Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:23:55
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: yania COPATKI aja, jaz imam tele, pa res ne drsijo neki ful..se mi zdijo kar uredu... http://www.robeez.com/Robeez-Soft-Soles-Guitar-pastel-blue-Robeez-baby-shoes/product.aspx?ProductID=691&deptid=299&PriceCat=2&Lang=EN-US moj bi te v šusu sezul Ni nujno, ker naš vse sezuje, samo teh ne. Imajo v gležnjčku elastiko in jih še nikol ni sezul. Tiste, k so kot štunfi pa majo stoperje gor pa vse sezuje. ja to sem hotla napisati pa si me prehitela...tista nežna elastika tako super prime, pa ne tišči...zanimivo, ko še jaz ko ga previjam, pa sezuvam, moram prav nekako nazaj potegnit copatek potem pa dol, da gre...zanimiv patent...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:24:12
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy yania, full dobri copatki, kje si jih pa kupla? jih prodajajo kje pri nas sploh? čeprav bi meni Lea te takoj sezula dol; sem rekla lih včeraj mojmu, da ji bom škornje do kolen šla kupit Jih prodajajo v BC, pa ( joj ne vem katera trgovina je) v Supernovi, obe trgovini s čevlji Maš jih pa v MAlimaši, kjer so najcenejši in jih lahko tud prek neta naročiš: http://www.malamasa.si/
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:24:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa - pridi na msn razumem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:25:55
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy yania, full dobri copatki, kje si jih pa kupla? jih prodajajo kje pri nas sploh? čeprav bi meni Lea te takoj sezula dol; sem rekla lih včeraj mojmu, da ji bom škornje do kolen šla kupit dobila sva jih od moje sodelavke, ki uči kitaro ....na škatli piše mislim da MINI, tako da niso Robez..al kaj je že ta firma...vem da jih imajo (te Roobez) v baby centru, samo so kar drage,,,mislim da okrog 40 Evrov...aja, pa iz _HMja imava ene copatke kot nogavičke, snupije, ma ful so dobri, ko so višji kot nogavičke...a veš kake mislim, pa spodaj je tudi usnje, samo se mi zdi da vseeno manj drsijo prejšnji....čakaj bom po netu pogledala... V Mali msši so 30€, drugje pa 33-35€
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:30:11
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: yania COPATKI aja, jaz imam tele, pa res ne drsijo neki ful..se mi zdijo kar uredu... http://www.robeez.com/Robeez-Soft-Soles-Guitar-pastel-blue-Robeez-baby-shoes/product.aspx?ProductID=691&deptid=299&PriceCat=2&Lang=EN-US moj bi te v šusu sezul Ni nujno, ker naš vse sezuje, samo teh ne. Imajo v gležnjčku elastiko in jih še nikol ni sezul. Tiste, k so kot štunfi pa majo stoperje gor pa vse sezuje. ja to sem hotla napisati pa si me prehitela...tista nežna elastika tako super prime, pa ne tišči...zanimivo, ko še jaz ko ga previjam, pa sezuvam, moram prav nekako nazaj potegnit copatek potem pa dol, da gre...zanimiv patent... Se vidi, da mi je dolgčas Sej ne da bi mogla it spat, ker mamo zgodnje jutro...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:31:00
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy yania, full dobri copatki, kje si jih pa kupla? jih prodajajo kje pri nas sploh? čeprav bi meni Lea te takoj sezula dol; sem rekla lih včeraj mojmu, da ji bom škornje do kolen šla kupit dobila sva jih od moje sodelavke, ki uči kitaro ....na škatli piše mislim da MINI, tako da niso Robez..al kaj je že ta firma...vem da jih imajo (te Roobez) v baby centru, samo so kar drage,,,mislim da okrog 40 Evrov...aja, pa iz _HMja imava ene copatke kot nogavičke, snupije, ma ful so dobri, ko so višji kot nogavičke...a veš kake mislim, pa spodaj je tudi usnje, samo se mi zdi da vseeno manj drsijo prejšnji....čakaj bom po netu pogledala... vem kake misliš; ma Lea kr skoz drgne nogico ob nogico in sezuva copatke, nogavičke kar pač ima gre dol z nogic
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:32:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
