Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:31:42
|
|
|
|
spps
|
ka me dans vse neki drka- še net dela na slow motion
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:34:22
|
|
|
|
spps
|
kam ste spet zginle????
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:35:02
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kam ste spet zginle???? jaz sem tu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:35:29
|
|
|
|
mmmc
|
Jaz sem tuki, smi nimam nč pametnga za povedat. Lahko pa berem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:35:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: spps kam ste spet zginle???? jaz sem tu fajn, mam občutek kak začnem kaj pisat, vse ostale zginejo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:36:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Jaz sem tuki, smi nimam nč pametnga za povedat. Lahko pa berem. kaj češ brat?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:37:06
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: spps kam ste spet zginle???? jaz sem tu fajn, mam občutek kak začnem kaj pisat, vse ostale zginejo mogoče jih prestrašiš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:37:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: spps kam ste spet zginle???? jaz sem tu fajn, mam občutek kak začnem kaj pisat, vse ostale zginejo mogoče jih prestrašiš hm...sem že večkrat študirala na to... možno je vse...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:38:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: BlackGirl. Bo al ja? O!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:39:33
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Jaz sem tuki, smi nimam nč pametnga za povedat. Lahko pa berem. kaj češ brat? Ma nč ni za brat! Pa mal špegam še na drugih naslovih po Ringarajinem forumu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:39:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: spps kam ste spet zginle???? jaz sem tu jaz tudi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:40:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: BlackGirl. Bo al ja? O!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:40:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: BlackGirl. Bo al ja? O! Kaj se režiš? Če pa ne vem za kaj se gre!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:41:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Jaz sem tuki, smi nimam nč pametnga za povedat. Lahko pa berem. kaj češ brat? Ma nč ni za brat! Pa mal špegam še na drugih naslovih po Ringarajinem forumu. Kaj naprimer?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:41:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: spps kam ste spet zginle???? jaz sem tu jaz tudi si si premislila? Mene še pa čaka ena runda cotovja- mater neče zmanjkat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:41:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Jaz sem tuki, smi nimam nč pametnga za povedat. Lahko pa berem. kaj češ brat? Ma nč ni za brat! Pa mal špegam še na drugih naslovih po Ringarajinem forumu. jaz sem že vse pregledala,kar me zanima ( pa ne špijuniram za drugimi )
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:42:22
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Jaz sem tuki, smi nimam nč pametnga za povedat. Lahko pa berem. kaj češ brat? Ma nč ni za brat! Pa mal špegam še na drugih naslovih po Ringarajinem forumu. Kaj naprimer? Maclarna, Mothercare... Aktualne stvari
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:43:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: BlackGirl. Bo al ja? O! Kaj se režiš? Če pa ne vem za kaj se gre! kak bi rekla, težka debata lahk pade na ta račun, ker je tolk besed napisanih
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:44:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: spps kam ste spet zginle???? jaz sem tu jaz tudi si si premislila? Mene še pa čaka ena runda cotovja- mater neče zmanjkat jaz sem ravno obesila...joj, ja, kar ne zmanjka ga
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:45:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: spps kam ste spet zginle???? jaz sem tu jaz tudi si si premislila? Mene še pa čaka ena runda cotovja- mater neče zmanjkat jaz sem ravno obesila...joj, ja, kar ne zmanjka ga grem malo prilepit na posteljo pubertetnica ta prava, al pa jaz ne znam več vzgajat...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:45:49
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Jaz sem tuki, smi nimam nč pametnga za povedat. Lahko pa berem. kaj češ brat? Ma nč ni za brat! Pa mal špegam še na drugih naslovih po Ringarajinem forumu. Kaj naprimer? Maclarna, Mothercare... Aktualne stvari Pitje vode med rojevanjem ( tema), hihihihihi. Jaz sem jo tolk spila, da sm polno posodo pol nalulala, pol sm pa dve uri po porodu dobila krče ( tko k popadki). In so me pretipal in so ugotovil, da mam poln mehur, hihihihihi. Pol sm pa šla v sobo in pol ure lulala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:46:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Jaz sem tuki, smi nimam nč pametnga za povedat. Lahko pa berem. kaj češ brat? Ma nč ni za brat! Pa mal špegam še na drugih naslovih po Ringarajinem forumu. Kaj naprimer? Maclarna, Mothercare... Aktualne stvari aja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:47:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: spps kam ste spet zginle???? jaz sem tu jaz tudi si si premislila? Mene še pa čaka ena runda cotovja- mater neče zmanjkat jaz sem ravno obesila...joj, ja, kar ne zmanjka ga grem malo prilepit na posteljo pubertetnica ta prava, al pa jaz ne znam več vzgajat... po kom le je?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:48:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Jaz sem tuki, smi nimam nč pametnga za povedat. Lahko pa berem. kaj češ brat? Ma nč ni za brat! Pa mal špegam še na drugih naslovih po Ringarajinem forumu. Kaj naprimer? Maclarna, Mothercare... Aktualne stvari Pitje vode med rojevanjem ( tema), hihihihihi. Jaz sem jo tolk spila, da sm polno posodo pol nalulala, pol sm pa dve uri po porodu dobila krče ( tko k popadki). In so me pretipal in so ugotovil, da mam poln mehur, hihihihihi. Pol sm pa šla v sobo in pol ure lulala. Jaz pa ne, je nisem smela..samo po požirkih sem jo lahko pila...le proti koncu (beri tam po 18 urah) so mi dovolili narediti konkreten požirek!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:50:48
|
|
|
|
mmmc
|
No sej pr men je blo pitje vode in , edino pozitivno kar se tiče tistega dne! Sem imela srečo in naletela na guuuuuuuuužvo!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......