Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 midva sva že vnaprej povedala staršem in prijateljem (in še ponavljava..), da daril ob rojstvu (raznih oblekic in igrač) ne potrebujeva, ker sama najbolj veva oz. bova vedela, kaj najin otrok rabi.. rekla sva, da bi raje za darilo vzela kakšen bon za otroško trgovino ali pa kar denar. mogoče se sliši ful neosebno, ampak tako pač je. mene so itak vsi navajeni, da povem direktno, tako da upam, da se bo prošnja upoštevala.. imava pa tudi že cel kup enih oblekic, ki sem jih kupila bodisi jaz bodisi moja mami, ki je čist "usekana" na cunjice sm to tudi jest rekla našim babicam pa dedkom, pa moji starši in tast razumejo, moja tašča je pa neki extra Bol k ji tupiš v glavo, da mamo cunj za izvoz, bolj kupuje No, vsaj vemo po kom Vid ne sliši Sam zdej sm se pa navadla, da če neki res ne rabmo, ji kr po mojmu pošljem nazaj Nej ji bo jasno, da jest odločam kaj in kako. Ok, ne rečem za njegovi teti - nimata lih denarja (sta obe še študentki) in če kej za Vida kupita z veseljem sprejmem, ker vem, da bi ta denar lahko zapravle za kakšne pomembnejše stvari. Sam tašča bi pa res lahko nehala pretiravat, pa tega nikakor ne razume. Sem se zdej odločila, da če bomo meli , bo to vedela šele po rojstvu, ker če ne bi mela že zdej 3 t oblekic Neki bi pa tudi mami kupila svoji za lušt.A ne?? JA se kar strinjam z vama. Jst sem bila pri Živi najbolj vesela plenic pa robčkov. Glede cot pa jst najraje sama kupujem kar je meni všeč. Pa glede igrač tudi. Sej je fajn, da se kdo spomni, samo včasih pa najrajše vidim da nič ne dobim, da ji jst kupim
|