Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:41:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 dajmo zaj špricer pavzo naret ker ne folgam brat...pa na glas se režim A zdaj si pa že na špricare prešaltala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:41:30
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo pa še slikica od 1.roj.dne lani! http://www.shrani.si/f/30/U0/2cINvhvC/slika006-1.jpg kak je sladki... iiiiiiiiiiiii, lubani....... samo kake laseke pa ma zaj...cukerček
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:42:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ...moja je bla zadna...PA ŠE JE ....pa amen...pravi moj ded ...BABE VEDNO JEZIK TEPE ki si našla takega moža
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:42:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca Sosedi, pa to. Pa to izvira iz nadaljevanke Sosedi, ki je vsak ponedeljek ob 20.00 na POP TV.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:43:24
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 dajmo zaj špricer pavzo naret ker ne folgam brat...pa na glas se režim A zdaj si pa že na špricare prešaltala. čuj da nebomo rr forum v aa forum spremenile...samo se res zadne cajte tak menim kot da ga srkam....sej ga....sokeca...pa kokto...cuba libre pa sem nazadnje na skupnem pikniku
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:43:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca Sosedi, pa to. Kdo komu zdaj na lajtungi stoji!?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:44:13
|
|
|
|
botrca
|
NAŠI SONČKI Saraya A. 09. 05. 2005 M. 27. 08. 2008
Vrtnica79 L. 23. 10. 2001 V. 28. 11. 2007 Matcar Lea 03. 03. 2001 Maks 24. 12. 2007 Saš 02. 04. 2009 Botrca Lena G Marta82
tasa_m
doris04
Mala Čebelica Ly117 Christiana21
Rubin. Lara 02. 08. 2005 Gaja in 19. 06. 2009 Zoja 19. 06. 2009
Shadow Ajda 21. 07. 2009 Simon 21. 07. 2009
elevitka
Nebo Nika 29. 04. 2003 Rok 28. 07. 2009 Nejka000 Rina22 Koala
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:44:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ne vem,kaj jo vtrgava zadne cajte,pa pri pouku je tudi popuščat začela,sploh MA je problem.Maks pa je razbojnik,da ni večjega,pa samo gleda,kaj bo vštimal. Joj to pa ni fajn, da imaš že zdaj težave z otrokom. Kaj šele bo? Za Maksa pa lahko rečem....dobrodošli v klub... . Se spomniš ko si mi prej kakim tednom rekla, kak je priden...pa poslušen pa to ...je prišlo tudi do njega to obdobje. Tudi jaz se spopadam z Janovo navihanostjo... To bi pa lahko malo bolj vzpodbudno napisala... Saj to še niso nobeni problemi, bo pa treba delat na tem, da ne bodo postali. Punca malo probava, saj to je normalno. Bo treba malo postavit meje, se tega striktno držat pa bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:44:36
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ...moja je bla zadna...PA ŠE JE ....pa amen...pravi moj ded ...BABE VEDNO JEZIK TEPE ki si našla takega moža zakaj ...ti ga posodim?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:44:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca Sosedi, pa to. Kdo komu zdaj na lajtungi stoji!? ti meni, jaz tebi...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:45:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 zakaj ...ti ga posodim? ne imam dovolj enega...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:45:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo pa še slikica od 1.roj.dne lani! http://www.shrani.si/f/30/U0/2cINvhvC/slika006-1.jpg kak je sladki... iiiiiiiiiiiii, lubani....... samo kake laseke pa ma zaj...cukerček Ja,saj na tej sliki,ko je v avatarju,še jih tudi ni mel dosti,pa je letos maja bla posneta. Pol pa na enkrat čupa!Kravžlasta! Ups,pardon,ena druga je bla mišljena.Jo bom probala napopat,če bo ratalo.
< Sporočilo je popravil matcar -- 9.11.2009 22:48:16 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:46:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čuj da nebomo rr forum v aa forum spremenile...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:46:45
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: doris04 zakaj ...ti ga posodim? ne imam dovolj enega... ziher se poznata ...če iste kvasita...sklepam no???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:46:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 To bi pa lahko malo bolj vzpodbudno napisala... Saj to še niso nobeni problemi, bo pa treba delat na tem, da ne bodo postali. Punca malo probava, saj to je normalno. Bo treba malo postavit meje, se tega striktno držat pa bo vse ok. Zarečenega kruha se največ poje... .
