|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
7.11.2009 15:33:12   
nokes
ooo, kako ste lepi, krasni, čudoviti user posted image

nokes

(odgovor članu gosenica1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
7.11.2009 16:39:01   
buši2
Dober dan ves zaspan,..

Rosa - poglej si dodatke za Hartana na http://comfortbaby.com/index.php?id=10, mislim, da pride prevleka nekje okoli 25 EUR + poštnina.
Glede kilažce in mer in starosti smo mi približno skupaj - Alja 67 cm in 5500 g ter Nika 63 cm in 5100 g. Mislim, da je to čist ok user posted image user posted image

Belen - krasni, čudoviti. Naši boš lahko že kitke pletla. Lija ima pa tako lepe očke. Cukra! Zgledata ful večji in težji za svoje 4 mesece in pol, a ne? Super!user posted image user posted image

Gosenica - ma kolk ste lepi. Sigurno po mamici user posted image user posted image

Taškica - da o tvojih mladeničih sploh ne govorim. Imam dve punci, se bomo kej zmenli?user posted image user posted image

Lara- tvoj parček je pa pravljičen!

Držim pesti, da se otročki čimprej pozdravijo. Pozitivne misli prinesejo pozitivne stvari!!

Upam, da ste danes izkoristile lepo vreme in ste se navozičkale user posted image

Aja, ne da smo čist umazani od korenčka, še ritko jim zaštofa user posted image user posted image user posted image

Uživajte,
papa!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
7.11.2009 17:49:43   
buši2
joj sem svoje otroke shujšala user posted image user posted image user posted image v resnici imata 6500 in 6100 g!

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
8.11.2009 8:27:33   
_rosa
Tamali še spita (že od 22 ure) jaz pa ne morem več.

Buši - saj se mi je zdelo, da bi morala biti tvoja dva malo težja  user posted image . Sem res vesela, da sta tudi moji približno enako težki kot tvoji  in snežinkini.user posted image Ko gledaš enojčke nimaš neke predstave koliko naj bi bili težki naši dvojčki. A ti jima že daješ meso???? Meni je P rekla "Ja kaj pa še čakate" Meni pa se vseen zdi prehitro.

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
8.11.2009 10:27:11   
buši2
Dobro jutro!

Oči in mami sta že iz kavice,..

Rosa - jaz jima še ne dajem nič mesa. Še vedno smo samo na mlečni kašici ali sadni kašici. Od zelenjave smo probali samo bučke in nista glih navdušeni. Jabolko ali pa breskev z rižem je pa zakon.user posted image Naš pediater itak ni bil navdušen nad GH pred 6. mesecem user posted image . Nič ne bomo hiteli, je še dovolj časa za packarijo od GH.

Gremo danes kaj ven? Slabo kaže,..

Pri nas tudi zaenkrat kar uredu spimo. Se pa je začelo dogajat, da se proti večeru tečkasti in nočemo iti spat. Zgleda, da je to spet ena prelomnica v urniku.
Kopamo se ful radi in je po novem kopalnica čist mokra od čofotanja user posted image .Šprickoti so glavna atrakcija in uživata, če jih špricam z njimi.

Pika mi imamo tudi pametnega kužka. Fino, sem se že naučila par pesmic, da lahko pojem zraven. Najboljša je glava, rame, noga, prst,... Še babi poje zraven! Ampak mislim, da so moje še premajhne za ta štos. Bo treba še malo počakati.

Še pridem naokrog.
Čao!

