|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
11.11.2009 11:00:38   
Zvezdica

jancci, ne moreš verjet, jast tud. Pa še vedno tuhtam kaj to je.

ja točno to je...to je rižek, tak kot ga dajo v riževo čokolado

ja in pa hvala za info. bom poiskala ta riž.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
11.11.2009 11:04:42   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Utipkam zdaj jest v googla ekspandiran riž, ker nimam pojma kaj to je... no in mi najbolj pogost odgovor vrže ven, da je to hrana za pse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa ena slikica in sem ugotovila, da je to v bistvu razdrobljen stirupor??! Al ne?

jancci, ne moreš verjet, jast tud. Pa še vedno tuhtam kaj to je.

ja točno to je...to je rižek, tak kot ga dajo v riževo čokolado

Ja, sej zdej je men to jasno .. samo slikico sem rabila vidt, pa tut če je bila tista za pse. user posted image user posted image

Pospravljam. Mami je peljala Meto, ker grejo potem v toplice in jo 10 dni ne bo videla in je čist nesrečna. Ravno včeraj sva se z mojim pogovarjala, je rekel zvečer.. jest jo imam tok rad.. pa sem rekla, da jo imam jest vrjetno še bolj, pa je reku, da je to pa čist možno. Pol sva pa ugotavljala, da tastarim se tut čist meša. Oni bi jo radi vsak dan vidli. Kar navirajo z vseh koncev!! Sej lepo, samo včasih malo preveč. Se mi zdi, da sem samo z njo in z njimi. Ko da nimam kolegov!? No ja.. user posted image

Zvezdica kaj sta pa vi2 imela? user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
11.11.2009 11:06:14   
Jancci
ja in pa hvala za info. bom poiskala ta riž.

Dej nej ena pove, Khurde vrjetno to ve.. za kaj vse se lahko uporablja ta riž??

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 11:10:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1379
11.11.2009 11:12:19   
Zvezdica
Pa mojga tolk pogrešam.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

a greva na kavo?

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 11:14:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1381
11.11.2009 11:17:46   
Zvezdica
Zvezdica kaj sta pa vi2 imela? user posted image

jancci, Hvala.

Ni da ni. vse sva imela, to pa je stres pa utrujenost, potem je pa rezultat tukaj. Pa on ima neke butlje za sodelavce, v bistvu rtiolizce, sam šimfajo, ap polena mečejo pod noge. Pa nekaj nama je v vodo padlo, pa sva se skregala. Zdaj sem že bolje, mi2 pa še vedno na mrtvi točki. Pa sej mora miniti nekaj časa, da se glava zbistri pa da veš kako in kaj. Pa še jast sem bolj nagle jeze, sploh odkar sem doma, ker dejansko stagniraš. Sej bo bolje čez dan ali dva.

Kar se ljubezni otrok starš tiče je neomejena. Vsaj pri nas je tako, obožujem moj dva sončka. Vsak trenutek je nekaj posebnega, razen ko tulijo za brezveze user posted image

Vidiš, moj otrok je scefral moj lepo rožo, pa nič ne vpijemuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
11.11.2009 11:18:24   
Zvezdica
ja user posted image . Mi2 greva kar zdaj kmalu ven. Kaj pa vi2?

kake pol urce, ker mora jesti. Te pkl a prav?

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1383
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 11:19:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1384
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 11:22:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1385
11.11.2009 11:23:11   
Ploha
evo midve od P: mimi za seznam: 9m: 9970g, 75,5cm

je pa rekla za prašičjo gripo, da cepijo dojenčke od 6m naprej, ki so kronični bolniki (astma, slad. bol...) to velja tud za odrasle, šele nato smo na vrsti ostali., itak je pa gripa že med nami, pa da se izogibamo večjim nakupovalnim centrom in to je to.....tko da je ne bova dala cepit, sem pa danes pozabila kupit v dm razkužilo, no sej itak zdej nimam namena v šopinge hodit kak mesec, če pa bom že šla, bom šla sama, umila roke itd...

bla sva v intersparu in lidlu in nakupila za miklavža za nečake in za 2 nečaka za RD, pa še eno hiško za meto user posted image

zdej ima lepotni spanec user posted image pol bo pa hišo sprobala, pa ma da ji je všeč user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1386
11.11.2009 11:40:22   
khurde
ekspandiran riž ... razdrobljen stiropor user posted image jaz ga kar dost uporabljam za zgoščevanje kakšnih sadnih kašic, da ni sam voda, da je gosto, pa k rada zdej s prstki je, je precej lažje zanjo. obstaja pa tut ekspandiran amarant, so čist mini kroglice, kak milimeter, dva premera. amarant v dm-u kupim, un riž pa v eni lokalni bio trgovini, ker pri nas ni ne dm ne mercator, še manj pa tuš, bogvekva založen s temi zadevami...

