Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:42:28
|
|
|
|
gigi1
|
Evo mal vetrčka. Si mi pa dala vetra z iskanjem vetra
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:44:48
|
|
|
|
gigi1
|
Tastarga bo pa Barbi vesela . Nič ne gre v nič A je Tanja že blagovolila povedat ker je njen? Da jo mal postimulirava
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:45:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Evo mal vetrčka. Si mi pa dala vetra z iskanjem vetra ql, samo ne vem, če bo tale veterček dosegel željen rezultat
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:45:59
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Tastarga bo pa Barbi vesela . Nič ne gre v nič A je Tanja že blagovolila povedat ker je njen? Da jo mal postimulirava ma ona ima enega manekena ali fuzbalera, al kaj ti jaz vem, mogoče je tudi grk
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:47:43
|
|
|
|
gigi1
|
Evo tale vetrček bo pa taprav
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:48:51
|
|
|
|
pikovit
|
Čer punce
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:49:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Evo tale vetrček bo pa taprav jap, to bi pa lahko bilo to, samo da vidim, če bo kaj efekta na kiklico
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:49:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Čer punce ojla, kako je kaj z umetnimi
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:50:17
|
|
|
|
gigi1
|
Če jst kej vem ji trener sede
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:50:40
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Čer punce ojla, kako je kaj z umetnimi hahah .Ampak vam moram eno resnično zgodbo povedati
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:51:03
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Evo tale vetrček bo pa taprav jap, to bi pa lahko bilo to, samo da vidim, če bo kaj efekta na kiklico Tale pa kiltek zih dvigne
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:51:20
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Če jst kej vem ji trener sede če je to, to pa nek jo je sa srečom
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:51:56
|
|
|
|
gigi1
|
OOooo Pikovitek, Glorči čerka
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:52:51
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Če jst kej vem ji trener sede če je to, to pa nek jo je sa srečom A Grka si rekla? Čak mam enga za bregom
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:53:00
|
|
|
|
pikovit
|
Mi je zadnjič kolegica razlagala,da so sodelovki udrl v stanovanje.Poleg vseh pomembnih in nepomembnih stvari so ukradli tudi 3 umetne.Pa kakšni so to tatovi .Jaz sem crknila od smeha.Baje so bili neki ultra super duper.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:54:12
|
|
|
|
gigi1
|
Evo ga iza brežuljka
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:55:03
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 OOooo Pikovitek, Glorči čerka ...oj lubica...sem sam pršla mal prečekirat seznamček da vidim kaj dogaja ...za branje nimam časa ....navijam za vas....lupčka....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:55:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mi je zadnjič kolegica razlagala,da so sodelovki udrl v stanovanje.Poleg vseh pomembnih in nepomembnih stvari so ukradli tudi 3 umetne.Pa kakšni so to tatovi .Jaz sem crknila od smeha.Baje so bili neki ultra super duper. mogoče so pa ravno to iskali , ostalo je pa bila le krinka
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:55:28
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mi je zadnjič kolegica razlagala,da so sodelovki udrl v stanovanje.Poleg vseh pomembnih in nepomembnih stvari so ukradli tudi 3 umetne.Pa kakšni so to tatovi .Jaz sem crknila od smeha.Baje so bili neki ultra super duper. Kakšni so pa to Daj me mal razsvetlit pls. Jaz sem še vedno v kameni dobi
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:55:46
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Evo ga iza brežuljka Uffff Žižetka,tole pa je eksplozija
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:56:06
|
|
|
|
mismis
|
Žiži, ma ne vem, če je ta... ta je bil miškin
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:57:24
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 OOooo Pikovitek, Glorči čerka ...oj lubica...sem sam pršla mal prečekirat seznamček da vidim kaj dogaja ...za branje nimam časa ....navijam za vas....lupčka.... Srce hvala ti . Nikec je prelep. Se čist stopim, ko slike nalimaš. Kako si ti? Si se navadila spet v službo hodit?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 10.11.2009 22:57:34
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mi je zadnjič kolegica razlagala,da so sodelovki udrl v stanovanje.Poleg vseh pomembnih in nepomembnih stvari so ukradli tudi 3 umetne.Pa kakšni so to tatovi .Jaz sem crknila od smeha.Baje so bili neki ultra super duper. Kakšni so pa to Daj me mal razsvetlit pls. Jaz sem še vedno v kameni dobi Žiži jaz sem se tolk režala,da mi ni mogla razložit.Sem pa rekla,da jo ob priliki vprašam in mi razloži.Če se seveda ne bom spet režala.Ti javim,ko izvem.Tudi mene zanima
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?