|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
9.11.2009 10:35:40   
buhtlčk
sandra lepa fotka, je pogumna mala user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
9.11.2009 11:46:59   
gajka
Midva sva včeraj za user posted image povedala mojim staršem, pa sem bila kar malo razočarana ob tako mlačnem ''navdušenju''. Prvič je mama skakala okrog kot otrok, ki je končno dobil svoje prvo kolo, pa ob 9h zjutraj je ata pojala v klet po vino za nazdravit... Zdaj pa vse tako mlačno. user posted image Aja, uh, a res, ja, fajn no, a zdaj bo pa punčka, a ne, ah, a junija že, aha, hmmm... user posted image user posted image user posted image Kaj pa vem, res moji ta stari niso tipi ljudi, ki svoja čustva kažejo na veliko, ampak vseeno me je pa malo razočaralo. Sem kar izgubila voljo, da bi sploh še staršem od mojega povedala... user posted image

No, pa da se na tale ponedeljek spravite v malo boljšo voljo, pa nekaj otroških izjav (vem, da je tole že večkrat krožilo po mejlu, ampak meni je vsakič znova ful zabavno).
Kaj so povedali otroci :
Nekaj odlomkov iz šolskih spisov ...
- V soboto je ata zmagal na razstavi psov.
- Jaz nisem krščen, sem pa cepljen.
- V Rdečem križu se ženske in moški posvečajo ljubezni, nekateri brezplačno, nekateri pa vzamejo denar.
- Vžigalice je treba skriti, da ne bi dobili malih otrok.
- Stric je odpeljal svinjo za hišo in jo zaklal skupaj z dedkom.
- Moja teta je šla na aerobiko. Drugi dan so jo roke tako bolele, da jih ni mogla dvigniti nad glavo. Prav tako noge.
- Konji so imeli okraske na glavah in na repih. Jezdeci prav tako.
- Biblija se pri muslimanih imenuje Kodak.
- Papež živi v Vakuumu.
- Pri nas imajo moški lahko samo eno ženo. To se imenuje monotonija.
- Pri nas doma ima vsak svojo sobo. Samo ata ne, on mora spati pri mami.
- Ne vem, koliko let imam. To se stalno spreminja.
- Ata je odrastel na vasi. On je videl živo kravo.
- Zelo sem se ustrašil, ko je zbolela mama. Mislil sem, da nam bo zdaj kuhal ata.
- Življensko zavarovanje je denar, ki ga dobi tisti, ki preživi smrtni slučaj.
- Krave ne smejo hitro teči, da ne bi polile mleka.
- Črvi ne grizejo, ker imajo rep spredaj in zadaj.
- Psi imajo radi vodo. Nekateri tako zelo, da v njej živijo. To so morski psi.
- Živalski vrt je super. Tam lahko vidimo tudi živali, ki jih sploh ni.
- V Franciji so nekoč kriminalce ubijali z želatino.
- Ribe se razmnožujejo tako, da nosijo iskre.
- Med tednom Bog živi v raju, v nedeljo pa pride v cerkev.

user posted image user posted image user posted image

sandra123
- super, da ste spet zdravi, pa bravo za ta večjo, da že takole pridno pleza. user posted image

Ryssa - upam, da bo Lan tudi ''mlečne ponaredke'' lepo sprejel in da bodo tele alergije vseeno hitro izzvenele. user posted image

nell
- Tibor je imel pa res srečo, ga očitno en angelček pridno čuva.

anita g.
- Rok je tudi zgodaj pokonci, je bolj jutranji ptič. user posted image

sayuri
- a ste že kaj bolje?

Nič, grem še malo dinarčke služit. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 9.11.2009 11:47:47 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
9.11.2009 12:21:38   
buhtlčk
gajka user posted image Mene bi taka reakcija fajn prizadela.

