Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:16:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Te pa to mojemu povej, pa to. ni blema....
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:17:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa ne morem ne praski, praski...ne buci, buci...ne žagi, žagi...ker ga niti ni doma. ...preklemanski ded...to je en razlog zakaj sem slabe volje zadnje čase. Kaj ti si spet med manj prisebnimi? Lepo,lepo.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:17:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya si je treba naredit tako,da je prav ....pa to............... tej mi pa tvoji teoriji edino preostane...kaj? v.a.r.a.n.j.e...pa da dobim še enega takega, ne hvala
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:17:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ni več servisa. Zdaj je, kaj je. Hanza si prava! Če se HECAM! Halllooo, saj pa vem. Vem,ja,da veš.Te malo sprobavam,pa take... Pa to.........
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:17:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa ne morem ne praski, praski...ne buci, buci...ne žagi, žagi...ker ga niti ni doma. ...preklemanski ded...to je en razlog zakaj sem slabe volje zadnje čase. botrca , a bi se ti nam malo tu zaupala
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:18:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj ti si spet med manj prisebnimi? Lepo,lepo. če mi ni za it spat, ju3 bom pa kot zombi...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:18:18
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 moj golobučni ko me ra....zdi..mu kuj rečem..tak te bom maznila po tvoji goli buči...te pa se mi reži morem se začet kontrolirat..ker bo mala prvo take norije govorila...to pa ni lepo Jap,to pač pazi.Bo začela govorit,pa bo prvo te bom vzgala goj po buci. ..se mu herc zlomi... mu je vse na tem svetu...pol pa sem jas..pol pa nori pes...tak mi je razložo...in zaj se mala dere ataataataata te pa mu erbek raste
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:18:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Naj bi blo tak,ja.Nimamo vsi take sreče...pa to si je treba naredit tako,da je prav ....pa to............... Delamo na tem...pa to...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:19:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak bi bla srečna,če bi blo pri nas enako,pa je na vsake kvatre enkrat ravno pri volji. ti pa rajši ne pomišljaj na take zadeve pa to, ker boš zopet
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:19:53
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ffffffuuuulllll...to je njegova princess..pa sej prav ker se tak takoj dere če me ne vidi 5 minut...eni ateji niso tak...naša dva pa sta kr pravi tim Moj bi si ga tut kaki večer vzel v pojstlo, da bi onadva spala skup. Te pa na koncu nebi spal noben. ti pa z mano vret do jutra na rr ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:19:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya si je treba naredit tako,da je prav ....pa to............... tej mi pa tvoji teoriji edino preostane...kaj? v.a.r.a.n.j.e...pa da dobim še enega takega, ne hvala po moji teoriji? povej mi najprej kaj je narobe.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:20:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 moj golobučni ko me ra....zdi..mu kuj rečem..tak te bom maznila po tvoji goli buči...te pa se mi reži morem se začet kontrolirat..ker bo mala prvo take norije govorila...to pa ni lepo Jap,to pač pazi.Bo začela govorit,pa bo prvo te bom vzgala goj po buci. ..se mu herc zlomi... mu je vse na tem svetu...pol pa sem jas..pol pa nori pes...tak mi je razložo...in zaj se mala dere ataataataata te pa mu erbek raste Jah,naj še kdo reče.da niso atijeve maze?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:20:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca , a bi se ti nam malo tu zaupala nočem na javnem forumu, rajši v živo ...tak kot 24h.com vse v živo
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:20:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ..se mu herc zlomi... mu je vse na tem svetu...pol pa sem jas..pol pa nori pes...tak mi je razložo...in zaj se mala dere ataataataata te pa mu erbek raste Jaz pa upam da bojo prve Lukecove besede ata. Pa ne me zdaj narobe razumet. Ker če mu samo kdo reče da je čisti on že raste.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:21:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak bi bla srečna,če bi blo pri nas enako,pa je na vsake kvatre enkrat ravno pri volji. ti pa rajši ne pomišljaj na take zadeve pa to, ker boš zopet Zakaj? Saj bi pa rada bla...malo kasneje
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:21:35
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 moj golobučni ko me ra....zdi..mu kuj rečem..tak te bom maznila po tvoji goli buči...te pa se mi reži morem se začet kontrolirat..ker bo mala prvo take norije govorila...to pa ni lepo Jap,to pač pazi.Bo začela govorit,pa bo prvo te bom vzgala goj po buci. ..se mu herc zlomi... mu je vse na tem svetu...pol pa sem jas..pol pa nori pes...tak mi je razložo...in zaj se mala dere ataataataata te pa mu erbek raste sicer slučajno spuša zvoke ataataata..pa mam mam..ker ne vem če pri tej starosti že tak zavestno govorijo ...midva si pač tak razlagama no
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:21:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak bi bla srečna,če bi blo pri nas enako,pa je na vsake kvatre enkrat ravno pri volji. ti pa rajši ne pomišljaj na take zadeve pa to, ker boš zopet od praski praski ne bo
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:21:55
|
|
|
|
botrca
|
Sem gledala vse albume pri matcar, tasi...pa vidim ene obraze ki ne poznam...bom vidla v čet. katere so to . Matcar enih slik nimam... .