ronja, upam, da boste kmal ok, pa da bo za en čas držal user posted image

slikce mete in tineja so super user posted image user posted image user posted image

mimi, lečino juho jaz nardim tko, da za kaki dve uri namočim rjavo lečo, ni sicer nujno, sam pol se še hitrej skuha. mal prepražim čebulo, česen, dam šetraj, riž, lečo, naribano korenje (bolj za mal barve kot okus), včas čist mal sveže zelene paprike (tut za barvo), zelene (listke, nazadnje nisem), kakšno sladko rdečo papriko v prahu (če jo mam, nazadnje mi jo je tut zmanjkal), pa vodo. na koncu, ko je kuhano, še svež peteršilj. zdej dam še kak drobno nariban krompir not, za zgostitev, se itak čist razkuha in ga ni videt, sam isa vseen mal lažje je. če mi pa zmanjkuje časa, pa vse skupaj sam v vodo zmečem, pa je tut ok. user posted image

dons bova mele falafel, riž, rdečo peso.

kaj imajo vaši otroc najraje? a imajo že kako najljubšo jed oz. več jedi?

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
11.11.2009 11:52:50   
sonček33
khurde thx za recept

a mulčku lahko dam čičeriko?

Lovro vse rad je. Mu je pa super dobro makaroni z zelenjavo in polenta z zelenjavo in zdenka sirom.
Pa banane.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
11.11.2009 11:55:04   
sonček33
Ploha super mere!!!! A je šel fant zraven?

Mene tut tale gripa skrbi. Sem prejle spila en trio koktejl - med, limona, viskiuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
11.11.2009 12:13:27   
farfala
spetko čestitke tebi in Tianu za 10 muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A si se že odločila glede del.časa?

jancci nisi odgovorila kolk boš imela hrane zraven za malo - en kufer samo za to?
Ja čist nori smo na te naše malčke, razen ponoči, ko se dere pa ravno ne tak fejstuser posted image

Naš tud rad je skoraj vse, razen sir mu ne diši zadnje čase, pa stiropora se je tud naveličal, še vedno je nor na kruh, kompot, testenine v vseh oblikah in omakah, cvetača, bučke, kvinoja...

zvezdica fajn ne, ko začnejo tako govorit, naš ploska še ne, je pa končno spregovoril ata, tata, pa mama, al je pa bolj amamama, pa ko je in mu je dobro vedno mmmmmhmmmhmuser posted image user posted image user posted image

hijacinta men se ne zdi prav, da to delajo takim malčkomuser posted image , bogi revež, se mi res smiliuser posted image user posted image , so to nardili tud našemu, ko je že bil večji pa potem ni pustil da se ga dotikamo in ima še danes malo zalepljeno ampak puberteta in igračkanje samim s sabo bo to že uredilouser posted image

kuham: rdeče zelje, mlince in pečem piščancauser posted image
mali: pa bučke, koleraba, por, kuskus, malo masla
vćeraj pa je jedel: cvetačo, korenček, grah, por rezance in malo kisle smetane

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
11.11.2009 12:17:53   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

a mulčku lahko dam čičeriko?

lahko napenja, kot fižol, mu še nisem dala, ker njega že ajdova kaša muči

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
11.11.2009 12:21:35   
*x*y*z*
Ojla,

lepe slikice, pa fajn kosila kuhate, mi smo še vedno na pasiranih mineštrcah, malo kruhca mu dam al pa rižka, najraje pa je banano al jabko, zmešam pa ponavadi s smetano al skuto k mu jo naredim.

Drugače pa zadnje dva dni več al manj pleše, miga z glavo kot en metalc user posted image

Jaz sem kar trudna, pa ne vem od česa, sva bla prej zunej, sploh nisem mogla hodit, pa ko je šel spat sem mal pospravljala, pa pod kavčem red naredila, pa hmali niti ustat nisem mogla...

