Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 10:23:35
|
|
|
|
biba77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka biba - hvala ti. Jaz tud upam da bo zdej mir. Kar se pa postopkov tiče tud jaz za prva dva sploh nisem vedla da obstajajo tud stranski učinki (hvala bogu) no ampak tole je pa katastrovfa. Kaj ti se pa že tako dolgo matraš pa sem mislila, da je to tvoj priv postopek, ker na seznamu piše da je to tvoj priv IVF? Je moj prvi IVF, pred njim sem pa imela vse živo drugo. Od tega, da svojih ciklusov sploh nimam (pomeni, da za vsak ciklus jemljem hormone), do inseminacij z Klomifenom, Gonalom... Pač. vse možno. Sicer pa: Dober dan vsem. Vidim, da ste ble včeraj kar razigrane. Jah, hormončki, ne? Punce po punkciji, ima katera hiperstimulacijo? Jaz ne vem ali imam še vedno težave zaradi punkcije (17 celic) ali pa je blaga hiperstimulacija nastopila. No, ni sile. Mirujem, pijem... Malo sem brala po netu, pa je baje dobro piti izotonične napitke...
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 10:34:41
|
|
|
|
zarja1
|
DOOOOOOBROOOOOO jutro pupe moje. Kak fajn, do zdaj sem spala. Zakon. Izcedka ni, bil je enkratnik sekundni, počutim se odlično in komaj čakam ponedeljek. Mismis in Tanja super vidve to rihtata. Gigika moja veš ni bla sploh krvavitev, malo utrogestana obarvanega na roza. Tak da pomoje je zdaj ok. Gloria, enga lubčka tebi in Nikcu. Biba77 veliko pij, počivaj in merkaj kolk kaj hodiš lulat. Držim pesti, da bo samo blaga oblika-lep teren za . S* kako si ti? Drugače pa JAAAAAA GREM LENARIT NAPREJ.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 10:42:47
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj... Četrtek, 12.11. Nellika fajn zrihtaj jutri....... Tanja, takle on ne bi dolgo laufala mimo mene in kužona, bi gazdarica prec dala ukaz kužonu: "Prinesi..."
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:02:27
|
|
|
|
pika74
|
Punce eno vprašanje: Ali ste na zadnji dan, ko ste vzele zadnjo dozo (npr. Merional ali pa Gonal ipd.) vzele tudi suprefact (npr. spray ali pa kaj podobnega)? Jaz imam ob 20h zvečer za vzet stopko in potem imam ob 22h običajno še suprefact za vzet... pa sem pozabila, če ga moram tudi na ta "zadnji" dan vzet. Na dan po stopki vem, da ga ne smem. Samo ne spomnim se, kako je na dan, ko je stopka... ...pismu, sem bla že tolkrat na postopkih, pa še zmer si ne zapomnem... . Hvala za pomoč.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:10:56
|
|
|
|
mismis
|
Pika74, na dan stopke ne jemlješ več nobenih zdravil za stimulacijo. npr. pri meni je včeraj padla stopka, vendar se včeraj zjutraj nisem nič špiknila (glede na to, da ti na GK LJ pripravijo točne doze za špikanje za določeno obdobje bo to kar prav). Kot kaže bova tokrat zelo blizu, navijam zate
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:11:42
|
|
|
|
biba77
|
Suprefact je kot Diphereline? Če ja, potem sem ga vzela do enakega dne kot Gonal. Če ni, ti pa ne znam pomagat...
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:12:30
|
|
|
|
S*
|
pika tisti dan ko je oadla stopka, sem jaz snifala suprafact samo še zjutraj!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:13:24
|
|
|
|
pika74
|
Meni je danes dal še normalno dozo. Jutri zjutraj si moram vzet polovično in zvečer potem stopko. Ampak sem pozabila, če moram vzet jutri še suprefact al ne . Bemtiš ta moj spomin...sem jezna. Nočem ga pa spet klicat pa morit s temi vprašanji. mismis... kdaj imaš punkcijo? jaz jo imam v nedeljo.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:14:27
|
|
|
|
gigi1
|
Pika jaz sem skupaj jemala menopur in s-fact oboje zjutraj. Ponavadi je bilo tako, da ko sem šla na UZ so povedali ali se podaljša ali je stopka tisti dan. Običajno se tisti dan, ko je stopka ne jemlje ne s-fact ne Gonala, Menopur...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:16:49
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Meni je danes dal še normalno dozo. Jutri zjutraj si moram vzet polovično in zvečer potem stopko. Ampak sem pozabila, če moram vzet jutri še suprefact al ne . Bemtiš ta moj spomin...sem jezna. Nočem ga pa spet klicat pa morit s temi vprašanji. mismis... kdaj imaš punkcijo? jaz jo imam v nedeljo. Ja naš ata ima čist svoje . Najboljš, da ga pokličeš in vprašaš kaj si je zamislil. Kako pa to, da Gonal zjutraj jemlješ s-fact pa zvecer?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:17:58
|
|
|
|
pika74
|
Jaz imam merional po 2 ampuli in suprefact spray po 3x2 vpiha na dan. Mogoče ga bom pa res poklicala. Saj danes zjutraj je bil fuuuul prijazen .
