabš še kakšne druge podatke? Sm povej bom use posredovala. Js bi se tut raj odločla za vodnarja kot za ribico in upam da bo moj user posted image počakou tolko v bušiju da bo pršu vn ko bo v igri oven, ribice mi res nekako negrejo, bi se pa tut to navadla če bi jo pač mela doma. Js sm tipični lev in moj user posted image čisti strelec in nevem kako bi se navadla na ribo user posted image . Drgač se pa js kot levčk zlo dobr razumm z ovni, vodnarji in strleci, nikakor mi ne grejo ribe in škorpijoni, druge pa že znam u red spraut. To sm js pogruntala v svojem življenju. Pa upam da nebo kera kej zamerla, ljudi ne obsojam po znamenju in sem prepričana da je kje na svetu ribica k bi se js ful ujela z njo user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
12.11.2009 16:35:43   
lunka1
3sonček3: jaz ne vem, koliko se spoznaš na vse te zadeve, mogoče je bolje počakat, ker je tega fuuuuuuuuuul, če se človek spravi gledat... lahko ti izračunam položaje planetov pa hiš (kje so postavljeni, pa kakšni so aspekti), potem pa ti googlaj dalje.. saj tega je ful napisanega, če znaš angleško, pa še toliko bolje. na netu je ogromno.

če te zanima, potem mi daj PDP in kraj, kjer naj bi se dete rodilo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
12.11.2009 16:38:26   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

lunka1 a bi lahko še meni pogledala astrokarto za mojo user posted image . A rabš še kakšne druge podatke? Sm povej bom use posredovala. Js bi se tut raj odločla za vodnarja kot za ribico in upam da bo moj user posted image počakou tolko v bušiju da bo pršu vn ko bo v igri oven, ribice mi res nekako negrejo, bi se pa tut to navadla če bi jo pač mela doma. Js sm tipični lev in moj user posted image čisti strelec in nevem kako bi se navadla na ribo user posted image . Drgač se pa js kot levčk zlo dobr razumm z ovni, vodnarji in strleci, nikakor mi ne grejo ribe in škorpijoni, druge pa že znam u red spraut. To sm js pogruntala v svojem življenju. Pa upam da nebo kera kej zamerla, ljudi ne obsojam po znamenju in sem prepričana da je kje na svetu ribica k bi se js ful ujela z njo user posted image

js poznam eno ... zlato, ki izpolnjuje želje user posted image
Drgač pa jest poznam kr neki ribic, pa so čist kul (tast, od mojga sestra, od bratranca frend ...) sej pravim, da astrologija ni vse, je tudi karakter in vzgoja. Predvsem to zadnje.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
12.11.2009 16:39:40   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

3sonček3: jaz ne vem, koliko se spoznaš na vse te zadeve, mogoče je bolje počakat, ker je tega fuuuuuuuuuul, če se človek spravi gledat... lahko ti izračunam položaje planetov pa hiš (kje so postavljeni, pa kakšni so aspekti), potem pa ti googlaj dalje.. saj tega je ful napisanega, če znaš angleško, pa še toliko bolje. na netu je ogromno.

če te zanima, potem mi daj PDP in kraj, kjer naj bi se dete rodilo.

zame tudi: 2.3.2010 v Ljubljani

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
12.11.2009 16:40:45   
rožca26
Zdele je pa mal zatišja ... so punce na čveku v Zvezdi. JOJ sem jim fovž.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
12.11.2009 16:42:02   
lunka1
bom naredila karto, pa prilimala, potem pa ve same malo pobrskajte, ok?

ps: pa podznaka oz. ascendenta ne bo, ker pač ne veste ure rojstva. to boste pa izvedele, ko boste rodile user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
12.11.2009 16:42:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Rožca sem šele zdej vidla da imave skupaj PDPuser posted image user posted image  pa obedve imave napovedan user posted image .

Me zanima če boma skup rodile - no na isti datum. zanimivo bi bilo

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3692
12.11.2009 16:44:01   
Anonimen

Zdele je pa mal zatišja ... so punce na čveku v Zvezdi. JOJ sem jim fovž.

evo mene user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3693
12.11.2009 16:44:26   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Rožca sem šele zdej vidla da imave skupaj PDPuser posted image user posted image  pa obedve imave napovedan user posted image .

