lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Jutro punce! dobila sem sladke kakije, jima lahko dam? hvala za odg, pridem kasneje tisti moj pridem kasneje pa traja, a ne? a za kakije nobena ne ve? al te k veste, še niste prišle gor? Bi res prosila za info taški, noki hvala, upam, da je res prehodno. taški, nič takega nimamo v familiji _rosa, jaz ju vedno še dojim zraven, popijeta pa res vedno manj...tako bo s časom dojenje opuščeno, saj je to obdobje odstavljanja...ponoči in zjutraj pa se kar še napokata mojga mlekca Pika, a ti maš tudi tega hudiča za pit ...mala ga ne mara preveč, ji ga s težavo uturim Ne bi bilo alabo, ko bi s časom tudi moja dva potegnila zvečer, pa zjutraj še malo podaljšala...sicer pa je spanje zadnjih par dni pri nas super, jesta oba po 1x na noč, upam, da je pri vas le izjema in da boste spet spali kot prej al pa še boljš Gosenica, belen, prelepi otroci!!! Gosenica, novolac je v ita gorici le v eni lekarni 8,5 eur, če te zanima...ne vem koliko je že v at. Prihajate kaj na goriške konce, imaš koga da sem hodi, bi mu lahko dala, sicer pošljem. Javi mi na zs. Buši, lepi in veliki, super! Kdaj bom jaz rekla, še spita, jaz pa ne morem več? Znanstvena fantastika. Alenka, super za spanje, zavidam, a privoščim. Tako praviš je s tvojo Lano. Pri nas isto pri 6m kontrola urina, ponovili, bakterije in preventivno dobili kurativno dozo primotrena. Od petka do torka, potem kontrola in verjetno uz. Moja ni imela nikoli vročine, razen ob cepljenju, nič slabosti, je pa res, da je večkrat kar na vsem lepem jokcala in cmihala...zdaj v teh dveh dneh pa se samo smeji , na konec pameti mi ni prišlo, da bi lahko bilo kaj narobe, bogve koliko cajta že ma tole? Povejte punce, a pri novorjenčkih preverjajo urin? Potem pa nič več razen če ni izrazitih težav...hm, ni fajn tole. Seveda se Lani vse porihta, itak. Sem pogledala album...ma joj, lepiiiii!! Krasni!! Podaljšanje porodniške? Bom razmišljala nasl. leto, jaz sem še do avg. doma. Bi, bi, bla še Grem kino! Le domači, punce moje Lepe sanje in mirno noč!