Pa menta sirup sem naredila, pa mal blede sem naštimala za v skrinjo, mali je pojedel kosilo, jst se bašem s sladkarijami, pole bom jedla joto, zdej pa greva eno urco ven, pole pa najboljše da oba spat.user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
11.11.2009 13:51:41   
symona
Ojla,

evo sva prišli s sprehoda, zdaj je zaspala, jaz pa zraven kuham mlince, rdeče zelje in pečen piščanec bo. Še malo pa tak grem po lucijo v vrtec.
Pa kaj sem jaz res tako budalo, da si ne znam slik tu gor naložit, da bi dala eno sliko za seznam. Mam pa jih tu na rr v mojem albumu in na shrani.si, pa jih ne znam sem gor prenesti. Sem htela kopirati z desno miško in sem prilepiti, pa ne gre. Mi lahko kera pomaga?

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
11.11.2009 13:56:04   
Ploha
sonček: ja je bil zraven, sam sej sm vedla kaj bo, še njega sem mogla pedenat zravn, naslednič grem sama user posted image user posted image sam da je vidu kako in kaj, pa sem potešena user posted image user posted image

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
11.11.2009 14:33:40   
kiara24
Midve sva se potepali bil sva zunaj danes že dvakrat in obakrat po več kot urico, sedaj pa delam kosilo, sladko zelje in žrebiček.

Zvezdica- jancci-
no jaz ta riž iščem že kar nekaj časa pa ga ne najdem ne v Tušu, ne v Merkatorju, ne v Sparu nikjer. Je pa res da je tak riž jedla tudi naša kuža.

Niia- bogica user posted image , no upam,d ase počasi sestaviš skupaj in da boš kamlu bolje po M.user posted image Vem kako je če nimaš partnerja doma.

Kar se ljubezni otrok starš tiče je neomejena. Vsaj pri nas je tako, obožujem moj dva sončka. Vsak trenutek je nekaj posebnega, razen ko tulijo za brezveze

Pri nas je enako in si ne predstavlajm več živlejnja brez Klareuser posted image user posted image user posted image

Farfala- za kaj sploh uporablja mlince, jaz to splon ne vem.user posted image

Ploha- joj ste pa težkiuser posted image

Grem kuhat

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
11.11.2009 14:51:15   
ronja
jancci, otrok ti skuša nekaj povedat

Ja sej, jest pa ignoriram. Kakšna mama pa sem?? user posted image

jancci, jaz ti lahko prevedem: mala bi rada šla gledat račkeuser posted image (a še veš, kaj to pomeni?user posted image - hoče sestricouser posted image user posted image user posted image )

sonček, jaz nimam več pojma, kaj je najboljše - se mi zdi, da je najboljše, da gremo z vozičkom, čeprav bi jo tam v teoriji prej zazeblo... Ampak danes smo šle do trgovine po mleko in kruh in je bila nazaj grede že čisto boga (pa mamo čisto blizu trgovino) in prej ni hotela v voziček.

ekspandiran riž je zakon! Jaz sem ga že pri ronji ful uporabljala, ker res fino zgosti omakce, pa še pohladi malo, ker ti ga ni treba skuhat - to je bilo pri Ronji ful važno, ker nikoli ni mogla počakat, da se kaka stvar shladi, vroče pa ni marala jest (še zdaj je samo mlačnouser posted image , za naju čist premrzlo). V merkatorju je med bio zadevami, taka prozorna vrečka, prostornina cca 1 liter, maš dve verziji: sladkan s frkutozo in pa naraven brez vsega.

Vsak trenutek je nekaj posebnega, razen ko tulijo za brezveze

Tisti trenutki so sploh nekaj posebnegauser posted image Hvalabogu, da niso pravilouser posted image

Aja, zvezdica, še odg. od zadnjič: vsaka mama misli, da ve, kaj je dobro in prav za njenega otroka. Moja zame praviloma ni vedela, kaj je dobro, še zdaj v glavnem kiksne, če mi kaj svetuje - tudi to kasneje spozna, nima problemov s tem, da ne bi priznala napake. Pa ljudje, ki namlatijo svojega otroka, ker ni bil priden, tudi mislijo, da je to dobro zanje - pa ni, kot vemo... Tak da ni glih tako izi... Pa dostikrat tudi čisto tako ne vemo. jaz recimo ne vem, a je boljše, da smo doma, če sta bolani, al da gremo ven, al sam v soncu, al tut če je dež pa megla, al z vozičkom, al naj rajši hodi, da je ne zebe in se Lejla nosi, da je ne zebe... vidiš, kup stvari ne vem!

ti, kaj to cepljenje je za astmatike obvezno? mi se sicer ne nameravamo cepit, ker sta itak skoz zdaj neki bolani in se mi ne zdi dobro cepit na oslabljen imunski sistem. Vedno sem ju dala cepit, ko smo bili vsi tipitopi zdravi.

