|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
10.11.2009 10:08:25   
december28
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Kaj naj dodam?user posted image Moj falot...čist kontra. Pravzaprav se še ne zna vsesti sam... Pa plazi se ne. Pa postavlja se ne na noge...Pa... Je vseeno najbolj moj. Pa najbolj zlat. Pa najbolj...VSE! Sva na fizioterapiji. Dr. je rekla, da ima kao bolj elastične sklepe in da sčasoma bo! Saj jaz to vem. Aja! Govori pa že vse šumnikeuser posted image user posted image user posted image . R ga še malo muči, ampak ga imam na sumu da bo do 4.12. že sam povedal, da ima rojstni danuser posted image . Pa pa

user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
10.11.2009 10:13:51   
december28
Jutro babe!user posted image

Pijem kavo in uživam v vaših zadnjih posti-h, ko mali spi... (po dolgem času paše takole malo zabluzit)

Naslednji teden je tudi zame konec porodniške - čaka me iskanje službe v novem kraju, načeloma pa sicer mislim izkoristit nadomestilo do spomladi in preživet še malo časa z mojim malčkom... vrtca itak ne bomo dobili pred septembrom, tko, da se sploh ne mislim sekirat...

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
10.11.2009 10:18:44   
Anonimen
Ku-kuc!

Joj punce kaj kej počnete s tamalimi, ko je slabo vreme? ... sicer ne dežuje, samo zgleda kot da se vsak čas bo pa si kar ne upam ven s tamalo user posted image

Uuu Vplanu a ti pa že kar v službi user posted image ... no saj logično, da se bo počasi začelo z odhodi nazaj v službo ... sam pri nas ne ... no pa glede na to, da bom več skupi z Nežo, je to čist ok ... sam na finančnem oddelku pa niso preveč zadovoljni ... sam kako že pravjo? Vsega ne morš imet user posted image
Se pa v četrtek končno spet dobim z mentorico, da mi da kako brco v rit user posted image .

No moram pohvalit Nežo ker je danes zelo lepo spala in to samo z 1 obrokom AM ponoči. Ko se je ob 1ih prvič zbudila, sem ji samo vodo dala in potem jo božala, da je zaspala nazaj ... pa se je čez 15 minut spet zbudila in sem jo spet božala, da je zaspala nazaj in to sem mogla ponovit še ene 3x potem je pa zaspala in spala do 4ih, ko sem ji dala AM in potem naprej do pol 8ih ... tak da bom zdaj kar nadaljevala s tem božanjem ponoči, da bomo ukinili eno plaško.

Neposredna povezava do sporočila: 1128
10.11.2009 11:28:22   
lonja
Dan,

evo, dans teče tudi moj zadnji dan porodniške, jutri ob tem času se bom v službi ravno napapcala kosila user posted image . Upam, da začetek ne bo prenaporen in bom lahk res ob treh odbrzela po moji dve miški piški v vrtec oz. v varstvo.

Ja, počasi bomo začeli rojstne dneve naših decembrčkov oz. tistih, ki so nam pobegnili lansko leto v november. Ste že kej debatirale, kaj bodo dobili za prvi rojstni dan? Jaz razmišljam in ogledujem poganjalce, pa se ne morem odločit. Je preveč izbire...user posted image .

Uživajte tiste, ki ste še doma. Sej veste, doma je itak najlepše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
10.11.2009 11:35:12   
Anonimen
Ooo, Lonja ... ti se pa res na vsake svete cajte malo oglasiš user posted image . Midva sva Nei kupila poganjalec že nekaj časa nazaj, tako da ga sedaj že ful obvlada in je v momentu iz enega konca stanovanja do drugega. Tut zavija že ful fino. Res super stvarca. Kupili smo pa eno plastik fantastik zadevo iz Pikapolonce za 14€, samo je fin ker je lahek in ozek in ji je ravno prav, pa zadaj ima naslonjalo in se lahko uporablja tut kot porivalček (se ne more nazaj prevrnit), pa še srce me ne bo bolel, ko ga bomo vrgli stran. sva pa razmišljala, da bo za 1. rojstni dan dobila 3cikel al pa kako fino interaktivno knjigico.