Še mal za nazaj (aspirin je prima stvar):
Ryssa alergija na KM v večini primerov izzveni do vstopa v šolo. Pri nas je že pri 10. mesecih. Držim pesti.
nell uhh, samo da se je dobro končalo

za vse bolne pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
9.11.2009 12:38:34   
gajka
buhtlčk - a ti moraš samo malo v bolniško, pol imaš pa čas na RR čvekat? Saj ti lahko še za kdaj drugič eno opravičilo za službo napišemo. user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
9.11.2009 12:43:12   
MATEJKA_
no, pa je 12. zob tukaj... in vsi so taki ko narisani orbit čigume, kar veliki user posted image .  no, razen spodnjih dveh, ki sta normalno ozka... in če se spomnim, da do 10m ni imela niti enega...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
9.11.2009 12:46:14   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Midva sva včeraj za user posted image povedala mojim staršem, pa sem bila kar malo razočarana ob tako mlačnem ''navdušenju''. Prvič je mama skakala okrog kot otrok, ki je končno dobil svoje prvo kolo, pa ob 9h zjutraj je ata pojala v klet po vino za nazdravit... Zdaj pa vse tako mlačno. user posted image Aja, uh, a res, ja, fajn no, a zdaj bo pa punčka, a ne, ah, a junija že, aha, hmmm... user posted image user posted image user posted image Kaj pa vem, res moji ta stari niso tipi ljudi, ki svoja čustva kažejo na veliko, ampak vseeno me je pa malo razočaralo. Sem kar izgubila voljo, da bi sploh še staršem od mojega povedala... user posted image  

eh čakaj, mogoče pa še niso čisto skapirali... saj veš kak je to... moja mama je tud malo čudno reagirala, pol pa me je naslednji dan klicala in bila čisto iz sebe... ljudje smo pač čudni...  je imela tisti dan neke moreče zadeve v glavi in sploh ni nekak uspela normalno reagirat.

vidva pa še kar drugim povejta, bo lušno...
no, pa z moje strani lepe čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  !!!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
9.11.2009 12:50:12   
clara23

Kaj so povedali otroci :
- V Rdečem križu se ženske in moški posvečajo ljubezni, nekateri brezplačno, nekateri pa vzamejo denar.
- Moja teta je šla na aerobiko. Drugi dan so jo roke tako bolele, da jih ni mogla dvigniti nad glavo. Prav tako noge.
- Papež živi v Vakuumu.
- Zelo sem se ustrašil, ko je zbolela mama. Mislil sem, da nam bo zdaj kuhal ata.

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj takega pa še ne..user posted image user posted image user posted image

No, meni gre pa danes prav vse narobeuser posted image user posted image . Smo imeli ponoči žurko z DJ Markom na čelu in spali vsega skupaj 2 uri. Pa še takrat je tamal tako smrčal da so ga pomoje še v sosednji hiši slišali. Če česa ne maram je pa to smrčanje..

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
9.11.2009 12:55:37   
Ryssa
gajka user posted image user posted image user posted image user posted image te razumem kako je zoprno ko pričakuješ veselje, pa ga ni. Sigurno sta kljub temu vesela, samo sta bila najbrž presenečena in nista znala odreagirat.

Lan papca riževo mleko user posted image Nobenih problemov ni bilo, ga je kar sprejel. Pa še ponoči bolje spi, ga ne poje toliko, pa tudi zobki so zunaj in so nam prizanesli s spanjem.
Čeprav nas pa ena druga stvar jezi ponoči in trati spanje. Lan tako lula ponoči, da če ga sredi noči ne previjem, je zjutraj totalno premočen. Uporabljamo pa aktiv fit pamperske št. 5 user posted image Če mu dam katero drugo plenico je moker že po 3-4 urah.

nell je imel pa res srečo, naj ga še naprej čuva user posted image

sandra super da ste spet v vrtcu in vau kako fajn hobi ima Tina user posted image

buhtlčk čimprej se pozdravite user posted image user posted image user posted image

Šibam pospravljat. Zdaj je to pri nas na sporedu vsak dan skoraj generalno, zaradi pršic in prahu.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
9.11.2009 13:05:29   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
user posted image user posted image user posted image uua super, kdaj sta jo vpisala v tečaj/ a sta jouser posted image ..tud jaz bom Zojo pa bova skupi hodile na ferajn AO Kamnikuser posted image

Anita, Tina zdaj pleza cca 1.mesec, ampak je tako uspešna pri teh treningih, da jo je trener kar zraven poteral v ta pravo stenouser posted image ...je neutrudljiva, ampak res....predvsem pa pri tem tako uživa, da jo je veselje gledat
user posted image .

