|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
9.11.2009 20:55:23   
LINDI
Sem si izposodila za 1 mesec je 10e,kdo bi si mislil,da to tudi izposojajo...ja Tassika ful dobro itak se bova srečale po mojem.Ti si faca ,ker si tako kmalu rodila,samo obrnila se je bejbika,pa je že hotela venuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
10.11.2009 9:32:38   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Jaz te pediatre že cel dopoldan kličem,pa ni učinka,ali se nihče ne oglasi,ali je pa zasedeno...user posted image bom pa še malo vztrajala,saj jaz s nekaj trudim s hrano...ampak nimam več idej kaj lahko,kaj pa lahko zraven njokov ,kakšno omakouser posted image a piščančjo salamo lahko...zdaj kar ves čas jem eno in isto... a marmelado pa lahko... Midva sva imela tudi pediatrinjo,katero pa imaš TASSIKA jaz si moram zdaj izposoditi tehtnico in ga tehtat,da bom vedela

,koliko sploh podojim,ker imava celo zmedo s tem hranjenjem,ker ima z jošk premalo,potem pa dodajam po občutku,ne vem ,če hoče še dobbi še in sploh ne ve koliko je dobil...ker vsakič ko je tukaj zganja tako histerijo,ko hočeva,da bi se dojil,da je joj,danes mu je še ščistila nosek....in je totalno podivjal,smo ga ful časa mirili,zdaj pa malo kinka v košku in to je to.
Za LILINOVY nič ne vem...upam,da bosta kmalu doma....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NČ TEHTNICE LINDI!!!KAJ JO PA RABIS....SEJ JE KORENJAK.....SAM SEKIRALA SE BOS IN BO VPLIVAL NA MLEKO!!!!!!!!!!!!!!ce spi ok pol tud je ok....

zravn njokov dej kaksno omakco ni problema...od nase lunce recimo mali ne prenese paradiznikove mezge...bos videla....marmelada je ok....riomare tud...

sloncek tebi pa miljone user posted image user posted image user posted image user posted image vem kako je mucno ce so prehlajeni...jest sem kr jokala prvic zravn vsakic ko sem pucala nosek

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
10.11.2009 9:33:41   
KatMat

Sem si izposodila za 1 mesec je 10e,kdo bi si mislil,da to tudi izposojajo...ja Tassika ful dobro itak se bova srečale po mojem.Ti si faca ,ker si tako kmalu rodila,samo obrnila se je bejbika,pa je že hotela venuser posted image
zihr mu je Timej svoj kompas posodu....

< Sporočilo je popravil KatMat -- 10.11.2009 9:34:06 >

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
10.11.2009 13:16:45   
LINDI
Ma patronažna hoče,da vidiva koliko mleka imam,če ga imam premalo ali dosti...ker morava dodajati aptamil...ko bo patronažna nehala hodit,jaz neham vagat,ker mi je  šlo to v porodnišnici totalno na živceuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
10.11.2009 13:53:55   
emaa
Ma to živciranje z vaganjem je men koma. Ampak sam, da mine, da vidi, da napredujeta. Rajerjeva je pa drugač v redu (jaz imam, je  sicer Klemenčičevo, sam ne jemlje več trenutno, ker ima preveč njenih pacientov v paci bratce in sestrice), je tud mojga Davida imela čez v Lj, ko je tam delala.
Plenice, tisti čas, ko sta bila fanta (oz. Luka) tolk majhna smo imeli Pampers, pol Muller. Na začetku pa itak une iz Tosame za nedonošene. Pr Lejli bomo pa kmalu že na trojki, kako mi je to čudno.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
10.11.2009 14:29:42   
slonček1
Lindi, če patronažna hoče vagat, naj ti ona vago posodi! Si ne rabiš ti sposojat, sploh če pol ne boš več vagala. 

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
10.11.2009 16:12:44   
LINDI
Slonček  meni je patronažna rekla,da jo moram sposoditi.Pa itak ima dosti na teži .V bistvu zato,kao da ugotovimo,koliko dobi od mene ,pa koliko naj približno dodajam....čeprav je meni to brezveze,če joka,pogledam,če je pokakan,če ni,mu dam za jest...če še joka dobi še,ko ima dosti itak ne odpre več ustk...

Jaz pa sem imela pamperske,je dobil ful pikic v enem dnevu,zdaj imava hoferjeve,pa se pikice zdravijo je zelo boljše...je pa moj šibal še v mullerja po antialergic pleničke,ga je patronažna poslala.Me veseli,da je rajerjeva vredu...težko je naročiti malčka,pa nič vedeti o zdravnici,zdaj pančka naš cuker...

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
10.11.2009 16:30:32   
emaa
Lejla je bila prvič pri Rajerjevi, ko je imela vročino in bila vsa razbolena pri 15 dneh, naju je na PEK poslala. Sva bili tam skoraj en teden. 

