Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 8:55:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Glede hrane...a vse tocno po ml veste kolk pojedo? Jst nism na to nikol gledala in nimam pojma kolk poje... LARISSA ZNA PA LUPCKA DAT.... JI JE FUL FAJN SE CMOKAT pri nas tudi že ene 2 meseca cmokamo in najbolj je fajn,ker počaka da jo pogledaš mleko itak vem koliko poje,malico in kosilo ji pa pasiram v lončku ki ima merice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 9:11:07
|
|
|
|
Čebel@
|
ko pa jaz pridem,pa vse zginete ko kafre LEP DAN!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 9:15:05
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Šaki - pri LCD televizorjih samo primerjaj npr. kontrast (npr. 1:30000, 1:80000), ločljivost (1266x768 pik), velikost ekrana. Večje so številke, bolje je. No in potem primerjaj kje so televizorji z enakimi lastnostmi cenejši. (npr. videla sem tv v hoferju, ki je ful poceni pa ima kontrast le 1:8000, kar potem pove, zakaj tako nizka cena...) hvala ti! pa djte no ve ste malo nore brez zamere v doberm smislu.kok napišete.resnično kje vam cajt????? NO JA JZ SEM JO dala zdjle spat tavečji gleda bombažke.jz pa tukaj. smo včeraj malo meli feštico ko je blo martinovo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 9:19:28
|
|
|
|
Urša08
|
Čebel@ tuki sem, sem šla posodo iz stroja dat, pa mal kuhno pospravit Šaki pa sej ni težko na vsake kvatre če si doma mal pokukat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 9:45:49
|
|
|
|
Šaki
|
ja meni je ker vsakič ko mam komp prižgan mi tamal teži dj pujso pepo mami. pol pa on zakomadira....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 9:49:11
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro..... NOčka lepa....Tarja se je kar prštulla med naju....že ta drugič to noč .men je pa tko težko Onasiss...sej ponavadi so taki prikriti nameni...kolk se znajo pol Ruse narest..kolk mi to požre živce.....Čestitke za brezkompromisnost...le tako naprej......jst se tut ne dam motit..tolk malkrat ko kam grem.... PIškot....dobra si ,da zdržiš tole celonočno dojenje.... Skoz je...dobra je...ti pa še bolj MIhailo...zakaj . če smem vprašat, pa skoz kamilice pije Mihailo.... Veš kako je...prehlad traja en teden al pa sedem dni...in treba je zdržat...druge ni.... Claud....full dobr za lupčke.... Dobra šala dneva Sunny...neprijetno tole s službo.....pr nas so imeli tut študenti od vedno več veljave kolk redni....krut svet Glede noč, pa res ne vem....bogica.čeprav je danes Gaja kar malo bolje spala.... JSt tut ne morem it ib 20.00 spat....pol se mi zdi ,da nimam nič lastnega časa...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 9:50:20
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki ja meni je ker vsakič ko mam komp prižgan mi tamal teži dj pujso pepo mami. pol pa on zakomadira.... tko je pr nas...sam da so Telebajski al pa NOdi..al pa Hubba Bubba..pesmca od ČUkov
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 10:12:30
|
|
|
|
sjmm
|
DOBRO jutro, no, sej je že cel dan, še mal pa bo sonček pri nas, zdej so mi v spalnic še roleto namontiral, smo okno zamenjali, pa je še ni blo mali priden ponoči, sem mu sam ene 2x šla dudo popravit- to je pri nas ffuull uspeh evo pa še ena včerišnja z aprilskih krofkov MOŠKI SO NAJBOLJ ŽALOSTNA ŽIVAL NA SVETU, KER IMAJO SESKE BREZ MLEKA, PTIČA BREZ KRIL, JAJCA BREZ LUPINE IN MOŠNJO BREZ DENARJA. PODATEK, DA JE KAR 8O% ŽENSK SAMSKIH, PA GOVORI O TEMU, DA JIM JE POSTALO JASNO, DA SE ZARADI 10 DAG KLOBASE V HIŠI NE SPLAČA REDITI CELEGA PRASCA. sej je mal huda, vem, ampak.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 10:15:01
|
|
|
|
sjmm
|
zdej vs grem pa mal prebrat, pol pa v šetnjo........
