Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 15:36:19
|
|
|
|
SURF
|
Hvala vam za čestitke .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 15:37:15
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Aja...naša je začela pa z zobmi škrtati...mula jedna.... Tudi Patricija ...mi grejo kar dlake pokonci...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 15:38:53
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Dan! Uf, Gaja je spala do 7h in do zdej sploh še ni nič zaspala nazaj...Moj dragi (k bi ga trenutno najrajši utopila v žlici vode) lepo spi, ker je pršu ob 4h ponoči domov. Je reku ob 20h da gre sam za 2 urci ven... Naj gre v tri p.m.!!! Gaja sitna ko 100 , se dere, nč ji ni prov in meni že živc skače...Danes pomojem popi.zdim do konca!!! Jezna, utrujena in totalno razpištoljena sem, fullllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stanovanje v razsulu, vreme za kozlat... Hvala za branje! Sam sm mogla dat vn! Najboljše da narediš kot je Claud napisala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 15:41:24
|
|
|
|
sjmm
|
helov, pri nas dans vseh 6 komadov ko vreme nobenem ni nič prav, vsak se preci skrega, prej sva z majem kr mal ven v dež pobegnila no, vsaj kosilo jih je malo razvedrilo, smo imeli vegi segedin in žgance, take ta prave, pa en mlečni hlebec smo spekli za popoldansko lakoto, zdej pa sem jim še en sadni krožnik pripravila, tudi Maj ima rad na svojem krožničku koščke sadja in kak piškotek, se kr malo zamoti drugač pa sam piska in neki čudno cvili, pa skoz ima dudico, me že mal za zobke skrbi, ker do zdej jo še za spat ni veliko uporabljal, se je pa najavil še 4ti zobek v glavnem vsem ki imate rojstne dneve in malčki obmesečnice ---ČESTITKE tudi od naju!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 15:48:07
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce, eno Se tudi vaši malčki kdaj zagledajo v eno točko za par sekund in jih z ničemer ne morete "zmotit"?Npr. enako kot se mi kdaj kaj "zamislimo"... Enako zgleda pr naši čebelici..največkrat ko jeva, se ozre proti oknu in se za nekaj trenutkov "zamisli"... Kaj bi to lahko bilo? Je normalno? Tudi naša se kdaj zazre,pa od kolegic tudi...po moje če bi bilo res kej bilo bi ti točno vedela.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 15:55:45
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce, eno Se tudi vaši malčki kdaj zagledajo v eno točko za par sekund in jih z ničemer ne morete "zmotit"?Npr. enako kot se mi kdaj kaj "zamislimo"... Enako zgleda pr naši čebelici..največkrat ko jeva, se ozre proti oknu in se za nekaj trenutkov "zamisli"... Kaj bi to lahko bilo? Je normalno? Tudi naša se kdaj zazre,pa od kolegic tudi...po moje če bi bilo res kej bilo bi ti točno vedela. Tudi naš Maj ima take trenutke zazrtosti, no, ponavadi se takrat mal polula in ima čist steklen pogled, včasih pa tudi meče glavo nazaj in se zvira in bi rad vse naokoli videl, mislim, da so to sam fore v razvoju, moj dedek je imel epi napade in verjemi, da bi to zzeelloo opazila.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 16:42:07
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Aja...naša je začela pa z zobmi škrtati...mula jedna.... Nasa tud
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 18:13:31
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Aja...naša je začela pa z zobmi škrtati...mula jedna.... Nasa tud nik se tudi včasih spomni in začne škrtati, to mu zdej ratuje že ena dva dni.
|
|
[Brisano sporočilo] 8.11.2009 19:12:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.11.2009 19:13:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 19:38:50
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Pri nas štala od štale .....nekje pušča voda...teče pa na stropu od kurilnice, ko pridejo ven cevi iz zgornjega štuka...flek je vse večji....JST sm sm še kr optimist da bomo čim prej zrihtal, Šimetu gre pa dobesedno na jok, ker se zna zgodit, da bomo štemal cel poden v kuhni....pa upam da ne še u veži, kjer je talno ...zdej je šel domou po štemarco da začnemo vrtat v plato iz spodnjega štuka gor Roksota še kr nakuhava, dajem mu svečke na 5-6ur...zgleda da bomo druk teden spet pr dohtarju.....aja Šimeta pa ne bo doma od torka do Miklavža....vmes mogoče uleti za kakšen dan "na dopust".....kaj nej že nardim d bo kej boljše???????? ne vem kaj naj recem..... Naj se vse skuppaj cim bolje uredi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 19:52:03
|
|
|
|
piskot
|
cer. smo se namakali v bohinju. pa smo nekaj mutili zjutraj in prisli tja sele ob 10h, pa je bil ze dren. drugace smo imeli pa ene 2 dni mirnega spanja (no ana je, martin ni), zdaj so pa spet eni zobje na pohodu. za popenit. onasis tud nasa skrta. pa se ful se mora spacit, da ji uspe, ker ma spodaj enke, zgoraj pa dvojke. sunny pri nas je tud hotel igrat tarok do ne vem kdaj, pa sem ga klicala, ker sem imela ob 23h ze rahlo polhn kufr letanja iz ene sobe v drugo. ajvi kako ste? kje so pa kaj balonchy pa vandame, pa barbarags? a so skregane? kolumbo o jajca v prahu. sem pa mislila da se to samo tistim dogaja ki kupijo kaksno poceni bajto prav hitro narejeno. nic vam nisem fous. ce te kaj tolazi, mi imamo pa z elektriko celega hudica po stanovanju. je stara napeljava, pa imamo skoz ene komedije. so bile tudi ze ideje o tem, da bi vse ven zbil, sam ni sans, ga ni dnarja da se grem kaj takega. roksota cim prej k seb sprav, pa uzivaj z varusko. sej miklavz bo kmal no. kayica ti me cist prevec spominjas na mene pri prvem otroku. dej prosim probej nehat vse to brat. s tvojim otrokom je vse okej, uzivajta skupaj dokler se lahko, pol gres delat itak ne bos imela vec casa brat vsega tega.
