Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:06:20
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem se spokala v postlo z leptopom.Sedaj čakam, na praski praski.... ...moj se tut dere da ga naj pridem praski, praski...pa sem mu rekla da bo mel več sreče prihodnjič pri nas je to vsak dan na dnevnem redu pri nas tut...nikak da ga odvadim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:06:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem se spokala v postlo z leptopom.Sedaj čakam, na praski praski.... ...moj se tut dere da ga naj pridem praski, praski...pa sem mu rekla da bo mel več sreče prihodnjič pri nas je to vsak dan na dnevnem redu Blo pri nas tudi včasih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:06:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem se spokala v postlo z leptopom.Sedaj čakam, na praski praski.... ...moj se tut dere da ga naj pridem praski, praski...pa sem mu rekla da bo mel več sreče prihodnjič Jaz pa sem dobila praski,praski...zato sem šla. Te bom pa jaz spet edina brez praski, praski. Ker on žagi, žagi. Kak ga te maš porihtanega,pa take... Slabo. sem dobla stari model, brez nastavitev. Pol pa servis pokliči,pa menjaj-staro za novo! (hec)
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:07:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 moj golobučni
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:08:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem se spokala v postlo z leptopom.Sedaj čakam, na praski praski.... ...moj se tut dere da ga naj pridem praski, praski...pa sem mu rekla da bo mel več sreče prihodnjič Jaz pa sem dobila praski,praski...zato sem šla. Te bom pa jaz spet edina brez praski, praski. Ker on žagi, žagi. Kak ga te maš porihtanega,pa take... Slabo. sem dobla stari model, brez nastavitev. Pol pa servis pokliči,pa menjaj-staro za novo! (hec) Ni več servisa. Zdaj je, kaj je.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:08:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem se spokala v postlo z leptopom.Sedaj čakam, na praski praski.... ...moj se tut dere da ga naj pridem praski, praski...pa sem mu rekla da bo mel več sreče prihodnjič pri nas je to vsak dan na dnevnem redu Blo pri nas tudi včasih. Kak bi bla srečna,če bi blo pri nas enako,pa je na vsake kvatre enkrat ravno pri volji.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:09:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem se spokala v postlo z leptopom.Sedaj čakam, na praski praski.... ...moj se tut dere da ga naj pridem praski, praski...pa sem mu rekla da bo mel več sreče prihodnjič pri nas je to vsak dan na dnevnem redu pri nas tut...nikak da ga odvadim jeee,nisem edina..........
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:09:45
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 moj golobučni že jamra da mu bo šel kable precviknit...ker se že naša veselo obrača Kaj rit pa mu je težko dvignit za ,pa it pogledat? Kable pa bi cvikal,kaj?Dedi! ne, ne kak mrdne ..se že oglaša če jo lahko prnese...se bomo stisnili..te pa 3 sardele..obračanje na komando...ajde zaj pa vsi na bok...čez pol ure...ajde horuk vsi na lamp..pa to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:10:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak bi bla srečna,če bi blo pri nas enako,pa je na vsake kvatre enkrat ravno pri volji. Pri nas pa se je končalo v nosečnosti, zdaj pa jaz visim tu z vami on pa žagi, žagi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:10:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ni več servisa. Zdaj je, kaj je. Hanza si prava! Če se HECAM!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:11:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak bi bla srečna,če bi blo pri nas enako,pa je na vsake kvatre enkrat ravno pri volji. pa kake dede imata to.. .....dedi so zato da nas 1000 na uro razvajajo
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:11:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 moj golobučni že jamra da mu bo šel kable precviknit...ker se že naša veselo obrača Kaj rit pa mu je težko dvignit za ,pa it pogledat? Kable pa bi cvikal,kaj?Dedi! ne, ne kak mrdne ..se že oglaša če jo lahko prnese...se bomo stisnili..te pa 3 sardele..obračanje na komando...ajde zaj pa vsi na bok...čez pol ure...ajde horuk vsi na lamp..pa to Ah so ist dass! Pa to...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:11:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 moj golobučni že jamra da mu bo šel kable precviknit...ker se že naša veselo obrača Kaj rit pa mu je težko dvignit za ,pa it pogledat? Kable pa bi cvikal,kaj?Dedi! ne, ne kak mrdne ..se že oglaša če jo lahko prnese...se bomo stisnili..te pa 3 sardele..obračanje na komando...ajde zaj pa vsi na bok...čez pol ure...ajde horuk vsi na lamp..pa to Se rad carta z ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:11:46
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 moj golobučni ko me ra....zdi..mu kuj rečem..tak te bom maznila po tvoji goli buči...te pa se mi reži morem se začet kontrolirat..ker bo mala prvo take norije govorila...to pa ni lepo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:12:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ni več servisa. Zdaj je, kaj je. Hanza si prava! Če se HECAM! Halllooo, saj pa vem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:12:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak bi bla srečna,če bi blo pri nas enako,pa je na vsake kvatre enkrat ravno pri volji. pa kake dede imata to.. .....dedi so zato da nas 1000 na uro razvajajo Naj bi blo tak,ja.Nimamo vsi take sreče...pa to
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:13:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 moj golobučni ko me ra....zdi..mu kuj rečem..tak te bom maznila po tvoji goli buči...te pa se mi reži morem se začet kontrolirat..ker bo mala prvo take norije govorila...to pa ni lepo Jabolko ne pade daleč od drevesa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:13:38
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 moj golobučni že jamra da mu bo šel kable precviknit...ker se že naša veselo obrača Kaj rit pa mu je težko dvignit za ,pa it pogledat? Kable pa bi cvikal,kaj?Dedi! ne, ne kak mrdne ..se že oglaša če jo lahko prnese...se bomo stisnili..te pa 3 sardele..obračanje na komando...ajde zaj pa vsi na bok...čez pol ure...ajde horuk vsi na lamp..pa to Se rad carta z ? ffffffuuuulllll...to je njegova princess..pa sej prav ker se tak takoj dere če me ne vidi 5 minut...eni ateji niso tak...naša dva pa sta kr pravi tim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:13:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 moj golobučni ko me ra....zdi..mu kuj rečem..tak te bom maznila po tvoji goli buči...te pa se mi reži morem se začet kontrolirat..ker bo mala prvo take norije govorila...to pa ni lepo Jap,to pač pazi.Bo začela govorit,pa bo prvo te bom vzgala goj po buci.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:13:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ko me ra....zdi..mu kuj rečem..tak te bom maznila po tvoji goli buči...te pa se mi reži ...........pa to..............
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:14:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak bi bla srečna,če bi blo pri nas enako,pa je na vsake kvatre enkrat ravno pri volji. pa kake dede imata to.. .....dedi so zato da nas 1000 na uro razvajajo Te pa to mojemu povej, pa to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:15:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Naj bi blo tak,ja.Nimamo vsi take sreče...pa to si je treba naredit tako,da je prav ....pa to...............
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:16:04
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa ne morem ne praski, praski...ne buci, buci...ne žagi, žagi...ker ga niti ni doma. ...preklemanski ded...to je en razlog zakaj sem slabe volje zadnje čase.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:16:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ni več servisa. Zdaj je, kaj je. Hanza si prava! Če se HECAM! Halllooo, saj pa vem. Vem,ja,da veš.Te malo sprobavam,pa take...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 23:16:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ffffffuuuulllll...to je njegova princess..pa sej prav ker se tak takoj dere če me ne vidi 5 minut...eni ateji niso tak...naša dva pa sta kr pravi tim Moj bi si ga tut kaki večer vzel v pojstlo, da bi onadva spala skup. Te pa na koncu nebi spal noben.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.