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:46:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ne vem,kaj jo vtrgava zadne cajte,pa pri pouku je tudi popuščat začela,sploh MA je problem.Maks pa je razbojnik,da ni večjega,pa samo gleda,kaj bo vštimal. Joj to pa ni fajn, da imaš že zdaj težave z otrokom. Kaj šele bo? Za Maksa pa lahko rečem....dobrodošli v klub... . Se spomniš ko si mi prej kakim tednom rekla, kak je priden...pa poslušen pa to ...je prišlo tudi do njega to obdobje. Tudi jaz se spopadam z Janovo navihanostjo... To bi pa lahko malo bolj vzpodbudno napisala... Saj to še niso nobeni problemi, bo pa treba delat na tem, da ne bodo postali. Punca malo probava, saj to je normalno. Bo treba malo postavit meje, se tega striktno držat pa bo vse ok. Saj to je ravno,ker nič ne zaleže,nobene meje,pa nobena kazen.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:46:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ...moja je bla zadna...PA ŠE JE ....pa amen...pravi moj ded ...BABE VEDNO JEZIK TEPE ki si našla takega moža zakaj ...ti ga posodim?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:48:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: doris04 zakaj ...ti ga posodim? ne imam dovolj enega... ziher se poznata ...če iste kvasita...sklepam no??? Še malo pa bom s stola padla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:48:34
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ne vem,kaj jo vtrgava zadne cajte,pa pri pouku je tudi popuščat začela,sploh MA je problem.Maks pa je razbojnik,da ni večjega,pa samo gleda,kaj bo vštimal. Joj to pa ni fajn, da imaš že zdaj težave z otrokom. Kaj šele bo? Za Maksa pa lahko rečem....dobrodošli v klub... . Se spomniš ko si mi prej kakim tednom rekla, kak je priden...pa poslušen pa to ...je prišlo tudi do njega to obdobje. Tudi jaz se spopadam z Janovo navihanostjo... Pa ja,samo se je poznalo zdaj,ko je bil skozi dež,pa nisma mogla nikamor.Pol pa nima kje energije potrošit. Ma ful je odvisno kako jemleš stvari. Nekomu bo nek otrok ful problematičen, drugemu pa ta isti zelo priden. Odvisno od interpretacije in razpoloženja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:49:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: doris04 zakaj ...ti ga posodim? ne imam dovolj enega... ziher se poznata ...če iste kvasita...sklepam no??? kdo se pozna in kvasi...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:50:05
|
|
|
|
matcar
|
Doris,to sliko sem mislila. http://www.shrani.si/f/3Y/fy/Nwx2tJl/2/img0869.jpg
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:50:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: doris04 zakaj ...ti ga posodim? ne imam dovolj enega... ziher se poznata ...če iste kvasita...sklepam no??? Še malo pa bom s stola padla. Jaz tudi!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:50:59
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ne vem,kaj jo vtrgava zadne cajte,pa pri pouku je tudi popuščat začela,sploh MA je problem.Maks pa je razbojnik,da ni večjega,pa samo gleda,kaj bo vštimal. Joj to pa ni fajn, da imaš že zdaj težave z otrokom. Kaj šele bo? Za Maksa pa lahko rečem....dobrodošli v klub... . Se spomniš ko si mi prej kakim tednom rekla, kak je priden...pa poslušen pa to ...je prišlo tudi do njega to obdobje. Tudi jaz se spopadam z Janovo navihanostjo... Pa ja,samo se je poznalo zdaj,ko je bil skozi dež,pa nisma mogla nikamor.Pol pa nima kje energije potrošit. Ma ful je odvisno kako jemleš stvari. Nekomu bo nek otrok ful problematičen, drugemu pa ta isti zelo priden. Odvisno od interpretacije in razpoloženja. se podpišem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:51:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ma ful je odvisno kako jemleš stvari. Nekomu bo nek otrok ful problematičen, drugemu pa ta isti zelo priden. Odvisno od interpretacije in razpoloženja. to niso problematični otroci ampak otroci, ki raziskujejo svet pred sabo in odkrivajo nova obzorja...je tak matcar
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:52:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ne vem,kaj jo vtrgava zadne cajte,pa pri pouku je tudi popuščat začela,sploh MA je problem.Maks pa je razbojnik,da ni večjega,pa samo gleda,kaj bo vštimal. Joj to pa ni fajn, da imaš že zdaj težave z otrokom. Kaj šele bo? Za Maksa pa lahko rečem....dobrodošli v klub... . Se spomniš ko si mi prej kakim tednom rekla, kak je priden...pa poslušen pa to ...je prišlo tudi do njega to obdobje. Tudi jaz se spopadam z Janovo navihanostjo... Pa ja,samo se je poznalo zdaj,ko je bil skozi dež,pa nisma mogla nikamor.Pol pa nima kje energije potrošit. Ma ful je odvisno kako jemleš stvari. Nekomu bo nek otrok ful problematičen, drugemu pa ta isti zelo priden. Odvisno od interpretacije in razpoloženja. Pa Maks je priden,samo ima res zgleda taka obdobja,ko samo išče,da nekaj ušpiči.Sploh,če ne more ven,da se zunaj znori,pol je že problem,ker noter je že itak vsega naveličan.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.