|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
11.11.2009 13:43:11   
Anonimen
Punce kaj pa taka previjalna:

user posted image

Mi smo jo za našo taprvo kupili v ikei in zanjo odšteli 20 eur. Smo jo pa komot imeli prvih šest mesecev.

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3526
11.11.2009 13:43:49   
Zvezdici
http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=174926976959&ref=ts

Če je katera na facebook-u user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
11.11.2009 13:45:37   
Zvezdici
user posted image user posted image čmrlika za bušija.
Lepi je seveda!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
11.11.2009 13:48:20   
Tonjika
Pozdravljene!
Rožca26: dopisala sem svojo starost, katera nosečnost je to zame in koliko otrok pričakujem :-)

3. april 2010 je moje življenje izpopolnil na najlepši možen način in mi podaril Tilna- rada te imam sonček moj!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
11.11.2009 13:50:21   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

Jutro čvekice!

Ursa_p lepi buši kar velik, pa majčki kako sta fletkani.user posted image

lahko se zmenima ni problem...ne pri njih nič ne plačaš ...plačaš na domu, pa če vzameš voziček potem ti vrnrjo.

Super Čmrlika jaz imam vsak dan čas, pa se bom prilagodila tebi, ko boš imela čas mi sporoči pa se lahko dobiva.user posted image user posted image

povej kdaj ti paše, še prej pa sem tam pri njih za uro zmeni, ker niso skoz tam...Bova se že zmenle, ne?user posted image  Od kod pa si doma, če nisem preveč radovedna, mogoče se še poznava? user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
11.11.2009 13:50:24   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

vozički- glih kar je user posted image prišel mimo in vprašal o čem gre debata na forumu... pa sva že vdarla skupaj - tak kot vedno pri temi voziček!!  ne zdi se mu smiselno,da ga kupujeva, če ga lahko dobiva od njegove sestre... ČE PA MENI NI VŠEČ !!!! .. si ne da dopovedat..

si bo že mogel dopovedat! user posted image  pa glede na to, da  si prava baba, ziher najdeš par adutov, ki so na tvoji strani, da ga omehčašuser posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
11.11.2009 13:50:37   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Pa bom še js neki vprašala glede vozička k ste že na tej temi. Lepo bi prosila če greste lahko pogledat tale moj izbrani voziček na http://www.otroski-vozicki.com/si/p3-on-track-modularni-sistem-i310.shtml in mi poveste neki kar mene zanima. Kukr vidm se dobi in košara in avtosedež in za kasnej je voziček ane, ok to use razumm ne razumm pa tega kar piše v nadaljevanju da lahko za avtosedež neki dokupmo, kaj to pomeni da morm obvezno dokupt al se lahko samo ta avtosedež pač montera v avto, js nimam pojma kok naj bi to zgledalo v avtu, mislm vidla sm že sm nism pa šla pod stolček gledat na čem je user posted image da nebom dala zdej za ta voziček 450€ pol pa še 100€ al pa več za te nastavke, pol rajš drug voziček kupm pa avtosedež posebej, to mi je glih fora tega vozička da ma use. Mogoče sm res tečka sm js sm 1. user posted image in bom še marsikej vprašala, tut če se bo keri  zdelo samoumevno. Pač rajši 3x prašam kukr da se pol po glavi tolčem. user posted image

Najboljš da mene vse vprašaš glede vozička user posted image  Jest mam PP in sm zelo zadovoljna. Tisto, kar moraš dokupit (ni pa nujno) je le podstavek za avtosedež, ČE SE TI NE DA UBADAT Z NASTAVLJANJEM PASU. Mi smo ga kupil, ker sm jest bolj lene sorte user posted image user posted image  (pa še dnar od none sm mogla zagont, pa mi je kr ostajaluser posted image ). Skratka, lupinico lahko fiksiraš lahko samo s pasovi (za to imaš prov pripravljene luknje - reže spredaj in zadaj na naslonjalu lupinice).
Upam, da sm razumljivo napisala. Če pa te še kaj zanima glede vozička, mi pa sam reč user posted image
¸

joj, sreča, da vam gre z njim...mi smo imeli kup problemov s peg peregom  switchem in ga toplo odsvetujem .user posted image ..že s ptrincipa user posted image

A res?! user posted image  Ker vsi, ki jih jest poznam, pa majo PP, ga ne bi menal za noben denar. Pa je jest mam Plika P3. Pa mi je ful zakon!!!!!!user posted image  Pa še v mojo corsico gre, kar je pri nas zelo pomembno user posted image

Ja res, pri mojih poznanih, pa glih obratno...user posted image  glej, meni se je sfuzlalo skoraj z vozičkom, ker smo imeli  vsakih 14 dni nekaj...začenši že v nosečnosti, no pol so tega switcha lepo izpopolnjevali, glih tam, kjer je nam šlo vse narobe, zanimivo, ne user posted image  eh brezveze... sem jim stopla na žulj, in so konkretno kratko potegnili, vsi, dobavitelj in prodajalna user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
11.11.2009 13:51:53   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

ej strgala si mi vprašanje z jezika, user posted image sem ravno hotla napisat tud jaz...evo te grem dodat user posted image

aha se bom dopisala, ja kateraa  pa si ti? če me sploh želiš za prijateljico user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 11.11.2009 13:52:53 >

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
11.11.2009 13:53:59   
3Sonček3
Punce še neki me zanima, a še katera med nami kadi? Js se učasih kr mal slabo počutm zarat tega, sm se tolažm s tem, da prej k niso vedli kaj je škodljivo,........pa moja mami je pri vseh 3 kadila pa ni blo nobenmu nč pa njegova mami isto, sej se ne sekeram da bi blo kej narobe sm tko, učasih se mi zdi da je 10-15 cigaret dnevno mal preveč. Kolk pa ve pokadite?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
11.11.2009 13:54:06   
Zvezdici

ej strgala si mi vprašanje z jezika, user posted image sem ravno hotla napisat tud jaz...evo te grem dodat user posted image

aha se bom dopisala, ja kateraa  pa si ti? če me sploh želiš za prijateljico user posted image user posted image

Hehe.. veš da!
Ti me kar dodaj.
Saj jst mam isto slikco, tako, da mene ne bo težko najti user posted image .