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
10.11.2009 17:10:23   
slonček1
Lindi čudno. Moji sosedi je tehtnico posodila kr patronažna. Sicer pa itak da mu daš jest, ga itak ne pustiš lačnega. Joj se spomnim tega pri Gregorju, dojenje, črpanje, dodatekuser posted image . Zdej se hvala bogu lahko samo dojimo. user posted image

< Sporočilo je popravil slonček1 -- 10.11.2009 17:11:18 >

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
11.11.2009 9:34:30   
LINDI
Ja meni je tudi čudno....A je bil gregor težak,ko se je rodil.Moj je imel 3800 in nima dosti...kot mami rad jeuser posted image .

LILINOVY pozdravlja vse punce,upam,da kmalu pridetauser posted image user posted image user posted image user posted image za IANA pa pike poke....

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
11.11.2009 12:30:03   
LINDI
TASSIKA midva sva danes dobila rojstni list,mogoče ga ti dobiš jutri,ali si ti že urejala za vrtec,kje si našla vlogo...Ali to osebno neseš,ali napišeš v kateri vrtec bi ga dal...Kaj pa če bi rad mogoče v Trzin,kako se pa tam ureja,edino kar vem je da rabim kopijo rojstnega listauser posted image Naš mali od 9.45 nič ne spi,ne vem več kak naj ga zabavam...po mojem bova kmalu spet lačna...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
11.11.2009 12:32:58   
LINDI
EMAA a Lejla je najmlajša,kdaj se je že rodila,tudi oktobra...kako si pa vedela,da ima vročino,kje meriš dojenčkom temperaturo...jaz imam digitalni termometer,kaj pa je bilo narobe.....to sta bile na pediatrični ane...A boste ve cepile za ROTAVIRUS.

< Sporočilo je popravil LINDI -- 11.11.2009 12:33:40 >

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
11.11.2009 12:41:35   
slonček1
Ne sploh ni bil težek, je mel 3160g. Sam len je bil za vlečt.

Pozdravček Lilinovy, Ianu pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj pa je sploh blo narobe?

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
11.11.2009 12:42:03   
tassika
Lindi, nisem še dobila roj.lista, sem pa danes dobila nakazano poroniško, jeej druga plača ta mesecuser posted image

Glede vrtca, mislim, da je vpis tam aprila in oddaš vlogo, ki jo najdeš na njihovi strani, za trzin tudi ni panike daš vlogo tudi tja, ampak največ možnosti oz pik dobiš tam, kjer imaš stalno prebivališče, v trzinu nimaš nič in boš temu primerno manj točkovana.

Cepljenje za rotavirus, mislim, d ane bova dala, vsaj nisva se še o tem pogovarjala, zdajle je bila tem krst. Evo moram šibat, je čas hranjenjauser posted image

ps. moja kar lepo spi, poskusi svojega dati na igralno blazino ležat, mogoče ga bo pa interesiralo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
11.11.2009 12:43:26   
slonček1
Jaz ga bom cepila za rotavirus. Dojenčku lahko meriš temperaturo pod pazduho (kot odraslim), lahko pa tudi v ritki, sam tam je temperatura za 0,5 stopinje višja.

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
11.11.2009 13:56:50   
emaa
Ja Lejla je najmlajša, temperaturo sem merila s klasičnim termometrom kar pod pazduho (imamo tud cel kup digitalnih). Imela je pa parainfluenco 3. Ugotovili zadnji dan na PEK, drugače pa je en dan prej postala taka tečna, mal bolj rdeča je bla že nekaj dni, vsak dotik jo je vedno bolj bolel, ponoči pa vročina, zjutraj k P, pol pa v LJ, vročina kar ni padla, razdražljiva še vedno, izvidi krvi normalni. Vročina je pol padla, vse ostalo se je zrihtalo, sam niso vedeli ali je bil to normalen potek bolezni ali zaradi AB, ki so ji ga dali, ker pri tako malih ne tvegajo. Pol pa tri dni AB, pa še en dan, da je res vse v redu, po 6 dneh domov. Sem komaj čakala.
Rojstni list dobiš v cca 10 dneh, je kar hitro, davčna pa malo dalj.
Rotavirus verjetno ne bom cepila, bom pa fanta za klopni meningitis. Če sem preživela rota virus pri dvojčkih, pa še jaz, pa moj dragi za božič, bom pa ja pri enem tudi. Ni fino, se da preživet, infekcijska pa ne uide.
Jaz ravno dobro iz sprehoda,sva bili zunaj od 10-13:20, mi je že pasalo se usest, pa cel čas lepo spala, jo je svež zrak utrudil, je pojedla, zdaj spet spi.

