Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 9.11.2009 11:46:34
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška mtrtva sem.....in očitno niso gobe ker je mrtev tudi možek ... ... ... Kako je pa Kali?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 9.11.2009 11:48:17
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Evo mene s previjanja noge - slabo kaže, ampak vseeno moram v ponedeljek v službo, ker komisija ne odobri take bolniške, . nič, kar foteljček v službi naštimat, pa bo...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 9.11.2009 11:52:30
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Hello, hello! We're back! WB... za fajn dopust, kljub ... Bor, res fajn, da je tak popotnik...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 9.11.2009 11:55:35
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Kdo se hodi crkljat k mamici? Lovro ali očka? Verjetno kar oba, . Bi kdo muffine: imamo čokoladne, borovničeve in navadne... Pohitite, zaloga je omejena. ad1: hmm, ja, kar oba... nekak se včasih vprašam kam naj se grem pa jaz... včasih kar lepo zvisim, ko imam jaz željo potem... ad2: čokoladne, borovničeve in navadne... lahko kar vse, prosim!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 9.11.2009 11:58:16
|
|
|
|
3jeMi
|
ah, sem spet na blebetala...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 9.11.2009 13:36:22
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ah, sem spet na blebetala... Jaaa, , je tak fino brat. In 1515 imaš.... pridna.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2009 15:07:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 9.11.2009 16:12:31
|
|
|
|
3jeMi
|
populis... hvala ... tudi teli virtualni so zlata vredni ... a ti si že kar OK? si šla k zdravniku? neboglasnica... a veš, da sem prav razmišljala, če bi sploh še kaj pisala... ker so mi tele cifre nekak full všeč - 1515... me spominjajo na šolske dni, natančneje na Psihologijo v srednji šoli... ... vprašana, o kakšno presenečenje, šus... no, pa ga dajmo popravit, malenkost... 5... no, potem se zgodba ponovi aja, danes nisva šla k P... gužva... greva jutri dopoldan... pa vidim, da bom, glede na dolgotrajno vročino, zahtevala pregled krvi, se zna kaj zahrbtnega skrivat za njo... in joj... mulc mali... jedel bi samo skutke, jogurte, pudinge, monte, čips, smoki, sadja nekaj za vzorček (mandarin sploh ne mara ), kar skuham pa ne hvala , pa kuham same take stvari, ki jih ima rad... uf, ne bom več kuhala, res ne... drekec pekec mali...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 9.11.2009 16:25:02
|
|
|
|
3jeMi
|
Nova verzija stare basni...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2009 17:56:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 9.11.2009 18:16:22
|
|
|
|
neboglasnica
|
A ste vse še v službi, neko zatišje je tule??? HD: ne se razburjat, počivat pojdi...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 9.11.2009 18:52:24
|
|
|
|
glugluglu
|
Meni je pa tole res čudno, najprej inigo potem naša family, potem HD, očitno nekaj virtualnega razsaja , drugače pa je danes pri Marku v šoli manjkalo 7 učencev (dobro, da smo odpovedali RD, da nismo mi kaj krivi ), baje res neka taka viroza razsaja po SLO. No jaz močno upam, da bomo ok sedaj naslednje dni, moram iti v lekarno za Tiana po tiste krepkejše zadeve za krepitev imunskega sistema, ki ste jih omenjale, imam malo gužve v službi sedaj pred novim letom bo akcija na veliko, je toliko stvari z rokom do 31.12. , ja lep datum, ni kaj pa mi sploh ne pašejo te bolniške. Drugače pa mene nekaj na kašelj sili, upam , da bo ok. Neboglasnica za pridno Saro, jutri imamo tudi pri nas govorilne ure za Nino in Marka. HD, za enake reakcije sem jaz zvedela od sosede, ki dela v zdravstvu metuljcica, tisto od Nicole Kidman je Quinny Buzz. Majuska, si ti enkrat omenjala enega proktologa, ki NI Košorok oz. NI tista njegova firma in si rekla, da je fajn? Če imam prav mi lahko prosim poveš kdo je to? Tile v Iatrosu se malo hecajo z napotnico čakaš skoraj 4 mesece, brez napotnice pa že konec novembra, , to naše zdravstvo je res čist mim glede tega.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 9.11.2009 18:58:40
|
|
|
|
glugluglu
|
u HD, šele zdaj gledam tvoje maile, že 2 dni nisem gledala pošte,...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 9.11.2009 19:42:21
|
|
|
|
nanka
|
dan, dan uf končno je konec dneva, danes je bil pa rahlo nor dan, to mislim na službo, še lulat in malicat ni bilo časa. Pri nas pa že vlada euforija zaradi miklavža, reklame mi pa nič ne olajšajo dneva. Zoja hodi cele dneve okoli z revijami, danes je prišla pa še reklama od Leclerca, noro. Naša bi vse imela. Sem mislila da tamala že spi, pa me kliče iz postelje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2009 20:34:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 9.11.2009 20:51:57
|
|
|
|
Majuska
|
majuska; če ti bo pajacek hodil viška, te bom prosila da mi ga posodiš. Bom izmerila dolžino tega ki ga imamo pa boš videla, če nam, pride prav. Ni 'blema. Najbrž se bom v četrtek tekom dneva potepala po LJ, tako da ti ga lahko kam prinesem.
