|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mnenje z vaše strani
10.11.2009 12:31:31   
spelaz
Prosila bi samo za vaše mnenje, nič drugega. Ali imam prav, ali pretiravam. Bom kratka...

Z možem imava dober, ljubeč odnos, rada najine otroke, vsak se trudi po najboljših močeh.
Ker je veliko na terenu in med ljudmi, je spoznal neko žensko (ki ima partnerja, brez otrok), s katero imata malo več kot poslovni odnos - on pravi prijateljski. Vendar pa mi je tudi priznal, da ona čuti nekaj do njega, on pa tudi ni ravno hladen kot led. To traja dober mesec in pol. Pogosto se kličeta (tudi po 3-4x na dan, le redki so dnevi, ko se ne slišita), vedno v službenem času, pošiljata si smse in maile (po naključju sem enkrat videla enega, ki je dokaj normalen s p.s. Pogrešam te - z njene strani). Seveda so padle besede, kreganje. Plus - klice, sms-e in maile v večini briše (ker ne bi rad prizadel mene).

Kje je problem - on pravi, da mu je samo prijateljica s katero rad poklepeta (99% verjamem, da med njima ni bilo nič, saj sta se zelo malokrat videla). Jaz pa pravim, da če nekoga tako pogosto kličeš, je zadaj nekaj več - posebej če brišeš sledi. Jaz sem mu dala na izbiro - lahko gre  k njej ali pa ostane z družino (preskrbljena sem, zato ni problemov, a sprašujem se zakaj, ker drugače vse 100% štima). Ves čas pa govori, da sem me ljubi, to tudi kaže na tisoč načinov (komplimenti, poljubi, nežnosti, sex ... vse štima), da ves prosti čas preživlja z nami (kar je res) in da ona ni tako pomembna. A mene moti ta "odnos" in to sem mu tudi jasno povedala.

Kaj menite ve - ali bi želele od parterja, da prekine tako "prijataljstvo" ali bi to mirno prenašale?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mnenje z vaše strani
10.11.2009 12:41:17   
Amoss
MMMmmm mene je zmotil njen sms POGREŠAM TE! To bi jaz pop*****a!!!! Nimam nič proti prijateljstvu ampak pogrešam te pa se mi to ravno ne zdi, pa res bi me motilo če bi brisal sms-e in e-maile ker če ve da bi me prizadeli bi zavoljo mojih čustev s tem moral prekinit, ne pa brisat!Mislim da imaš prav user posted image jaz bi verjetno še večjo rabuko naredila!

< Sporočilo je popravil Amoss -- 10.11.2009 12:50:39 >

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2009 12:52:29   
n.nati
Jaz bi vsekakor želela, da takšno prijateljstvo prekine, ali pa gre, tega nebi prenašala.
Razmisli malo, če pravi, da vse zbriše zato, da te nebi prizadel, potem ti sms in ostalo sigurno ni tako nedolžno.

< Sporočilo je popravil n.nati -- 10.11.2009 12:56:34 >

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2009 12:52:59   
nuala
No, sigurno nebi tolerirala, da ima moz prijateljico, ki mu napise *pogresam te*.

Ce bi trdil, da je prijateljica, bi vztrajala, naj jo povabi domov, da jo spozna vsa druzina. Ce mu nebi bilo do tega in se bi se njuni kontakti nadaljevali, bi verjetno reagirala kot ti. Poznam kar nekaj moskih, ki so krasni mozje in ocetje, pa jih to nikakor ne ovira, da nebi imeli se kaksnega razmerja.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2009 13:09:21   
somic
mislim da že samo dejstvo, da ti je priznal, da sta nekaj več- oz prijatelja in da gojita drugačna čustva, bi se meni zdelo malo tako-tako.

sicer pa je besedna zveza "pogrešam te" zalo močna, med prijatelji pa ne vem kako to ravno deluje. se mi zdi malo čudno. tudi tako pogosto klicanje po telefonu je malo preveč.

po eni strani ga razumem da briše sms- je in maile, ker ženske hočeš nočeš smo v večini vse po malem ljubosumne, v moških očeh pa sploh (po moje) in mislim, da se s tem želi izogniti vajinim prepirom. glede na to, da praviš, da drugo štima vse, ne more bit nekaj resnega.

jaz bise  vsekakor pogovorila z njim in probala izvedet kaj se točno dogaja in če mi ne bi bilo všeč. težko bi vztrajala na tem, da se takšno prijateljstvo konča, ker po navadi je prepovedan sadež najslajši.

pogovorita se in razčistita, vsekakor pa to ni lepo od njega

srečno!

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2009 13:10:14   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: spelaz

Vendar pa mi je tudi priznal, da ona čuti nekaj do njega, on pa tudi ni ravno hladen kot led.

