|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
11.11.2009 9:14:52   
Anonimen
sem malo jezna,... mi je na FV kar dva drevesna darila "požrlo"... pa šteka mi stalno češ naj osvežim,...user posted image  tudi ostalim? ali samo meni?user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
11.11.2009 9:17:20   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

sem malo jezna,... mi je na FV kar dva drevesna darila "požrlo"... pa šteka mi stalno češ naj osvežim,...user posted image  tudi ostalim? ali samo meni?user posted image

rileks. Igrice itak niso zdrave. Najboljš da nehaš s temi neumnostmiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 577
11.11.2009 9:17:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

a je možno, da ga je krompir tolk zvil?

zna biti,...
tudi Urban se mi je zdel po krompirju bolj nemiren kot ponavadi,... ni pojedel veliko, a vseeno;

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
11.11.2009 9:17:58   
majana79
Ojoj, sami bolančki. user posted image user posted image user posted image

Aja, user posted image vsem, ki praznujete danes! Upam da se pokaže kaj sončka, da bo dan popoln.

btw, sej tuki nobena ne dela na DURSu a ne de? user posted image Mam eno vprašanje, nč druzga. user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 579
11.11.2009 9:18:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

Lina; moj možek ima tudi na napotnici napisan datum in je zdravnica povedala ,da je 50:50 ko je iz knjige brala je pa povedala da naj bi bilo bolj rakasto,kot ne.....ampak on si to ni vzel tako resno,kot jst in bi kar prenaročil datum,le zaradi službe...tako da sem ga prepričala in bo kar šel......

Aha...to si tud na dermatološki v LJ. bila na pregledu??
A to ti vzame vzorec iz znamenja in potem pogledajo ali je rakasto ali ne.
A na urgenco greš tudi,lahko odstranit.....izmisli si,da te boli ali kaj podobnega, da boš spala bolj mirno..je to najboljša rešitev.

mah meni niso nič povedali. ampak zdej sem napotnico že pri plastičnemu kirurgu pustila....

(odgovor članu eelyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 580
11.11.2009 9:20:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

rileks. Igrice itak niso zdrave. Najboljš da nehaš s temi neumnostmiuser posted image

saj nisem toliko jezna,...user posted image  samo tistile rdeči smajli mi je bil tako prisrčen, da sem ga zlorabila.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
11.11.2009 9:21:17   
Leela
lina ne razumem. Ponavadi, če je nujno vzamejo takoj, na splošno mislim. Kaj pa drugo mnenje, ali pa da greš samoplačniško na pregled po mnenje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 582
11.11.2009 9:25:26   
eelyy
Lina: ne to je osebna zdravnica povedala,ko je dajala napotnico.. Ali si bila  na dermatološki v LJ. bila na pregledu??
A to ti vzame vzorec iz znamenja in potem pogledajo ali je rakasto ali ne in spet določijo datum operacije.

Zakaj so te poslali k plastičnem kirurgu???

Glej,če bi bilo že kaj preveč nujnoooo bi te sigurno urgento poslali in takoj naredili poseg(nebi čakali 2 meseca)...zato se res ne sekiraj in se raje posveti malčku....ker boš drugače 2 meseca čist aut........user posted image user posted image user posted image vse bo ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 583
11.11.2009 9:31:12   
Anonimen
hvala punce.

ne, bila sem pri dermatologu. ta me je poslal k plastičnemu kirurgu - ker imamo v kranju pač to. ta je pogledal, napisal mnenje in mi dal dan odstranitve.

razmišljala sem, če bi šla še v ljubljano in na jesenice, če so pač čakalne dobe krajše.

mah so me čist znerviral. pa tole imam že odkar pomnim, pa me ni motilo, zdej me je pa strah.

(odgovor članu eelyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 584
11.11.2009 9:37:22   
majana79
Moj je na dermatološki čakal eno leto, ker ni imel napisano nujno, tako da očitno za njih nujno pomeni, da te vzamejo takoj ko je možno user posted image

Zdej je pa dobil napotnico za odstranitev fibromov, sem ga pa naročila privat, pri kirurgu s koncesijo. V slabem mesecu pride na pregled (naprej bodo pa videli, ker ZZZS komplicira)

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 585
11.11.2009 9:43:29   
eelyy
Možek je čakal 4 mesece za datum in ga ima ta mesec!Nevem kako imajo v LJ. s temi čakalnimi dobami.
Sej bo Lina nese sekerat..... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 586
11.11.2009 9:44:12   
eelyy

KATERA ADAPTIRANA MLEKA PRODAJAJO V MILERJU???