(odgovor članu _rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
8.11.2009 13:46:29   
Alenka-8
Po dolgem času en pozdravček še od nas 3! Berem vas še kar, napisati pa se mi ponavadi ne da ali pa nimam časa. Moja škrata že po kolenih osvajata stanovanje in miru je stalno manj. Oba se tudi hočta na nogice postavljat. Pa saj sta pridna, ne rečem da nista. Ful se že sama igrata, najraje se seveda tepeta za igrače. Ali pa drug drugemo kradeta dudo iz ust :) Spimo še vedno super (trkam!!), čez dan še trikrat. Zvečer gresta spat ob osmih ali kako minuto kasneje in načeloma je do pol osmih zjutraj mir. Pote pa tam okoli desetih za slabo urco, pa po kosilu ob cca pol enih za kaki dve urci in še okoli šestih za dobre pol ure. Meni se zdi, da spita ful, glede na to, da sta stara dobrih devet mesecev. Ampak naj traja.
Jemo vse razen mlečnih izdelkov. Imamo v familiji kar precej alergij, pa so nam jih odsvetovali do enega leta. Tako je baje po novem. Pa tudi jajc še ne jemo in jih do enega leta ne bomo. Aja, imata pa vsak dva zobka (spodnja). Pa končno sem si prenehala črpat mleko - po devetih mescih. SEm se tolk navadla, da mi je blo en čas kar čudno. Mi je čas ostajal, haha.
Ena je napisala, da ima otroček bakterije v urinu (se opravičujem, ker sem pozabila katera). Tudi naša Lana je imela že dvakrat uroinfekt. Prvič so ga slučajno odkrili pri 6 mescih v posvetovalnici, ko smo dali lulanje. Pa je takoj dobila antibiotik in je bilo OK. Dober mesec nazaj pa spet - vročina, bruhanje. Smo takoj nesli sanford naredit in spet bakterije. Zdaj pa imamo konec meseca pregled pri nefrologu pa bomo videli kako in kaj. Do takrat pa imamo zaščitno terapijo. e malo skrbi, kaj bo.
A bo katera od vas dala vlogo za podaljšanje porodniške? Jaz sem jo prejšnji teden že oddala, zdaj pa čakam. Baje pa gre to bolj na an ban pet podgan.
Nič, grem še mal pospravit, dokler spita. Smo na obali pa morm spakirat, ker se zvečer vračamo v LJ. Pridem še. papa

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
8.11.2009 14:19:19   
Alenka-8
Pa še ena slikica mojih pajacev
user posted image

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
8.11.2009 16:40:30   
pikatara
Gosenica mi imamo že kar nekaj časa avstrijski Novolac, občutno cenejši in boljši.

Saj vem da AB niso najprijetnejši, ampak se vedno znova tolažim, da sem jih kot otok jemala enkrat mesečno, pa je sedaj vse ok in jih ne rabim več. Rodila sem se s 7 meseci, z dobro kilo, pa te ki me poznate veste kakšna sem zrastla.

Gosenica a si prepričana, da ste komaj toliko stari. Sta ful velika. Belen ne morem verjet kolk sta zdrastli od kar smo se videli. Ta prva je pa ful resna. Gosenica ločim jih po dudah. Kakšnega kužka pa mate? naš je kokršpanjelček, ki Hedi vse smokije poje. Noki in Shadow pa ju tud imata. Hedi kje si? Vsako noč mislim nate, ker sploh ne spimo več. prav mi je, kaj sem se pa hvalila. Jemo po novem dvakrat na noč, ob 12 in 5, pa še skoz je treba kako dudo v usta dajat, bom očitno tako kot ti kar v njuni sobi spala, ko se preselimo.

Alenka tole kradenje dude pa razumem, ne da bi jo kdo hotel zase, ampak najlepše jo je ukrast, Pa za igrače tepst se seveda. Podaljšanje porodniške me ful mika, sam pri nas nič do sedaj ni bilo narobe, razvojno mamo, fiziotarepije pa ne. Dvema mamica, ki ju poznam, so podaljšali zaradi fizioterapije, sem pa slišala, da mamicam dvojčkov ne radi podaljšako, čez da imamo tako ali tako dva meseca več.

