Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 8:37:40
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dobro jutro! Petra A maš babyvac? Jst ji sam s tem čistm, in se zelo lepo sčist. Ja imam, pa mi niti s tem ne sčisti... Meni je to do zdaj vedno pomagalo. Zdaj pa ne, mu 2x sčistim, pa mu še vedno kar teče... nimam pojma kaj naj....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 8:41:18
|
|
|
|
Tanja_
|
petrazg jst ne vem kako pomagat...Žal. Nimam izkušenj s tem. Jst bi najbrž samo fejst s fiziološko spirala in z aspiratorjem odstranjevala. Drgač pa, a ni včer ena pisala, da se jim lahko da Operil kapljice?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 8:42:16
|
|
|
|
KatMat
|
A JE BLA KERA ZE V GOSTILNI FRFRAU????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 8:43:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG K.tja, kako že narediš tisto kamilico? Skuham čaj pa precedim pa dam v kopel? Koliko pa? delam po občutku,... skuham tam nekje 1/2l kamilične vode (s kakšnima 2 žličkama kamilic),... ostale vode pa kakšne 5 litrov, če je v lavorčku (?... nimam predstave, koliko pravzaprav natočim v banjo...) kolegica dela tudi tako, da da 2 filter vrečki v vodo, ki jo natoči v banjico.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 8:44:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: lake Dobro jutro! Petra A maš babyvac? Jst ji sam s tem čistm, in se zelo lepo sčist. Ja imam, pa mi niti s tem ne sčisti... Meni je to do zdaj vedno pomagalo. Zdaj pa ne, mu 2x sčistim, pa mu še vedno kar teče... nimam pojma kaj naj.... saj, če mu teče ven, je to dobro, ne? se bo pojavil nov zobek?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 8:44:30
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Spali smo še kr OK, Maša je neki kašljala, zarja se je zbujala, moj je smrkal, ker je zbolu...Kam nej mu obesim tole čebulo? Zravn glave? Kaj je potem za jutri? Katera pride? Jst grem najprej do Lidla, potem z vami na kavo, pol moram pa kupit darila za miklavža, ker imam en tak filing, da bo spet katera zbolela in bom mogla bit noter in bo zmanjkalo časa. Sem si nekako splanirala, da vse to opravim do 13ih. A bo še katera šopingirala?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 8:46:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Flaska... kako je s to čebulo. Včeraj sem jo narezala, zavila v pleničko in dala k posteljci. Pa ni sprememb... A sem kje falila? če si jo zavila v pleničko, bi jo dala kar na prsa. če jo daš pa zraven postelje, pa jest kar svežo na krožnik dam. nič ne zavijam. če ne ni haska. al kako ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 8:54:16
|
|
|
|
ajetam*
|
Jutro! Tud mi smo nenaspani Mi je dragi rekel, da sem celo noč govorila, 'pa to ni res', ker se je J. kar naprej zbujal. Mu oprostim, da je žuriral, ker praznuje pol leta K.tja - Urban vse najboljše za pol leta.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 8:54:17
|
|
|
|
eelyy
|
jutro evo pijem kavico in papcam zajtrk..sem kar zgodnja Tiana sem nahranila ob 1h in se je spet zbudil ob 3h je bil lačen...no se je prej zbudil sva se igrala v postelji in je zaspal,zdi se mi kot,da smrči . babyvac:men doma leži v predalniku,ker T. sploh nepusti zraven noska in sem ga enkrat nahecala da skos ko stran pogleda,probam na hitro ščistiti...drgače pa kar z fiziološko raz. lina;hvala za informacijo.....potem ga bom potolažila,da bo šeu le na pregled 18.11(a ni tk če je nujno,da ti potem,kar odstranijo),mi je sestrična pravila,da je imela rakasto in so ji kar takoj odstranili. katmat:ne nismo še bili v tej gostilni frfrau?zakaj pa sprašuješ???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 8:57:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy lina;hvala za informacijo.....potem ga bom potolažila,da bo šeu le na pregled 18.11(a ni tk če je nujno,da ti potem,kar odstranijo),mi je sestrična pravila,da je imela rakasto in so ji kar takoj odstranili. ja meni so na napotnico napisali nujno, potem pa me dali za odstranit čez dva meseca. in zdaj razmišljam, da bi kar na urgenco uletela.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 8:57:47
|
|
|
|
ajetam*
|
za Lukca. Jaz tud sam s fiziološko spiram. Babyvaca nimam, mislim, da ima Flaska s tem več izkušenj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 8:58:19
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Jutro! Tud mi smo nenaspani Mi je dragi rekel, da sem celo noč govorila, 'pa to ni res', ker se je J. kar naprej zbujal. Mu oprostim, da je žuriral, ker praznuje pol leta K.tja - Urban vse najboljše za pol leta. Jst tud zmer to govorim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:02:17
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jutro! Spali smo še kr OK, Maša je neki kašljala, zarja se je zbujala, moj je smrkal, ker je zbolu...Kam nej mu obesim tole čebulo? Zravn glave? Kaj je potem za jutri? Katera pride? Jst grem najprej do Lidla, potem z vami na kavo, pol moram pa kupit darila za miklavža, ker imam en tak filing, da bo spet katera zbolela in bom mogla bit noter in bo zmanjkalo časa. Sem si nekako splanirala, da vse to opravim do 13ih. A bo še katera šopingirala? sej se zmer nic ne vem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:02:18
