spelaz -> Mnenje z vaše strani (10.11.2009 12:31:31)
|
Prosila bi samo za vaše mnenje, nič drugega. Ali imam prav, ali pretiravam. Bom kratka... Z možem imava dober, ljubeč odnos, rada najine otroke, vsak se trudi po najboljših močeh. Ker je veliko na terenu in med ljudmi, je spoznal neko žensko (ki ima partnerja, brez otrok), s katero imata malo več kot poslovni odnos - on pravi prijateljski. Vendar pa mi je tudi priznal, da ona čuti nekaj do njega, on pa tudi ni ravno hladen kot led. To traja dober mesec in pol. Pogosto se kličeta (tudi po 3-4x na dan, le redki so dnevi, ko se ne slišita), vedno v službenem času, pošiljata si smse in maile (po naključju sem enkrat videla enega, ki je dokaj normalen s p.s. Pogrešam te - z njene strani). Seveda so padle besede, kreganje. Plus - klice, sms-e in maile v večini briše (ker ne bi rad prizadel mene). Kje je problem - on pravi, da mu je samo prijateljica s katero rad poklepeta (99% verjamem, da med njima ni bilo nič, saj sta se zelo malokrat videla). Jaz pa pravim, da če nekoga tako pogosto kličeš, je zadaj nekaj več - posebej če brišeš sledi. Jaz sem mu dala na izbiro - lahko gre k njej ali pa ostane z družino (preskrbljena sem, zato ni problemov, a sprašujem se zakaj, ker drugače vse 100% štima). Ves čas pa govori, da sem me ljubi, to tudi kaže na tisoč načinov (komplimenti, poljubi, nežnosti, sex ... vse štima), da ves prosti čas preživlja z nami (kar je res) in da ona ni tako pomembna. A mene moti ta "odnos" in to sem mu tudi jasno povedala. Kaj menite ve - ali bi želele od parterja, da prekine tako "prijataljstvo" ali bi to mirno prenašale?
|
|
|
|