.........................
Glede na to, si ravnala čisto prav!

Nekaj se dogaja, vsaj pri njej, on pa s svojim obnašanjem vse skupaj spodbuja. Že zaradi tega, ker tega odnosa ne prekine. Ženska nori za njim- on mogoče ne za njo- mu pa definitivno paše ta situacija.
Ma, daj vprašaj ga, če bi imela ti takšnega oboževalca- kako bi se on počutil user posted image ?!

Bodi še naprej odločna in dosledna v svojih zahtevah! In če še vedno ne prekine tega odnosa, prekini ti vajinega. (Vem, da je lahko reči, ampak kaj druga pa v takem primeru še lahko narediš?!)

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 10.11.2009 13:23:55 >

ROŽICA

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2009 13:10:34   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

No, sigurno nebi tolerirala, da ima moz prijateljico, ki mu napise *pogresam te*.

Ce bi trdil, da je prijateljica, bi vztrajala, naj jo povabi domov, da jo spozna vsa druzina. Ce mu nebi bilo do tega in se bi se njuni kontakti nadaljevali, bi verjetno reagirala kot ti. Poznam kar nekaj moskih, ki so krasni mozje in ocetje, pa jih to nikakor ne ovira, da nebi imeli se kaksnega razmerja.

Podpišem

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2009 13:11:29   
ThinkPink
Uh, v težki situaciji si. Koliko poznam ženske, moške in odnose med njimi, se mi zdi, da med tvojim dragim in njegovo prijateljico dejansko nič (ŠE) ni. Spoznala sta se, zgleda sta si simpatična, ujela sta se, sedaj sta poslovno-prijateljska. Zadevo ti je priznal, kar je dobro, po drugi strani pa nekaj skriva - briše e-maile, kar nakazuje, da vseeno ni vse tako simpl kot bi moralo biti. Kar pomeni, da se zadeva komplicira - lahko tudi z njene strani (hoče kaj več), tvoj dragi pa še koleba (ali družina ali avantura). Pri moškemu in ženski je resnično težko, da ostaneta samo na prijateljski bazi. Ker če bi tvoj in ta ženska to bila, potem bi jo že zdavnaj pripeljal na kavo domov in bi vaju spoznal. Ker pa se je dama očitno zaljubila, sam pa ni ravnodušen do tega...Najslabše pri vsem bi bilo, da mu najedaš in skačeš po živcih, jasno mu povej kje je meja, odloči pa naj se sam. Jaz osebno ne verjamam v prijateljstvo med m in ž. Lahko sta kolega, dobra sodelavca, pivska buddyja, lahko imata zelo zanimive pogovore, prijatelja v tem smislu, da ima en čustva in se klicarita kot najstnika in pošiljata sms-je - to ni nedolžno oz. naključno, to pomeni, da je vsaj en od njiju zaljubljen. 

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2009 13:32:09   
nicimoja
Me kar zmrazi, ko tole berem. Jst tega NE bi prenašala, nikakor tega ne bi dopustila. Tudi če bi prekinil, je vprašanje, če bi mu sploh še lahko zaupala user posted image .

Srečno ;)

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2009 13:35:07   
zmajaz
Jaz tega ne bi prenašala - bi ga postavila pred dejstvo - naj to takoj prekine ali pa se spoka k njej. In ja - tudi mene kar zmrazi, ko berem take. Želim ti vse dobro - upam, da bosta uspešno rešila tole. user posted image

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.11.2009 14:10:19   
kalbo
Mislim, da težko najdemo osebo, ki ji taka pozornost nebi laskala oziroma zmešala štren na čustveni bazi, pa naj bo to ženska ali moški. Če je pa ta oseba, ki izkazuje pozornost še simpatična je pa to še toliko bolj moteče za čustveno uravnoteženost.

V filmu 40 dni in 40 noči duhovnik primerja celibat z zakonom oziroma zvestobo eni sami osebi. Kdor trdi, da ni še nikoli tehtal vsaj za trenutek med zakonskim razmerjem oziroma zvestobo in predanostjo na eni strani in ljubezensko avanturo na drugi debelo laže.

Sam sem zvest svoji ženi in tako naj bi tudi ostalo. Seveda se zgodi, da naletiš na osebo, ki ti zmeša štrene (beri ti pusti vtis, ti je všeč), samo vedno je treba te stvari premlet s trezno glavo in odprtimi kartami do svojega življenskega sopotnika.

