Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:58:30
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mi je zadnjič kolegica razlagala,da so sodelovki udrl v stanovanje.Poleg vseh pomembnih in nepomembnih stvari so ukradli tudi 3 umetne.Pa kakšni so to tatovi .Jaz sem crknila od smeha.Baje so bili neki ultra super duper. mogoče so pa ravno to iskali , ostalo je pa bila le krinka Skratka fajn se bodo imeli
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:58:49
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 OOooo Pikovitek, Glorči čerka ...oj lubica...sem sam pršla mal prečekirat seznamček da vidim kaj dogaja ...za branje nimam časa ....navijam za vas....lupčka.... lepo, da si javiš, malega Nikca pa itak na FB špegam
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:59:03
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Žiži, ma ne vem, če je ta... ta je bil miškin Pa malček moj . Sva si jih s Podganco delili . No, ampak, če kdo reče Grk - to je GRK!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:59:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mi je zadnjič kolegica razlagala,da so sodelovki udrl v stanovanje.Poleg vseh pomembnih in nepomembnih stvari so ukradli tudi 3 umetne.Pa kakšni so to tatovi .Jaz sem crknila od smeha.Baje so bili neki ultra super duper. mogoče so pa ravno to iskali , ostalo je pa bila le krinka Skratka fajn se bodo imeli ne dvomno
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 23:00:41
|
|
|
|
gigi1
|
Ja kje pa je Tanja, da pove ker ji sede?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 23:01:04
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mi je zadnjič kolegica razlagala,da so sodelovki udrl v stanovanje.Poleg vseh pomembnih in nepomembnih stvari so ukradli tudi 3 umetne.Pa kakšni so to tatovi .Jaz sem crknila od smeha.Baje so bili neki ultra super duper. mogoče so pa ravno to iskali , ostalo je pa bila le krinka Skratka fajn se bodo imeli ne dvomno everybody spredi,zadi
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 23:01:40
|
|
|
|
gigi1
|
Če se ne bo kmal oglasla bom kar po lastih željah
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 23:01:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ja kje pa je Tanja, da pove ker ji sede? mogoče pa frizuro ureja?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 23:02:33
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit everybody spredi,zadi UUUuuups tole je pa že pohujšljivo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 23:03:45
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ja kje pa je Tanja, da pove ker ji sede? mogoče pa frizuro ureja? A je ni že uredila? Jaz sem se pa dans resno lotla zadeve in upam, da bo mir do ET . Ti maš že bleščice gor?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 23:04:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit everybody spredi,zadi UUUuuups tole je pa že pohujšljivo skoraj toliko kot tvoja kvantaška poezija
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 23:04:53
|
|
|
|
pikovit
|
Nekaj motam deliti z vami.Sem fulll vesela.Punce mal za vzpodbudo vam,kot tudi meni.Moja prijateljica je v 11 postopku zanosila.Sicer je na medrolu 33mg in še na ne vem čem.Ampak ratalo je in srček bije.Za enkrat je vse OK.Reš je sicer rekel,da je nora in da bi on že zdavnaj odnehal.Da je malo takih-vztrajnih.Se pravi je treba vztrajat.Ni hudič,da nam rata.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 23:05:35
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit everybody spredi,zadi UUUuuups tole je pa že pohujšljivo skoraj toliko kot tvoja kvantaška poezija jaz sem le Prešerna mal obdelala
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 23:06:03
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Nekaj motam deliti z vami.Sem fulll vesela.Punce mal za vzpodbudo vam,kot tudi meni.Moja prijateljica je v 11 postopku zanosila.Sicer je na medrolu 33mg in še na ne vem čem.Ampak ratalo je in srček bije.Za enkrat je vse OK.Reš je sicer rekel,da je nora in da bi on že zdavnaj odnehal.Da je malo takih-vztrajnih.Se pravi je treba vztrajat.Ni hudič,da nam rata. ko smo ravno pri tem, a nimaš ti jutri/pojutrišnjem nek date v MB?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 23:06:30
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Nekaj motam deliti z vami.Sem fulll vesela.Punce mal za vzpodbudo vam,kot tudi meni.Moja prijateljica je v 11 postopku zanosila.Sicer je na medrolu 33mg in še na ne vem čem.Ampak ratalo je in srček bije.Za enkrat je vse OK.Reš je sicer rekel,da je nora in da bi on že zdavnaj odnehal.Da je malo takih-vztrajnih.Se pravi je treba vztrajat.Ni hudič,da nam rata.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 23:06:34
|
|
|
|
pikovit
|
Imam ;)
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 23:07:32
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Imam ;) ql, dobro se zmeni :)
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 23:07:45
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Imam ;) Joj srce mi je čist iz glave ušlo . Navijaaaam . Sej veš kolk, a ne?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 23:09:14
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Imam ;) Joj srce mi je čist iz glave ušlo . Navijaaaam . Sej veš kolk, a ne? Ni nič takega.Razgovor.Upam,da se bomo kam premaknili
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 23:10:08
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Imam ;) Joj srce mi je čist iz glave ušlo . Navijaaaam . Sej veš kolk, a ne? Ja Žižetka vem
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 23:10:35
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Imam ;) ql, dobro se zmeni :) Bom
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 23:10:51
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Imam ;) Joj srce mi je čist iz glave ušlo . Navijaaaam . Sej veš kolk, a ne? Ni nič takega.Razgovor.Upam,da se bomo kam premaknili Jst tud. Bi Zarja rekla mučo fejst Pa probaj se zmenit za Medrol. Jaz res mislim, da je to problem.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 23:10:54
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Imam ;) Joj srce mi je čist iz glave ušlo . Navijaaaam . Sej veš kolk, a ne? Ni nič takega.Razgovor.Upam,da se bomo kam premaknili seveda, se boste . Vzemni si za vzrok tole tvojo prijateljico
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 23:12:01
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmišu evo še finalna stimulacija
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 23:12:54
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Imam ;) Joj srce mi je čist iz glave ušlo . Navijaaaam . Sej veš kolk, a ne? Ni nič takega.Razgovor.Upam,da se bomo kam premaknili seveda, se boste . Vzemni si za vzrok tole tvojo prijateljico Bom in bom šla tudi malo na svojo roko z medrolom.Sva se z prijateljico zmenili,da bom približno isto terapijo vžgala k ona.Izgubit itak nimam kaj več.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?