|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
10.11.2009 16:01:18   
Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Uf, pri nas se pa malo sonček kaže...samo je pa nebo postalo bolj sivouser posted image ...kaj pogrešam lepe tople dneve, ko smo vozičkali v kratkih rokavih....a ve tudi ?...

Psi nas je bil lep sočen dan, po dooooolgem času. HB

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
10.11.2009 16:05:15   
Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

tisti,ki se že na noge postavljajo...kaj jim obuvate, jaz sem mu danes kupila tiste copatke/čeveljčke Pediped, upam,da se bodo obnesli, ker v nogavičkah ni v redu,si jih takoj sezuje, ...ker za čeveljčke absolutno še niso...

Naš je že meec in pol skoz na nogah. Doma je kar v nogavičkah ABS ali kako se jim že reče; ko gremo ven pa mu že kar čeveljčke obujem.

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
10.11.2009 17:16:38   
mmmc
Pozdravljene,

no prinas mali veselo leze naokoli mi pa za njim. user posted image
Danes je mogoče malo boljše od včeraj, verjetno ker sva bila veliko zunaj. V vozičku je mir. user posted image
Skratka dan se je zače s štrbunkom s postelje, ni blo nč hudga. HB! Mamica je zjutraj med cartanjem eno kitico trdno zaspala, mali pa veselo naokoli... Dobro da nimava visoke postelje.
Potem sva se pa skoraj tri ure potepala po mestu in po trgovinicah. Sem kupila tiste Fruchtpause v Mullerju, pa ne vem pomojem je to kr isti šmorn kot vse ostalo. Rok trajanja ima uuulala... Pozitivna stran je pa mogoče to, da niso težki, ko stekleni kozarčki, tko da je bolj praktično za prenašat. Mi te stvari jemo več ali manj na potepanjih, doma pa kar sami spackamo kakšno kašico. Vidla sem tudi ene Safari piškotke ( 6. mescev, pozabla od koga so), a jih je katera že sprobala? A je fora samo v obliki?
Ja pa sem za spremembo pri zajtrku kupla eno kašico jogurt, gres, sadje, ki jo narediš z vodo. Da ne bodo skoz linoti.
Zobki nas pa maaaaatrajo. Dlesn je rdeča, nabrekla... Samo še čakamo in upam, da čimprej dočakamo.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
10.11.2009 17:26:53   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

tisti,ki se že na noge postavljajo...kaj jim obuvate, jaz sem mu danes kupila tiste copatke/čeveljčke Pediped, upam,da se bodo obnesli, ker v nogavičkah ni v redu,si jih takoj sezuje, ...ker za čeveljčke absolutno še niso...

Naša ima za enkrat nogavičke ABS ali pa tiste visoke copatke, ampak sem tudi razmišljala, da bi ji kupila ene pediped ali kaj podobnega, da ne drsi in si ne more dat dol.

Pa še en user posted image zate. Ti kar pojamri, sej zato smo tu. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
10.11.2009 17:27:05   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Uf, pri nas se pa malo sonček kaže...samo je pa nebo postalo bolj sivouser posted image ...kaj pogrešam lepe tople dneve, ko smo vozičkali v kratkih rokavih....a ve tudi ?...

Psi nas je bil lep sočen dan, po dooooolgem času. HB

Ja, res je bil danes lep dan. Prav toplo je bilo.
Včeraj ste se pa z mojim srečali a ne? Je reku, da si ti tud bolna. Zate in za Taja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
10.11.2009 17:29:42   
Najaa
Danes sem pa prijetno presenečena, ker naše dete JE! Dopoldan je pojedla jogurt, zdajle pa hruško, kivi in mleto plazmo. Ampak! Vse je bilo toplo. Jogurt sem ji pogrela in v kašico sem dala mal tople vode. user posted image Ok nima veze, važno da je jedla. user posted image
Men bo pa zize razgnalo, ker že od noči nisem dojila. user posted image

Hvala za glaske, trezika tud Mruša bo dobila od Nike vsak dan glasek. Sem že včeraj gledala, če je to ona, no zdaj pa vem da je. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
10.11.2009 18:40:41   
mediuhec
mb: da ne bote jutri pozabile: srečanje pri meni doma, po 9:30. glede poti vidim, da je malo težav, najdite glavni vhod na ljubljanski cesti- vhod za v porodnišnico, počakajte na bus postaji, pol pa magar pokličite, če niste ziher!!! se vidimo!!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
10.11.2009 18:40:58   
mama_milchy
kateri otročki so zdaj vse na mami, da oddamo glaseke? Za božička Nikico sem že oddala, pa drugi?

