yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: yania jutro....noč grozna...no, zbudil se je prvič ob 1.20 in popil 210 ml in zaspal...nato se je zbudil že ob 3.20, pa vstajal do onemoglosti. Jaz njega dol, on gor....potem pa jok, pa jok,,,,in se ga le usmilim čez kakih 15 minut, pa pogledam pleničko in klobasica ....zdej pa ne vem, al od jokanja, al pa je res to bilo to, da ni hotel spati z zadevo v plenički...božček...ko sva se previla, sem ga le položila v posteljico na bok, duda v usta in niti premaknil se ni več .,.hm...pa sem bila prepričana da bo buden, ker sva se previjala v kopalnici in se je razbudil ob luči...no ja, spet nekaj novega vem... drugače pa jaz potem nisem mogla zaspat nazaj do 6.00, pa še malo čez ,,,živčki, očitno...jezna na mojga...ko je spal v dnevni...in sem vstala in šla pospravljati kopalnico ...ene cunje sem zlagala, pa šampone v red spravljala, samo da sem se zamotila...no potem sem šla nazaj proti spalnici in mi je celo uspelo zaspati...okrog 8.00 pa smo se zbudili.....seveda smo še afne guncali do ene 9.00 na moji postelji... Naja je šla z mojim očijem v šoping...je čist presrečna, ker ji je oči kupil včeraj, no mami je založila , drsalke,,,, ...to je baje od miklavža, je pisala mu včeraj pismo, da jih res nujno rabi, ker v petek začnejo s tečajem v vrtcu, in zdej bo Miklavž mojemu očiju pač pustil dinarčke.... 3x hura za Miklavža yania - za noč in ostale težave. in za miklavža hvala... ... ma sej brezveze izgubljati besede, samo zdaj je spet ves spolzek, pa mehek, pa vse bo uredu, pa jaz sem kriv blabla....meni se pa več ne da...resnično...zdej bo spet ene tri dni, kot v sanjah,,,,potem pa spet jovo na novo...