Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 11.11.2009 20:55:26
|
|
|
|
metuljcek321
|
Majuška, istočasno sva oddali post ... opala ...
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 11.11.2009 20:55:28
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa eno vprašanje..ali lahko na svoj s.p. delaš 4h oz ali se lahko zaposliš za polovični delovni čas, kot recimo v drugih podjetjih kjer si zaposlen..kje bi to izvedela? definitvno lahko! razliko plača država! si sigurna? kje naj to vprašam? na CSD? mislim da bi ti znali tut na zavodu povedat.
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 11.11.2009 20:55:56
|
|
|
|
metuljcek321
|
Sem se ustrašla, da še 1x
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 11.11.2009 21:09:10
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ahoj! Menda bom samo še cunje zložila in zavila kar proti postelji, saj že tri noči izredno slabo spim , pravzaprav oba... Pa še mulo vstaja sred noči. Mož gleda pa Ko to tamo pjeva? . Nekaj je počilo - očitno Staš ob posteljico. Ma, ta si bo še kaj naredil.. Mojcek: moje sožalje... Nočka, P.S.: Almera, kakšne posebne želje?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2009 21:11:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2009 21:12:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 11.11.2009 21:13:51
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuška, istočasno sva oddali post ... opala ... ja?
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2009 21:14:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 11.11.2009 21:15:37
|
|
|
|
metuljcek321
|
O, Krokodil Dundee - again ... ampak je tko odbit & nepokvarjen & prvinski, da je fajn ... reminds me of Australia - smo bili tam, kjer so ga snemali - Kakadu National Park ... Almera, Ko to tamo pjeva varianta A to ste vidle, fiasco od "mega" mjuzikla Mojce Horvat in kakšne scene so se dogajale post festum?: KLIKNI
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2009 21:17:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2009 21:21:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2009 21:24:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 11.11.2009 21:25:07
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuška, istočasno sva oddali post ... opala ... ja? to bi sicer neboglasnica opazila ... hi, hi ... ne vem, če mi je že kdaj to ratal - mislim poslat IN še videt to Kako mali mož Aleksander? Spi?
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 11.11.2009 21:26:17
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa dzanika, meni je mami vedno afto namazala s propolisom. kr direkt na palčko za ušesa in gor, je zapeklo in jo skurlo kmalu. v dveh dneh ni nič več! preverjeno! in naaaaaaaaaaaaaaaaaaajbolš!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 11.11.2009 21:27:12
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška diplomska...do not go there...vpraši glugico kake frajerje mamo na faksu...pošiljamo si sem in tja mojo diplomsko kot bumerang Ma, res smola, no. Pa to glih zdaj, ko si že čisto na koncu - samo še grande finale te čaka, pa se potem stvari zakomplicirajo. Ti jim kar reči, da boš poslala Dundeeja, da razreši stvari - z unim ta ogromnim nožem, a se ga spomniš? Anyway - upam, da se tole čim prej dobro izteče!!! Pa fajn brat, da ste bolje!
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2009 21:29:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 11.11.2009 21:30:28
|
|
|
|
Inigo
|
metuljček - thanks for asking! super sm. se je kr porihtalo. vse skupaj sm zgubla 7kg... sm jih 4 že nazaj dobla ostale tri pa še pridejo. lepo me je zmatralo... in ko samo pomislim na MCD... me začne šraufat jst zdj tut hodim plavat. 2x do 3x na teden. and I feel great! super je. zdj bolj kot ne žabico plavat, ampak se malo učim zdj kravl... dihanje je problem. kr zravn se še napijem pa v nos mi gre... eh! sj bo! vaja dela mojstra
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 11.11.2009 21:39:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška metuljčica..men je pa fajn brat da Anja vriska, tolk se mate luštno..,moja vriska sam kadar jo lovim...matr takrat jo pa kr zategne... ja, ej, naša je prava vriskačica lovljenje je pa tud pri nas zakon - in potem gleda nazaj in čekira, če jo še lovim, mal se boji, mal je v pričakovanju - res superca ... in potem leti, leti, leti ... pa po novem še kakšnega zajčka vmes ujame - ni več tak ziheraš kot je bla, moram rečt
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 11.11.2009 21:41:35
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Naš vojak! Bor faacaaaaaa!!
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 11.11.2009 21:42:37
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuška, istočasno sva oddali post ... opala ... ja? to bi sicer neboglasnica opazila ... hi, hi ... ne vem, če mi je že kdaj to ratal - mislim poslat IN še videt to Kako mali mož Aleksander? Spi? spi spi, začuda v normalnem položaju ... včasih se tako zvije ali skrije pod igrače, da ga komaj najdeš kako ste pri vas? vse štima?
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 11.11.2009 21:47:32
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska kako ste pri vas? vse štima? prima za Aleksandra naša se tud tko zamota ponoči - vedno, ampak res vedno se stisne čisto v zgornji kot posteljice (levo ali desno) & se tišči z glavo tako, da te kar mal zaboli, ko jo vidiš - očitno ji paše so far so good, danes je pojedla celo kosilo v vrtcu - wiii inigo, nice to read you're getting better ... Dundee je pa res zabaven ... he, he ... se reživa zraven ...
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2009 21:55:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 11.11.2009 21:59:05
|
|
|
|
metuljcek321
|
Go, soldier boy, go. In vau, kolk poletno si oblečena, Almera - noro! Tomaž Humar lost out there: KLIKNI Aneta s Kmetije je stvari vzela zelo zares ... to bo še zabavno!: KLIKNI Celine Dion ni uspelo zanositi preko IVF, čeprav se je zdelo, da bo uspelo : KLIKNI KLIKNI Angelina & daddy John Voight spet govorita drug z drugim - in to po 8-ih letih!: KLIKNI Nicole in možek sta blestela na podelitvi kantri nagrad: KLIKNI Artur za Martinovo - OMG, OMG, OMG, kakšne neodrasle izjave: KLIKNI Robert Pattison & Kristen Stewart sta baje parček in tako samo še dodatno delata super reklamo za Twilight ... fenice, a ste videle, da kmalu pride Mlada luna? (sestrična ima že karte za premiero in odšteva - ima kar na kompu odštevalnik - tistega, do sekiunde natančnega --- ah, ja, mlada leta ): KLIKNI Katie Holmes & Tom Cruise still going strong: KLIKNI Dundee's calling my name ... bye, sleep tight ... hd, srečno ju3 v Lj ... mi pa imamo popoldansko sejo & bom do ene 19.30 v šoli - zihr ... ojej ...
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 11.11.2009 22:15:10
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška stric google mi pravi da morem it dol za industrijska cona šiška - lj sever da pridem na litostrojsko...a laže? a mi je lažje da grem na celovško pa pol kje skrenem? Lažje ti bo na Celovško, za ind. cono prideš predaleč. Izvoz Lj - Center, zaviješ desno in na taprvem velikem križišču levo. Mislim, da imaš kmalu čez progo tisti naslov, če se ne motim.
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 11.11.2009 23:46:24
|
|
|
|
Majuska
|
Tako, pogledala sem Stepmom, se zjokala, zdaj grem pa lahko spat. Ne vem koliko bom zjutraj kaj tu, ker grem s fantoma od doma - populis, kontaktiraj me za kombinezonček. Nočko!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......