|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
11.11.2009 8:37:40   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

Petra A maš babyvac? Jst ji sam s tem čistm, in se zelo lepo sčist.

Ja imam, pa mi niti s tem ne sčisti... Meni je to do zdaj vedno pomagalo. Zdaj pa ne, mu 2x sčistim, pa mu še vedno kar teče... nimam pojma kaj naj....user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 551
11.11.2009 8:41:18   
Tanja_
petrazg jst ne vem kako pomagat...Žal. Nimam izkušenj s tem. Jst bi najbrž samo fejst s fiziološko spirala in z aspiratorjem odstranjevala. Drgač pa, a ni včer ena pisala, da se jim lahko da Operil kapljice?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 552
11.11.2009 8:42:16   
KatMat
A JE BLA KERA ZE V GOSTILNI FRFRAU????

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 553
11.11.2009 8:43:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
K.tja, kako že narediš tisto kamilico? Skuham čaj pa precedim pa dam v kopel? Koliko pa?

delam po občutku,... skuham tam nekje 1/2l kamilične vode (s kakšnima 2 žličkama kamilic),... ostale vode pa kakšne 5 litrov, če je v lavorčku (?... nimam predstave, koliko pravzaprav natočim v banjo...)

kolegica dela tudi tako, da da 2 filter vrečki v vodo, ki jo natoči v banjico.

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 554
11.11.2009 8:44:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

Petra A maš babyvac? Jst ji sam s tem čistm, in se zelo lepo sčist.

Ja imam, pa mi niti s tem ne sčisti... Meni je to do zdaj vedno pomagalo. Zdaj pa ne, mu 2x sčistim, pa mu še vedno kar teče... nimam pojma kaj naj....user posted image

saj, če mu teče ven, je to dobro, ne?
se bo pojavil nov zobek?user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 555
11.11.2009 8:44:30   
maja1488
Jutro! Spali smo še kr OK, Maša je neki kašljala, zarja se je zbujala, moj je smrkal, ker je zbolu...Kam nej mu obesim tole čebulo? Zravn glave?

Kaj je potem za jutri? Katera pride?

Jst grem najprej do Lidla, potem z vami na kavo, pol moram pa kupit darila za miklavža, ker imam en tak filing, da bo spet katera zbolela in bom mogla bit noter in bo zmanjkalo časa. Sem si nekako splanirala, da vse to opravim do 13ih. A bo še katera šopingirala?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 556
11.11.2009 8:46:37   
Anonimen

Flaska... kako je s to čebulo. Včeraj sem jo narezala, zavila v pleničko in dala k posteljci. Pa ni sprememb... A sem kje falila?

če si jo zavila v pleničko, bi jo dala kar na prsa. če jo daš pa zraven postelje, pa jest kar svežo na krožnik dam. nič ne zavijam. če ne ni haska. al kako ?

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
11.11.2009 8:48:46   
Anonimen
user posted image
dejmo že izgnat tele prehlade in dihalna obolenja!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 558
11.11.2009 8:54:16   
ajetam*
Jutro!
Tud mi smo nenaspaniuser posted image   Mi je dragi rekel, da sem celo noč govorila, 'pa to ni res', ker se je J. kar naprej zbujal. Mu oprostim, da je žuriral, ker praznuje pol letauser posted image
K.tja -  Urban vse najboljše za pol leta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 559
11.11.2009 8:54:17   
eelyy
jutro

evo pijem kavico in papcam zajtrk..sem kar zgodnjauser posted image
Tiana sem nahranila ob 1h in se je spet zbudil ob 3huser posted image je bil lačen...no se je prej zbudil sva se igrala v postelji in je zaspal,zdi se mi kot,da smrčiuser posted image .
babyvac:men doma leži v predalniku,ker T. sploh nepusti zraven noska in sem ga enkrat nahecala da skos ko stran pogleda,probam na hitro ščistiti...drgače pa kar z fiziološko raz.

lina;hvala za informacijo.....potem ga bom potolažila,da bo šeu le na pregled 18.11(a ni tk če je nujno,da ti potem,kar odstranijo),mi je sestrična pravila,da je imela rakasto in so ji kar takoj odstranili.

katmat:ne nismo še bili v tej gostilni frfrau?zakaj pa sprašuješ???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 560
11.11.2009 8:57:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

lina;hvala za informacijo.....potem ga bom potolažila,da bo šeu le na pregled 18.11(a ni tk če je nujno,da ti potem,kar odstranijo),mi je sestrična pravila,da je imela rakasto in so ji kar takoj odstranili.

ja meni so na napotnico napisali nujno, potem pa me dali za odstranit čez dva meseca. in zdaj razmišljam, da bi kar na urgenco uletela.

(odgovor članu eelyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
11.11.2009 8:57:47   
ajetam*
user posted image  za Lukca. Jaz tud sam s fiziološko spiram. Babyvaca nimam, mislim, da ima Flaska s tem več izkušenj.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 562
11.11.2009 8:58:19   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Jutro!
Tud mi smo nenaspaniuser posted image   Mi je dragi rekel, da sem celo noč govorila, 'pa to ni res', ker se je J. kar naprej zbujal. Mu oprostim, da je žuriral, ker praznuje pol letauser posted image
K.tja -  Urban vse najboljše za pol leta.

user posted image user posted image Jst tud zmer to govorim.

