MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: yania barve za pleskanje...potem pa mešam....sicer mi ful niso najbolj ratale, pa še na svežo pleskano steno ubistvu rišem, tako da se mi zdi,da mal ta orange moti, ampak, no zdaj ko je končano, je še kar...sproti sem dobivala ideje,,,je pa tako zaj**** ker se ultra hitro sušijo barve, vpije noter, da skoraj ne moreš mešati barv....ah,,, no bom poslikala, ampak jutri ob dnevni svetlobi...mogoče ,,,bom še premislila... to se dobijo kake manjše pakunge - ne rabiš ravno en liter kupit, če rabiš za enega metuljčka, ali? MČ, najboljše je barvati z akrili, ki se pa kupijo v malih tubicah to je v bistvu za risanje na platno? v kakem Prometeju bi dobla verjetno, ne? tudi za na platno, pa za na papir, stene... na več podlag dobiš pa akrile tudi v kakšni boljši papirnici, so fini, ker jih lahko mešaš med sabo. Sej niso dosti drugačni od kakih temper aha, tnx za info. a maš še kaki nasvet kak mojega prepričam, da mi bo dovolil kaj na steno narisat?