lara light
|
Evo sta zaspala, zdaj sem lahko tu. Nokica moja, hvala evo, tole sem rabila, da me en malo razsvetli pa se zraven ukvarja za mano Ne resno, hvala. Prebrala sem kar nekaj knjig o uvajanju gh, beri vse, ki jih ima ng knjižnica in so nasveti o npr. pom. soku blazno različni. Človeka zmede. Kar nekajkrat je bilo nasprotno, češ da naj se dojenčku ponudi ta sok, kot lažja vezava železa...bla, bla...moja2 sta itak občutljiva in po tvojem postu vsekakor ne bom dala. Vem, da je pri 6m najnižja vrednost ja, da dosedaj vse pokurita..nimam še njune krve slike, ker sem le po tel dobila podatek, da je znižana vrednost...v petek grem tja, da mi ju skopira, ker moram še po izvid vode od tamale...menda nekaj ni v redu. Kar nekaj te slabe info od moje P, pa ne vem pri čem sem. A ni to moj današnji problem. Problem je, da sem preveč spala, ja, tudi moja2 sta kot snežinkine princeske 'veliko' spala in posledica...joške do koroške. Navajena sem z malo spanja imet kar veliko mleka, zdaj pa spita in ne pokonzumirata...zbudila sem se strašno slaba, boleče noge, roke, glava, brez moči, da ne govorim prsi na dotik...je malo bolje, zdaj bom šla v vročo kopel, saj bo šlo mimo...že 3.tjič se mi to dogaja...samo res ni fajn, pa še po dohtarjih cel dopoldan...Hvala za nasvete glede hrane. Vidiš, rdečo peso sem čisto pozabila. Meso in ml. izdelkov še ne jesta, bom pa žrebička tudi jaz dajala. Sem se že zmenila za meso. Zdaj dajem s svežim ali kuhanim sadjem kapljice Intrafer. Pa ju kasneje boli in jokata. Hvala Noki, to bomo vse s hrano zrihtali...zdaj bom začela tudi z domačimi sokovi, pa bom noter umešala železo, da se bolj razgubi. itak da bo, je že ...mala2 sta super upam, da je tudi pri tebi kaj brezveznega in da čimprej mine miška, kako ste pri vas, povej še kaj aknela, pika, verjetno tudi jaz ne morem več kot 5ur skupaj spati....kdo ve kdaj bom lahko poskusila Sneži, super dekline imaš a da me bo grizla ojoj, ojoj, že zdaj je huda z njenimi dlesnimi Pika, fantastično v novo stanovanje še pred novol. prazniki...magično! Zelo vesela zate! Taški, kako kaže ušesek? Reci mi, da je fals alarm. Sneži, vi pa vsi smučat? Vsaka čast, kako to folgate...nama, samo ob misli koliko rihtanja, se nama vrtijo oči...ma ja, lene sorte smo Grem , lepo nočko vsem! p.s.: blanči, a si ti našla lovca? posreduj prosim št, rabim nujno