Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 6:25:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita spps že pokonci?? Dobro jutro!!! Dobro jutro -sem že s terena, pa kava že spita... Zakaj si pa že ti pokonc? Ufff pol si pa pridna jaz pa že pokonci od 03:30 ne morem spat KAK pa to? si že v meni? hhecam se, kaj te muči?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 6:28:38
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita spps že pokonci?? Dobro jutro!!! Dobro jutro -sem že s terena, pa kava že spita... Zakaj si pa že ti pokonc? Ufff pol si pa pridna jaz pa že pokonci od 03:30 ne morem spat KAK pa to? si že v meni? hhecam se, kaj te muči? Ja ja v meni mislim da bo prej prišla kot mena ampak ni krivo za ne spanje Živčki delajo svoje mah sej bo...in Marcel še spi?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 6:30:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita spps že pokonci?? Dobro jutro!!! Dobro jutro -sem že s terena, pa kava že spita... Zakaj si pa že ti pokonc? Ufff pol si pa pridna jaz pa že pokonci od 03:30 ne morem spat KAK pa to? si že v meni? hhecam se, kaj te muči? Ja ja v meni mislim da bo prej prišla kot mena ampak ni krivo za ne spanje Živčki delajo svoje mah sej bo...in Marcel še spi? Mali je nazaj zaspal, ja- je dobil prvo današnjo dozo mleka- zdajbo še pa spal do kakih 7ih al pa pol osmih. A maš spet probleme?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 6:32:15
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita spps že pokonci?? Dobro jutro!!! Dobro jutro -sem že s terena, pa kava že spita... Zakaj si pa že ti pokonc? Ufff pol si pa pridna jaz pa že pokonci od 03:30 ne morem spat KAK pa to? si že v meni? hhecam se, kaj te muči? Ja ja v meni mislim da bo prej prišla kot mena ampak ni krivo za ne spanje Živčki delajo svoje mah sej bo...in Marcel še spi? Mali je nazaj zaspal, ja- je dobil prvo današnjo dozo mleka- zdajbo še pa spal do kakih 7ih al pa pol osmih. A maš spet probleme? Priden Marcel naša še spi trkam ampak je ponoči neki pela ko je milijonkrat duduo zgubila ... Mah z mojim imava tihi teden nekako takole slika brez zvoka
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 6:38:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita spps že pokonci?? Dobro jutro!!! Dobro jutro -sem že s terena, pa kava že spita... Zakaj si pa že ti pokonc? Ufff pol si pa pridna jaz pa že pokonci od 03:30 ne morem spat KAK pa to? si že v meni? hhecam se, kaj te muči? Ja ja v meni mislim da bo prej prišla kot mena ampak ni krivo za ne spanje Živčki delajo svoje mah sej bo...in Marcel še spi? Mali je nazaj zaspal, ja- je dobil prvo današnjo dozo mleka- zdajbo še pa spal do kakih 7ih al pa pol osmih. A maš spet probleme? Priden Marcel naša še spi trkam ampak je ponoči neki pela ko je milijonkrat duduo zgubila ... Mah z mojim imava tihi teden nekako takole slika brez zvoka a ne bi bilo pametno se pogovorit?Pa rešit zadeve?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 6:40:31
|
|
|
|
|
Spps vse se vleče že nekaj časa sedaj pa mislim da je prišlo tako daleč ehhh ne bom imam vohune tle gor... Lep dan nekdo se oglašat začel...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 6:42:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Spps vse se vleče že nekaj časa sedaj pa mislim da je prišlo tako daleč ehhh ne bom imam vohune tle gor... Lep dan nekdo se oglašat začel... Lep dan tud tebi.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 6:58:04
|
|
|
|
mama_milchy
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 7:02:13
|
|
|
|
mama_milchy
|
Drage moje, kako ste? jaz kr OK, HB gre h kraju, ker to je že predolgo; evo, ne da se mi zdaj it brat za nazaj, bom pol popoldan, ko pridem domov. Zdaj grem moja dva pikeca zbudit, ju zrihtat in Žigo odložim v vrtcu, jaz pa upam, da na kak sprehod, če ne bo dežja in tako. Lep dan,
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 7:05:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Drage moje, kako ste? jaz kr OK, HB gre h kraju, ker to je že predolgo; evo, ne da se mi zdaj it brat za nazaj, bom pol popoldan, ko pridem domov. Zdaj grem moja dva pikeca zbudit, ju zrihtat in Žigo odložim v vrtcu, jaz pa upam, da na kak sprehod, če ne bo dežja in tako. Lep dan, Glede na to, da je ponedeljek in glede na to, da se porodniška zaključuje s svetlobno hitrostjo (samo še 3mesece ), ka r ok Danes bo zgleda lepo vreme, tak, da ga bo treba izkosristit
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 7:10:17