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
11.11.2009 13:54:34   
Čmrlika
Zvezdici, mi je že potegnilo, po majčki...saj si ne? user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
11.11.2009 13:56:04   
Zvezdici
čmrlika - drži user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
11.11.2009 13:59:34   
Čmrlika

Hehe.. veš da!
Ti me kar dodaj.
Saj jst mam isto slikco, tako, da mene ne bo težko najti user posted image .

! Ful je fajn tole, mi je ful lažje ko poznam še obraz :user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
11.11.2009 14:06:43   
Zvezdici
čmrlika - meni tudi. Je vseeno drugače, če se tudi tako poznaš kot pa samo po pisanju.
Upejmo, da bodo druge tudi za user posted image .

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
11.11.2009 14:13:38   
Čmrlika

čmrlika - meni tudi. Je vseeno drugače, če se tudi tako poznaš kot pa samo po pisanju.
Upejmo, da bodo druge tudi za user posted image .

po moje bodo...no mi smo pri mojih majčicah, si dale svoje slike tu na RR gor, da smo se bolje spoznale! user posted image
po moje je dober predlog! user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
11.11.2009 14:15:47   
sanip
men je tudi všeč ta FB vas vsaj vidim zraven...sem pa una ka ma rok malce za (predvidevam) čmrliko in veliko pred zvezdici...hihihi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
11.11.2009 14:16:37   
lucika
JAZ Sem tudi za, sem se dodala:)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
11.11.2009 14:21:58   
vekybel
prej sm vse napisala pa to in me vrže ven user posted image

rožca26: hvala ti za slikco-carica si user posted image user posted image user posted image

nosečka24: full lepe slikce si naredila user posted image user posted image user posted image  Za previjalno mizo pa poglej na netu od pikapolonice, previjalna se kliče ERIK in je v dveh barvah, kasneje jo lahko imaš kot omarico ali komodo, stala pa je 145€. Jz bom prilimala gor mojo da boš vidla kaka je, upam da se vidi kaj....

user posted image

Meni je full dobra pa lepa.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
11.11.2009 14:22:06   
Anonimen
sem gledala previjalno tudi v ikei in mi je sicer dizajn tiste rjave všeč, barva je pa grda-no vsaj men, ker jst bi belo al pa čist svetel les. Imajo tudi v ikei eno belo, sam mi je tko starinska, pa tisti grdi ročajiuser posted image .
Zadnjič se je na bolhi ena bela ogromna prodajala za 50€, pa je bla prec prodana, še preden sem uspela poklicatuser posted image .

3sonček3: glede kajenja bi ti jst svetovala da rajši ne. Sicer nimam izkušenj, ker nikoli nisem kadila (tud probala še nisem), pa tudi v mojem širšem in ožjem sorodstvu noben ne kadi, tko da nebi vedla. Vem pa, da je to precej škodljivo. Meni osebno gre cigaretni dim tako na živce, da naderem vsakega ki kadi v moji bližini, ali pa se sama odstranim po hitrem postopku. No, pa še nekaj informacij.

http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1773

vekybel: aaaa men je tvoja previjalna muchas všeč. Točno takšno sem iskala.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nosecka24 -- 11.11.2009 14:24:10 >

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 3544
11.11.2009 14:23:23   
Anonimen
drgač sem se pa jst tud na FB-ju likar joinalauser posted image

< Sporočilo je popravil nosecka24 -- 11.11.2009 14:26:14 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3545
11.11.2009 14:27:12   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: sanip

men je tudi všeč ta FB vas vsaj vidim zraven...sem pa una ka ma rok malce za (predvidevam) čmrliko in veliko pred zvezdici...hihihi user posted image user posted image user posted image

daj me dodaj...user posted image  da ne bom kaj za j...

(odgovor članu sanip)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
11.11.2009 14:27:12   
vekybel
nosečka24: ja res je lepa pa še med najcenejšimi je. Jz previjalne pa nisem najdla izpod 150€, mislim da ta ni tolk draga, kaj praviš?

lucika: zgodbe o rojstvu na zone reality so samo ob sobotah in nedeljah od 12:10 do 13:10 in še na pinku-srbski televizji imaš samo ob nedeljah od 14 do 15 ure.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
11.11.2009 14:28:22   
3Sonček3
Hvala vekybel se bom probala dokopat do TV v tem času user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
11.11.2009 14:33:29   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

JAZ Sem tudi za, sem se dodala:)

katera si? saj že komaj sledim? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
11.11.2009 14:34:22   
Anonimen
he vekybel, bela je trenutno še celo 191€, OK, moreš pol še podlogo zraven štet...tko da pomoje bo kr taka padlauser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?