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
9.11.2009 13:10:24   
gajka
Ryssa - a ne dela Pampers nekih pleničk, ki so ravno za takele nočne ''polulančke'', Ultra Dry ali nekaj takega. user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
9.11.2009 14:40:56   
MATEJKA_

Ryssa - a ne dela Pampers nekih pleničk, ki so ravno za takele nočne ''polulančke'', Ultra Dry ali nekaj takega. user posted image

JA, PAMPERS BABY DRY. nam so super - še ni nikoli premočlo. jih pa kupim v mullerju, drugje jih še nisem vidla.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
9.11.2009 15:06:50   
Ryssa
A baby dry so za polulančke.....

Imeli smo menda active baby, pa je živo sranje, premoči že podnevi po 2h urah, pa niti nisem mislila da so baby dry za kaj.

Potem pa moramo še te probat, teh še pa res nismo imeli.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
9.11.2009 16:09:43   
buhtlčk
ja gajka, v službi mi je zadnje čase čist nemogoče karkoli zraven nardit, še maila skor ne odprem...tolk o uradnikih :)) Zaenkrat itak zgleda, da bomo ta teden kar doma, tko da bom prišla čist na tekoče z RR user posted image

Ryssa nam je začel bolje spat, ko smo odstranili alergene snovi. Ponoči pa naš tudi več lula zdaj, čez dan pa je velikokrat plenica po treh urah še skoraj suha. Nam pa muellerjeve pleničke ne premočijo, 4+, navadna 4 nam pa je, okrog pasu.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
9.11.2009 22:10:17   
Ninaaa
gajka, te čist razumem, tudi pri nas je bil odziv vse prej kot topel - moj tast je celo izjavil (pred mano!) da kaj je sploh treba tolk revežev, če ni dovolj da že za enega nimava denarja... user posted image  Ampak veš kaj - verjamem, da bodo otročka lepo sprejeli, mogoče so to pač ljudje, ki jih zadrega pripravi do tega, da mimogrede bleknejo kakšno neumnost... Ne sekiraj se, uživaj v nosečnosti user posted image

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
9.11.2009 22:27:05   
Ninaaa
http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=101404626550844&ref=share

Poglejmo, če se bo tole dalo pogledat :)
Naša Špela je danes pokazala, kako si sama zna obrisat nos, pa ji tega ne jaz ne mož nisva posebej kazala...

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
10.11.2009 7:57:21   
gajka
Ninaaa - madonca, ti si pa res že blizu, blizu... Ja, pa ful luštnega bušija imaš! Ta mala je pa itak carica! user posted image

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
10.11.2009 9:42:43   
gajka
Smo že bolj sredi dopodneva, tako da si privoščite eno dopoldansko razvajanje v obliki virtualne user posted image !

Jaz sem danes taka, kot da bi me vlak povozil... Rok je imel nočne seanse. Okrog 1h se je zbudil in kričal tako, da so mu žile na vratu izstopile. user posted image Sirena je trajala nekaj minut, pa sem namazala zobke ( bogvedi, če so trojke krive? user posted image ) s Calgelom, se je hitro umiril... No, potem pa je od 1h do 2h zganjal vragolije po spalnici, prižigal luči, odpiral predale, knjigice hotel brat... Ob 2h sva ga končno prepričala, da se je malo umiril in ulegel, potem pa je trajalo še pol ure, da je dejansko zaspal in sem ga lahko spet izselila v njegovo sobo... user posted image Jaz pa itak zadnje dni taka, da bi lahko stoje zaspala. user posted image

Nič, grem spet malo blefirat, da delam...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
10.11.2009 10:07:01   
anita goitan
hojla punce

gajka  hvala za kavo, te popolnoma razumemuser posted image moji prvi trije meseci user posted image so bili kar se spanja tiče tud slabi, takrat sem jo še dojila, pa šele počasi je začela dojemat kolk je spanje luštna stvar, HB da sem bla na porodniški. A delaš od doma al na šihtuuser posted image

Erin kaj mate zdej v Radolciuser posted image bombe pa to..