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:21:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ..se mu herc zlomi... mu je vse na tem svetu...pol pa sem jas..pol pa nori pes...tak mi je razložo...in zaj se mala dere ataataataata te pa mu erbek raste Jaz pa upam da bojo prve Lukecove besede ata. Pa ne me zdaj narobe razumet. Ker če mu samo kdo reče da je čisti on že raste. Te pa bote vse pubece še mele.Doris ziher,ti pa boš vidla,kaj bo prvo.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:22:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca , a bi se ti nam malo tu zaupala nočem na javnem forumu, rajši v živo ...tak kot 24h.com vse v živo eh.................pol ti pa je težko svetovat jaz zase ziher vem,kaj bi naredila
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:22:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ffffffuuuulllll...to je njegova princess..pa sej prav ker se tak takoj dere če me ne vidi 5 minut...eni ateji niso tak...naša dva pa sta kr pravi tim Moj bi si ga tut kaki večer vzel v pojstlo, da bi onadva spala skup. Te pa na koncu nebi spal noben. ti pa z mano vret do jutra na rr ne? Kdo bo pa zjutraj L čuval, ker on je ob 8-ih najpozneje gor. Ni tak kot tvoja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:23:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 moj golobučni ko me ra....zdi..mu kuj rečem..tak te bom maznila po tvoji goli buči...te pa se mi reži morem se začet kontrolirat..ker bo mala prvo take norije govorila...to pa ni lepo Jap,to pač pazi.Bo začela govorit,pa bo prvo te bom vzgala goj po buci. ..se mu herc zlomi... mu je vse na tem svetu...pol pa sem jas..pol pa nori pes...tak mi je razložo...in zaj se mala dere ataataataata te pa mu erbek raste sicer slučajno spuša zvoke ataataata..pa mam mam..ker ne vem če pri tej starosti že tak zavestno govorijo ...midva si pač tak razlagama no Verjemi,da vejo.Si prav razlagata,samo vprašanje,kaj je najprej rekla:atatata al mam mam.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:23:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak bi bla srečna,če bi blo pri nas enako,pa je na vsake kvatre enkrat ravno pri volji. ti pa rajši ne pomišljaj na take zadeve pa to, ker boš zopet Zakaj? Saj bi pa rada bla...malo kasneje Zakaj? Ker se pri vama takoj prime...pol bo pa še 5
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:24:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak bi bla srečna,če bi blo pri nas enako,pa je na vsake kvatre enkrat ravno pri volji. ti pa rajši ne pomišljaj na take zadeve pa to, ker boš zopet od praski praski ne bo tu se začne..
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:24:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak bi bla srečna,če bi blo pri nas enako,pa je na vsake kvatre enkrat ravno pri volji. ti pa rajši ne pomišljaj na take zadeve pa to, ker boš zopet od praski praski ne bo Tudi je zraven praski,praski .Samo sem na KT,tak da...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.