Sončko, hvala za slončke user posted image user posted image user posted image user posted image

cimra, kaj pa tebe daje? Kako je Taj? Ja, res danes je bil lep sonček in smo mi tudi dopoldan izkoristli za svež zrakec, je prav pasalo

mene bo danes od prinega razneslo, tako pravi moj user posted image ; sem se kuhinjske omare z lonci in plastiko lotla čistit; ni še zlikam in konc; aja, pa kosilo za jutri tud že kuham; še dobro, da sta otroka tko pridna; zdaj popoldan kot da ju ni čeporav je Lea od jutra do zdaj spala slabo uro....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
10.11.2009 18:44:02   
mama_milchy
Žiga se zdaj jezi na Leo in pravi:
˝ma poslušaj, ti gospodična, se bom razjezil in ti to flaško v smeti zabrisal, če jo boš tako po tleh metala.˝ Lea se obrne proč in on: ˝Lea, s tabo govorim, mislim resno, ti lumpa˝
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
10.11.2009 18:53:17   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

˝ma poslušaj, ti gospodična, se bom razjezil in ti to flaško v smeti zabrisal, če jo boš tako po tleh metala.˝ Lea se obrne proč in on: ˝Lea, s tabo govorim, mislim resno, ti lumpa˝

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tija me že cel dan sprašuje, kje je Žiga. In ji povem, da v vrtcu. Dopoldan, popoldan prešaltam, da doma. Ma, res skoz ga omenja zadnje čase. Je že čas, da se spet kaj vidita. user posted image
Aja, jutri oddam vabila. Pa sej ti veš, kje je to.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
10.11.2009 18:54:26   
PERSIDA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pravi je

Neposredna povezava do sporočila: 1661
10.11.2009 18:54:35   
Najaa
Aja, še ena Tijina:
Se tuširam in pride v kopalnico in se zagleda v moje mlekarne in čist presenečena reče: "Glej! Od Nike za jest!" user posted image user posted image user posted image Ne vem al je misla, da jih iz žepa potegnem al kaj haha, v glavnem ful začudeno presenečeno vesela je bila, ko jih je vidla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
10.11.2009 18:57:19   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tija me že cel dan sprašuje, kje je Žiga. In ji povem, da v vrtcu. Dopoldan, popoldan prešaltam, da doma. Ma, res skoz ga omenja zadnje čase. Je že čas, da se spet kaj vidita. user posted image
Aja, jutri oddam vabila. Pa sej ti veš, kje je to.

danes pride domov reklama od Spara, una z igračami in Žiga lista, lista pol si pa kemik vzmae in začne čičkat zraven unih slikic pa ga vprašam, da kaj dela in on me tko grdo pogleda in reče: ˝ma, joooooj, kaj ne vidiš? kljukam kaj bomo Tiji kupli za RD˝ pa grem jaz pol gledat za njim, jo pokljukal vse reči za punce tak da bom kr kredit šla dvignit user posted image user posted image user posted image sej pol je povedal, da je nekaj tudi za Leo in pol ga vprašam, da kje pa imamo tolko €€€€€ in on ne dve ne tri, ustane od mize in gre v dnevno in med papirji najde svoj bančni izpisek, mi ga prinese in reče: ˝evo, to mi je banka jutri poslala in piše da je dosti €€€ gor na računu˝ user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, vem kje je; sej itak smo na vezi; kdaj pa bo? ura?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
10.11.2009 18:59:21   
mama_milchy