Jem jabolčni zavitekuser posted image in se delam da delam..se trudim no, sej bouser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 10.11.2009 10:14:57 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
10.11.2009 11:27:44   
tatly

No, pa da se na tale ponedeljek spravite v malo boljšo voljo, pa nekaj otroških izjav (vem, da je tole že večkrat krožilo po mejlu, ampak meni je vsakič znova ful zabavno).
Kaj so povedali otroci :
- Papež živi v Vakuumu.

sandra123
- super, da ste spet zdravi, pa bravo za ta večjo, da že takole pridno pleza. user posted image

Ryssa - upam, da bo Lan tudi ''mlečne ponaredke'' lepo sprejel in da bodo tele alergije vseeno hitro izzvenele. user posted image

nell
- Tibor je imel pa res srečo, ga očitno en angelček pridno čuva.

anita g.
- Rok je tudi zgodaj pokonci, je bolj jutranji ptič. user posted image

sayuri
- a ste že kaj bolje?

Nič, grem še malo dinarčke služit. user posted image
glede veselja o nosecnosti je vse drugace kot prvic samo tast in mama me gdaj vprasata kako je tasca pa se mi zdi da ni kaj vesela,ma kaj me briga

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
10.11.2009 11:39:54   
anita goitan
Odziv na nosečnost je bil pri meni doma pozitiven,  tudi pričakovala sem tako, mami čaka ta 8.vnuka oz vnukinjouser posted image , pri mojmu user posted image tud veseli ta 2.vnukinje. Mojo mamo je edin skrbelo dojenje in mi je svetovala, da pa zdej moram čimprej nehat dojit..ja tako blo včasih.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 10.11.2009 11:40:14 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
10.11.2009 11:41:19   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
gajka  hvala za kavo, te popolnoma razumemuser posted image moji prvi trije meseci user posted image so bili kar se spanja tiče tud slabi, takrat sem jo še dojila, pa šele počasi je začela dojemat kolk je spanje luštna stvar, HB da sem bla na porodniški. A delaš od doma al na šihtuuser posted image

Delam na šihtu... Če bi delala od doma, bi delala v mežavi deželi. user posted image Moram še zgruntat, kako en dan ostat doma, da grem še v laboratorij do pijavk, v službi pa še nočem povedat...
Ti pa se še naprej delaj, da delaš. user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
10.11.2009 11:55:50   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: Ninaaa

http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=101404626550844&ref=share

Poglejmo, če se bo tole dalo pogledat :)
Naša Špela je danes pokazala, kako si sama zna obrisat nos, pa ji tega ne jaz ne mož nisva posebej kazala...

iiiii kak je posrečena user posted image
Ti imaš pa lepega bušija.

gajka naš je pa nevemkdaj ponoči s flaško tolkel po ograji od kinderpeta - znak da je treba mleko dat user posted image Je tako ropotalo, da mi ni bilo nič jasno. Če ni odziva v parih minutah, se začne še dret in pa če imaš srečo dobiš flaško v glavo. Najprej prazno od mleka, če ne zaleže ta, dobiš pa še polno flaško vode user posted image
Sem pa jaz kriva za seanse ponoči, ker ga grem ko najbolj fajn spi previjat. In se seveda zbudi, mu ne dam mleka, pa mogoče zadrema malo, potem se pa spet zbudi in vztraja okrog petih zjutraj da dobi mleko. Ko pa vidi da je riževo, je pa potem par ur mir, medtem ko je onega hotel jesti kar naprej.
Mu pa rastejo kočniki, mislim da petice, v glavnem tako so veliki zobi, da zgleda tako kot da bi imel dva vštric.

Glede odzivov o nosečnosti.... se ne splača obremenjevati s tem, čeprav hormoni pravijo drugače. Nekateri ljudje ne znajo pokazati dobrega odziva. Ko sva midva povedala tastu in tašči, tudi ni bilo pričakovano. Dejansko se mi je zdelo da ni noben vesel. Ko sva pokazala slikico iz nuhalne je tast celo izjavil: "Eh kaj pa je to, to ni nič, je veliko tak ko k****." Mislim, to je bila izjava, ki me je prizadela. Zdaj sta pa oba čist nora na njega in sta bila od rojstva dalje. Tast se nikoli ni s svojimi otroki ukvarjal toliko kot se z našim tamalim, pa čeprav ga vidi enkrat na teden.

