Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:07:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer!" ojla Kaj dogaja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:07:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps alora! ŠE JE KATERA TU? KER PONAVAD NI NOBENE, KO JAZ PRIJADRAM.Upssssss... ne da se mi na nov pisat... morala bi se učit, pa sem preveč crkjena ma sem borbeno razpoložena pa se nimam s kom za kregat eh ko te jaz kej vprašam, me ignoriraš tak da kot da me ni. ka bi pa ti rada??? P.s. : Kaj si me pa vprašala? sladoled s čokolado, ampak ok. Kdaj imaš izpit?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:08:35
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: spps alora! ŠE JE KATERA TU? KER PONAVAD NI NOBENE, KO JAZ PRIJADRAM.Upssssss... ne da se mi na nov pisat... morala bi se učit, pa sem preveč crkjena ma sem borbeno razpoložena pa se nimam s kom za kregat Dobr, da nisem edina tuki gor, ker drugač bi se lahko samo ob mene spotaklna. sej ni tak hudo bo pa kmal ojej... a rabiš povod za prepir
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:13:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps alora! ŠE JE KATERA TU? KER PONAVAD NI NOBENE, KO JAZ PRIJADRAM.Upssssss... ne da se mi na nov pisat... morala bi se učit, pa sem preveč crkjena ma sem borbeno razpoložena pa se nimam s kom za kregat eh ko te jaz kej vprašam, me ignoriraš tak da kot da me ni. ka bi pa ti rada??? P.s. : Kaj si me pa vprašala? sladoled s čokolado, ampak ok. Kdaj imaš izpit? bo ok? izpit imam pa 27.-ega
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:14:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: spps alora! ŠE JE KATERA TU? KER PONAVAD NI NOBENE, KO JAZ PRIJADRAM.Upssssss... ne da se mi na nov pisat... morala bi se učit, pa sem preveč crkjena ma sem borbeno razpoložena pa se nimam s kom za kregat Dobr, da nisem edina tuki gor, ker drugač bi se lahko samo ob mene spotaklna. sej ni tak hudo bo pa kmal ojej... a rabiš povod za prepir tistega že mam,sam se vas ne tiče če ma pa katera željo, pa naj pove
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:14:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer!" ojla Kaj dogaja?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:15:14
|
|
|
|
tasa_m
|
čer, sem v lenartu pa mam cajt za čvek. Mi je tomaž rekel, naj se mi ne mudi. Da je Lija pridna že od 7h spi. Sta se pogovorila, da bo pridna tak da.. bom javla jutri kak je bilo čez noč, pa če njega bolj uboga kot mene
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:15:25
|
|
|
|
Najaa
|
ej spps, sej bo, sej veš to. Dej pejt enga pržgat pa bo kuj bolš. Pa hvala za tole sliko, mal kasneje bo pa še zares padu!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:16:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čer, sem v lenartu pa mam cajt za čvek. Mi je tomaž rekel, naj se mi ne mudi. Da je Lija pridna že od 7h spi. Sta se pogovorila, da bo pridna tak da.. bom javla jutri kak je bilo čez noč, pa če njega bolj uboga kot mene vau, a si se šla spočit?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:18:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čer, sem v lenartu pa mam cajt za čvek. Mi je tomaž rekel, naj se mi ne mudi. Da je Lija pridna že od 7h spi. Sta se pogovorila, da bo pridna tak da.. bom javla jutri kak je bilo čez noč, pa če njega bolj uboga kot mene spiš tud tam?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:19:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ej spps, sej bo, sej veš to. Dej pejt enga pržgat pa bo kuj bolš. Pa hvala za tole sliko, mal kasneje bo pa še zares padu!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:19:09
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hvala za glaske, trezika tud Mruša bo dobila od Nike vsak dan glasek. Sem že včeraj gledala, če je to ona, no zdaj pa vem da je. malenkost če pa tokrat ne zmaga eden od naših zvončkov ali trobentic potem pa s tem glasovanjem nekaj ni vredu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:20:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m men se bo danes zmešalo. Ne morem več!!! Cel dopoldan že samo joče, pa ne tisto malo, pojokca pa konec, prav histerično. In to za vsak dre*, ko sedi joče, jo je na rokah joče,ko je v pojsljici joče,ko leži joče,.. Men se bo res odpelalao, ker bom popizdla vsak čas. Tasa, pri nas je popolnoma enako stanje. Pa kaj je to????? Edino, ko ga imam v kengurujčku je okej, pa še takrat moram migati in ne pri miru stati.