|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
9.11.2009 11:48:03   
aprilski hrošček
Živjo Aprilčice!

Ravno prihajam s pregleda-končno. Stopili smo v 20 teden, mali je full zrasel in mama se je spet full zredila user posted image user posted image user posted image . Mi je kar slabo ko mi sestra tam pri zdravniku reče naj stopim na tehtnico. Torej do sedaj sem pridelala 8 kguser posted image user posted image user posted image . Pridna a, ne?! Danes mi ju zdravnik zopet naredil zelo podroben ultrazvok (celega je zopet pomeril, rokici, nogici, trebušček, glavico,...). Je bil pa mali full živahen, tako da se je zdravnik kar namučil. Dobila sem tudi full lepo sklikico za album!!!! Brcamo pa tudi že 100 na uro, najraje ravno takrat ko bi mami počivala. Zdaj se bom naročila na 3D ultrazvok.
Še za seznamček nasledni pregled imam 14.12.2009

Agrojuhica full mislim nate. Kako si preživela AC???

Tolko zaenkrat, božajte svoje bušije pa se tipkamo!!!

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
9.11.2009 12:41:36   
živa
Jaz sem pa na dopustu ... ker sta mala dva bolna user posted image . Zdajle je malo miru, ker mali spi, večji se igra, pa lahko kaj naredim.

Samo da sem se javila user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu aprilski hrošček)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
9.11.2009 12:50:43   
pupa*81
super za pregled aprilski hrošček user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
9.11.2009 14:12:07   
Anonimen
Di_Di, jaz sem hodila na Tončko, tako, da ne vem, če sva se že kdaj videli, pa še ˝čorava˝ sem čistouser posted image

Ah, punce, jaz jokam vsak dan... Kar nekaj brezveze. Še dobro, da me mojuser posted image še vedno prenaša, ko mu posmrkam vse srajceuser posted image

Jaz bi šla tudi na 3d, vem, da ga ¨ima¨ tudi v Litiji, ampak ne vem kakšna je cenauser posted image

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2929
9.11.2009 14:34:42   
Chi_Pita
Evo še mene na raport user posted image

v tako deževnem dnevu sem se lotila pospravljat po trgovini (non stop nekaj spreminjam) ... mislim, da bom razširila dejavnost, oziroma boljše povedano bom to dejavnost, ki jo imamo zdaj dala malo na stranki tir (pribor in vse barve za pleskarijo) in bom začela z rožicami in okraski (svečke, nakit, voščilnice,...) ... kaj pravite user posted image   trgovino bi malo pregradila, tako da bi lahko delala dve dejavnosti hkrati ... hm, zavarovalništvo sem še pozabla, še to moram nekako na svoj urnik strpat ... meša se mi user posted image
Seveda bi to urejala nekako med porodniško, sam zdaj se moram pozanimat kako to vse sploh poteka ... in seveda, kje nabavljat najceneje materjal ... uh sem si zadala težko nalogo. Me kr zanima koliko se bom posvečala delu, ko bom imela svoje dete ob sebi user posted image

Čestitke aprilski hrošček za pregled ... glede kil se pa ne sekirat, te moram potolažit, da se ti jaz kar pridno približujem user posted image ... se pa sploh ne obremenjujem več glede tega
Ne vem katera je napisala, da je tudi njen user posted image čutil brcike user posted image   ... moj jih vedno bolj ... kaj ni to lep občutek, da imajo tudi user posted image svojo predstavo, da se nekaj dogaja - razen rastočega trebuha in riti user posted image

Jaz sploh ne vem kdaj moje dete spi ... zdi se mi kot bi non stop migal ... enkrat pod popkom, drugič colpo v hrbet, pol brca ob bok user posted image ... prav smešno se mi zdi vse skupaj user posted image ... pa nekje sem prebrala da v tem času otrok spi do 20 ur na dan ... pri nas to ne drži. user posted image

aha, getreal bravo za kolokvij ...

uh sem se razpisala danes,
user posted image uživajte z vsak dan večimi trebuščki. user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
9.11.2009 15:39:24   
nincy29
spet sem mogla pol ure vaše poste bratuser posted image
a sem jaz med edini ki ima naslednji pregled komaj čez 6 tednov od 2. pregleda..v 18 tednu?vse na veliko pišete kok mate preglede pa celo na tri tedne..jaz sem prejšni teden čutla premikanje v trebuhu..ampak čez vikend ničuser posted image .
si pa moram danes ponoči vato prilimat na prsi ker mi teče ven iz njih.sem zdaj 2 noči se zjutraj zbudila s popolnoma mokrim zgornjim delom pizame.in je prav tako trdo ko se posuši.in ker mi ni fanj v modercu spat sem rekla da si pa prilimam vate na joškiceuser posted image user posted image .

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
9.11.2009 16:12:38   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: country

Hura, uspelo mi je!!!
Sem rabila skoraj cel teden, da sem vas dohitela. Par dni me ni bilo gor, potem pa po eno ali dve strani na dan, ker več ni zneslo. No, javljam se na raportu user posted image

Najprej lepo pozdravljene, souser posted image .