Glede hrane.Pri naši hiši ,pa nimamo več apetita jest na dve do tri ure.Podnevi pojesta ponavadi en mlečn obrok(jogurti,skutice),kosilo mogoče še kakšno sadje in to je to.Zjutraj ob šestih flaša in zvečer flaša.Nisem mogla verjet od začetka ko sta kar vdarjala po žlici.Danes sta zjutraj jedla jogurt ob pol enih jima ponudim kosilo sta si prste noter tiščala namesto žlice ob pol štirih pa je ratala vojna kdo bo prej dobil žlico v usta .Pojedla vso kosilo in še sadno kašico.No in ob osmih mleko.Včasih se vprašam a imata dovolj a oćitno že ko sta kot badspencera.In kri ok torej se nimam kaj sekirat. yania - če mene vprašaš tvoj otrok ni lačen samo tebi hoče ugodit in to je to,pusti ga zaspat ,pa se bo že zbudil ziher še preden greš spat .Sklepam po tem kako mojadva jesta zadnje čase.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:33:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
Jutro bo kmalu prišlo zato vas lepo pozdravljam priden bit ,pa rade se mejte lahko noč .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:34:47
|
|
|
|
mama_milchy
|
pišem in pol ne objavi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:36:57
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jutro bo kmalu prišlo zato vas lepo pozdravljam priden bit ,pa rade se mejte lahko noč . lahko noč, super mami
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:38:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
Se kar strinjam s Persido, ker Valentin tudi ne je več tako pogosto, včasih tudi na 5h. Mu seveda ponudim prej a ne spravi nič v želodček, sploh ne odpira ust. Jih tako lepo zapre, kot zadrga. No go!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:38:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pišem in pol ne objavi tudi meni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:39:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jutro bo kmalu prišlo zato vas lepo pozdravljam priden bit ,pa rade se mejte lahko noč . Lahko noč! Jaz tudi se poslavljam! Pridne bodite in mirno noč vsem. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:40:12
|
|
|
|
tasa_m
|
Lahko noč. aja, kokica..jutri vaju ne bo a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:41:11
|
|
|
|
mmmc
|
Ah, jaz tud pančat. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:42:15
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pišem in pol ne objavi tudi meni neki spet šteka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:42:42
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jutro bo kmalu prišlo zato vas lepo pozdravljam priden bit ,pa rade se mejte lahko noč . Lahko noč! Jaz tudi se poslavljam! Pridne bodite in mirno noč vsem. LAHKO NOČ! Nočko tudi tebi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:43:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lahko noč. aja, kokica..jutri vaju ne bo a ne? ne raje...saj je zdrav, samo, da ne bo neke panike..mi ni.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:46:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa- imaš ZS!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:54:29
|
|
|
|
yania
|
Hvala Persida...ja imaš mogoče prav...torej, mlečna kaša, pade zjutraj, ko vstanemo, potem sadje, kosilo in flaša zvečer?...a ni rečeno, da so lačni če je samo mleko..no pa sej se itak zbudi ponoči.... nisem več pametna...res...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:55:24
|
|
|
|
yania
|
Nič, grem ajat,,,samo ene 4 ure sem spala,,pa še kar vztrajam... lepe sanje vam želim...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:59:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Hvala Persida...ja imaš mogoče prav...torej, mlečna kaša, pade zjutraj, ko vstanemo, potem sadje, kosilo in flaša zvečer?...a ni rečeno, da so lačni če je samo mleko..no pa sej se itak zbudi ponoči.... nisem več pametna...res... Ne, ni rečeno. Nika ima zvečer večinoma samo mleko. Pa lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 22:59:44
|
|
|
|
mama_milchy
|
RR nagaja, FB pteka tko da grem tudi jaz počasi v deželo sanj, še prej pa pod tuš.... vse je poštimano tko da bom imela ju3 mir in bom dopoldan lepo izkoristla za čvek in kavico seveda;
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 23:01:43
|
|
|
|
mama_milchy
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 23:17:50
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hvala za glaske, trezika tud Mruša bo dobila od Nike vsak dan glasek. Sem že včeraj gledala, če je to ona, no zdaj pa vem da je. malenkost če pa tokrat ne zmaga eden od naših zvončkov ali trobentic potem pa s tem glasovanjem nekaj ni vredu Tud če ne zmagajo, so najlepši. pod to se pa podpišem pa vseeno bom glasovala
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......