Belika
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER KDAJ SO SE PA VAŠI ZAČELI NA GLAS KROHOTAT? Naš se še ne krohota, vriska, piska, kriči.... krohota se pa še ne -torej pitanje iz izkušenj pliz: - kako zgleda normalen kakec? (ker nisem več dost pametna za tele štose) Naša ima od zlato rumeno do oker (če je skup je tak temen, če razmažeš je rumen), noter kaki koščki mlekca pa tako lepljivo je ko beljak. Mal zna tud smrdet, ni ravno po mlekcu Zdej tega lepljivega je kdaj več ali manj, odvisno koliko je jedla al pa če jo črviči. 2-3x tedensko ma mal bolj zelenkasto. A je to normaln al naj se sekiram. Kdaj pa kdaj je kaka pikica rdeča not, ampak P je rekla, da je to lahk tud od kolik če so močne. Naš kaka vse od rumene do temno zelene... baje je bolj zelena kadar jih črviči in imajo zrak v trebuščku - ma kdaj pikice na vratu pa na ličkih, ki pa pridejo pa grejo, so majceni mozoljčki - redki....dobi jih kdaj po prsih ampak spet - ene par....domnevam da je to ker je non stop slinata, prsti v ustih pa bruhca + se še kdaj popraska.....A JE TO OK? Tudi pri nas je tako, baje da je OK, ker jih dobi če ga preveč oblečem, ali pa na mestih, kjer se slini, pa hitro izginejo - kdaj se ti krči nehajo? to ne vem, ker mi jih na srečo nismo imeli - kolko je normalno da pobruhca - pri naši je odvisno od 1 žličke do 2veliki žlici cca...sam je kislo pa smrdi... Naš tudi različno, kak dan nič, kak dan pa veliko. Nam je P rekla, da nekje do 5, 6 meseca ponavadi to traja, in da ne delajo alarma, dokler lepo na teži dobiva. Ali izbruha, kar je preveč pojedel, ali pa zaklopka v trebuščku še ne dela najbolje, in se ponavadi to umiri, ko začnejo z gosto hrano. Tudi pri nas smrdi po kislem.. še ponudba: prodajam koroške kaplice, če kera rabi po ceni brez poštnine, so pa od 2.11. Naši zgleda ne pašejo pa je še slabš Če ne nisi dobila še nobene ponudbe jih jaz vzamem, ker so se mi ravno ta teden polile po nahrbtniku ... mi jih sicer ne rabimop veliko, ampak ko je zelo tečen, pa ena kapljica na dudo dela čudeže ;) ajd lubice, grem...moj se bori s tamalo da bi še malo zdržala....eh pa ti otroci...vse bi zanjo nardila pa se mi zdi da še vedno ne dovolj... Ne skrbi, vse imamo pomoje, kak tak dan, ko se nam zdi da ne naredimo dovolj... tebe je danes verjetno P pripravila do takih misli. Ne si k srcu jemat njenih besed, seveda si super mamica, ki želi svoji punčki vse najboljše. ko dobiš otroke, ti ziher ni več dolgčas (globoko dojameš pomen stavka "5 min frej") - se strinjam... pride dan, ko ti tudi dihati ne pustijo, ampak vse je poplačano Sem pa razkurjena .. sem se že prej razpisala, pa mi je ven vrglo in zbrisalo vse.... tako da se mi ne da še 1x... tudi mi se odločamo za Reccarov sedež :) Čakamo, da nas pokličejo kdaj bodo dosegljivi na soboto, da ga pridemo pogledati ;) Aja pa še z vami sem hotela deliti en zelo lep stavek iz knjige Otroško srce je zaklad: Ljubi me najbolj takrat, ko to najmanj zaslužim, ker to takrat najbolj potrebujem... meni vedno pride na misel, ko se mali histerično dere (naš namreč ne joka - on kriči na vse grlo), in to ravno takrat, ko imam kup stvari nad glavo in me zna znervirati... takrat se spomnim na ta stavek, ga stisnem k sebi in tudi njegovo kričanje v trenutku ni več neznosno...
|