Kar se oblačil tiče sem naročila hlače pri Quelle za 30 in 40 eur in sem zelo zadovoljna z njimi. Ene imam še od prej, pa so tudi od njih in tudi super. Sedaj pa rabim še za zgoraj, ker bodo "navadna" oblačila kmalu pretesna kljub nosečnicam prijazni modi.
Majčke s potiskom pa ne bi imela.

Brce čutim kdaj pa kdaj take konkretne. Ampak premikanje pa kar dosti. In tudi moj je že rekel da ju je začutil.

Danes sva kupila še eno posteljico in par bodijev št 50.user posted image Kako so majhni!

No, toliko za enkrat. Se še oglasim.

Se ne bojiš da bojo bodiji ob rojstvu premajhni?

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
9.11.2009 16:32:43   
memole
Ejla!

Ste se pa razpisale zdej čez vikend!

Mi smo se imeli lepo čeprav je bil deževen vikend,nam je pa celo na en sprehod uspelo it!

Še malo pa peljem tamalo na plavanje!

Jaz sem prehlajena me nos že boli od brisanja!user posted image user posted image

Pri nas dežuje prav škifo vreme!

Jaz imam v petek pregled in komaj čakam upam pa da bo ta petek 13 v redu!user posted image user posted image user posted image

No se še kasneje kej javim!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
9.11.2009 16:35:32   
tropical
končno sem doma , vreme je user posted image , tako da danes moram kot prvo vse oprati pa kar je suhega zlikjati, zvečer bom seznam predelala ker ste se full načvekale.  Pa pol še kaj napisala. Lep deževen dan vam želimuser posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
9.11.2009 18:05:13   
Kepica83
Hej!
Sem nazaj z MF. Veliki smo 27cm in težki 265g. user posted image  Spol smo tudi zvedli ampak bo ostalo presenečenjeuser posted image . Naslednji prregled imam 7.12.

Tatly? Kak je zdaj za ju3? kdaj pa kje te poberem?
Katy? Kdaj se dobimo v europarku?

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
9.11.2009 18:35:56   
Kepica83
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Najin zakladekuser posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
9.11.2009 18:56:52   
nincy29
waw kepica kako lepe slikceuser posted image user posted image
in nam nebi zaupala kaj boš mela user posted image ali user posted image ?user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
9.11.2009 19:04:21   
Di_Di
ojla čaw.

kako ste kej? jaz sem končno prišla mal k seb... celi dan me je tko glava bolela da nisem vedla kaj naj sama s sabo. Zdej sem prišla pa mal pogledat kaj dogaja na RR pa vidim, da full dogaja user posted image Drugače mamo pa tko gnilo vreme da ni za nikamor user posted image

bela buča ti tud hehe no ko pridem kej v tiste konce se sigurno javimda gremo na kako kavico al pa čajček in klepe. Če sem čist iskrena gor sploh nimam nobenih prijateljev več razen enga kolega iz zagorja in pa soseda s katerim se vsake tolko vidmo pa kako rečemo..

pupa*81 si me pošteno nasmejala s tvojo izjavo da sta se končno uskladila user posted image user posted image ma si faca

aprilski horšče čestitke za pregled user posted image user posted image Kar se tiče kilogramčkov se pa ne sekirat bojo šli že dol user posted image

saj res kej se skriva Argojuhica? Upam da je vse ok z njo! user posted image

Aprilčica10 pol se pa verjetno res niti na videz ne poznava, ker jaz sem pa le že full časa na obali..

Chi_pita kje imaš to trgovinico? men se zdi tvoja ideja full dobra, sploh če maš dobro lokacijo in če dosti folka hodi k vam, če ne pa kako reklamco nardiš pa je..

Kepica83 tudi tebi čestitke za pregled user posted image user posted image

dovolj za 1x se vam še kej oglasim, če ne danes pa jutri... mejte se

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
9.11.2009 19:32:11   
tintin
Kepica lepe slikce.

Jaz imam preglede v glavnem na 6t, potem proti koncu bodo na 4t, nato na 3t. Od 36.tedna dalje pa če bo vse ok samo še ctg vsak teden do roka, po roku pa vsake 2 dni. Tako je bilo prvič in bo verjetno tudi drugič.

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
9.11.2009 19:47:22   
Anonimen
Kepica, kako lepe slikceuser posted image Super!