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 587
11.11.2009 9:50:31   
PapuaNG
jutro,

mi smo pa malenkost bolj naspani. Se je pa mali zjutraj tako pokakal, da je pomoje ni plenice, ki bi vse to zadržala notri user posted image Sem ga morala celega preoblečt. A ob 6ih, ko sem ga futrala, še ni bil pokakan...zgleda se je kasneje onečedil. Študiram, da bi mu za ponoči dala večjo pleničko, ko imamo lih en paket prevelikih plenic. Ga je pa očitno minila tečnoba prejšnjega tedna, je spet priden pa ne tečnari za vsak šit.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 588
11.11.2009 9:51:34   
PapuaNG
uf, vse možno...bojo tiste, ki ga uporabljajo več povedale...

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 589
11.11.2009 9:53:23   
ajetam*
K.tja men pa facebook kar neko pošto pošilja mojim prijateljem. user posted image
Tako da punce, če kaj čudnega dobite z mojim imenom,  ni od mene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 590
11.11.2009 9:55:59   
KatMat
ne vem ker ne uporabljam

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 591
11.11.2009 9:56:18   
maja1488
KatMat, jutri je kava v Postojni! Kot po navadi v merkatorju, s tem da gremo ene prej še v lidla, ker so ene reči za mičkene ful poceni. Povedala blue.

Blu, a prideš? Je sonček napovedan.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 592
11.11.2009 10:00:17   
Dudica1
Evo sva midva nazaj....je dala antibiotik ker mal smrdi tisto ušesno maslo in da se ne bi kej preveč gnojil in kje zadaj nabiral je dala...sej je boljš da res ne bi blo kaj.

Tko drugače smo pa super,spimo jemo user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 593
11.11.2009 10:01:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

hvala punce.

ne, bila sem pri dermatologu. ta me je poslal k plastičnemu kirurgu - ker imamo v kranju pač to. ta je pogledal, napisal mnenje in mi dal dan odstranitve.

razmišljala sem, če bi šla še v ljubljano in na jesenice, če so pač čakalne dobe krajše.

mah so me čist znerviral. pa tole imam že odkar pomnim, pa me ni motilo, zdej me je pa strah.

na Jesenicah so čakalne dobe krajše.
plastični kirurg je pa verjetno Fabijan... sem šla k njemu 10 let nazaj, ko sem zapazila bulo, pa mi je najprej zapičil vanjo eno injekcijo češ, da se bo sama od sebe razgradila. ko sem se vrnila po pol leta s še večjo bulo me je pa začel strašiti, da bom imela nervološke probleme,... v glavnem sem odpovedala operacijo vsa prestrašena in z ogromno bulo na vratu preživela 10 let!
on se mi zdi res bolj plastičen kirurg, za v reklame. njegove diplome gor ali pa dol!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 594
11.11.2009 10:03:31   
Anonimen
jaz sem pa jezna in žalostna hkrati, ker zaupam ljudem in me vedno znova nategnejo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
11.11.2009 10:04:15   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

K.tja men pa facebook kar neko pošto pošilja mojim prijateljem. user posted image
Tako da punce, če kaj čudnega dobite z mojim imenom,  ni od mene.
vidim ja.....glih berem tole

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 596
11.11.2009 10:04:28   
maja1488
Aja, zarja ima jutri cepljenje in ne danes.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 597
11.11.2009 10:04:53   
petrazg
ooo Dudi je nazaj.... No, fajn da je boljeuser posted image , da ne joka več. Ma čudna je tale tvoja zdravnica, prej ko se je jokal mu ni nič dala, zdej mu je pa dala za vsak slučaj, da ne bi bilo kaj...user posted image

Eno vprašanje še, kako dolgo sta bila zadnjič pri alergologu. Jaz ga imam danes z Anžetom in me zanima kako dolgo traja, ker pride oči domov iz službe, da bo Lukca pazil....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 598
11.11.2009 10:05:17   
majana79

jaz sem pa jezna in žalostna hkrati, ker zaupam ljudem in me vedno znova nategnejo!

user posted image Žal danes lahko zaupaš le redkim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 599
11.11.2009 10:05:34   
Leela
a to je en, ki je kar naprej po cajtngih zadnje čase?

Ima pa lidl res pocen, tiste hlače smučarske so fajn. samo verjetnost, da bo kaj v po je enaka nuli.
Včeraj sem v hoferju gledala ene bodije in so imeli 30 komadov št. 50/56, ostalih pa nič.

se jutri vidmo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?