Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 19:46:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 čer Kontra.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 19:46:58
|
|
|
|
ly117
|
Rina ZS imaš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 19:51:25
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Rina ZS imaš. nič nisem dobla..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 19:51:29
|
|
|
|
nebo
|
Aloha, regle, saj ne grem nazaj brat, ker drugače bodo moji pamži gor celo noč. Skratka mi smo ok, srednje šekasto, spakiram moj dva spat, jaz pa na kolo za 50 minut...potem pa moram še nekaj napisat.... Mene jutri ne bo, ker moram iti v službo, so me prosili, da jim pridem nekaj pokazat, sicer grem zjutraj, samo bom pustila Roka doma, tako da moram biti doma ob 11h da ga dam na zizo, bom pa v petek zjutraj v mestu in če se katera sprehaja, lahko greva na kafe....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 19:55:07
|
|
|
|
tasa_m
|
matcaaaaarrrrrr, jaz bi te malo rablaaaa . Ti pošljem ZS
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 19:55:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Rina ZS imaš. nič nisem dobla.. Daj poglej še enktar, prosim. da nebom rabla še 1x pisat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 19:56:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m matcaaaaarrrrrr, jaz bi te malo rablaaaa . Ti pošljem ZS
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 19:57:07
|
|
|
|
nebo
|
Ej Ly kaj te mata??????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 19:58:09
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Rina ZS imaš. nič nisem dobla.. Daj poglej še enktar, prosim. da nebom rabla še 1x pisat. sem že večkrat pogledala, pa zdaj še 1x, pa res nimam nič oprosti..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 19:58:42
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej Ly kaj te mata?????? jaz ji težim, da bi šle ju3 skupaj do astorie
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 19:59:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej Ly kaj te mata?????? Nič, ne da se mi še enkrat pisat. Aja pa zaspana sem fuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllll.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 19:59:45
|
|
|
|
nebo
|
Da vam povem kaj se mi je danes zgodilo oz. se dogaja že tri dni, moj Rok enkrat na dan začne fulllll jokat in ga nič ne ustavi, niti ziza...ne vem kaj mu je in to mi je danes naredil v kafiču, ko sva čakala na Niko...vsi so naju gledali kot, da sva nora, ampak ni pogojev, da ga ustavim, potem pa sem ga pobrala in sva šla ven, pa je nehal. Enako je bilo včeraj in predvčerajšnjim doma...groza, prava histerija...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 20:00:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej Ly kaj te mata?????? jaz ji težim, da bi šle ju3 skupaj do astorie Pa saj ne težiš. Ne bodi smešna. Grem še enkrat pisat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 20:00:33
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Rina ZS imaš. nič nisem dobla.. Daj poglej še enktar, prosim. da nebom rabla še 1x pisat. nimaš več med poslanimi? da bi samo skopirala..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 20:00:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Da vam povem kaj se mi je danes zgodilo oz. se dogaja že tri dni, moj Rok enkrat na dan začne fulllll jokat in ga nič ne ustavi, niti ziza...ne vem kaj mu je in to mi je danes naredil v kafiču, ko sva čakala na Niko...vsi so naju gledali kot, da sva nora, ampak ni pogojev, da ga ustavim, potem pa sem ga pobrala in sva šla ven, pa je nehal. Enako je bilo včeraj in predvčerajšnjim doma...groza, prava histerija...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 20:00:55
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej Ly kaj te mata?????? Nič, ne da se mi še enkrat pisat. Aja pa zaspana sem fuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllll. Te pa hitro en s.e.x na kekks pa spat!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 20:01:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Rina ZS imaš. nič nisem dobla.. Daj poglej še enktar, prosim. da nebom rabla še 1x pisat. nimaš več med poslanimi? da bi samo skopirala.. Grem gledat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 20:02:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej Ly kaj te mata?????? Nič, ne da se mi še enkrat pisat. Aja pa zaspana sem fuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllll. Te pa hitro en s.e.x na kekks pa spat!!! Nič iz tega.Ker. 1. Moj žiga, žaga, 2. Konec PMS, prišla .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 20:02:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Da vam povem kaj se mi je danes zgodilo oz. se dogaja že tri dni, moj Rok enkrat na dan začne fulllll jokat in ga nič ne ustavi, niti ziza...ne vem kaj mu je in to mi je danes naredil v kafiču, ko sva čakala na Niko...vsi so naju gledali kot, da sva nora, ampak ni pogojev, da ga ustavim, potem pa sem ga pobrala in sva šla ven, pa je nehal. Enako je bilo včeraj in predvčerajšnjim doma...groza, prava histerija...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 20:04:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Da vam povem kaj se mi je danes zgodilo oz. se dogaja že tri dni, moj Rok enkrat na dan začne fulllll jokat in ga nič ne ustavi, niti ziza...ne vem kaj mu je in to mi je danes naredil v kafiču, ko sva čakala na Niko...vsi so naju gledali kot, da sva nora, ampak ni pogojev, da ga ustavim, potem pa sem ga pobrala in sva šla ven, pa je nehal. Enako je bilo včeraj in predvčerajšnjim doma...groza, prava histerija... take finte je Lija mela pri enih 4.mesecih. Sploh nisem upala z njo kam it..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 20:04:20
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Da vam povem kaj se mi je danes zgodilo oz. se dogaja že tri dni, moj Rok enkrat na dan začne fulllll jokat in ga nič ne ustavi, niti ziza...ne vem kaj mu je in to mi je danes naredil v kafiču, ko sva čakala na Niko...vsi so naju gledali kot, da sva nora, ampak ni pogojev, da ga ustavim, potem pa sem ga pobrala in sva šla ven, pa je nehal. Enako je bilo včeraj in predvčerajšnjim doma...groza, prava histerija... Timeja je tudi mela tak teden.. Zdaj pa, ko jo oblačim tak kriči, da je cela rdeča.. Ampak skoz!!! Ne vem, kak bo zgledalo, ko bom jo 1X mogla kje tak oblačit - v javnosti (mislim, pajacka oz. bundico gor).. Si bodo ljudje mislili, da jo davim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 20:06:07
|
|
|
|
rina22
|
aja, nebo, pa še to - danes mi je kapnilo, da ne vem, če bo sploh Timeja zdražala ju3 vsaj kakšno uro na kavici.. Ker je res taka tečka mala, ko malo dlje sedim z njo.. Je treba kar konstantno hodit... Si kilometrino nabiram
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 20:06:18
|
|
|
|
nebo
|
Grem dojit...pride kdo na drugo??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 20:07:23
|
|
|
|
rina22
|
Ly117, pojdi si lepo spočit in se k tvojmu stisnit, da boš ju3 dobre volje Jaz grem počasi pod tuš. Pridem še vas kaj pogledat, če bo čas papa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 11.11.2009 20:08:10
|
|
|
|
ly117
|
Upam da ga boš zdaj dobla zs.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.