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:20:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič, nobene ni...sem pobrisala prah in to je to! Pridna, ne? Pridem zvečer! zelo pridna. mogoče še preveč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:20:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Danes sem pa prijetno presenečena, ker naše dete JE! Dopoldan je pojedla jogurt, zdajle pa hruško, kivi in mleto plazmo. Ampak! Vse je bilo toplo. Jogurt sem ji pogrela in v kašico sem dala mal tople vode. Ok nima veze, važno da je jedla. Men bo pa zize razgnalo, ker že od noči nisem dojila. Hvala za glaske, trezika tud Mruša bo dobila od Nike vsak dan glasek. Sem že včeraj gledala, če je to ona, no zdaj pa vem da je. Za Nikico pikico jedačko!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:20:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aja, še ena Tijina: Se tuširam in pride v kopalnico in se zagleda v moje mlekarne in čist presenečena reče: "Glej! Od Nike za jest!" Ne vem al je misla, da jih iz žepa potegnem al kaj haha, v glavnem ful začudeno presenečeno vesela je bila, ko jih je vidla. Faca mala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:20:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čer, sem v lenartu pa mam cajt za čvek. Mi je tomaž rekel, naj se mi ne mudi. Da je Lija pridna že od 7h spi. Sta se pogovorila, da bo pridna tak da.. bom javla jutri kak je bilo čez noč, pa če njega bolj uboga kot mene A, da se je zmenil z njo? Dobro te..me se tak ne znamo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:22:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Žiga se zdaj jezi na Leo in pravi: ˝ma poslušaj, ti gospodična, se bom razjezil in ti to flaško v smeti zabrisal, če jo boš tako po tleh metala.˝ Lea se obrne proč in on: ˝Lea, s tabo govorim, mislim resno, ti lumpa˝ joj, tale žiga
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:22:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čer, sem v lenartu pa mam cajt za čvek. Mi je tomaž rekel, naj se mi ne mudi. Da je Lija pridna že od 7h spi. Sta se pogovorila, da bo pridna tak da.. bom javla jutri kak je bilo čez noč, pa če njega bolj uboga kot mene vau, a si se šla spočit? ja malo spps ne spim pa v svoji postelji v Mb. Razen, če ti lahko zjutraj Tomaž Lijo dostavi usput ko gre v Žalec? Pridem enkrat popoldan po njo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:23:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m men se bo danes zmešalo. Ne morem več!!! Cel dopoldan že samo joče, pa ne tisto malo, pojokca pa konec, prav histerično. In to za vsak dre*, ko sedi joče, jo je na rokah joče,ko je v pojsljici joče,ko leži joče,.. Men se bo res odpelalao, ker bom popizdla vsak čas. Tasa, pri nas je popolnoma enako stanje. Pa kaj je to????? Edino, ko ga imam v kengurujčku je okej, pa še takrat moram migati in ne pri miru stati. Ma sem jezna kot , ko je pa Tomaž z njo pa sploh ne ve da jo ima. Zaspi takoj, joče nič tak da...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:23:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čer, sem v lenartu pa mam cajt za čvek. Mi je tomaž rekel, naj se mi ne mudi. Da je Lija pridna že od 7h spi. Sta se pogovorila, da bo pridna tak da.. bom javla jutri kak je bilo čez noč, pa če njega bolj uboga kot mene vau, a si se šla spočit? ja malo spps ne spim pa v svoji postelji v Mb. Razen, če ti lahko zjutraj Tomaž Lijo dostavi usput ko gre v Žalec? Pridem enkrat popoldan po njo ni problema, sam ne prepozn popoldne, ker grem na predavanje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:25:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m men se bo danes zmešalo. Ne morem več!!! Cel dopoldan že samo joče, pa ne tisto malo, pojokca pa konec, prav histerično. In to za vsak dre*, ko sedi joče, jo je na rokah joče,ko je v pojsljici joče,ko leži joče,.. Men se bo res odpelalao, ker bom popizdla vsak čas. Tasa, pri nas je popolnoma enako stanje. Pa kaj je to????? Edino, ko ga imam v kengurujčku je okej, pa še takrat moram migati in ne pri miru stati. Ma sem jezna kot , ko je pa Tomaž z njo pa sploh ne ve da jo ima. Zaspi takoj, joče nič tak da... boš mogla večkrat kam it :) drugič prid k men na kavo :))
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:28:18
|
|
|
|
BlackGirl.
|
Bo al ja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:28:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: BlackGirl. Bo al ja? vedno bo, pa pr tebi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 20:29:38
|
|
|
|
tasa_m
|
Persida, moja mami te rabi!! Sem te klicala pa ni glasu od tebe...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......