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
10.11.2009 11:43:38   
Vplanu
Joj babe katastrofa - men se dons čisto nič ne da tukaj v službi. Samo hvatam krivine. Pa moram oddati en plan za celo naslednje leto user posted image user posted image
Glede darila za prvi rojstni dan:tudi midva sva se odločila, da ji bova kupila poganjalca, babi in dedi ene fajn tople škorenjčke, pa mogoče kakšno fino didaktično igračo. A se pri vas tudi najraje igrajo s prazno plastenko, papirčkom, revijo,...? Pa ko hodi mora obvezno nekaj imeti v rokah - najraje pa škatlo s kockami user posted image . Mah nič, gremo novim zmagam na proti user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
10.11.2009 12:45:24   
patkapatatka
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka
Super info o čebuli, jaz sem vedla, da jo priporočajo za tvore.

kako točno pomaga - a z nanašanjem soka?

Ne, čebulo prerežeš na pol in jo povežeš na mesto kjer je tvor.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
10.11.2009 12:49:56   
patkapatatka
Evo, tudi jaz počasi prehajam v kruto realnost.
Danes sva šli z miceno po kartico, da se bo mama lahko štemplala in služila za njene makovke.user posted image

O poganjalcu sem jaz tud že razmišljala, ampak se mi zdi da za not ni najbolj. Se ne zaletava samo v štoke?
Zunaj pa tako ali tako postaja vse bolj kislo, tako da bomo počakali na pomlad.

Za rojstni dan pa bom ji najverjetneje kar nakazala nekaj na njen račun.
Za ostalo pa naj babice in dedek poskrbijo.user posted image

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
10.11.2009 12:52:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka
O poganjalcu sem jaz tud že razmišljala, ampak se mi zdi da za not ni najbolj. Se ne zaletava samo v štoke?
Zunaj pa tako ali tako postaja vse bolj kislo, tako da bomo počakali na pomlad.

Napaka user posted image ... po dveh dneh se je naučila poganjati zadevo, po nadalnih 2h dneh pa obračati zadevo in se čisto nič ne zaletava, ampak mi pobegne okrog mize, pa med stajico in steno, ki sta pol metra narazen BP zmanevrira ... itd. Tale poganjalec se je izkazal za 1A nakup.

(odgovor članu patkapatatka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
10.11.2009 13:04:10   
december28
Ha, ha, ha - Neži pa je spretna...user posted image

No, daj povejte s čim se še kaj vaši otroci radi igrajo - moram svojemu kakšno igračo ali dve spet nabavit - za deževne dni.

Je pa dejstvo, da bi tudi naš user posted image  najraje imel za igrat kaj kar imajo veliki (npr.: moja sončna očala, gsm...) - pa dol bi metal knjige s polic, pa se s sadjem igral...user posted image  Ampak tako več ne gre... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
10.11.2009 13:14:02   
Anonimen
Poganjelec je zakon. Potem ima zelo rada magični lonček, pa pametnega kužka, pa tole žirafo ima zelo rada in krogljice po njej spušča (str. 14 zgoraj) ... rada tut zelo iz plastičnih posodic kroglice ven in not daje, rada ima kuhalnice, pokrovke, cedilo za makarone, ni ga čez dalinca za TV, zadnji teden je nad knjigicami navdušena, ... itd. 

Neposredna povezava do sporočila: 1136
10.11.2009 13:58:52   
arupnik3
evo mene
Tjaši bo poganjalca miklavž prnesu tazga čist običajnega plastičnga za 13€ drugač ima pa ful rada vse kar je z zvokom povezano mamin gsm, daljinc, en tak avtobus ima ki spušča živalske glasove, pameten kuža, zelo rada ima razne špagice in jih daje okoli vratu pa kakšno ruto od babice,......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
10.11.2009 17:19:39   
tasa.m
mi imamo tale tobugan in je ful aktualen, sama pritiska na gumb in potem lovi žogice in jih nazaj noter daje

http://www.ceneje.si/za-otroke/igrace-igrala-in-igre/raznovrstne/CX000F33D3_-_playskool-tobogan-s-kroglicami

jaz tudi razmišljam o poganjalcu, ker tricikel smo že za krst dobili in še par igračk in punčko, tako da teh igrač imamo kar precej, pa verjetno jih bo še nekaj za rd dobila.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
10.11.2009 18:31:25   
čebeli
Hohoj!

Evo mene, končno se spet malo oglašam na rr, pa še to na račun mojega učenja (titi mami!user posted image )... zato ne bom preveč brala za nazaj, samo trenutno stran sem malo preletela - vidim, da vas skrbijo igrače in nakupi za rojstni dan.