Jaz imam preglede na 4 tedne, tako, da že komaj čakam naslednjegauser posted image

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2940
9.11.2009 20:04:52   
memole
Kepica super slikce pa kok se lepo vidi!
A pa nam ne bi zaupala kaj bosta mela?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
9.11.2009 20:05:02   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

waw kepica kako lepe slikceuser posted image user posted image
in nam nebi zaupala kaj boš mela user posted image ali user posted image ?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
9.11.2009 20:07:13   
Kepica83
Ja hvala punce moje za čestitke. Res je bilo lepo danes. Moj je taaako jokaluser posted image . Res je bil presrečen ob pogledu na njegovega dojenčka. Sedaj ga je prvič videl v živo. Ja meni so tudi slikice všeč. Na prvi mi ima taaako lep obrazek. Se že hvalim ne?user posted image

Tatly kako je blo? Ja itak da ti je delala UZ... Daj javi se. Pa za ju3 se javite. Katy?????? Flora?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
9.11.2009 20:29:42   
nincy29
kepica po obrazu sodeč sklepam da je fantek user posted image
mam prav?user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
9.11.2009 20:32:12   
marjanaj
Chi_pita mislim da so tvoje ideje za trgovinico super! Ce vedno kaj spreminjas, potem lahko stranke vsakokrat malo presenetis s kaksno novo idejo user posted image to se mi zdi odlicno!

Kepica joj kako lusne slikce... ko si povedala, da je tvoj jokal, sem kar solzne oci dobila. Cisto si lahko predstavljam... user posted image .

Jaz sem se pa danes zaljubila v vozicek... Kar tako, ker imajo v Rutarju v Ljubljani kao totalno razprodajo, pa sva rekla, da greva lahko za kaksno otrosko posteljico pogledat. Itak niso imeli nic pametnega, ampak ko sva bila pa ravno tam, sem rekla, da se greva lahko se cez Baby Center sprehodit, pa malo pofirbcat za kaksen vozicek user posted image . In evo ti ga na: love at first sight. Jaz sem sicer full zbircna. Rada bi imela 4 kolesnika in da so vsa 4 kolesa enojna in velika. Sej vem, sej vem... to ni ravno prakticno itd, itd, ampak meni so res samo taki vsec. Pa je bil tam. Lusen. Tudi mojemu dragemu je vsec. Moti me le to, da stane 340 €, ce pa gledam po internetu je cena (na primer v Avstriji in Nemciji cca. 250 €). A katera ve, ce so kaksne vecje otroske trgovine v Grazu ali Celovcu, da grem lahko pogledat? Ceprav se mi zdi, da je vseeno malo prehitro za kupovat vozicek user posted image ...

Ja pa posteljico sva tudi nasla, je v akciji za 99 €. A jo je katera ze videla? Kaksna se vam zdi?

Joj sej vem... goflam... ce pa res ne vem kaj naj... naj oboje kar kupim? Naj cakam? Bo se kaksna akcija?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
9.11.2009 20:35:09   
nejanejc
hejla :)

ja super kepica :) sem vesela, da so te razveselili na pregledu :)

joj, kje je se moj pregled :) ze celo vecnost cakam nanj, zdej bo kar 8 tednov razlike :(

jst se se nisem odlocla al vedet al ne, no, verjetno bi tud skrivala, c ebi vedla tako kot kepica, nevem :)

Chi_pita, super ideja, samo ce bos imela cas kajne! drzim pesti

Danes sem hotla v kranju kupit ene nosecniske hlace, da bi jih mela za na letalo, pa v Qlandiji nisem uspela nic najdet, sem bla prevec zmatrana pa lacna, da bi sla se kam. Se je zavlekal predstavotev o Avstraliji, ampak kaj vec pa sem le zvedla :)

Lep vecer in lepe sanje vsem!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
9.11.2009 20:39:05   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

kepica po obrazu sodeč sklepam da je fantek user posted image
mam prav?user posted image

Nehaj vrtat.user posted image Ni fantek pa ne punčka, do aprilauser posted image , ampak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
9.11.2009 20:42:50   
nincy29
kepica samo malo te hecam..če ne želiš povedat je to tvoja stvar..jaz sem rekla da tudi nebom znancem pravla kaj naj bi imela ko bom izvedela.to bo najina skrivnost,ker nikoli neveš kaj te pri rojstvu lahko preseneti.pač samo rečem da jaz pravim da bo fantek po 6. čutu sam to je itak v zraku,kar zares bo bomo še videliuser posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
9.11.2009 20:44:52   
tanjaklemen
zivjo punce! en lep vecer zelim vsem
da se se jaz malo javim .danes sem imela pregled zmerla ga je od glave do pete.in je vse ok.bil je ful zivahen tak da ga je komaj izmerila.vprasala sem tudi da spol in je rekla da mogoce je user posted image sam ni pa 100%.tak da bomo mogli se malo pocakati. za seznam
zredila sem se za 4.kg naslednji pregled pa imam 15.12

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
9.11.2009 20:47:56   
katy83

Katy?????? Flora?
[/quote]

evo mene! sem prišla iz službe, pa da vidim, če ste še vedno za akcijo za ju3. user posted image

No, meni bi pasalo, da se dobimo ob 11. Kje v europarku? hm. Kaj če bi se dobile tam pri Hervisu? Mislim, da je tam pri čokoladnici  ena klopca na sredini, pa se kr tam dobimo. ??? kaj pravite? pol pa direkt v Mc Donalds. user posted image  Bo že čas za kosilo.

aja, pa držte pesti, da bo ju3, ko imam zjutraj pregled vse ok. Pa da jaz tud take lepe slikice dobim kot Kepica. user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?