Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 23:20:29
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: BlackGirl. Bo al ja? kdo si pa ti?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 23:20:51
|
|
|
|
trinity22
|
no zdaj ste že vse šle, grem tudi jaz .... smo se potepali po Lj, ker je kolegica praznovala RD in sem čist fuč, smo bili bolj pozno doma okoli 22h in mala ni hotla zaspat tolk je bila utrujena, kljub temu, da je celo pot spala, pa zdaj se ful ful k meni stiska samo, da se malo od nje odmaknem je že pokoci in že joče Lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 6:15:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: BlackGirl. Bo al ja? kdo si pa ti? nič ni več napisala- kak špijun mogoč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 6:15:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: spps kam ste spet zginle???? jaz sem tu jaz tudi si si premislila? Mene še pa čaka ena runda cotovja- mater neče zmanjkat jaz sem ravno obesila...joj, ja, kar ne zmanjka ga grem malo prilepit na posteljo pubertetnica ta prava, al pa jaz ne znam več vzgajat... po kom le je? kar se tega tiče, ni po meni
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 6:15:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kje ste zdaj vse? A bom mogla spati iti? se cartajo pri ; ha ha ha
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 6:15:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer.Verna duša doma.Tasa pa me kiče ko najbolj molim za kaj si pa molila? a so te včeri sfalile,da si pisala?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 6:16:26
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 7:11:04
|
|
|
|
tasa_m
|
spps dobro jutro, tudi tebi želim lep dan dobro jutro tudi ostale, kako? Mi smo se za silo spočili. Lahko bi bilo boljše ampak po včerajni noči je ta noč bila čudovita Sem videla, da ste se včeraj pogovarjale o čeveljčkih oz.copatkih . Mi ji bomo verjetno kar TULE naročili.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 7:39:23
|
|
|
|
spps
|
in pol praviš,da je Lija boljše spala :D. mogoč za to, ker si je mal odpočila od tebe?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 9:13:53
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Naša je pa spet normalna to mislim spanje, hb. Naša je tudi spedy ampak po trebuščku , men je fajn, ko če ji rečeš gre kar za tabo, pa zobka si že tudi umivamo, mi pusti ko velika punca Se pa skoz postavlja na noge, in to iz sedečega položaja, zraven se pa smeje ko da je stopla na luno.
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 11.11.2009 9:23:43 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 10:40:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem videla, da ste se včeraj pogovarjale o čeveljčkih oz.copatkih . Mi ji bomo verjetno kar TULE naročili. iiiii, kok so lepi! Jaz jih bom tud mogoče naročila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 10:47:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Naša je pa spet normalna to mislim spanje, hb. Naša je tudi spedy ampak po trebuščku , men je fajn, ko če ji rečeš gre kar za tabo, pa zobka si že tudi umivamo, mi pusti ko velika punca Se pa skoz postavlja na noge, in to iz sedečega položaja, zraven se pa smeje ko da je stopla na luno. Si jo kr predstavljam, ko je že tak smeško. Aja, zadnjič si spraševala o tem postavljanju iz celega. V bistvu je najbolj prav, da vstane tako, da gre najprej na podplat in da z nogicami vstane in pri tem ji lahko pomagaš tako, da ko vidiš, da se bo dvignila, ji daš nogico na podplat. Nočem pametovat, sam ko si glih vprašala, pa ti povem. Verjetno je to samo faza in bo kasneje vstajala tako, sam lahko ji pomagaš pri tem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 10:49:19
|
|
|
|
Najaa
|
daaaaaaan. Tako pozdravi naspana Najaa. Nika se je sicer zbudila ob 1.30h in njurla, njuurla, njurla tak da sem ji šla flašo nardit in je pojedla enih 100, pol pa zaspala skor do 9h. Zdaj pa čakam, da se megla dvigne in gremo ven.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 11:13:29
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Naša je pa spet normalna to mislim spanje, hb. Naša je tudi spedy ampak po trebuščku , men je fajn, ko če ji rečeš gre kar za tabo, pa zobka si že tudi umivamo, mi pusti ko velika punca Se pa skoz postavlja na noge, in to iz sedečega položaja, zraven se pa smeje ko da je stopla na luno. Si jo kr predstavljam, ko je že tak smeško. Aja, zadnjič si spraševala o tem postavljanju iz celega. V bistvu je najbolj prav, da vstane tako, da gre najprej na podplat in da z nogicami vstane in pri tem ji lahko pomagaš tako, da ko vidiš, da se bo dvignila, ji daš nogico na podplat. Nočem pametovat, sam ko si glih vprašala, pa ti povem. Verjetno je to samo faza in bo kasneje vstajala tako, sam lahko ji pomagaš pri tem. To misliš, da ko se vstajat začne ji nogica dam tak da stoji na podplatu .kar povej ne pametuješ.Sem te že hotela vprašat kaj in kako
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 11.11.2009 11:14:15 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 12:14:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dannnnn, tudi mi smo čudovito spaki, sicer le do 6.30h a dobro je! Sva bila že na FT in enem doooolgem sprehodu. Sedaj pa je pojedel žemljico in en FW!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 12:20:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: BlackGirl. Bo al ja? kdo si pa ti? nič ni več napisala- kak špijun mogoč ne, mogoče, VERJETNO!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 12:22:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ej, kak je spet to možno??? Še včeraj je imela Nikica Pikica daleč največ glasov, sedaj pa kar neki Liam vodi!!! Pa JOJ!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 12:50:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 To misliš, da ko se vstajat začne ji nogica dam tak da stoji na podplatu .kar povej ne pametuješ.Sem te že hotela vprašat kaj in kako Ja, ko vidiš da se bo potegnila gor, malo prej ji nogico naštimaj na podplat. (Oz. še boljše bi bilo, da gre najprej na kolena.) In pol ko ji boš ti parkrat naredila, bo dobila občutek, da se tako lažje dvigne in bo sama začela tako vstajat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 12:51:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, kak je spet to možno??? Še včeraj je imela Nikica Pikica daleč največ glasov, sedaj pa kar neki Liam vodi!!! Pa JOJ!!! Se zgodi. Zato pa klikajte - vse in vsak dan.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 12:51:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, kak je spet to možno??? Še včeraj je imela Nikica Pikica daleč največ glasov, sedaj pa kar neki Liam vodi!!! Pa JOJ!!! a dej... a spet? tale glasovanja so res mimo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 13:08:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, kak je spet to možno??? Še včeraj je imela Nikica Pikica daleč največ glasov, sedaj pa kar neki Liam vodi!!! Pa JOJ!!! Se zgodi. Zato pa klikajte - vse in vsak dan. jaz sem že danes, precej zgodaj , takrat je bila še nikica 1.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 13:08:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: BlackGirl. Bo al ja? kdo si pa ti? nič ni več napisala- kak špijun mogoč ne, mogoče, VERJETNO!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......