(odgovor članu gosenica1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
8.11.2009 18:55:19   
nokes
čeeer,

alenka, super, da si se javila! aha, ti tut paziš zaradi alergij! si črtala še kaj drugega razen jajca? npr. breskve al pa paradižnik? me firbca, ker smo nekje na istem, pa jaz ful pazim...

drugače pa prosim, lahko sporočiš teži in velikosti tvojih pajackov? ste nam tako blizu, pa me zanima user posted image . no, itak, da sta krasna user posted image

ti si že zdaj dala za podaljšanje?? baje daš en mesec pred nastopom službe. pa priložiš vse izvide. no, jaz bi bila srčno vesela, če bi mi uspelo, ker to pomeni, da bi šla v službo šele septembra... še prej pa eno dooolgooo vroooče poletje z mojimi najdražjimi user posted image

nič, moja že spita, je bilo popoldan burno, pa sta zdaj dol padla. me zanima, kaj bo ob polnoči user posted image

vsem nočkico-nočko, sem pa vidla hedviken pri nosečkah z dvojčki, torej še obstaja! pridna, pridi še nas kaj pogledat! user posted image

aha, taškica, na nosečkah ena sprašuje o literaturi o večplodni nosečnosti. a ti to še imaš?

< Sporočilo je popravil nokes -- 8.11.2009 18:56:59 >

nokes

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
8.11.2009 19:19:48   
taškica
LEPI LEPI LEPI!user posted image  krasotci kar vsi po vrsti!!!!!!!!!!!

Buši, jaz imam 4 fante.......lahko se kaj zmenimouser posted image user posted image

Nokesa tnx za opozorilo gglede knjig.

Snežinka: tisti bejbi ki so bile obljubljene - je eden šel naprej. Zato jih še ponujam v posojo - knjige morajo krožit.

Ju3 se še oglasim, mam kr gužvo.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
8.11.2009 19:24:38   
Alenka-8
Noki - zaradi alergij sem črtala vse mlečne izdelke in jajca; to bomo šele po enem letu starosti. Ostalo jemo. Breskve že dolgo, paradižnika še nismo. Tudi ne jagod, rib in tega, kar naj itak ne bi do enega leta.
V posvetovalnici pri devetih mescih je imel Jaša 9200 pa nekaj gramov in 70,5 cm, Lana pa 7460 g in 65 cm. Sta pa nedonošenčka, rojena 33 t.
Za podaljšanje pa sem oddala kak teden nazaj, traja pa cca 14 dni, da dobiš odgovor. Mi spadamo na komisijo v Koper. Moji razlogi: z Lano hodiva na fizioterapijo, ker je hipertona, oba imata znižane imunoglobuline in pa Lana ima te uroinfekte. Največ kar je, mi lahko rečejo ne. Lahko pa dobim še tri mesce. In v tem primeru grem delat septembra, tako kot ti. Ali pa se bom odločila, pa bom še malo doma z njima.
SE gremo kopat.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
8.11.2009 20:45:48   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Jutro punce!

dobila sem sladke kakije, jima lahko dam? hvala za odg, pridem kasneje

tisti moj pridem kasneje pa traja, a ne?user posted image
a za kakije nobena ne ve? al te k veste, še niste prišle gor? Bi res prosila za infouser posted image

taški, noki hvala, upam, da je res prehodno. taški, nič takega nimamo v familijiuser posted image

_rosa, jaz ju vedno še dojim zraven, popijeta pa res vedno manj...tako bo s časom dojenje opuščeno, saj je to obdobje odstavljanja...ponoči in zjutraj pa se kar še napokata mojga mlekca

Pika, a ti maš tudi tega hudiča za pituser posted image ...mala ga ne mara preveč, ji ga s težavo uturim
Ne bi bilo alabo, ko bi s časom tudi moja dva potegnila zvečer, pa zjutraj še malo podaljšala...sicer pa je spanje zadnjih par dni pri nas super, jesta oba po 1x na noč, upam, da je pri vas le izjema in da boste spet spali kot prej al pa še boljš
Gosenica, belen, prelepi otroci!!!user posted image
Gosenica, novolac je v ita gorici le v eni lekarni 8,5 eur, če te zanima...ne vem koliko je že v at. Prihajate kaj na goriške konce, imaš koga da sem hodi, bi mu lahko dala, sicer pošljem. Javi mi na zs.