Ja, bi bilo, sam kokr kaže ne. Jest bom vesela, da bom prisopihala do 36. tedna. Vseeno bi bilo pa fajn.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
12.11.2009 16:47:54   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Ja, bi bilo, sam kokr kaže ne. Jest bom vesela, da bom prisopihala do 36. tedna. Vseeno bi bilo pa fajn.

pusti se presenetit :)

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3695
12.11.2009 16:48:57   
Anonimen
aja pa danes sem izvedela veselo novico da bo mogoče drug teden naš Matevž že domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3696
12.11.2009 16:50:42   
lunka1
rožca26:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=4j0fileo0pT3u-u1219944726&lang=e&gm=a1&nhor=6049010&nho2=432535&btyp=2&mth=gw&sday=12&smon=11&syr=2009&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

Večjih razlik ni med mojo in tvojo karto. Glede na to, da sem jaz zase računala, za 15.3. skoraj isto pride. Razlike so edino v Soncu (hišo zamenja v 30 dneh), Luni (zamenja vsak dan), Veneri in Merkurju (približno en mesec). Ta karta velja praktično za vse, ki bodo rodile med 2.3. in 15.3. Ne pove pa nam ascendenta, ker pač ne vemo ure rojstva user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
12.11.2009 19:10:03   
lunka1
pozabila sem še napisat, da se glede na to, kam pade ascendent, spremeni lahko tudi vrstni red hiš, tako da s te karte si poglej samo planete (v kateri hiši je in ne tudi v katerem znamenju) ter aspekte med njimi.

torej:
sonce, merkur, venera, jupiter, uran v 12 hiši, mars v 5 hiši, luna in saturn v 7, pluton in severni vozel v 10, neptun in kiron v 11.

kakorkoli, glavne značilnosti: blazna poduhovljenost, občutki, kot da niso od tu, precej težav z drugimi, ki jih večinoma ne razumejo (drugi njih...), mogoče bi se take otroke dalo označiti celo za malo čudaške... definitivno bo to generacija, ki nas bo "prišla učit" ;)

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
12.11.2009 19:11:08   
plamen
UUuuuu madonca, danes pa ste čvekeuser posted image sem na hitro preletela, še kuhinje ste not porinleuser posted image Jaz tudi zbiram ponudbe, čakam da mi eno mizarstvo pošlje CD, da naju bo potem lohk kap od predračuna. Sicer hiška še ne stoji, pa bi rada postavitev, da naštimamo vodo prav.  Po svoje sva jo že zrisala, sam sva eurčke zanemarilauser posted image

urša - poslala sem ti na FB za dodat, pa bova videli ali se poznava.

Horoskop - najin naj bi bil oven, pa tudi če bo ribica nič hudega, še najbolje da 19. pride, ker imava tudi midva na 19. rojstni dan, samo druga meseca, pa še poročila sva se 19 user posted image Pa mal pred rokom naj pride, da me bodo vsi gnjavili kdaj bo.... user posted image

dolžina mat. vratu- ne vem ali ti je še katera odgovorila, za dolžino mat. vratu? Moj je 5 cm, od kolegice pa 4,5 (rok januar) - tolk za primerjavo s tvojo dolžino. Pa tudi meni ni nikamor v materinsko napisala. Merila mi ga je v 15t, zdaj pa ne vem ali mi ga bo na MF tudi..... Bom javila.

user posted image dobrodošle noveuser posted image

nosečka 24 - lepa sobica, najina bo tudi zelena, za slikico se moram pa še odločiti. Zberem ko bo oprema določena, da kaj skombiniram.

brcike - vedno ko se vozi, pa naj šofiram jaz ali pa kdo drug. Faca mala, sam upam da bo mel rad vožnjo, ker se bo vozil vsak drugi vikend v Gorico. Me je pa danes na poti domov tolk na wc tiščalo, pol je pa še mali v akcijo in sploh nisem vedla al bo šlo do doma ali bom kak drevo obiskalauser posted image pa sva se strinjala, da ga ni čez domači wc.

rožca26 - prelepe cunjiceuser posted image sem ravno zadnjič gledala te pici mici št., k sva s sestro kupovali. Ampak tokrat boš ti štartala pri 56 boš vidlauser posted image

urša+rožca+? - drug teden tortica v Domžalah? Jaz sam torek pa petek ne bi. PA vidve? Ura?

FB - jaz v skupino ne bom šla, drgač pa sem za prijateljevanje user posted image ene sem poklikala, ene pa še moram najdt.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
12.11.2009 19:32:06   
vekybel
Punce hvala vam za informacije za Ikeo, res ste pridne ej, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sara2007: full lepa sobica res, tako luškana. Sem ti poslala ZS za kavico jutri!

nosečka24: full lepa kuhinja, prav moj stil in še bela barva, moja najljubša barva.
Nam sta moja starša kupila kuhinjo od marlesa in stole za mizo, tako da si greva v kratkem pogledat še steklene mize. Pa sobica je tudi lepa. Kako sta te rožice izvedli-narisali?

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?