Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:31:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,saj je moj reko,da se naj pazi,ko bo podpisal papirje. kake papirje
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:31:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj imate danes tudi...pa to... ? igen
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:32:55
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 O, glej jo doris. Si nas prišla mal pogledat. ja, ja ...malo tu malo tam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:33:08
|
|
|
|
ly117
|
Matcar pa Leja drugač uboga tvojega?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:33:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj imate danes tudi...pa to... ? Koga?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:33:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 O, glej jo doris. Si nas prišla mal pogledat. ja, ja ...malo tu malo tam Te pa ostani zdaj tu, da rečemo kakao.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:34:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ne vem,kaj jo vtrgava zadne cajte,pa pri pouku je tudi popuščat začela,sploh MA je problem.Maks pa je razbojnik,da ni večjega,pa samo gleda,kaj bo vštimal. Joj to pa ni fajn, da imaš že zdaj težave z otrokom. Kaj šele bo? Za Maksa pa lahko rečem....dobrodošli v klub... . Se spomniš ko si mi prej kakim tednom rekla, kak je priden...pa poslušen pa to ...je prišlo tudi do njega to obdobje. Tudi jaz se spopadam z Janovo navihanostjo...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:34:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj imate danes tudi...pa to... ? Koga? Kdo ti na lajtungi stoji, pa to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:34:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar pa Leja drugač uboga tvojega? Ja,edino njega še obrajta,drugi ji ne pridemo do živega.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:35:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj imate danes tudi...pa to... ? Koga? če pa mi je ful smešno ko uporabljate besedi pa to ...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:35:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar pa Leja drugač uboga tvojega? Ja,edino njega še obrajta,drugi ji ne pridemo do živega. Lepo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:35:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ne vem,kaj jo vtrgava zadne cajte,pa pri pouku je tudi popuščat začela,sploh MA je problem.Maks pa je razbojnik,da ni večjega,pa samo gleda,kaj bo vštimal. Joj to pa ni fajn, da imaš že zdaj težave z otrokom. Kaj šele bo? Za Maksa pa lahko rečem....dobrodošli v klub... . Se spomniš ko si mi prej kakim tednom rekla, kak je priden...pa poslušen pa to ...je prišlo tudi do njega to obdobje. Tudi jaz se spopadam z Janovo navihanostjo... Pa ja,samo se je poznalo zdaj,ko je bil skozi dež,pa nisma mogla nikamor.Pol pa nima kje energije potrošit.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:36:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar pa Leja drugač uboga tvojega? Ja,edino njega še obrajta,drugi ji ne pridemo do živega. misliš na očima
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:36:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj imate danes tudi...pa to... ? Koga? če pa mi je ful smešno ko uporabljate besedi pa to ... Botrca Sosedi, pa to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:36:37
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar kaj je te bilo na sestanku, da te je tak razkurlo? Pa vse,najbolj pa njeno jezikanje učiteljem. Ma mal po mami,a ne. Pa to. Ja,igen! Samo v šoli je drugače kot doma.So ji vsaj do zdaj lahko na prste stopli,kar pa očitno ne velja več. samo da maš zdrave otrokece sej ostalo pa boš porihtala... Maksove vragolije pa vam popestrijo dneve ne? Lein namazan jezik pa ni nič narobe..se zna vsaj za sebe postavit...se spomnim kak sn bla jas...moja je bla zadna...PA ŠE JE ....pa amen...pravi moj ded ...BABE VEDNO JEZIK TEPE
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:36:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj imate danes tudi...pa to... ? Koga? če pa mi je ful smešno ko uporabljate besedi pa to ... Ja,igen,saj je ponedeljek,ne? Pa to...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:37:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar kaj je te bilo na sestanku, da te je tak razkurlo? Pa vse,najbolj pa njeno jezikanje učiteljem. Ma mal po mami,a ne. Pa to. Ja,igen! Samo v šoli je drugače kot doma.So ji vsaj do zdaj lahko na prste stopli,kar pa očitno ne velja več. samo da maš zdrave otrokece sej ostalo pa boš porihtala... Maksove vragolije pa vam popestrijo dneve ne? Lein namazan jezik pa ni nič narobe..se zna vsaj za sebe postavit...se spomnim kak sn bla jas...moja je bla zadna...PA ŠE JE ....pa amen...pravi moj ded ...BABE VEDNO JEZIK TEPE To si pa lepo povedala,pa še res je.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:37:55
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya hvala vsem za predržane pestke zadnjič.je padla čista petica..Jeeeee no vidiš, ti si se pa toliko presekirala... bravo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:38:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar pa Leja drugač uboga tvojega? Ja,edino njega še obrajta,drugi ji ne pridemo do živega. misliš na očima Mojega,ja.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:38:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj imate danes tudi...pa to... ? Koga? če pa mi je ful smešno ko uporabljate besedi pa to ... Ja,igen,saj je ponedeljek,ne? Pa to... Ja dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:39:00
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj imate danes tudi...pa to... ? Koga? Kdo ti na lajtungi stoji, pa to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:39:37
|
|
|
|
doris04
|
dajmo zaj špricer pavzo naret ker ne folgam brat...pa na glas se režim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:39:57
|
|
|
|
botrca
|
Face ste...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:40:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 dajmo zaj špricer pavzo naret ker ne folgam brat...pa na glas se režim enako..
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 22:41:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca Sosedi, pa to.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.