Buši, lepi in veliki, super!user posted image

Kdaj bom jaz rekla, še spita, jaz pa ne morem več?user posted image  Znanstvena fantastika.

Alenka, super za spanje, zavidam, a privoščim. Tako praviš je s tvojo Lano. Pri nas isto pri 6m kontrola urina, ponovili, bakterije in preventivno dobili kurativno dozo primotrena. Od petka do torka, potem kontrola in verjetno uz. Moja ni imela nikoli vročine, razen ob cepljenju, nič slabosti, je pa res, da je večkrat kar na vsem lepem jokcala in cmihala...zdaj v teh dveh dneh pa se samo smejiuser posted image , na konec pameti mi ni prišlo, da bi lahko bilo kaj narobe, bogve koliko cajta že ma tole?user posted image  Povejte punce, a pri novorjenčkih preverjajo urin? Potem pa nič več razen če ni izrazitih težav...hm, ni fajn tole. Seveda se Lani vse porihta, itak.user posted image
Sem pogledala album...ma joj, lepiiiii!! Krasni!!
Podaljšanje porodniške? Bom razmišljala nasl. leto, jaz sem še do avg. doma. Bi, bi, bla šeuser posted image

Grem  kino! Le domači, punce mojeuser posted image
Lepe sanje in mirno noč!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
8.11.2009 22:28:56   
Shadow
Dober večer!

Gosenica, Belen, Alenka - lepi, lepi, lepi otročki! user posted image user posted image user posted image  Joj, kak je fajn, ko kakšne slikice prilepite, pa jih potem do onemoglosti gledam! Noki, Pika, Lara, Sneži, buši - boste tudi ve še kaj pokazale? Hedi bomo pa itak po nagi riti, če se ne bo kmalu oglasila!

Gosenica, ja, enih par nas je poleg tega, da smo dvojne/trojne/četvorne mamike, še pasje matere. Kakšnega kužka pa imate? kako je sprejel otročka? Naš je mešanec, je podoben Nokijinemu, izgleda kot en mali črni labradorec, ampak ni labradorec, v njam so zagotovo geni kokeršpanjela in pudla (!?!), oče pa je neznani darovalec genskega materiala. user posted image

Jaz še tudi niti ne razmišljam o podaljšanju porodniške, saj grem 'šele' čez eno leto spet v službo, do takrat pa se še lahko marsikaj zgodi. Mi je pa fajn doma in zaenkrat sploh ne pogrešam službe.

Lara, meni se niti sanja ne o kakijih. SPloh nisem sigurna, če sem jih že sama kdaj jedla...user posted image  Pri mojih dveh ni nihče preverjal urina, razen pri Simonu, ko sva bila v bolnici, so mu tisto vrečko nalepli in potem smo čakali, da se njegovo visočanstvo izvoli popiškiti.

Mi spimo še vedno ok, kljub temu, da so zadnje dni sprehodi bolj skopi in smo posledično čez dan bolj tečni. Glede prevleke za Hartana - jaz jo imam, sem jo enkrat uporabila, ko nas je dež zunaj dobil, ni bilo spodaj nič mokro, ampak nekako vlažno pa je vseeno bilo. Mislim, da je to res bolj za emergency situations, ne pa za nekajurno pohajkovanje v nalivu.

Mene pa malo sentimentalnost daje - te dni teče eno leto,odkar sva bila v postopku IVF, ki je, očitno, obrodil dva sadova. user posted image  Madonca, kak cajt mineva...

