Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:14:52
|
|
|
|
Anonimen
|
sem malo jezna,... mi je na FV kar dva drevesna darila "požrlo"... pa šteka mi stalno češ naj osvežim,... tudi ostalim? ali samo meni?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:17:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja sem malo jezna,... mi je na FV kar dva drevesna darila "požrlo"... pa šteka mi stalno češ naj osvežim,... tudi ostalim? ali samo meni? rileks. Igrice itak niso zdrave. Najboljš da nehaš s temi neumnostmi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:17:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela a je možno, da ga je krompir tolk zvil? zna biti,... tudi Urban se mi je zdel po krompirju bolj nemiren kot ponavadi,... ni pojedel veliko, a vseeno;
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:17:58
|
|
|
|
majana79
|
Ojoj, sami bolančki. Aja, vsem, ki praznujete danes! Upam da se pokaže kaj sončka, da bo dan popoln. btw, sej tuki nobena ne dela na DURSu a ne de? Mam eno vprašanje, nč druzga.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:18:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy Lina; moj možek ima tudi na napotnici napisan datum in je zdravnica povedala ,da je 50:50 ko je iz knjige brala je pa povedala da naj bi bilo bolj rakasto,kot ne.....ampak on si to ni vzel tako resno,kot jst in bi kar prenaročil datum,le zaradi službe...tako da sem ga prepričala in bo kar šel...... Aha...to si tud na dermatološki v LJ. bila na pregledu?? A to ti vzame vzorec iz znamenja in potem pogledajo ali je rakasto ali ne. A na urgenco greš tudi,lahko odstranit.....izmisli si,da te boli ali kaj podobnega, da boš spala bolj mirno..je to najboljša rešitev. mah meni niso nič povedali. ampak zdej sem napotnico že pri plastičnemu kirurgu pustila....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:20:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja sem malo jezna,... mi je na FV kar dva drevesna darila "požrlo"... pa šteka mi stalno češ naj osvežim,... tudi ostalim? ali samo meni? rileks. Igrice itak niso zdrave. Najboljš da nehaš s temi neumnostmi saj nisem toliko jezna,... samo tistile rdeči smajli mi je bil tako prisrčen, da sem ga zlorabila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:21:17
|
|
|
|
Leela
|
lina ne razumem. Ponavadi, če je nujno vzamejo takoj, na splošno mislim. Kaj pa drugo mnenje, ali pa da greš samoplačniško na pregled po mnenje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:25:26
|
|
|
|
eelyy
|
Lina: ne to je osebna zdravnica povedala,ko je dajala napotnico.. Ali si bila na dermatološki v LJ. bila na pregledu?? A to ti vzame vzorec iz znamenja in potem pogledajo ali je rakasto ali ne in spet določijo datum operacije. Zakaj so te poslali k plastičnem kirurgu??? Glej,če bi bilo že kaj preveč nujnoooo bi te sigurno urgento poslali in takoj naredili poseg(nebi čakali 2 meseca)...zato se res ne sekiraj in se raje posveti malčku....ker boš drugače 2 meseca čist aut........ vse bo ok.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:31:12
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala punce. ne, bila sem pri dermatologu. ta me je poslal k plastičnemu kirurgu - ker imamo v kranju pač to. ta je pogledal, napisal mnenje in mi dal dan odstranitve. razmišljala sem, če bi šla še v ljubljano in na jesenice, če so pač čakalne dobe krajše. mah so me čist znerviral. pa tole imam že odkar pomnim, pa me ni motilo, zdej me je pa strah.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:37:22
|
|
|
|
majana79
|
Moj je na dermatološki čakal eno leto, ker ni imel napisano nujno, tako da očitno za njih nujno pomeni, da te vzamejo takoj ko je možno Zdej je pa dobil napotnico za odstranitev fibromov, sem ga pa naročila privat, pri kirurgu s koncesijo. V slabem mesecu pride na pregled (naprej bodo pa videli, ker ZZZS komplicira)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:43:29
|
|
|
|
eelyy
|
Možek je čakal 4 mesece za datum in ga ima ta mesec!Nevem kako imajo v LJ. s temi čakalnimi dobami. Sej bo Lina nese sekerat.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:44:12
|
|
|
|
eelyy
|