Ja, Kristus, jaz še pomislila nisem, da ji bo treba kaj organizirat in kupit eno oh in sploh darilo...pa sej nima še pojma, kaj pomeni imet RD! Potem mi ga bo hotela imet pa vsak dan..user posted image No, jaz mislim, da mali otroček ne potrebuje neke hude fešte - samo svoje domače in njihovo ljubezen in toplino. Da bo pa dan malo drugačen, pa itak - tortica in še kakšna izmed igrač, ki bi mu bile predvidoma najnaj. Drugače pa...jaz se svojega 1. RD niti slučajno ne spomnim in ne vem kaj sem takrat dobila - sem pa ovekovečena na eni profi ČB sliki s tortico (pomeni, da smo ga ziher praznovaliuser posted image )...

Glede igrač pa je pri nas tako...najbolj so "in" knjigice s slikami, še bolje pa kar z zvokom. Knjigice lista in pregleduje ko tavelika...pa kaže na slikice s prstkom in čeblja. Druga strast so ji pa zvoki in vse kar je s tem povezano. Ropotuljice, mamin mobi, žlica in krožnik, hišni zvonec, zvončki za na veter, želvica z melodijami iz loka za na vozek,...hecna je tudi v cerkvi, ko med pesmimi poje in na koncu ne neha...user posted image . Rada se vozi tudi s triciklom (samo da je zunaj, pa je srečnauser posted image )

Aja, drugače pa pri nas še vedno bolehamo - tamala mi še kar kašlja (grozno za poslušat!) in nismo šli že 5x na plavanje. Jaz sem pa dobila glivice in sem se morala filat z nekimi kapsulami in Canestenom.

En pozdravček vsem, naj bo lep večer in noč(brez vremenskih vplivov)user posted image !

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
10.11.2009 20:37:40   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: december28
...
No, daj povejte s čim se še kaj vaši otroci radi igrajo - moram svojemu kakšno igračo ali dve spet nabavit - za deževne dni.

Je pa dejstvo, da bi tudi naš user posted image  najraje imel za igrat kaj kar imajo veliki (npr.: moja sončna očala, gsm...) - pa dol bi metal knjige s polic, pa se s sadjem igral...user posted image  Ampak tako več ne gre... user posted image

tako res več ne gre, ja.. samo bojim se, da bo samo tako še šlo.
Thoru igrače niti malo niso zanimive. če dobi kakšno, jo vzame v roke zgolj toliko, da si zadevo ogleda, potem pa vrže stran in je ne povoha več.user posted image
bi pa imel moj gsm, pa v pečico bi rad zlezel, revije razmetava, radio bi štelal.. rožam bi liste trgal, pa po zemlji bi ril. komaj čakam, da bo poletje. ga bom kar na vrt preselila, pa naj tam deževnike išče.user posted image

sem ga merila. dolgi smo že 85cm! čez mesec dni imamo pregled. spet bodo težili glede cepljenja.
zdaj spet razmišljam o tem, da ga sploh ne bom dala cepit, čeprav sem vmes že popustila in si rekla, da ga bom dala po enem letu. ne vermamem, da  bi bilo smiselno zdaj tole cepljenje.

patkapatatka - hvala za recept s čebulo. zna bit koristno- če bodo ljudje le povedali, kaj jih pesti.
en moj znanec je ravno snoči moral urgentno v bolnico, da so mu na bedri predrli in iztisnili gnojni tvor. seveda mi je povedal zanj danes in še to čisto po naključju - ko je rekel, da ima bolniško. user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

Neposredna povezava do sporočila: 1140
10.11.2009 21:14:24   
Anonimen
kavica ... glede cepljenja ... tole se je zgodilo moji sošolki iz gimnazije: doma je imela leto in pol staro in pa komaj dobro rojeno pumčko ... nakar na obisk pride ena mamica (s katero imata otroke v istem vrtcu) na obisk (skupaj z otrokom!!!!) povedat da po vrtcu ena od teh bolezni razsaja za katere se je treba cepit (oslovski kašelj al kaj) ... no in rezultat tega obiska je bil, da je mogla ta moja sošolka pod nujno s tamalo hčerko, ki proti tem še ni bila cepljena, v bolnico in so bili tam ful dolgo in tamalo revico so komaj rešili ... taveliki pa ni bilo nič, ker je bila pač cepljena. Samo toliko v razmislek ...

kaj bi pa jaz tej mamici naredila ... je pa že druga tema user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 10.11.2009 21:15:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 1141
10.11.2009 21:45:37   
blackcoffee
Otika - user posted image   hvala za tole.
imam še mesec dni časa da temeljito razmislim.
ampak.. nikjer ni garancije, da tudi če ga bom dala cepit, da mi ne bo zbolel za katero od teh bolezni.

