Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 9:01:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kako ste spale? Ste dobre volje? Jaz nisem in bom počila od besa... . Tak sva se z mojim skregala, da bi najrajši spakirala in šla. Prokleti ded... nesramen in sebičen. Ma, grem rajši nekaj delat ker me bo razneslo...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 9:02:36
|
|
|
|
matcar
|
Jaz sem spala ravno dobri 2 uri,ker je Saš biksal skoraj do pol 5-h zjutraj.Tak,da nisem ravno najbolj spočita.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 9:20:18
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa čakam,taščo,da pride,ker moram v štacuno.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 9:22:47
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Kolko sem spala, je blo dobro. Meni je tudi Luka do 1-ih biksal. Dokler nisem prišla v pojstlo spal ko hrček, kak sem se pa k mojemu stisnila pa fertik. Zjutraj je pa on potegnil do pol9 jaz pa do 9-ih. Mi je pa do pol9 3x jedo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 9:23:29
|
|
|
|
ly117
|
Matcar ti danes itak delaš, a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 9:24:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kako ste spale? Ste dobre volje? Jaz nisem in bom počila od besa... . Tak sva se z mojim skregala, da bi najrajši spakirala in šla. Prokleti ded... nesramen in sebičen. Ma, grem rajši nekaj delat ker me bo razneslo... Se pridružujem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 9:50:16
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro babnce
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 9:51:08
|
|
|
|
arabela*
|
imam dela,da se ven ne vidim,otroci so v varstvu....................šibam
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 10:03:09
|
|
|
|
vitabella
|
dobro jutro vsem! sploh ne bom komentirala hitrosti pisanja vaših postov, rečem vam samo eno: VI STE NORE! pa kje mislite, da vas bom utegnila dohajat? pa kaj mate vse pridne otročke? naša me zahteva celo zase, ko je budna, ko pa pride njen ati domov, pa on . ja tk je to pri nas. če bom utegnila, grem kaj brat nazaj, ampak bo težka. kk ste kaj danes? za botrco vidim, da je huda, zato ji pošiljam cel kup
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 10:14:42
|
|
|
|
koala
|
Jutro! botrca upam da te slaba volja čimprej mina in da z možekom zgladita spore. Vse neprespane mamice nea močna za nas! Naš tudi nekaj biksa zadnej noči, pa saj bo bolje ne? vitabella tebi pa še zaželi dobrodošlico! Aja pa nesi edina ki jo dete zahteva 100%, moj je isti.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 10:18:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar ti danes itak delaš, a ne? Ne,ne delam,je prišlo do spremembe-HB,ker mi itak ni.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 10:19:18
|
|
|
|
vitabella
|
jah naši otročki. tudi naša ga zadnji teden fajn biksa, se mi zbudi 3x na noč - vstane frajlica itak že ob 6.30, od tedaj naprej nema više spavanja za mamo. pa kako ji naj zamerim, če pa me zbudi ob 3 zjutraj pa pridem do njene posteljice pa mi podari tak velik nasmešek?? saj pol jo hitro uspavam nazaj, ampak vstat pa morem vseeno pa jo it pogledat mah to vse smo itak vedle, da nas čaka, ko smo plusek vidle, ne?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 10:19:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dobro jutro vsem! sploh ne bom komentirala hitrosti pisanja vaših postov, rečem vam samo eno: VI STE NORE! pa kje mislite, da vas bom utegnila dohajat? pa kaj mate vse pridne otročke? naša me zahteva celo zase, ko je budna, ko pa pride njen ati domov, pa on . ja tk je to pri nas. če bom utegnila, grem kaj brat nazaj, ampak bo težka. kk ste kaj danes? za botrco vidim, da je huda, zato ji pošiljam cel kup Boš zmogla,verjemi.jaz imam 3,pa mi rata.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 10:20:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jah naši otročki. tudi naša ga zadnji teden fajn biksa, se mi zbudi 3x na noč - vstane frajlica itak že ob 6.30, od tedaj naprej nema više spavanja za mamo. pa kako ji naj zamerim, če pa me zbudi ob 3 zjutraj pa pridem do njene posteljice pa mi podari tak velik nasmešek?? saj pol jo hitro uspavam nazaj, ampak vstat pa morem vseeno pa jo it pogledat mah to vse smo itak vedle, da nas čaka, ko smo plusek vidle, ne? Itak!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 10:21:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Kolko sem spala, je blo dobro. Meni je tudi Luka do 1-ih biksal. Dokler nisem prišla v pojstlo spal ko hrček, kak sem se pa k mojemu stisnila pa fertik. Zjutraj je pa on potegnil do pol9 jaz pa do 9-ih. Mi je pa do pol9 3x jedo. Vsaj ena,ko je malo spala.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 10:27:12
