Ana Luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee joooj.. pa kdo si je izmislil veseli december? za Thorov rojstni dan ne bom nič pretiravala. spekla bom torto in jo v najožjem družinskem krogu tudi pojedla. neke širše žlahte, ki bi nanosila raznoraznih igrač, ne bom sploh vabila. konec koncev... to je komaj prvi rojstni dan, ki se ga tamali niti ne zaveda. zato mi je bedno za maso ljudi pripravljati kosilo. toliko, da bom imela vse Fsrano in razturjeno. hvala lepa! kar naj ostanejo kjer so, darila pa naj si stlačijo nekam al pa pošljejo po pošti. lol IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee sem mnenja, da se dotične mamice - obsedene z napredkom, sploh ne zavedajo tega kako so padle not. vsekakor ne bi želela bit otrok take matere. in tovrstni pritiski - pa brez skrbi, da jih otroci čutijo, pridejo enx na plano. zadnjič mi je ravno ena rekla:"A tvoj mali še ne hodi? a nič ga ne postavljaš na nogice?" sem rekla, NE!, se sam, koliko se. če bo potreboval še pol leta, bo pač še nadaljnih 6 mesecev na vseh štirih. ne bom ga forsirala!!! in prav malo mar mi je, kaj si misli okolica. poserjem se na mnenja drugih. in če se vrnem k dotičnim mamicam, naj še dodam, da mi jih je skrajno dolgočasno poslušati. se mi zdi, da se o čem drugem sploh več ne znajo pogovarjati, kot o svojih otrocih, kaj znajo, kolk zob imajo, in seveda..kaj vse imajo!! bulshit! ampak če se malo poglobimo... mogoče pa je razlog v tem, da pri svojih partnerjih ne dobijo dovolj pozornosti? jim spolnos škripa... in nasploh odnosi.. ?! jaz komaj čakam, da trix na teden zviznem na kafe in se priklopim na druge vire.. stran od vsakdana z otrokom. da izvem še kaj od drugih. in niti ne maram kaj dosti razlagati okolici o otroku, ker mi je dovolj, da sem cele dneve z njim. zobje mu bodo v vsakem primeru zrastli, črko R bo prej kot slej izgovoril, če ne bo, je pač ne bo - da se bom zdaj s tem obremenjevala, mi na kraj pameti ne pade. skratka.. rekla bi vsem takim materam.. porihtajte si spolno življenje. grem fu-kat!! lp maš prav, kofi! je kar veliko resnice na tem.
|