Aja, še ena Tijina:
Se tuširam in pride v kopalnico in se zagleda v moje mlekarne in čist presenečena reče: "Glej! Od Nike za jest!" user posted image user posted image user posted image Ne vem al je misla, da jih iz žepa potegnem al kaj haha, v glavnem ful začudeno presenečeno vesela je bila, ko jih je vidla. user posted image user posted image user posted image

danes se Lea joka in Žiga je bil zunaj na dvorišču in se dere: ˝mama, mama, mama˝ pa pridem ven in ga vprašam, da kaj je in me pogleda pa reče: ˝dej Lei joško da se tolko ne dere, ko me uha bolijo od njenega kričanja˝ mimo pa je šel lih sosed in mami je user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
10.11.2009 19:00:44   
Najaa
user posted image user posted image user posted image user posted image Škoda, ko Tija še ne šteka tega, bi ji prebrala, ko me tule gleda kaj se tak režim. Joj ti bi si mogla vsaj eno tako prigodo na dan zapisat. Veš, kak bi mu blo fajn to brat, ko bo večji!user posted image
Ura je po peti popoldan.

Neposredna povezava do sporočila: 1665
10.11.2009 19:06:19   
mama_milchy
Najaa, sej en dan se moram usest in mu to res pisat v njegovo knjigico; samo jih tolko ustreli na dan, da si jih človek niti ne zapomne;
da ga ti čuješ kako on zdaj Lei dirigira; sem mu namreč naročla, da pospravi igračke ta čas dokler jaz Lei kekse zrihtam in pol da lahko posesam tla in on hodi za njo, Lea je namreč v hojici in govori: ˝kaj sem ti reku, da jaz za tabo ne bom pospravljal; ma kaj se ne moreš z eno igračko igrat; in ni dovolj da si svojo škatlo stresla, še moje liste si iz omare vse razmetala˝ ona ga pa gleda in neki po svoje govori;
ma prav smešna sta user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
10.11.2009 19:07:32   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pravi je

Persida, pri nas se skoz dogaja; ko sta skup, ji Žiga take govori, da padeš na rit user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
10.11.2009 19:41:32   
spps
alora!
ŠE JE KATERA TU?
KER PONAVAD NI NOBENE, KO JAZ PRIJADRAM.Upssssss... ne da se mi na nov pisat...
morala bi se učit, pa sem preveč crkjenauser posted image user posted image user posted image

ma sem borbeno razpoložena pa se nimam s kom za kregatuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1668
10.11.2009 19:41:46   
mmmc

kateri otročki so zdaj vse na mami, da oddamo glaseke? Za božička Nikico sem že oddala, pa drugi?

Sončko, hvala za slončke user posted image user posted image user posted image user posted image

cimra, kaj pa tebe daje? Kako je Taj? Ja, res danes je bil lep sonček in smo mi tudi dopoldan izkoristli za svež zrakec, je prav pasalo

mene bo danes od prinega razneslo, tako pravi moj user posted image ; sem se kuhinjske omare z lonci in plastiko lotla čistit; ni še zlikam in konc; aja, pa kosilo za jutri tud že kuham; še dobro, da sta otroka tko pridna; zdaj popoldan kot da ju ni čeporav je Lea od jutra do zdaj spala slabo uro....

PRIDNA!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1669
10.11.2009 19:46:57   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: spps

alora!
ŠE JE KATERA TU?
morala bi se učit, pa sem preveč crkjenauser posted image user posted image user posted image

Dobr, da nisem edina tuki gor, ker drugač bi se lahko samo ob mene spotaklna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
10.11.2009 19:51:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

alora!
ŠE JE KATERA TU?

Dobr, da nisem edina tuki gor, ker drugač bi se lahko samo ob mene spotaklna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  sej ni tak hudouser posted image user posted image bo pa kmaluser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
10.11.2009 20:00:47   
Najaa

alora!
ŠE JE KATERA TU?

eh ko te jaz kej vprašam, me ignoriraš tak da kot da me ni. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
10.11.2009 20:02:14   
spps

alora!
ŠE JE KATERA TU?

eh ko te jaz kej vprašam, me ignoriraš tak da kot da me ni. user posted image

ka bi pa ti rada???

P.s. : Kaj si me pa vprašala?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
10.11.2009 20:03:59   
KOKICA32
Čer!" user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
10.11.2009 20:05:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!" user posted image
ojlauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......