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dobro jutro vsem! sploh ne bom komentirala hitrosti pisanja vaših postov, rečem vam samo eno: VI STE NORE! pa kje mislite, da vas bom utegnila dohajat? pa kaj mate vse pridne otročke? naša me zahteva celo zase, ko je budna, ko pa pride njen ati domov, pa on . ja tk je to pri nas. če bom utegnila, grem kaj brat nazaj, ampak bo težka. kk ste kaj danes? za botrco vidim, da je huda, zato ji pošiljam cel kup Boš zmogla,verjemi.jaz imam 3,pa mi rata. ej pa ti si super mama! si to že povedla tvojemu doma?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 10:29:39
|
|
|
|
ly117
|
Vitabela in koala jutri smo zmenjena za kavico, se nama pridružita?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 10:30:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dobro jutro vsem! sploh ne bom komentirala hitrosti pisanja vaših postov, rečem vam samo eno: VI STE NORE! pa kje mislite, da vas bom utegnila dohajat? pa kaj mate vse pridne otročke? naša me zahteva celo zase, ko je budna, ko pa pride njen ati domov, pa on . ja tk je to pri nas. če bom utegnila, grem kaj brat nazaj, ampak bo težka. kk ste kaj danes? za botrco vidim, da je huda, zato ji pošiljam cel kup Boš zmogla,verjemi.jaz imam 3,pa mi rata. ej pa ti si super mama! si to že povedla tvojemu doma? Ja pa enega še načrtuje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 10:36:29
|
|
|
|
ly117
|
Grem se malo poleg Lukeca vležt.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 12:19:46
|
|
|
|
rina22
|
dan jaz sem se pa naspala kot zgleda, sem edina...timeja je spala celo noč sploh se ni nič zbudla, jedla je prvič zjutraj ob 6h, potem je pa še spala do 9h. in jaz z njo zdaj je pa mala tečka že od 9h.. samo nosla bi se.. zato zdaj hitro izkoristim priliko in kaj napišem glede včeraj: velecenjen svak- je blo mišljeno IRONIČNO davljenje - je bil hec nič nevte vidle na 24 ur moj je danes pa bolan.. upam, da se česa ne nalezeva ja, pa upam, da ju3 ne bo timeja taka tečka.. potem bom mogla stat zraven vas botrca te čist razumem, kak ti je... mi se že dva dni konkretno kregamo... pa vse zaradi mojega (spet) velecenjenega svaka bom ga ravno spakirala pa naj gre k mamici in atiju aja, vitabella, tudi timeja me zateva celo, ko je budna, pa ko ma taki dan, bi se tak samo nosla..ko jo malo odložim, je taki alarm, da adijo... tako ko danes. Mah, vem, razvadila sem jo.. zdaj pa mam.. kričača ly117,kje inkdaj se ju3 dobive? če še velja... užuvajte in upam, da še mi kaj uspe javit... papa in lep dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 12:20:45
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 dan jaz sem se pa naspala kot zgleda, sem edina...timeja je spala celo noč sploh se ni nič zbudla, jedla je prvič zjutraj ob 6h, potem je pa še spala do 9h. in jaz z njo zdaj je pa mala tečka že od 9h.. samo nosla bi se.. zato zdaj hitro izkoristim priliko in kaj napišem glede včeraj: velecenjen svak- je blo mišljeno IRONIČNO davljenje - je bil hec nič nevte vidle na 24 ur moj je danes pa bolan.. upam, da se česa ne nalezeva ja, pa upam, da ju3 ne bo timeja taka tečka.. potem bom mogla stat zraven vas botrca te čist razumem, kak ti je... mi se že dva dni konkretno kregamo... pa vse zaradi mojega (spet) velecenjenega svaka bom ga ravno spakirala pa naj gre k mamici in atiju aja, vitabella, tudi timeja me zateva celo, ko je budna, pa ko ma taki dan, bi se tak samo nosla..ko jo malo odložim, je taki alarm, da adijo... tako ko danes. Mah, vem, razvadila sem jo.. zdaj pa mam.. kričača ly117,kje inkdaj se ju3 dobive? če še velja... užuvajte in upam, da še mi kaj uspe javit... papa in lep dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 12:40:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly117,kje inkdaj se ju3 dobive? če še velja... Lahko nekje na pol poti. Ti še sporočim tekom dneva. Ti bom pa tudi na ZS napisala tele. št.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 13:13:53
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly117,kje inkdaj se ju3 dobive? če še velja... Lahko nekje na pol poti. Ti še sporočim tekom dneva. Ti bom pa tudi na ZS napisala tele. št. ly117, maš zs KONČNO sem si lahko ogledala albume Vsi otročki so PREČUDOVITI, pa tudi mamice ste lepe Ampak nimam pa pojma, katera je katera Bom ju3 zvedla, kajne? Uživajte, letim likat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 14:24:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 KONČNO sem si lahko ogledala albume Vsi otročki so PREČUDOVITI, pa tudi mamice ste lepe Ampak nimam pa pojma, katera je katera Bom ju3 zvedla, kajne? Nič se ne sekiraj, boš videla ju3...glavno da smo ti vse lepe .
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 14:25:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Uživajte, letim likat kaj ne bi počela , kaj bolj pametnega ...Saraya bi rekla: zguba časa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.