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 9.11.2009 20:54:04
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška cepljenje...moja taščica se je cepila (ker dela v zdravstvu) in je rekla da je bilo grozno...bruhanje, driskanje, vročin, mišice so jo bolele imela je občutek kot da jih kdo dol od kosti vleče..menda GROZNO!!! in je rekla da mi resno skrajno odsvetuje tole cepljenje ker ne ve kako lahko to en otrok preživi...sicer pa itak nisem razmišljala da bi jo cepila... jaz razmišljam takole...kako dolgo za eno bolezen odkrivajo cepivo, tale gripa se je pojavila pa poleti in bum konec jeseni je cepivo že na tržišču...super ne...prokleta farmacija ciganska Evo, tole je že druga zgodba danes o cepljenju. Mi je tašča razlagala, kako je enega znanca vse ful bolelo, sploh roka od ramena in skoraj do prstov. Res ne razumem, kako lahko dajo v promet cepivo s toliko stranskimi učinki v Švici so ga prepovedali ... mi pa ko ovce rinemo ... Mi se definitivno ne bomo cepili, tudi proti navadni gripi ne. Po moji izkušnji sem se pred dolgo časa cepila za eno vrsto gripe, staknila sem pa drugo
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 9.11.2009 20:56:07
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Majuska, si ti enkrat omenjala enega proktologa, ki NI Košorok oz. NI tista njegova firma in si rekla, da je fajn? Če imam prav mi lahko prosim poveš kdo je to? Tile v Iatrosu se malo hecajo z napotnico čakaš skoraj 4 mesece, brez napotnice pa že konec novembra, , to naše zdravstvo je res čist mim glede tega. V Košorokovem Iatrosu je včasih delal dr. Boštjan Mlakar, ampak mislim da je šel na svoje, nekje sem zasledila, da deluje v Mb. Sama sem bila nazadnje v Iatrosu pri dr. Velikonja, starejši doktor. Ja sem res precej čakala, ene 3 mesece, se mi zdi. Če pa plačaš, si pa jasno takoj na vrsti
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2009 21:23:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 9.11.2009 22:05:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
Evo mene, sem kar dve uri klepetala po telefonu, me rahlo ušesa bolijo, . Pa je bil samo večerni čvekec, . Da o dopoldanskih maratonskih klepetih ne govorim. Pa saj jaz sploh ne morem iti delat. Kako pa naj vse tole popedenam? A mislite, da bi mi podaljšali bolniško na račun prezaposlenosti, saj klepetanje je kar napor, žal je gibčen samo jezik, .
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 9.11.2009 22:07:05
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Pri nas pa že vlada euforija zaradi miklavža, reklame mi pa nič ne olajšajo dneva. Zoja hodi cele dneve okoli z revijami, danes je prišla pa še reklama od Leclerca, noro. Naša bi vse imela. Jaz sem današnji reklami od Interspara in Leclerca kar skrila. Moj dragi pravi, da letos ne bo nič. Japajade, jaz uživam pri kupovanju. Res pa je,d a nakupim že novembra in je potem mir, samo skomine mi pa delajo, moram rečt. Matr me prst boli, pa saj to ni res.
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 9.11.2009 22:08:52 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 9.11.2009 22:08:36
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Meni je pa tole res čudno, najprej inigo potem naša family, potem HD, očitno nekaj virtualnega razsaja , drugače pa je danes pri Marku v šoli manjkalo 7 učencev (dobro, da smo odpovedali RD, da nismo mi kaj krivi ), baje res neka taka viroza razsaja po SLO. No jaz močno upam, da bomo ok sedaj naslednje dni, moram iti v Šc, šc stran, nočem tega virtualnega, ne pravega virusa. Niste resne, nič ne klepetate... Nočka,
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2009 22:21:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2009 22:41:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2009 22:49:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......