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 563
11.11.2009 9:02:17   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jutro! Spali smo še kr OK, Maša je neki kašljala, zarja se je zbujala, moj je smrkal, ker je zbolu...Kam nej mu obesim tole čebulo? Zravn glave?

Jst grem najprej do Lidla, potem z vami na kavo, pol moram pa kupit darila za miklavža, ker imam en tak filing, da bo spet katera zbolela in bom mogla bit noter in bo zmanjkalo časa. Sem si nekako splanirala, da vse to opravim do 13ih. A bo še katera šopingirala?
sej se zmer nic ne vem

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 564
11.11.2009 9:02:18   
ajetam*
Petra Mi smo imel za Izo Operil P(je prav za otroke od 1-7 let), ampak piše, da se ga da otrokom od enega leta dalje. Jaz bi raje P vprašala kaj narest.  

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 565
11.11.2009 9:04:13   
KatMat

katmat:ne nismo še bili v tej gostilni frfrau?zakaj pa sprašuješ???

danes gremo tja jest....pa sem hotla za mnjenje uprasat

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 566
11.11.2009 9:05:22   
KatMat
petra...kaj pa tauznt roza kapljice??? v vroco vodo pa zranc njega postavis??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 567
11.11.2009 9:05:57   
petrazg
Tanja - Ja, samo tisto so full močne kapljice in jih jaz dam šele 3 dan, če se stanje ne izboljšuje. So za malčke po 1. letu starosti... Drugače jih pediatri dovolijo, ampak z zelo previdnim ravnanjem....

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 568
11.11.2009 9:07:02   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ja meni so na napotnico napisali nujno, potem pa me dali za odstranit čez dva meseca. in zdaj razmišljam, da bi kar na urgenco uletela.
no povedala sem ti kako sem sla jaz...in se nisem dala odgnat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 569
11.11.2009 9:10:39   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

sej se zmer nic ne vem

Kaj ne veš?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 570
11.11.2009 9:11:06   
Leela
jutro user posted image

čestitke slavljenčkom user posted image

petrazg je imel Filip isto pred tednom nazaj. Celo noč je ropotal, on je še nekaj spal jaz pa nič. Trajal je dva dni. V takih primerih res samo operil pomaga. Domačih receptov pa ne poznam.

zoja fajn, da je P rekla da se lahko da operil. Ponavadi rečejo po enem letu, ker tako piše v navodilih in prek tega ne gredo. Sem pa večkrat brala, da dajo dojenčkom v bolnici operil, mogoče bi lake kaj več vedela.
jaz bi malo operila špricinila, če je res hudo.

Mi smo tudi imeli žurko. Zvečer se je tolk jokal, pa zaspal, se zbudu in spet jokal. nekaj je prdel, v ušesa sem mu bzala, na koncu sem mu calpol dala. Zdaj zjutraj se je zbudil dobre volje, tako da pomoje ušesa niso, pa tudi če ga pritiskam okoli ušes ne trza, je pa bolj topel kot ponavadi. a je možno, da ga je krompir tolk zvil?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 571
11.11.2009 9:11:15   
eelyy

Lina; moj možek ima tudi na napotnici napisan datum in je zdravnica povedala ,da je 50:50 ko je iz knjige brala je pa povedala da naj bi bilo bolj rakasto,kot ne.....ampak on si to ni vzel tako resno,kot jst in bi kar prenaročil datum,le zaradi službe...tako da sem ga prepričala in bo kar šel......

Aha...to si tud na dermatološki v LJ. bila na pregledu??
A to ti vzame vzorec iz znamenja in potem pogledajo ali je rakasto ali ne.
A na urgenco greš tudi,lahko odstranit.....izmisli si,da te boli ali kaj podobnega, da boš spala bolj mirno..je to najboljša rešitev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 572
11.11.2009 9:11:18   
KatMat

Tanja - Ja, samo tisto so full močne kapljice in jih jaz dam šele 3 dan, če se stanje ne izboljšuje. So za malčke po 1. letu starosti... Drugače jih pediatri dovolijo, ampak z zelo previdnim ravnanjem....
sam prasam....meni so delale cudeze ko sem bila majhna...za tok stare pa ne vem kako je

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 573
11.11.2009 9:14:22   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

sej se zmer nic ne vem

Kaj ne veš?
ja nic ne vem o tem

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 574
11.11.2009 9:14:42   
FLASK_A

Flaska... kako je s to čebulo. Včeraj sem jo narezala, zavila v pleničko in dala k posteljci. Pa ni sprememb... A sem kje falila?

Nisi... Kako pa je bilo ponoči? Je spal?
Lahko bi jo res dala samo na krožnik in k posteljici. Jaz sem jo zavila zato, ker sem jo prav obesila zraven (nimam poličke nikjer blizu posteljice).

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 11.11.2009 9:16:28 >

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?