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 10:16:38
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm MOŠKI SO NAJBOLJ ŽALOSTNA ŽIVAL NA SVETU, KER IMAJO SESKE BREZ MLEKA, PTIČA BREZ KRIL, JAJCA BREZ LUPINE IN MOŠNJO BREZ DENARJA. PODATEK, DA JE KAR 8O% ŽENSK SAMSKIH, PA GOVORI O TEMU, DA JIM JE POSTALO JASNO, DA SE ZARADI 10 DAG KLOBASE V HIŠI NE SPLAČA REDITI CELEGA PRASCA. sej je mal huda, vem, ampak..... MOŠKI SO NAJBOLJ ŽALOSTNA ŽIVAL NA SVETU, KER IMAJO SESKE BREZ MLEKA, PTIČA BREZ KRIL, JAJCA BREZ LUPINE IN MOŠNJO BREZ DENARJA. PODATEK, DA JE KAR 8O% ŽENSK SAMSKIH, PA GOVORI O TEMU, DA JIM JE POSTALO JASNO, DA SE ZARADI 10 DAG KLOBASE V HIŠI NE SPLAČA REDITI CELEGA PRASCA.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 10:50:41
|
|
|
|
claud
|
Bejbe za info....na fb-ju sm nick zamenjala s priimkom....baje da sm iskana oseba pa me ljudje ne najdejo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 11:13:34
|
|
|
|
claud
|
A sm sama tuki? Katjusa a bomo zdj ze kj kolaz zamenjale?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 11:14:16
|
|
|
|
Šaki
|
evo me.čakam da se mala pokaka da jo previjem.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 11:19:31
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud A sm sama tuki? Katjusa a bomo zdj ze kj kolaz zamenjale? jst grem počivat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 11:23:35
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud A sm sama tuki? Katjusa a bomo zdj ze kj kolaz zamenjale? jst grem počivat lepo se spocij
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 11:24:10
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke... Nahrbtnik že PREIZKUŠEN in je fenomenalen,pa vreme tudi . Claud-super za poljubljanje Patricija že tudi nekaj časa to počne,ko gledava knjigico je zanimivo,da vedno da poljubček živi stvari,živali ali človeku...nikoli kakšni žogi,traktorju med največje ljubljence pa seveda spadajo medvedki Pokaže kje je luč,zna se posloviti in pozdraviti(ta pozdrav včasih sliči na hitlerskega )v traktorju hoče sama držati volan-a šteje to kot šoferske izkušnje ) Zna pokazati da je ajana,se nasloni na kej mehkega ali pa kar na tleh,če je kriza in te gleda tako dolgo,da skapiraš Zna se objeti ali pa odločno protestirati proti čemu ali komu odpirati priprta vrata,ugasniti in prižgati lučko.... ...joj pa tok je teh stvari...vsak dan znova preseneča,tako sem srečna ker sem lohka z njo . Želim vam lep,prijeten tale sončen dan .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 11:31:16
|
|
|
|
claud
|
Bom pa mal slikc nalepla..k mi je dolgcas Tale puncka je ze brez roke in noge... Tale mi je ful usec k ma tako lepe ucke, da jih moram pokazat Pa se ena na prostosti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 11:32:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: piskot jutro. nasa noc ista kot vse, dojenje all night long . onasis mojemu se ze oci svetijo, ker sta babi in dedi predlagala da pride martin na vikend paket. aja, pa verjetno ne bo mene ven peljal ursa ful iscem jedilnik od ziga, ki si ga en dan napisala, a se ti ga da se enkrat? Žiga takole je: zjutraj (med 7-8) - 210 ml mleka malica (med 9-10) sadna kašica (ponavadi iz dveh sadežev) kosilo (12-13) pač kosilo malica (15-16) skutka včasih ob 18 ene tri žlice mlečne kašice večerja (ob 20) 230 ml mleka pri nas je mala po obroku sita 3,4 ure Pri nas je 4 ure sit,ce pa malo bolj malo poje pa 3h
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 11:38:06
|
|
|
|
Šaki
|
uf vidm da vam ful mleka spijejo,meni ga okoli 180 ml a mislte dA je PREMALO????
< Sporočilo je popravil Šaki -- 12.11.2009 11:42:59 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 11:41:50
|
|
|
|
kayica24
|
Še od nas en pozdravček... Čakam, da se Marinela zbudi, da greva na sončka Do takrat pa slikice, da nas ne pozabite Evo, tako je smešno, če ati pije iz moje flaške... Z mamico... Lep danek
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 11:42:47
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro..... NOčka lepa....Tarja se je kar prštulla med naju....že ta drugič to noč .men je pa tko težko Onasiss...sej ponavadi so taki prikriti nameni...kolk se znajo pol Ruse narest..kolk mi to požre živce.....Čestitke za brezkompromisnost...le tako naprej......jst se tut ne dam motit..tolk malkrat ko kam grem.... PIškot....dobra si ,da zdržiš tole celonočno dojenje.... Skoz je...dobra je...ti pa še bolj MIhailo...zakaj . če smem vprašat, pa skoz kamilice pije Mihailo.... Veš kako je...prehlad traja en teden al pa sedem dni...in treba je zdržat...druge ni.... Claud....full dobr za lupčke.... Dobra šala dneva Sunny...neprijetno tole s službo.....pr nas so imeli tut študenti od vedno več veljave kolk redni....krut svet Glede noč, pa res ne vem....bogica.čeprav je danes Gaja kar malo bolje spala.... JSt tut ne morem it ib 20.00 spat....pol se mi zdi ,da nimam nič lastnega časa... Ja seveda ,da lahko vprasas...Kamilico pije ,ker jo imam rad-NESLADKANO ...sok ko mu ponudim ,ga samo pljune...saj boljse da pije caj nesladkan kot pa sok ane?A bi mu morala se kaj drugega dati?Aja pa vodo tudi pije..sam mu vedno rajsi dam toplo kamilico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 11:51:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki uf vidm da vam ful mleka spijejo,meni ga okoli 180 ml a mislte dA je PREMALO???? meni je spil 180ml...zdaj ko ne pije mleko mu naredim kasico z mlekom naosto in poje okrog 120ml vode plus 4 zlicke mleak in potem se kasice do zeljene gostote...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 11:56:53
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo mi iz sprehoda, paše....kosilo se kuha..... claud....lepe slikice sjmm.... TI SI NAŠA!!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 12.11.2009 12:00:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.11.2009 12:01:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?