Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 18:24:50
|
|
|
|
biba77
|
Po moje je samo reakcija na hormonsko stanje v telesu in se ne rabiš bati. Saj je v naravnem času okoli dneva ovulacije ali drugače med ciklusom možen izcedek, ne pa, da ne bi bil pri vsej kemiji, ki jo zaužijemo med postopki. ne se sekirat!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 18:28:40
|
|
|
|
zarja1
|
Saj se tolažim, saj je čist čist malo in upam,(ker zdaj sem bla glih na wc in ga ni več) da je bil samo enkratnik. Biba hvala
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 18:29:21
|
|
|
|
zarja1
|
Zdaj pa mam dovolj službe in odhajam na dopust!!!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 18:34:34
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Punce, a ima mogoče katera kaj viška Suprefact spreja? Meni ga bo zmanjkalo... in to pomoje samo za malo . Pika meni je ostal Suprefact spray (rok uporabe je do 02.2011), tako da mi na z.s. pošlji tvoje podatke, pa ti ga z veseljem pošljem. Lp. Hvala zup2!!! Zlata si
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 19:08:42
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes No, tut jest prišla do kompa. V glavnem isto kot Mismis...v petek punkcija...folikli so kr zrasli 23,22,20 ...tu nekje...Cel čas sem dva dni vodila Mismis, zdej se je pa pokazal kva pomeni pit pir...Jah, men gre bolj vodka v grlo ...Bova pa spet skupi v petek :)))) Mismis...v čast mi je bilo popit kavo s tabo, res sem vesela, pa še Bebi sem vidla... Prov polepšale sta mi dan... OOO ŠE LEPIH NOVIČK!!!!!!! Zarja, kot kaže sedaj midve s Tanjo tebe loviva uuuuuuuuuu , bravo punci, naj bo zmagovalni petek 13.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 19:11:28
|
|
|
|
Aljonka
|
mismis in tanja - bravo punce pivička in stimulacija res pomagajo - A si same date stopko? biba - super za 17 celic to pa je rezultat! nellika - za jutri držim pesti, da hitro mine! Suzi - kaj pa ti kej počenjaš? Punce pomagajte a naj se ne bi glavoboli nehal ko začneš z menopurejm??? Kaj naj naredim sem že čist brez moči ko me cele dneve glavobol daje.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 19:22:07
|
|
|
|
biba77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka mismis in tanja - bravo punce pivička in stimulacija res pomagajo - A si same date stopko? biba - super za 17 celic to pa je rezultat! nellika - za jutri držim pesti, da hitro mine! Suzi - kaj pa ti kej počenjaš? Punce pomagajte a naj se ne bi glavoboli nehal ko začneš z menopurejm??? Kaj naj naredim sem že čist brez moči ko me cele dneve glavobol daje. Stopko sem si jaz sama dala. No, tudi vse ostale injekcije. Glede glavobola nimam nekega pametnega odgovora, ker menorurja sama nikoli nisem imela ampak nekaj pa lahko zagotovo rečem: v zadnjih šestih letih sem pojedla ali prejela toliko enakih in različnih vrst hormonskih terapij, v enakih ali različnih dozah in ... niti en ciklus ni bil enak drugemu. Hočem reči, da sem včasih imela VSE stranske učinke (npr. glavobol), včasih pa nič. Potrpi, upam, da ga ju3 več ne bo.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 19:38:31
|
|
|
|
Aljonka
|
biba - hvala ti. Jaz tud upam da bo zdej mir. Kar se pa postopkov tiče tud jaz za prva dva sploh nisem vedla da obstajajo tud stranski učinki (hvala bogu) no ampak tole je pa katastrovfa. Kaj ti se pa že tako dolgo matraš pa sem mislila, da je to tvoj priv postopek, ker na seznamu piše da je to tvoj priv IVF?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 20:36:11
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom mismis in Tanja - , madonca to pa bo res otrok , mirno roko nocoj pri stopki pa čim manj bolečo punkcijo vama želim, in mislim na vaju in na vse ostale tudi Jaz tut. Pa 13.11. je takoooo lep datum, lani tak čas sem se začela špikat
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 20:45:54
|
|
|
|
Mijavček
|
Čaw bejbe, eno veliko puso od Mijavčka in da ne boste pozabile, da navijam za vas!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 21:13:07
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Čaw bejbe, eno veliko puso od Mijavčka in da ne boste pozabile, da navijam za vas! oooo draga že celo večnost te ni blo tukajjjjj
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 21:28:47
|
|
|
|
S*
|
mis mis in tanja jes , dobro ste to zrihtale, srečno v petek zarja, upma da iscedka ni več in da te sao malo hormončki hecajo, pa uživaj na dopustu
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 21:41:00
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči lahko je posledica estrofema. Meni se je v postopku zgodilo, da sem 7 dni po m začela krvavet. So rekli, da ni nič narobe in verjetno posledica hormonske terapije. Pokliči vseeno jutri G, da se pomiriš Mišmiška in Tanja a smo že v nizkem štartu za stopko? Si jo bosta kar virtualno zapičili? http://www.youtube.com/watch?v=7_IKcMl_a9A&feature=fvw
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 22:16:51
|
|
|
|
mismis
|
Padla je, stopka. Skoraj tako kot berlinski zid hvala vsem skupaj za pestke in navijanje, ni kaj NAJBOLJŠE STE
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 22:18:21
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Padla je, stopka. Skoraj tako kot berlinski zid hvala vsem skupaj za pestke in navijanje, ni kaj NAJBOLJŠE STE ti si najboljša
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 22:18:28
|
|
|
|
zarja1
|
nič ni več izcedka, je blo glih tolk da JAZ sem vidla. Mismis bravo za stopko!!!!! Gigi lav ju.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 22:19:07
|
|
|
|
bozza
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Padla je, stopka. Skoraj tako kot berlinski zid hvala vsem skupaj za pestke in navijanje, ni kaj NAJBOLJŠE STE
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 22:19:18
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 nič ni več izcedka, je blo glih tolk da JAZ sem vidla. Mismis bravo za stopko!!!!! Gigi lav ju. Lav ju tu srce
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 22:19:40
|
|
|
|
bozza
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 nič ni več izcedka, je blo glih tolk da JAZ sem vidla. Mismis bravo za stopko!!!!! Gigi lav ju. Tudi super novica! Go girl!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 22:25:51
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Ja tut moja stopka je že v trebuščku zdej vas grem pa mal brat pa poj pokomentiram...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 22:27:26
|
|
|
|
bozza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Ja tut moja stopka je že v trebuščku zdej vas grem pa mal brat pa poj pokomentiram...
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 22:27:42
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Ja tut moja stopka je že v trebuščku zdej vas grem pa mal brat pa poj pokomentiram...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 11.11.2009 22:28:48
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Saj se tolažim, saj je čist čist malo in upam,(ker zdaj sem bla glih na wc in ga ni več) da je bil samo enkratnik. Biba hvala Upam da zgine ta izcedek, pa da je zdaj vse ok...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšen očka bo?Nekateri bodoči očetje so skeptiki, drugi sanjači, tretji vsevedi … Preberite članek (obvezno v dvoje!) in se nasmejte o...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?