|
|
|
|
ajetam*
|
Petra Mi smo imel za Izo Operil P(je prav za otroke od 1-7 let), ampak piše, da se ga da otrokom od enega leta dalje. Jaz bi raje P vprašala kaj narest.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:04:13
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy katmat:ne nismo še bili v tej gostilni frfrau?zakaj pa sprašuješ??? danes gremo tja jest....pa sem hotla za mnjenje uprasat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:05:22
|
|
|
|
KatMat
|
petra...kaj pa tauznt roza kapljice??? v vroco vodo pa zranc njega postavis??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:05:57
|
|
|
|
petrazg
|
Tanja - Ja, samo tisto so full močne kapljice in jih jaz dam šele 3 dan, če se stanje ne izboljšuje. So za malčke po 1. letu starosti... Drugače jih pediatri dovolijo, ampak z zelo previdnim ravnanjem....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:07:02
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: eelyy lina;hvala za informacijo.....potem ga bom potolažila,da bo šeu le na pregled 18.11(a ni tk če je nujno,da ti potem,kar odstranijo),mi je sestrična pravila,da je imela rakasto in so ji kar takoj odstranili. ja meni so na napotnico napisali nujno, potem pa me dali za odstranit čez dva meseca. in zdaj razmišljam, da bi kar na urgenco uletela. no povedala sem ti kako sem sla jaz...in se nisem dala odgnat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:10:39
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jutro! Spali smo še kr OK, Maša je neki kašljala, zarja se je zbujala, moj je smrkal, ker je zbolu...Kam nej mu obesim tole čebulo? Zravn glave? Kaj je potem za jutri? Katera pride? Jst grem najprej do Lidla, potem z vami na kavo, pol moram pa kupit darila za miklavža, ker imam en tak filing, da bo spet katera zbolela in bom mogla bit noter in bo zmanjkalo časa. Sem si nekako splanirala, da vse to opravim do 13ih. A bo še katera šopingirala? sej se zmer nic ne vem Kaj ne veš?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:11:06
|
|
|
|
Leela
|
jutro čestitke slavljenčkom petrazg je imel Filip isto pred tednom nazaj. Celo noč je ropotal, on je še nekaj spal jaz pa nič. Trajal je dva dni. V takih primerih res samo operil pomaga. Domačih receptov pa ne poznam. zoja fajn, da je P rekla da se lahko da operil. Ponavadi rečejo po enem letu, ker tako piše v navodilih in prek tega ne gredo. Sem pa večkrat brala, da dajo dojenčkom v bolnici operil, mogoče bi lake kaj več vedela. jaz bi malo operila špricinila, če je res hudo. Mi smo tudi imeli žurko. Zvečer se je tolk jokal, pa zaspal, se zbudu in spet jokal. nekaj je prdel, v ušesa sem mu bzala, na koncu sem mu calpol dala. Zdaj zjutraj se je zbudil dobre volje, tako da pomoje ušesa niso, pa tudi če ga pritiskam okoli ušes ne trza, je pa bolj topel kot ponavadi. a je možno, da ga je krompir tolk zvil?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:11:15
|
|
|
|
eelyy
|
Lina; moj možek ima tudi na napotnici napisan datum in je zdravnica povedala ,da je 50:50 ko je iz knjige brala je pa povedala da naj bi bilo bolj rakasto,kot ne.....ampak on si to ni vzel tako resno,kot jst in bi kar prenaročil datum,le zaradi službe...tako da sem ga prepričala in bo kar šel...... Aha...to si tud na dermatološki v LJ. bila na pregledu?? A to ti vzame vzorec iz znamenja in potem pogledajo ali je rakasto ali ne. A na urgenco greš tudi,lahko odstranit.....izmisli si,da te boli ali kaj podobnega, da boš spala bolj mirno..je to najboljša rešitev.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:11:18
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Tanja - Ja, samo tisto so full močne kapljice in jih jaz dam šele 3 dan, če se stanje ne izboljšuje. So za malčke po 1. letu starosti... Drugače jih pediatri dovolijo, ampak z zelo previdnim ravnanjem.... sam prasam....meni so delale cudeze ko sem bila majhna...za tok stare pa ne vem kako je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:14:22
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jutro! Spali smo še kr OK, Maša je neki kašljala, zarja se je zbujala, moj je smrkal, ker je zbolu...Kam nej mu obesim tole čebulo? Zravn glave? Kaj je potem za jutri? Katera pride? Jst grem najprej do Lidla, potem z vami na kavo, pol moram pa kupit darila za miklavža, ker imam en tak filing, da bo spet katera zbolela in bom mogla bit noter in bo zmanjkalo časa. Sem si nekako splanirala, da vse to opravim do 13ih. A bo še katera šopingirala? sej se zmer nic ne vem Kaj ne veš? ja nic ne vem o tem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:14:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Flaska... kako je s to čebulo. Včeraj sem jo narezala, zavila v pleničko in dala k posteljci. Pa ni sprememb... A sem kje falila? Nisi... Kako pa je bilo ponoči? Je spal? Lahko bi jo res dala samo na krožnik in k posteljici. Jaz sem jo zavila zato, ker sem jo prav obesila zraven (nimam poličke nikjer blizu posteljice).
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 11.11.2009 9:16:28 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?