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
11.11.2009 15:05:01   
tassika
Evo mojo novo frizuro:

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
11.11.2009 20:19:02   
LINDI
OJOJ STE IMELI PA ZELO PESTRO,JAZ SEM BILA ZUNAJ ŠELE danes kao 10 min pa sva se malo švercala sva bila dlje,upam,da grem kmalu lahko za več....ker je mali do večera pokonci,spi le kake pol ure  dopoldan,pol ure popoldan....Zanima me  kako veste,da noče več jesti...danes je večkrat prosil,vsaj mislim,potem se je pa preveč najedel in je bruhnil,čez pol ure je bil lačen,kaj narediš v tem primeru,mu daš še za jesti ali neuser posted image .Aja pa če si katera črpa,na koliko časa naj bi črpalana 3 ure ali kako,ker Timej bolj malo vleče danes je samo z ene 10 min,je samo 20...ker imam zdaj tehtnicouser posted image pa tako mi je šla na živce v porodnišnici...in to je to v celem dnevu...sva poskušala,ampak...noče ,malo vleče,pa konec pa dretje do konca in potem rabim da ga pomirim,da sploh po flaški je....škoda ker ne znajo govorituser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
11.11.2009 20:20:02   
LINDI
TASSIKA LEPI STAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
11.11.2009 21:08:52   
rožca26

Aja pa če si katera črpa,na koliko časa naj bi črpalana 3 ure ali kako,

na 3 - 4 ure  

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
12.11.2009 8:41:31   
KatMat

Slonček  meni je patronažna rekla,da jo moram sposoditi.Pa itak ima dosti na teži .V bistvu zato,kao da ugotovimo,koliko dobi od mene ,pa koliko naj približno dodajam....čeprav je meni to brezveze,če joka,pogledam,če je pokakan,če ni,mu dam za jest...če še joka dobi še,ko ima dosti itak ne odpre več ustk...

Jaz pa sem imela pamperske,je dobil ful pikic v enem dnevu,zdaj imava hoferjeve,pa se pikice zdravijo je zelo boljše...je pa moj šibal še v mullerja po antialergic pleničke,ga je patronažna poslala.Me veseli,da je rajerjeva vredu...težko je naročiti malčka,pa nič vedeti o zdravnici,zdaj pančka naš cuker...

to je men neumnost...pa oprost lindi...jest bi tvojo patronazno nekam poslala....sej ne rabis dodajat...ce vidis da pancka,je zihr sit....zdaj pa ze razberes kdaj je zadovoljen in kdaj ne....manj ko se bos sekirala boljs bo pa tud mleka bo vec k se bos nehala sekirat....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
12.11.2009 8:44:18   
KatMat

EMAA a Lejla je najmlajša,kdaj se je že rodila,tudi oktobra...kako si pa vedela,da ima vročino,kje meriš dojenčkom temperaturo...jaz imam digitalni termometer,kaj pa je bilo narobe.....to sta bile na pediatrični ane...A boste ve cepile za ROTAVIRUS.
jaz nisem,ker nasa se ne bo sla v vrtec drugo leto

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
12.11.2009 8:45:26   
KatMat

OJOJ STE IMELI PA ZELO PESTRO,JAZ SEM BILA ZUNAJ ŠELE danes kao 10 min pa sva se malo švercala sva bila dlje,upam,da grem kmalu lahko za več....ker je mali do večera pokonci,spi le kake pol ure  dopoldan,pol ure popoldan....Zanima me  kako veste,da noče več jesti...danes je večkrat prosil,vsaj mislim,potem se je pa preveč najedel in je bruhnil,čez pol ure je bil lačen,kaj narediš v tem primeru,mu daš še za jesti ali neuser posted image .Aja pa če si katera črpa,na koliko časa naj bi črpalana 3 ure ali kako,ker Timej bolj malo vleče danes je samo z ene 10 min,je samo 20...ker imam zdaj tehtnicouser posted image pa tako mi je šla na živce v porodnišnici...in to je to v celem dnevu...sva poskušala,ampak...noče ,malo vleče,pa konec pa dretje do konca in potem rabim da ga pomirim,da sploh po flaški je....škoda ker ne znajo govorituser posted image
lahko da je tak kot nasa....samo cuckal bi....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
12.11.2009 8:47:28   
rožca26
vse lepo in prov - sam če poje le 10 ml, se meni osebno zdi premalo. Mogoče me mate za mal ... sam jest sm mogla zlo pazit na hrano, ker je bil zelo zahiran in so mi orng pridigal v P glede vnešene kol. mleka na obrok. Novorojenček naj bi pojedel od 50 do 60 ml na obrok. Pa še to, če se otrok nahrani tko kt treba, ne bo zahteval hrane čez 1 uro. Kje je pa pol red??
Da pa se bi tehtal vsak obrok - dobro, prvi teden lahko za info. pol pa res ne. Pa glede na to, da se do sedaj redi ... no comment.
Vprašanje lindi - Katero patronažno pa imaš, če ni skrivnost?

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
12.11.2009 8:48:13   
KatMat
lindi opusti adaptirano mleko....svojga po flaski daj!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?