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:19:10
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 mismis... kdaj imaš punkcijo? jaz jo imam v nedeljo. jutri
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:21:36
|
|
|
|
pika74
|
U mismis... pa bova res ful skup. Držim pesti zate!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:23:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 U mismis... pa bova res ful skup. Držim pesti zate!!! tudi jaz zate srce, tudi jaz zate zdaj bi pa že bil čas, da tudi nam starim borkam uspe, da lahko končno prepustimo tole temo novinkam
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:24:18
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba77 Suprefact je kot Diphereline? Če ja, potem sem ga vzela do enakega dne kot Gonal. Če ni, ti pa ne znam pomagat... ja, suprefact je podobno kot Dipherline. In Gonal je podobno kot merional biba77 tudi tebi debele pesti!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:25:35
|
|
|
|
pika74
|
punce, kolk boste pa kej doma po punkciji? jaz sem bila običajno po 1 teden... zdaj pa študiram, da bi bla še manj. Samo ne vem, če bo moje telo ZA
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:26:38
|
|
|
|
biba77
|
Hvala enako.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:28:11
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Jaz imam merional po 2 ampuli in suprefact spray po 3x2 vpiha na dan. Mogoče ga bom pa res poklicala. Saj danes zjutraj je bil fuuuul prijazen . Saj res...jaz se še nisem sprejala . Mi je pa ata zadnjič tudi dal zjutraj polovično porcijo Merionala in Cetrotid, zvečer pa stopko. Res najbolje, da ga pokličeš
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:29:36
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 punce, kolk boste pa kej doma po punkciji? jaz sem bila običajno po 1 teden... zdaj pa študiram, da bi bla še manj. Samo ne vem, če bo moje telo ZA Odvisno kolk bo celic in kdaj bo ET. Če bo ET že 3 dni po punkciji, pa odležiš po ET še 3 dni je teden naokoli
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:31:38
|
|
|
|
pika74
|
me je kar groza spet v službi manjkat... septembra sem manjkala 1 teden, oktobra 2 dni. zdaj bom spet.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:34:47
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 punce, kolk boste pa kej doma po punkciji? jaz sem bila običajno po 1 teden... zdaj pa študiram, da bi bla še manj. Samo ne vem, če bo moje telo ZA jaz bom cel naslednji teden doma, itak moram pokoristiti star dopust
< Sporočilo je popravil mismis -- 12.11.2009 11:35:14 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:39:46
|
|
|
|
pika74
|
mismis... pa si že kej napihnjena? Imaš velik foliklčkov?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:51:55
|
|
|
|
pika74
|
Evo zvedla iz prve roke (Reš): jutri zjutraj vzamem še eno ampulo merionala in samo zjutraj suprefact. Potem pa zvečer še stopko in konc. Bravo jst. Drugič bova pa zmer oba hodila na te jutranje seanse... ker je preveč, da bi si jest vse to zapomnila. Bom jaz na UZ, on si bo pa zapomnu, kar bo reku Reš .
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:53:25
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 mismis... pa si že kej napihnjena? Imaš velik foliklčkov? Zaenkrat mi je Vogler nameril 9. folkiklov, ta malih sploh ni omenjal. Sem pa prvič od kar sem v postopku napihnjena (sem morala pas na kavbojkah premakniti za dve luknji ), ma boli me buši in full mi je slabo. Kr neki, to se mi prej še ni zgodilo...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 11:54:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Evo zvedla iz prve roke (Reš): jutri zjutraj vzamem še eno ampulo merionala in samo zjutraj suprefact. Potem pa zvečer še stopko in konc. Bravo jst. Drugič bova pa zmer oba hodila na te jutranje seanse... ker je preveč, da bi si jest vse to zapomnila. Bom jaz na UZ, on si bo pa zapomnu, kar bo reku Reš .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?