khurde, Ronja je karnivor (mes, mes, mes...), Lejla pa frutivor (sadje, sadje, sadje), čeprav imata obe vse radi, pa Ronja recimo za dopoldansko malico kar zahteva sadje. Samo je pa res vesela, kadar je kaj mesnega- verjetno zato, ker je tako redko. No, pa čokolado in torte ma tudi radauser posted image . Obe tudi obožujeta kruh, česar gotovo nimata po meni (jaz ga rada delam, ne pa jem) in pa jogurt (kar pa gotovo imata po meni, ker ga pojem enormne količine).

farfala, kako originalno kosilo za danesuser posted image . Jaz sem tudi to mislila, pa še njegove povabit, pa nam je tale bolezen mal zagodla in se bom rajši kaj enostavnejšega in hitrejšega podstopila - pa lažje prebavljivegauser posted image . Bom pa naredila mlince in jih stalala vsem - to naredim pa vsako leto: ful mlincev: za naju, za njegovadva in za moje.

Aja, pa moja mami je spet srečno zaljubljenauser posted image .

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
11.11.2009 15:44:00   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

farfala, kako originalno kosilo za danesuser posted image . Jaz sem tudi to mislila, pa še njegove povabit, pa nam je tale bolezen mal zagodla in se bom rajši kaj enostavnejšega in hitrejšega podstopila - pa lažje prebavljivegauser posted image . Bom pa naredila mlince in jih stalala vsem - to naredim pa vsako leto: ful mlincev: za naju, za njegovadva in za moje.

a ne dauser posted image user posted image , dragi si je mesa zaželel pa pravo martinovo kosilo, pa naj mu bouser posted image , pa še mamo sem povabla. Samu je tud blo všeč zelje, je malo poskusil.

kiara mlinci so taka priloga zraven zelja super oz. zraven mesa in politi s tisto omako od pečenega mesa, jih lahko kupiš in samo namočič v vrelo vodo al pa jih delaš, kot ronja, kar pa meni niti na misel ne prideuser posted image , sem prelenauser posted image

ploha a imate še vi kaj rdeče pese?
Bi jo jaz malemu skuhala, ker je včeraj jedel s kisom, ki sem ga sprala, izgleda mu je dobra. Bi mu pa domačo skuhala, če bi mi ti kaj malega prinesla oz. prodalauser posted image user posted image

A bi katera imela copatke 6-12m blue bunny, Samu niso več prav, jih lahko prinesem na srečanje, če katero zanima. Malo rabljeniuser posted image user posted image

Pa škornje je končno dobil danes, 12-18 m - so mu ravno prav, so to izgleda št. za kitajske otročičeuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
11.11.2009 15:46:09   
krtekxx
Puce, hvala za lepe želje. Kaže, da je virus prebolen. K sreči tudi tokrat brez antibiotika (matr P k tole predpisujejo kot kurjo župco) - ga že mečem v smeti.
Cepljenje proti gripi: prebrala in preprašala vse živo in se dokopala do spoznanja, DA SE NE BOMO CEPILI in cepljenje tudi nikomur (razen tistim s problemi z dihalnimi potmi) ne priporočam.
Se oglasim, ko spet najdem kaj časa. nekaj delam za službo, pa mi ga mal manjka.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
11.11.2009 16:05:29   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Puce, hvala za lepe želje. Kaže, da je virus prebolen. K sreči tudi tokrat brez antibiotika (matr P k tole predpisujejo kot kurjo župco) - ga že mečem v smeti.
Cepljenje proti gripi: prebrala in preprašala vse živo in se dokopala do spoznanja, DA SE NE BOMO CEPILI in cepljenje tudi nikomur (razen tistim s problemi z dihalnimi potmi) ne priporočam.
Se oglasim, ko spet najdem kaj časa. nekaj delam za službo, pa mi ga mal manjka.

super za brito. user posted image user posted image user posted image

Kar se cepljenja tiče, sem tko al tko proti.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
11.11.2009 16:20:41   
Ploha
krtekxx: ta kiarin P je tako al tako znan da antibiotike predpisuje brez veze oz. ne pogleda ne krvi ne ničesar, mamice so se pritoževale...pol pa ne vem
pa super da ste spet zdravi user posted image

farfala: mi imamo že vso vloženo, pa itak je ta zelenjava od tete, on ajo prideluje,  tako da je niti sprašvala ne bom, nisva v najbolših odnosih user posted image

kiara:
hlače so rabljene na posodo, tako da ne vem kje so jih kupil, so pa res hude....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?