sem zdaj prebrala tvoj dopolnjen podpis in skor padla po tleh.
...
'ko pa v hlačke kakam, vse okrog smrdi.
jaz sem tvoja roža, vohaj me še ti!'
LOL user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
10.11.2009 22:20:16   
Anonimen

sem zdaj prebrala tvoj dopolnjen podpis in skor padla po tleh.
...
'ko pa v hlačke kakam, vse okrog smrdi.
jaz sem tvoja roža, vohaj me še ti!'
LOL user posted image

Je Neži zadnjič eno knjigico dobil s pesmicami in je bila tut tale notri, pa sem se pri tem verzu tako nasmejala, da sem ga mogla dodat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1143
11.11.2009 0:42:57   
Ana Luna
user posted image user posted image otika, tole je za tvoj podpis.

sicer sem zelo malo na rr, tako da ste morda že pisale o tem, pa vendar - zanimiva spletna stran za starše, pa tudi vse strokovne delavce v vrtcih in šolah - http://www.familylab.si/sl/inside.cp2?cid=92F475BD-68F1-29A6-FF9C-FD71042D5386&linkid=news

eni že pridno razmišljate o nakupu rojstnodnevnih daril. jaz bom pa verjetno naredila album z izborom vseh najlepših fotk prvega leta. dm ima en lušten programček, kjer narediš svojo foto knjigo z besedili.
igrač imamo doma veliko, knjigice kupujemo in si sposojamo iz knjižnice sproti in po potrebi.
poganjalec je tudi pri nas aktualen.

tudi jaz sem že konec s porodniško in nazaj na delu. uredila sem si polovičen delovni čas zaradi starševstva (to ugodnost lahko koristi vsaka med vami, če vam delodajalec to omogoči). tiste, ki imate s.p., lahko plačujete polovične prispevke. (to velja do 3. leta otrokove starosti).

in še dobra novica: dobili smo vrtec!!! čisto na zadnjem mestu smo le še prišli not. hb!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
11.11.2009 1:15:23   
Ana Luna

joooj.. pa kdo si je izmislil veseli december?

za Thorov rojstni dan ne bom nič pretiravala. spekla bom torto in jo v najožjem družinskem krogu tudi pojedla. neke širše žlahte, ki bi nanosila raznoraznih igrač, ne bom sploh vabila. konec koncev... to je komaj prvi rojstni dan, ki se ga tamali niti ne zaveda. zato mi je bedno za maso ljudi pripravljati kosilo. toliko, da bom imela vse Fsrano in razturjeno. hvala lepa! kar naj ostanejo kjer so, darila pa naj si stlačijo nekam al pa pošljejo po pošti.  lol user posted image   user posted image

user posted image user posted image

sem mnenja, da se dotične mamice - obsedene z napredkom, sploh ne zavedajo tega kako so padle not. vsekakor ne bi želela bit otrok take matere. in tovrstni pritiski - pa brez skrbi, da jih otroci čutijo, pridejo enx na plano.
zadnjič mi je ravno ena rekla:"A tvoj mali še ne hodi? a nič ga ne postavljaš na nogice?"  sem rekla, NE!, se sam, koliko se. če bo potreboval še pol leta, bo pač še nadaljnih 6 mesecev na vseh štirih. ne bom ga forsirala!!! in prav malo mar mi je, kaj si misli okolica. poserjem se na mnenja drugih.

in če se vrnem k dotičnim mamicam, naj še dodam, da mi jih je  skrajno dolgočasno poslušati. se mi zdi, da se o čem drugem sploh več ne znajo pogovarjati, kot o svojih otrocih, kaj znajo, kolk zob imajo, in seveda..kaj vse imajo!! bulshit!
ampak če se malo poglobimo... mogoče pa je razlog v tem, da pri svojih partnerjih ne dobijo dovolj pozornosti? jim spolnos škripa... in nasploh odnosi.. ?!

jaz komaj čakam, da trix na teden zviznem na kafe in se priklopim na druge vire.. stran od vsakdana z otrokom. da izvem še kaj od drugih. in niti ne maram kaj dosti razlagati okolici o otroku, ker mi je dovolj, da sem cele dneve z njim.
zobje mu bodo v vsakem primeru zrastli, črko R bo prej kot slej izgovoril, če ne bo, je pač ne bo - da se bom zdaj s tem obremenjevala, mi na kraj pameti ne pade.
skratka..
rekla bi vsem takim materam.. porihtajte si spolno življenje.
grem fu-kat!!

lp

user posted image  maš prav, kofi! je kar veliko resnice na tem.