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
10.11.2009 12:24:23   
Zoja Miša
Cebrca, Buhtlček, hvala za lepe besede. user posted image user posted image  In obe je lepo brati, tako da le še kaj pridita sem pokukakti.

Gajka, sem že slišala za take reakcije staršev, pri 2 otroku.user posted image Jah, prvi je pač prvi. Čeprav bi tudi jaz bila žalostna, če bi bilo tako.

Matejka, vi pa šibate z zobmi. Mi jih imamo še vedno le 6, kot 5 mesecev nazajuser posted image . Se tudi jaz bojim, da bo enkrat naval.

Ryssa, mi imamo za ponoči Pampers Baby Dry (aha je že Matejka napisala), pa se lepo obnesejo. Za čez dan pa sedaj malo Tosama, malo Mullerjeve probujem, pa bomo videli katere se bolje obnesejo. In super da je lan bolje! In da je riževo mleko!
Sandra, bravo za Tino, pogumna punca!user posted image

Ninaaa, juhej za Špelo.
Anita, le še 1m delauser posted image . Joj, kam čas beži. Kdaj nam boš izdala ime, otrokovo?user posted image

Gajka, reč da v petek 13. se ne upaš okoli vozituser posted image , pa da boš v petek doma delala.

Ryssa, poskušaj Lana ne previjati ponoči, ker ga to zmede in to lahko preraste v motnje spanja - mislim, tako je meni P rekla, nočem bit sama nekaj pametna. Poskusi res z Baby Dry pleničkami. Pri nas res ne premočijo.

Jaz se bom sedaj pohalali, da je nespanje pri nas res trajalo le 4 dni, to da je hotela jesti ponoči, sedaj pa spi. O.K. se premetava in vpije, govori..., ampak vse to je v spanju. Upam, da sedaj ne bom obžalovala, da sem jo pohvalilauser posted image
Drugače sva fajn. V četrtek jo bom peljala v vrtec, ker sem še doma, če bi slučajno bila panika in bi morala prej ponjo. Ampak itak jo bom po kosilu vzela ven, da bo šla domov spat. V petek bo isto, le da bo šla babi ponjo. V ponedeljek in torek pa druga babi, potem bi pa že lahko počasi spala. No, bomo videli kako bo zopet vrtec sprejela po 1. mesecuuser posted image

Tejkaz, v petek Just? Sicer, kje pa si ti bejba?

Sayuri, kako ste???

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
10.11.2009 12:35:55   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Gajka, reč da v petek 13. se ne upaš okoli vozituser posted image , pa da boš v petek doma delala.

Petek pa ne velja, ker morajo ene vzorce v Celje poslat na analizo. Pa ta petek sicer tudi moj dela od doma... Mogoče bom pa kar četrtek in petek fraj vzela, jutri še menda ene zadeve naročnikom predajamo...

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
10.11.2009 13:25:56   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tejkaz, v petek Just? Sicer, kje pa si ti bejba?

Velja v petek. Se bom po službi kar gor do gradu zapeljala in te pokličem da prineseš. Ok?

Gajka, reakcija pri drugem. Kot pri nas. Moja starša sta bila sicer zelo vesela, mami me je kar naprej spraševala kako sem, ... medtem ko sta pa tašča in rast nosečnost sprejela bolj hladno. Zanju je bila in vedno bo najbolj pomembna Eva. Če razmišljam za nazaj kakšne razlike sta delala in kakšne še delata me kar slabo prime. Tast skoraj eno leto ni mogel Jaša poklicat po imenu. Zanj je bil vedno dojenček. Tudi obdarovanje po rojstvu se razlikuje. Eva je že pred rojstvom dobila vsega in svašta, Jaša še zdaj dobi bolj malo. Sem se veliko presekirala glede tega, zdaj mi je pa že vseeno. Glavno da sta zame enaka.

Drugim pa en lep pozdravček. Sem malo žalostna danes in mi ni do pisanja.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.