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Drage moje, kako ste? jaz kr OK, HB gre h kraju, ker to je že predolgo; evo, ne da se mi zdaj it brat za nazaj, bom pol popoldan, ko pridem domov. Zdaj grem moja dva pikeca zbudit, ju zrihtat in Žigo odložim v vrtcu, jaz pa upam, da na kak sprehod, če ne bo dežja in tako. Lep dan, Glede na to, da je ponedeljek in glede na to, da se porodniška zaključuje s svetlobno hitrostjo (samo še 3mesece ), ka r ok Danes bo zgleda lepo vreme, tak, da ga bo treba izkosristit ma dej, ne, no......ma km gre ta čas....je treba vse lepe dneve še izkoristit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 7:21:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Drage moje, kako ste? jaz kr OK, HB gre h kraju, ker to je že predolgo; evo, ne da se mi zdaj it brat za nazaj, bom pol popoldan, ko pridem domov. Zdaj grem moja dva pikeca zbudit, ju zrihtat in Žigo odložim v vrtcu, jaz pa upam, da na kak sprehod, če ne bo dežja in tako. Lep dan, Glede na to, da je ponedeljek in glede na to, da se porodniška zaključuje s svetlobno hitrostjo (samo še 3mesece ), ka r ok Danes bo zgleda lepo vreme, tak, da ga bo treba izkosristit ma dej, ne, no......ma km gre ta čas....je treba vse lepe dneve še izkoristit mene je kr groza, že zdaj nimam nič časa zase, kaj šele bo, ko bo treba na šiht, med tečne babe
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 7:28:18
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Drage moje, kako ste? jaz kr OK, HB gre h kraju, ker to je že predolgo; evo, ne da se mi zdaj it brat za nazaj, bom pol popoldan, ko pridem domov. Zdaj grem moja dva pikeca zbudit, ju zrihtat in Žigo odložim v vrtcu, jaz pa upam, da na kak sprehod, če ne bo dežja in tako. Lep dan, Glede na to, da je ponedeljek in glede na to, da se porodniška zaključuje s svetlobno hitrostjo (samo še 3mesece ), ka r ok Danes bo zgleda lepo vreme, tak, da ga bo treba izkosristit ma dej, ne, no......ma km gre ta čas....je treba vse lepe dneve še izkoristit mene je kr groza, že zdaj nimam nič časa zase, kaj šele bo, ko bo treba na šiht, med tečne babe pol pa sploh ne bo časa za nič; ti med tečne babe, jaz med tečne goste
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 7:58:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Drage moje, kako ste? jaz kr OK, HB gre h kraju, ker to je že predolgo; evo, ne da se mi zdaj it brat za nazaj, bom pol popoldan, ko pridem domov. Zdaj grem moja dva pikeca zbudit, ju zrihtat in Žigo odložim v vrtcu, jaz pa upam, da na kak sprehod, če ne bo dežja in tako. Lep dan, Glede na to, da je ponedeljek in glede na to, da se porodniška zaključuje s svetlobno hitrostjo (samo še 3mesece ), ka r ok Danes bo zgleda lepo vreme, tak, da ga bo treba izkosristit ma dej, ne, no......ma km gre ta čas....je treba vse lepe dneve še izkoristit mene je kr groza, že zdaj nimam nič časa zase, kaj šele bo, ko bo treba na šiht, med tečne babe pol pa sploh ne bo časa za nič; ti med tečne babe, jaz med tečne goste
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 8:15:08
|
|
|
|
tasa_m
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 8:30:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jutro dan
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 8:35:10
|
|
|
|
mediuhec
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ej kolk se vam mali kej na noge postavljajo? naš se postavi pol pa pade...in seveda glava nastrada... dans je mel srečo da je na mehko padel...kekec... zdej pa grem pančat...nočko naš se že postavlja, malo se mu še noge tresejo, samo že kar zdrži- ponavadi pa potem klecne na kolena
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 8:38:29
|
|
|
|
mediuhec
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Za sredo ali četrtek pri Mediuhec pa še ne vem, ke pojma nimam kako bo..pa kak se sploh tja pride. Pa Lija? zmenjeni smo za sredo, za pot pa probaj priti do glavnega vhoda bolnice, pa ti lahko po telefonu potem narekujem. samo berem, da imata neke fleke, torej vaju ne bo? saj ne vem, ali je 6. bolezen nalezljiva ...? druge upam da pridete.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 8:41:03
|
|
|
|
mediuhec
|
podatki za seznam: 9.11.: 7650 g in 70 cm- bili smo v RA, vse ok, pediatra pa imamo 3.12. pa pa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 8:46:20
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Za sredo ali četrtek pri Mediuhec pa še ne vem, ke pojma nimam kako bo..pa kak se sploh tja pride. Pa Lija? zmenjeni smo za sredo, za pot pa probaj priti do glavnega vhoda bolnice, pa ti lahko po telefonu potem narekujem. samo berem, da imata neke fleke, torej vaju ne bo? saj ne vem, ali je 6. bolezen nalezljiva ...? druge upam da pridete. 6. bolezen je nalezljiva dokler ne pridejo pikice, ko se začnejo delati pikice, se bolezen končuje in ni več nalezljiva. Je pa inkubacijska doba prej ful dolga ( 7-14 dni).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 8:51:34
|
|
|
|
mmmc
|
Dobro jutro. CITA: Naš se na noge postavlja, ko je v naročju ali ko zajaha eno recimo mojo nogo. Tako da bi se samostojno iz sedečega položaja postavil na noge pa ne. Mi čedalje bolje spimo... Ponoči zdrži do 6 ur brez hrane, kar je super. Je že pritljunčkal do compa...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 9:06:17
|
|
|
|
mediuhec
|
glede postavljanja: naj bi se iz kleče položaja, in sicer tako da najprej pokrči in dvigne eno nogo, potem še drugo. če se z rokami vleče gor ni najbolj prav. v RA so še rekli, da naj mu nabavimo čevlje, ki dobro držijo v gležnju pa abs štumfe, da mu ne drsi, ko stoji.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......