Lepo bodite, grem pod tuš in potem že stotič gledati Legends of the Fall. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2038
9.11.2009 0:15:17   
Snezinka4
Slikce - sami lepi in krasni otročki!!! Bravo mamice!
Lara - vam želim, da bo na uz vse ok. Pa itak, da bo. Za kakije žal ne vemuser posted image . Preverjanje urina? Mojim niso nič, vsaj ne da bi jaz vedela.
Shadow - carice ste vse ve "iz postopka". Res, vsaka vam čast!
Gužva praviš Taškica...jutri ima moj sin rd. ENo rundo sorodnikov smo že imeli, jutri sledijo prijateljčki, pol pa še druga runda ali več njih familje. Super je imeti veliko familijo, samo včasih je gužvauser posted image . Saj ne, da se pritožujemuser posted image .
Joj ful se slabo počutim, ker sem jima dala že gosto hrano (ker imata šele 4 mesecev korigirano). Kar neki me skoz skrbi. Dejte mi povedat da sem budalauser posted image . Sem delala po "gospa po občutku", zdaj ima pa gospa drug občutekuser posted image , ker so otroc zaprti in ni bilo že dva dni nobenega zakladka v pleničkiuser posted image  . Kako veš, da je otrok fizično zrel za gh? Razen po tednih...

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
9.11.2009 8:30:26   
buši2
Dobro jutro!

Snežinka - predvidevam, da si jima dala korenček? Pri nas jih zapira. Smo dva dni kakali bobke nato se je uredilo. Prakticiram še vedno samo GH 1x/dan ostalo furam mleko. Valda, da je ok, ker si začela z GH. Sej otrokom tudi paše kej drugega kot mleko. Malo rabijo adaptacijsega časa pa bo user posted image user posted image
Lepo praznujte rd! A je mami torto spekla?

Shadow - Slikce mojih si oglej v albumu.

Lara - kakiji - jaz jih še sama ne maram, tko da jih tudi otrokom ne bom dala. Kdo bo pa pojedel ostanek pol?user posted image user posted image . Držim pesti za dobre rezultate od tamale, itak je to samo false alarm!

Nokes - a breskev je alergena user posted image . Sem gledala na kašicah in tista z breskvijo in rižem je od 4. meseca dalje user posted image
Kakšnega ste vi mnenja za uvajanje hrane z glutenom po 6. mesecu? Moj P pravi, da bi počasi morali začeti (po novih raziskavah ni dobro preveč odlašati)user posted image

Alenka - krasna sta v teh pajackih! Vidim, da že pripravljeni na zimsko rajanje user posted image user posted image

Danes je pa vremenska napoved pozitivno naravnana. Gremo ven!user posted image

Čao!

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
9.11.2009 10:00:06   
nokes
jutro, a da bo sonce? no, da vidim...

ja, alenka, bom tudi sama oddala vlogo, samo kasneje, pa upam na najboljše...

lara, jaz o kakiju nič ne vem, verjetno je za poskusit, sploh zaradi c vitamina.

hmm, tale uroinfekt je kar pogost, pa baje kasneje kar boli pri lulanju in lahko prizadene ledvica. res ne vem, zakaj pogosteje ne preverjajo. le pri 6 mesecih, ko je laboratorij. ker kao sam opaziš? user posted image

prevleka za dež: pri nas služi kot zaščita pred dežjem, vetrom, mrzlim zrakom, meglo,.... ko bo snegec, pa pred njim.

sneži: vse najboljše tvojmu sinčku-edinčku, če lahko tako rečem v takšni veliki familiji.user posted image  GH, nič ne, nadaljuj, korenček lahko malo zapre, pa saj se bo telo navadilo. zdaj poti nazaj ni več, draga moja user posted image  pa ne pretiravaj s tortami!

bušika, breskev je olupljena manj alergena, kje sem to prebrala, pa bog ve user posted image , nimam pojma, drgač bi dala link. gluten: jaz sem nekje v 7 mesecu dala prvo glutensko kašico, pa je kao okej. ja, zdaj priporočajo uvajanje takoj po 6 mesecu, če so otroci dojeni.

drugače pa imamo novi igralni hit: embalaže vseh materialov in oblik user posted image  , kar je notri, je čist brez veze. ko bi vedele, kaj lahko naredi ena kartonasta škatla!user posted image

baj

nokes

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
9.11.2009 10:49:27   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

jutro, a da bo sonce? no, da vidim...

