tatly
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Midva sva včeraj za povedala mojim staršem, pa sem bila kar malo razočarana ob tako mlačnem ''navdušenju''. Prvič je mama skakala okrog kot otrok, ki je končno dobil svoje prvo kolo, pa ob 9h zjutraj je ata pojala v klet po vino za nazdravit... Zdaj pa vse tako mlačno. Aja, uh, a res, ja, fajn no, a zdaj bo pa punčka, a ne, ah, a junija že, aha, hmmm... Kaj pa vem, res moji ta stari niso tipi ljudi, ki svoja čustva kažejo na veliko, ampak vseeno me je pa malo razočaralo. Sem kar izgubila voljo, da bi sploh še staršem od mojega povedala... No, pa da se na tale ponedeljek spravite v malo boljšo voljo, pa nekaj otroških izjav (vem, da je tole že večkrat krožilo po mejlu, ampak meni je vsakič znova ful zabavno). Kaj so povedali otroci : Nekaj odlomkov iz šolskih spisov ... - V soboto je ata zmagal na razstavi psov. - Jaz nisem krščen, sem pa cepljen. - V Rdečem križu se ženske in moški posvečajo ljubezni, nekateri brezplačno, nekateri pa vzamejo denar. - Vžigalice je treba skriti, da ne bi dobili malih otrok. - Stric je odpeljal svinjo za hišo in jo zaklal skupaj z dedkom. - Moja teta je šla na aerobiko. Drugi dan so jo roke tako bolele, da jih ni mogla dvigniti nad glavo. Prav tako noge. - Konji so imeli okraske na glavah in na repih. Jezdeci prav tako. - Biblija se pri muslimanih imenuje Kodak. - Papež živi v Vakuumu. - Pri nas imajo moški lahko samo eno ženo. To se imenuje monotonija. - Pri nas doma ima vsak svojo sobo. Samo ata ne, on mora spati pri mami. - Ne vem, koliko let imam. To se stalno spreminja. - Ata je odrastel na vasi. On je videl živo kravo. - Zelo sem se ustrašil, ko je zbolela mama. Mislil sem, da nam bo zdaj kuhal ata. - Življensko zavarovanje je denar, ki ga dobi tisti, ki preživi smrtni slučaj. - Krave ne smejo hitro teči, da ne bi polile mleka. - Črvi ne grizejo, ker imajo rep spredaj in zadaj. - Psi imajo radi vodo. Nekateri tako zelo, da v njej živijo. To so morski psi. - Živalski vrt je super. Tam lahko vidimo tudi živali, ki jih sploh ni. - V Franciji so nekoč kriminalce ubijali z želatino. - Ribe se razmnožujejo tako, da nosijo iskre. - Med tednom Bog živi v raju, v nedeljo pa pride v cerkev. sandra123 - super, da ste spet zdravi, pa bravo za ta večjo, da že takole pridno pleza. Ryssa - upam, da bo Lan tudi ''mlečne ponaredke'' lepo sprejel in da bodo tele alergije vseeno hitro izzvenele. nell - Tibor je imel pa res srečo, ga očitno en angelček pridno čuva. anita g. - Rok je tudi zgodaj pokonci, je bolj jutranji ptič. sayuri - a ste že kaj bolje? Nič, grem še malo dinarčke služit. glede veselja o nosecnosti je vse drugace kot prvic samo tast in mama me gdaj vprasata kako je tasca pa se mi zdi da ni kaj vesela,ma kaj me briga