Tvoj mož spelaz mogoče ni imel s to žensko še nič , je pa načel tvoje zaupanje in to je napaka in dokaz, da se je lotil flirta z napačne strani.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.11.2009 14:15:22   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Mislim, da težko najdemo osebo, ki ji taka pozornost nebi laskala oziroma zmešala štren na čustveni bazi, pa naj bo to ženska ali moški. Če je pa ta oseba, ki izkazuje pozornost še simpatična je pa to še toliko bolj moteče za čustveno uravnoteženost.

V filmu 40 dni in 40 noči duhovnik primerja celibat z zakonom oziroma zvestobo eni sami osebi. Kdor trdi, da ni še nikoli tehtal vsaj za trenutek med zakonskim razmerjem oziroma zvestobo in predanostjo na eni strani in ljubezensko avanturo na drugi debelo laže.

Sam sem zvest svoji ženi in tako naj bi tudi ostalo. Seveda se zgodi, da naletiš na osebo, ki ti zmeša štrene (beri ti pusti vtis, ti je všeč), samo vedno je treba te stvari premlet s trezno glavo in odprtimi kartami do svojega življenskega sopotnika.

Tvoj mož spelaz mogoče ni imel s to žensko še nič , je pa načel tvoje zaupanje in to je napaka in dokaz, da se je lotil flirta z napačne strani.

se podpišem

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.11.2009 14:17:31   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Podpis user posted image
zelo lepo napisano...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.11.2009 14:18:42   
spelaz
Hvala punce, da ste potrdile, da je prav, da vztrajam pri prekinitvi odnosov. Sicer naj bi se to včeraj zgodilo, ko sem mu postavila ulitmat (mi je rekel, naj si kar izpiske naročim), ampak jaz ne verjamem v to, dokler ne vidim, ker je v teh zadnjih 3 tednih že ene parkrat obljubil.

Vsekakor mu zadeva izredno paše - občudovanje druge ženske, ker je po naravi malo narciska in to tudi prizna. Moški.... kdo bi jih razumel.

Pripravljena pa sem spakirati z otroki vred, če ne neha. Vsaj toliko, da se zbrihta v svoji moški glavi (spodnji ali zgornjiuser posted image ), ker mislim, da bi bil to za njega velik šok.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.11.2009 14:22:19   
spelaz
Kalbo ... točno tako. Sama dopuščam možnost, da se v življenju sigurno najde nekdo (poleg partnerja), ki ti je vščeč in do katerega gojiš čustva. Se pa moraš vprašati, kaj ti je v določenem trenutku prioriteta (družina ali avantura v tej situaciji), obojega ne moreš imeti. Se pa moj mož trenutno obnaša kot otrok, saj bi imel vse. Kar pa seveda z moje strani nima podpore.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.11.2009 14:22:49   
kalbo
Jest nisem ženska in jest nisem rekel, da zarati oziroma spokaj. To bi bla velika napaka ta hip.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 10.11.2009 14:23:27 >

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.11.2009 14:30:07   
resnično srečna
he he spelaz...no ja...dilema..če se postavim v njegovo kožo...tudi jaz imam zelo dobrega prijatelja...skoraj brat mi je...v bistvu je brat le ni po krvi...pa ga ne jemljem kot potencialnega partnerja...ampak le kot zaupnika...mogoče dobrega sogovornika...on mi zna nevpleteno svetovati...lažje kot moj mož...ki je v kakšno situacijo vpleten (npr. vzgoja otrok...)...

in če bi mi mož sedaj postavil ultimat, kot si ga ti možu, se mu ne bi dobro pisalo...ker bi to pomenilo, da mi ne zaupa...vsak odnos pa naj bi baziral na zaupanju...in če tega ni...he he ne pomaga noben super sex in vse ostale stvari...

veš draga moja...nikoli ga nisi dobila, da je on njej napisal ljubim te...niti ni ona napisala ljubim te...napisala je pogrešam te...in ja...kot otrok pogreša svojo mamo, kot pogreša ženska partnerja, starše...zakaj ne more prijateljica prijatelja????...

nekoč je nekdo že napisal na RR, da v današnjem svetu se ustrašimo vsakega zvitka kot da je kača, vsako slikanje otroka je pedofilija...je mar vsako pogrešanje varanje???...

če bi bila jaz tvoj mož...si ultimata ne bi dopustila...bi na ultimat odgovorila z ultimatom...pa ti prekini vse kontakte s tvojo najboljšo prijateljico?...kako bi se počutila?...gotovo ne najbolje a?...veš prijatelji so redki...in teh ne gre kar tako odmetavati...in nimamo jih veliko...

mogoče tole v razmislek...

pa srečno...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.11.2009 14:37:46   
Anonimen
resnicno srecna,do najboljse priateljice ne gojis nekaj vec-pa s tem ne mislim na prijateljstvo.Ta zenska je ocitno v njenega moza zagledana,njemu se fila ego in takole naprej res ne gre.