A bo treba spet vozek zalaufat... sicer pa skrajni čas user posted image

drugače pa imamo novi igralni hit: embalaže vseh materialov in oblik user posted image  , kar je notri, je čist brez veze. ko bi vedele, kaj lahko naredi ena kartonasta škatla!user posted image

To sem pa jaz pri nečaku že videla ... ni ga blo čez prazno plastenko ali karton od mleka.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
9.11.2009 11:00:33   
miska73
Pa je spet pondelk... in je ata v službi...
jst si glihkar črpam mleko - se mi zdi da si ga itak skoz...

Pikeca mi pridno rasteta. Imata že prav lepo okrogla lička, pa bedrčke so se tudi začele polnit.
Prebava laufa.
Sem se že skor zasekirala, ker Rok včeraj ni kakav...
Ampak je prejle nadoknadil user posted image .

Kar se tiče prehranjevanja, se držimo režima na 3 ure čez dan. Ponoči se mi pa dvakrat zbudita za jest. Tako da smo na 7 obrokih.

Me zanima kako in kdaj pride do sprememb v intervalih spanja čez noč? Dejte mi napisat vaše začetne izkušnje. Kako to gre pa kaj moram počet, da bosta spala kako urco več.

Drgač pa ... jutri je naš PDP.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
9.11.2009 11:19:22   
mismis
Dober dan vsem skupaj, sicer ne spadam med vas, ampak sem se ustavila, da samo pozdravim vse naše dvojne mamice.

miška73, me veseli, da fanta napredujeta, to je res lepo brati. user posted image user posted image user posted image

Mlinčka, si preživela lepo sobota  user posted image

Noki, kakšen nasvet teta Magde zameuser posted image  

Larči, tvoja pikica sta res že cukra, sem si ju malo ogledala na FB

Hediii, kje si ti meni? Te missam, hitro kaj napisati, da dobim še jaz informacije o M&Š, saj veš, da sem na ta način vedno na tekočem

Blanči, kakšna slikica B&L pade?

lepo pozdrave tudi vsem ostalim, ki me in ki me ne poznateuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
9.11.2009 11:44:00   
buba.miska
Pozdravljene

zanima me ali je katera naročla dm foto knjigo? katera se upošteva pri bonu? tista ki v redni ceni stane 8.90 ali kera druga?
hvala za odgovore

vsa deca so pravi cukri!!!

klko količinsko bi naj mojedva pojela gh? 125 ali 180 ml?

ŽANA(2130g) IN KLEMEN (2310g) 14.5.2009

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
9.11.2009 14:07:23   
taškica
Končno imam obe roki frejuser posted image .
Kakije jaz obožujem. Jima še nisem dala, ampak zakaj pa ne?
Lara - kako je bilo pri zdravniku?
Snežinka - čestitke za r.d. Navsezadnje je to tudi tvoj praznik, ko si hitro dihala na porodni mizi pred tolikimi in tolikimi leti....
Jaz pa verjamem v ta gospa po občutku, ker je materinski čut zelo zelo močan in ti točno veš kaj je dobro za tvoje detece. Ne imej slabe vesti, upam, da sta obe pokakali svoje bobkeuser posted image . Pa kar pogumno naprej!!!!

Noki, hedi in ostale. Vprašanje. Jaz nikakor več ne zadenem pravega časa za hranjenje oziroma drugače; ta maladva imata različen ritem hranjene - tako terminsko kot količinsko! Za znoret! Na primer - dojimo se itak ponoči do jutra non stop. Ob 9h je Andraž že lačen in je sadno kašico. Jurij zdrži brez hrane (jo odklanja) do 11h. Ob 12h hočem dati zelenjavo, jo Jurij zmaže fulll, Andraž jo odklanja. On bi jo jedel šele ob kakšnih 3h. Mislim a mate vse tako super truper dvojčke da jedo ob istem času? So tako sinhronizirani? Se zgodi kdaj da eden noče, drugi bi? Kaj potem naredite?

Odkar je gh na programu je čista štala in kuham tri različna kosila. Za dvojčka, za starejša dva in za naju (ribe ipd)user posted image user posted image  

Pa še eno anketno vprašanje za vse:

Kako pomembna je za vas sinhronizacija dvojčkov in ali vam uspeva: isti urnik spanja in hranjenja?