Neposredna povezava do sporočila: 1145
11.11.2009 1:35:57   
Ana Luna
pa še moj komentar na članek o obsedenih mamah z napredkom svojih otrok;
ne bom zanikala, da nisem od časa do časa 'obremenjena' z razvojem svojega otroka. predvsem me je pred časom kdaj pa kdaj zaskrbelo, da moj otrok slučajno ne 'zaostaja' za drugimi in da sama morda ne delam česa prav, ko sem poslušala in brala, kaj vse že obvladajo njegovi vrstniki. pa sem potem vzela nekaj knjig v roke in ugotovila, da imam doma popolnoma zdravega, normalno razvijajočega se otroka. Od takrat naprej UŽIVAM s svojim 'povprečnim' otrokom.
sem pa že večkrat imela bližnje srečanje z obsedenimi mamicami, ki nenehno poročajo o uspehih svojih malčkov in nenehno primerjajo svoje otroke z drugimi. takih je tudi tu, na rr, malo morje. žal.
naj grejo raje fu.kat. user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
11.11.2009 7:48:47   
tasa.m
Otika, lušt je tale tvoj podpis user posted image .

Ana Luna, super ideja za album s slikami, mi imamo še dojenčkov album, pa kar pozabim vanj zapisovati dogodke.
Smo pa ta teden dokončno zrihtali Larino sobico, smo čakali na eno omarico dva meseca.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
11.11.2009 10:09:30   
martka
joj joj, saj nimam časa kaj napisat...
blackcoffee- tudi pri nas so se začele težavice s spanjem.
sicer takoj zaspi- na zizi, sam pol je do 22h treba it še 4x k njej, jo pozibat, šššš, delat ali uspavanko mrmrat... pa tako lepo je že spala v svoji sobi... ker potem se pa okoli 3h zbudi, pa ob 5h pa ob 6h in pol jo nesem k sebi v spalnico in spi do 8h, no, zadnja dva dni do 7h. sedaj je bila seveda že utrujena in je zaspala- a to bo le pol urce, da bo boljše volje do 13h, ko gre za dve uri spat- če sem z njo. mislim?!? jah, pa tud to bo minilo, zrasli bodo naši otročički in bodo prišle druge težave in skrbi. verjemite- luka bo decembra star 10let!

čebula, ja znano. pa če kdo težko ponoči diha- na krožniku nasuta sol zraven postelje- baje pomaga. soseda pravi, da njej vedno.
drugač pa, kaj še naj komentiram?
aja darila...
itak ima že zdaj preveč igrač! jaz ji bom naredila tortico, šli bomo k stari mami (92 let), imeli lep skupen dan, daril nekih hudih pa od naju ne bo. tak kot je čebeli napisala.... naredili bomo luštne fotke in v scrapbooku ji bom naredila albumček, da si bo slikice kasneje ogledovala.
toliko, ostali pa po svoji presoji- sicewr pa vsi vedo, da ima vsega dovolj, verjetno bodo kr kaki € v kuverti.
evo, alarm, budna je, čao

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
11.11.2009 10:15:20   
martka
ej, dans je martin- jaz sem pa zelenjavni riž naredila, namesto goske, rdečega zelja in mlincev... no, nihče mi ne bo zameril.user posted image

gremo zdaj malo ven

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
11.11.2009 10:42:55   
tinca123
Pozdravljene!

Joj kako dolgo že nisem bila tu gori - sem ugotovila, da imate že drugi del. Nekaj 2.dela sem prebrala in vidim da se vse pripravljate za službo, vrtec in seveda prvi rojstni dan.

Tudi sama se pripravljam za službo (in se zelo veselim), tako da nakupi, frizer itd... Naš mali korenjak gre z januarjem v vrtec (decembra pa bo doma pri moji mami)............. nas je presenetilo, da smo dobili vrtec - smo se z mamo že dogovorili, da bo pri njej. V primeru bolezni, epidemije in včasih kar tako tudi bo.

Drugače mali pridno raste in se ne preveč pridno redi (ima okoli 8 kg). Že stoji in hodi, če ga jaz držim (drugi ne znajo in noče pri njih hodit - se kar usede - verjetno čuti da odhajam v službo). Preseneča me, saj so mu zelo všeč knjigice in glasbene igrače.........ostale ga sploh ne zanimajo preveč. Ne smem pozabit reklamnih sporočil, posode in vse mamine šminke, kreme, praški in podobno kar se nahaja v kopalnici in mama ne dovoli. Je mali falot in če je le možno kaj izsili....

Vse vas lepo pozdravljam in upam, da bo prehod v službo in vrtec čim lažji ter lepo praznujte 1. rojstni dan!

Prišel je naš sonček!!

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?