(odgovor članu resnično srečna)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
10.11.2009 14:44:40   
Amoss
Resnično srečna, tebe verjetno tvoj prijatelj ne privlači?user posted image

< Sporočilo je popravil Amoss -- 10.11.2009 14:45:15 >

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 19
10.11.2009 14:45:05   
cotonella
Resnično srečna, s teboj se ne morem strinjati. Če bi bila ta ženska njegova dolgoletna prijateljica, potem spelaz res ne bi imela pravice, da zahteva prekinitev stikov. Tukaj pa gre za niti ne dvomesečno poznanstvo. V tako kratkem času se pa ne more razviti nobeno pravo prijateljstvo in s tega vidika je zahteva po prekinitvi stikov logična. Dejstvo je, da se je v njemu nekaj premaknilo, ampak če ne bo prekinil s tem, bo slej kot prej razdrl družino.

Neposredna povezava do sporočila: 20
10.11.2009 14:50:01   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

in če bi mi mož sedaj postavil ultimat, kot si ga ti možu, se mu ne bi dobro pisalo...ker bi to pomenilo, da mi ne zaupa...vsak odnos pa naj bi baziral na zaupanju...in če tega ni...he he ne pomaga noben super sex in vse ostale stvari...

Ampak, če skriva njena sporočila pred ženo oz. jih briše "da je ne bi prizadelo", je povsem upravičeno, da se človeku zamaje zaupanje, kajne?

Neposredna povezava do sporočila: 21
10.11.2009 14:53:08   
Andromeda
Pa še moje menje o vsem tem: tista ženska je verjetno do ušes in še čez zatrapana v tvojega moža, njemu pa njena pozornost ugaja, verjetno to tudi malce izkorišča (eh, moški kot moški user posted image ). verjetno mu je tudi ona vsaj malo simpatična, se pa zaveda, da ni vredna, da bi uničil vajin zakon in družino. Na tvojem mestu bi se z njim temeljito pogovorila, ker takšno "prijateljstvo" ni ravno zdravo za vajin odnos.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.11.2009 15:03:39   
mateyka
glej, resnično srečna, če bi res natančno brala prvi post, bi ti bilo jasno, da to ni neko platonska situacija. več kot 1x je avtorica posta zapisala, da temu ni tako. tvoj post je pa v tem primeru čisto druga tema zame..

Neposredna povezava do sporočila: 23
10.11.2009 15:29:59   
uwaga
Nekaj let nazaj sem bila v zelo podobni stuaciji. Moj partner se je zelo dobro razumel s sodelavko. Trdil je, da sta prijatelja, da ji lahko zaupa, da se z njo lahko pogovarja, da ga ona razume...
Pa da je skrival, da me ne bi prizadel...
Jaz sem trdila, da to ni le prijateljstvo, da hoče ona nekaj več.
Trajalo je kar dolgo, pobralo veliko živcev, ogromno pogovorov. To, da je skrival vsebino sporočil, "da me ne bi prizadel", me je grozno prizadelo.
Sem predlagala, da naju spozna, pa ni bil za to. Hkrati je ves čas trdil, da me ljubi.
Nekega dne, je prišel domov,šokiran priznal, da ga je začela odkrito zapeljevati.
Njuno prijateljstvo se je takrat končalo. Zbrisal je številko. Ne pogovarjata se več.
Danes mu je žal, da je to naredil. Prijateljstvo je prekinil v enem dnevu, najin odnos pa je grozno skrhal. Dolgo mu nisem zaupala. Ogromnokrat nisem verjela...
Dobro leto je trajalo, da sva začela normalno sodelovat.

Pogovori se s svojim dragim. Naj dobro razmisli ali je to prijateljstvo res toliko vredno. Ali je vredno zrušenega zaupanja, ali je vredno partnerjeve žalosti, straha, slabe volje.
Če je res prijateljica naj je nikar ne skriva, če pa ni...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.11.2009 16:35:36   
Teya D.
Ja, tudi mene bi ta 'pogrešam te' kar dokaj zmotil. Pa imava oba s partnerjem prijatelje tako moškega kot ženskega spola, pa nisem še nikoli doživela da bi na kateri strani kateri napisal kaj takega.
Je pa res, da ko se ženske zaljubimo mamo rade da nam na dušico pihajo in če je uporabil par lepih besed si je ženska naslikala celo romanco.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

cepljenje pri 3 mesecih
ocka818

lep dan vsem članom ringaraja spletne strani imam eno vprašanje zanima me ali kdo mogoče ve če otrok nima zdravstvenega zavarovanja kolikšna je cena cepljenja hvala za vaše odgovore in lep pozdrav

1 (86%)

1 (14%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!