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
9.11.2009 16:08:55   
lara light
Lepotičke, nahitrco, ker smo jima šli bunde nabavt, pa je lakota že naokrog...
Mismiska, prekrasno da nas prideš takole pokukat, lp nazaj in objemečk od nas!user posted image
Miška, pridna si, ni kaj, super mami, jutri pa pdp praviš...kaj vse si že dosedaj dala skoz a ne? ma super, da sta krasna in da lepo rastetauser posted image
Taški, Sneži,... ju3 imam, ju3 pregled, še danes pade 2x in ju3 zjutraj primotren, držim pesti tudi sama, hvala vama...sicer pa rezultati verjtno šele v sredouser posted image

buba, pojma nimam količinsko, bom malo izmerila, ko mi rata, jaz vse tko gospa  po občutkuuser posted image

Taški, tale nesinhronizacija zna bit za mamico naporna reč, mi zaenkrat delamo, beri jesta skupaj,  mogoče se včasih zgodi da ona odkloni ob 18h kašico/flaško, on ima pa itak vsega vedno premalo...upam, da se vzpostavi, da bosta ob istih ura jedla, čeprav enega hranit je tko lepo...jaz uživam ko sva z možem ena na ena, lepo papata, ni jeze, ker sem počasna, fajn, če si pa sama zna bit too much, pa še ti reva 3 kosila??? meni nikakor še dve ne rata, njima skuham, midva pa... pašta je tahuda varianta kulinaričnih presežkovuser posted image

Noki, se zanašamo nate, da nas boš kot v ostalih rečeh razsvetlila ko bo cajt še za podaljšanje, saj vem, da smo na izi in lene, zardevam...

kaki torej nič glasov proti, ju3 proma dat žličko, ker jih imam doma, take superske, sladke kot meduser posted image

letim...

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
9.11.2009 16:23:55   
Alenka-8
Me jezi ta dež. Ne mormo ven, ta mala sta tečna. V skrajnem primeru vozičkamo v atriju na parih kvadratih pod streho. Dolga bo letos tale zima.
BUŠI - ja, gluten naj bi dali med petim in sedmim mesecem, to je kao varno okno. Mi smo ga dali hitro, ko sta bila stara korigirano dobrih pet mesecev. Nič problemov, je blo vse OK. Pediatri zdaj tako svetujejo in ker ga imamo v žlahti, ga pač upoštevamo in nič kaj ne preverjamo drugje user posted image
TAŠKICA - meni je sinhronizacija dvojčkov ful pomembna. In pri nas nekak laufa. Že od začetka ju istočasno hranim. Danes imamo nekako tak ritem: zjutraj okrog pol osmih vsak slabih 200 ml mleka, ob pol desetih žitno sadna malica in spat za kako urco. Ob pol enih kosilo in spet spat za urco ali dve. Ob pol štirih ali štirih sadna malica. Okoli pol šestih spat za pol urce do 45 min. Ob sedmih mlečna kašica. Gledamo dnevnik user posted image in ob pol osmih se gremo kopat. Potem še vsak 130 ml mleka in ob 20.15 spat. Se zgodi kak dan, da kateri manj poje, manj spi od drugega... Ga pač pustim. Sorry ljubček, naslednji obrok je šele takrat in takrat user posted image Ravno danes se je Jaša odločil, da ne bi po urniku spal. Pa sem ga pač pustila v posteljici eno uro, potem pa sem ga vzela ven. Si sploh ne predstavljam, da bi vsak po svoje nekaj čarala.

Neposredna povezava do sporočila: 2048
9.11.2009 16:26:36   
Alenka-8
evo, zgodaj jih je treba začet učit ....
user posted image

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
9.11.2009 17:38:14   
blanč
Čer
Vidim, da ste vsi že zdravi in, da veselo jeste in spiteuser posted image
Evo ene slikce iz današnjega sprehodauser posted image
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?