KATERA ADAPTIRANA MLEKA PRODAJAJO V MILERJU???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:50:31
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, mi smo pa malenkost bolj naspani. Se je pa mali zjutraj tako pokakal, da je pomoje ni plenice, ki bi vse to zadržala notri Sem ga morala celega preoblečt. A ob 6ih, ko sem ga futrala, še ni bil pokakan...zgleda se je kasneje onečedil. Študiram, da bi mu za ponoči dala večjo pleničko, ko imamo lih en paket prevelikih plenic. Ga je pa očitno minila tečnoba prejšnjega tedna, je spet priden pa ne tečnari za vsak šit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:51:34
|
|
|
|
PapuaNG
|
uf, vse možno...bojo tiste, ki ga uporabljajo več povedale...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:53:23
|
|
|
|
ajetam*
|
K.tja men pa facebook kar neko pošto pošilja mojim prijateljem. Tako da punce, če kaj čudnega dobite z mojim imenom, ni od mene.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:55:59
|
|
|
|
KatMat
|
ne vem ker ne uporabljam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 9:56:18
|
|
|
|
maja1488
|
KatMat, jutri je kava v Postojni! Kot po navadi v merkatorju, s tem da gremo ene prej še v lidla, ker so ene reči za mičkene ful poceni. Povedala blue. Blu, a prideš? Je sonček napovedan.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 10:00:17
|
|
|
|
Dudica1
|
Evo sva midva nazaj....je dala antibiotik ker mal smrdi tisto ušesno maslo in da se ne bi kej preveč gnojil in kje zadaj nabiral je dala...sej je boljš da res ne bi blo kaj. Tko drugače smo pa super,spimo jemo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 10:01:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* hvala punce. ne, bila sem pri dermatologu. ta me je poslal k plastičnemu kirurgu - ker imamo v kranju pač to. ta je pogledal, napisal mnenje in mi dal dan odstranitve. razmišljala sem, če bi šla še v ljubljano in na jesenice, če so pač čakalne dobe krajše. mah so me čist znerviral. pa tole imam že odkar pomnim, pa me ni motilo, zdej me je pa strah. na Jesenicah so čakalne dobe krajše. plastični kirurg je pa verjetno Fabijan... sem šla k njemu 10 let nazaj, ko sem zapazila bulo, pa mi je najprej zapičil vanjo eno injekcijo češ, da se bo sama od sebe razgradila. ko sem se vrnila po pol leta s še večjo bulo me je pa začel strašiti, da bom imela nervološke probleme,... v glavnem sem odpovedala operacijo vsa prestrašena in z ogromno bulo na vratu preživela 10 let! on se mi zdi res bolj plastičen kirurg, za v reklame. njegove diplome gor ali pa dol!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 10:03:31
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem pa jezna in žalostna hkrati, ker zaupam ljudem in me vedno znova nategnejo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 10:04:15
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* K.tja men pa facebook kar neko pošto pošilja mojim prijateljem. Tako da punce, če kaj čudnega dobite z mojim imenom, ni od mene. vidim ja.....glih berem tole
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 10:04:28
|
|
|
|
maja1488
|
Aja, zarja ima jutri cepljenje in ne danes.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 10:04:53
|
|
|
|
petrazg
|
ooo Dudi je nazaj.... No, fajn da je bolje , da ne joka več. Ma čudna je tale tvoja zdravnica, prej ko se je jokal mu ni nič dala, zdej mu je pa dala za vsak slučaj, da ne bi bilo kaj... Eno vprašanje še, kako dolgo sta bila zadnjič pri alergologu. Jaz ga imam danes z Anžetom in me zanima kako dolgo traja, ker pride oči domov iz službe, da bo Lukca pazil....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 10:05:17
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja jaz sem pa jezna in žalostna hkrati, ker zaupam ljudem in me vedno znova nategnejo! Žal danes lahko zaupaš le redkim...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 11.11.2009 10:05:34
|
|
|
|
Leela
|
a to je en, ki je kar naprej po cajtngih zadnje čase? Ima pa lidl res pocen, tiste hlače smučarske so fajn. samo verjetnost, da bo kaj v po je enaka nuli. Včeraj sem v hoferju gledala ene bodije in so imeli 30 komadov št. 50/56, ostalih pa nič. se jutri vidmo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?