|
|
[Brisano sporočilo] 8.11.2009 20:07:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 20:10:35
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Unih dveh s štemarco še kar ni....pametnjakovič mi je odklopu vodo po celi bajti tko d niti na sekret ne morem u miru...najboljš d grem deževnico lovit ....Rokso že 2 krat pokakan in sm čist živčna k si roke "perem" z unimi robci blesavimi k mi smrdijo...grrrrrr...nč grem mal Mariota gledat, ker mi druzga ne presotane predn se mi dokončno skisajo možgani. Piškot...ej a veš d mam filing d sm mela manj štale z napeljavami in sploh vsem, ko sem žvela še v bakinem stanovanju blok letnik 1918 ja, kolumbo ti nič ne zavidam, mi imamo tud skoz neki tja po bajti je glih tok stara, da gre vse v r..i..t, tko da skoz neki koplemo, smo že 3x talno oblogo menjal, sej moj to itak dela, a kaj, ko je kovačeva kobila zmeri bosa.....no, sej bojo zrihtal
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 20:47:09
|
|
|
|
Onasiss
|
kolumbo- ne vem kaj naj rečem....najbolj bo, da greš nekam na počitnice....z varuško...Šimetu pa račun pošlješ. ......z ultimatom, da bo bajta zrihtana ko se vrneš...s kitajskim zidom vred.... Ko bi se vsaj polet zgodil, k ni mraz..... pol bi lahk u šotoru spala.... Drugače pa smo mi imel z gretjem probleme in to tik preden sem šla rodit.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 21:05:23
|
|
|
|
Urša08
|
čer Mi smo prišli domov iz razvajanja pri mami uf kako paše, da ni treba kuhat kosila, pa seveda je bila še sladica, pa še večerja Otroka spita. Midva sva vmes skočila še na kavico in sicer sama, uživala ob pogovoru, malce šla še zapravljat. Imamo pa za vse otroke nakupljeno za dobre možje in za rojstna dneva . Jutri štartam i dieto in če bo prekruto bom odnehala. Bom pa probala.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 21:06:27
|
|
|
|
TAMIKA3
|
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 21:06:43
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Pri nas štala od štale .....nekje pušča voda...teče pa na stropu od kurilnice, ko pridejo ven cevi iz zgornjega štuka...flek je vse večji....JST sm sm še kr optimist da bomo čim prej zrihtal, Šimetu gre pa dobesedno na jok, ker se zna zgodit, da bomo štemal cel poden v kuhni....pa upam da ne še u veži, kjer je talno ...zdej je šel domou po štemarco da začnemo vrtat v plato iz spodnjega štuka gor Roksota še kr nakuhava, dajem mu svečke na 5-6ur...zgleda da bomo druk teden spet pr dohtarju.....aja Šimeta pa ne bo doma od torka do Miklavža....vmes mogoče uleti za kakšen dan "na dopust".....kaj nej že nardim d bo kej boljše???????? Uf Kolumbo cela štala Pa bogi Rokso , da se čim prej pozdravi ti pa zdrži vse skup. Kaj pa Majkl, je zdrav?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 21:07:30
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm maš novo slikico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 21:07:50
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Pri nas štala od štale .....nekje pušča voda...teče pa na stropu od kurilnice, ko pridejo ven cevi iz zgornjega štuka...flek je vse večji....JST sm sm še kr optimist da bomo čim prej zrihtal, Šimetu gre pa dobesedno na jok, ker se zna zgodit, da bomo štemal cel poden v kuhni....pa upam da ne še u veži, kjer je talno ...zdej je šel domou po štemarco da začnemo vrtat v plato iz spodnjega štuka gor Roksota še kr nakuhava, dajem mu svečke na 5-6ur...zgleda da bomo druk teden spet pr dohtarju.....aja Šimeta pa ne bo doma od torka do Miklavža....vmes mogoče uleti za kakšen dan "na dopust".....kaj nej že nardim d bo kej boljše????????
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 21:08:39
|
|
|
|
Urša08
|
Claud naj bo m čim manj boleča, vesela si je pa vseeno a ne? Piskot superca za Bohinj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 21:12:07
|
|
|
|
Urša08
|
SURF vse naboljše in najlepše pa še tortica zate
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 21:12:31
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm maš novo slikico Ojla urša08, ma lepo, da ste se imeli fino, no, ja, imam novo slikco, je bil tak lušn, da sm mogla dodat A Žiga že kej bolje papca? Majči je spet na starem tiru, samo, gledam, da prideva samo do 6 obrokov, je pa sitkan 100 na uro, nekako še gre samo če sem jaz z njim, drgač če ga hoče kdo drug zabavat takoj cvili. No, lep preostanek večera vsem!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 21:13:41
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika nočka tudi tebi, pa upam, da bo čim lažja, prespana, vsekakor boljša od včerajšnje Tudi vsem ostalim želim lahko nočko, čim manj problemčkov ponoči, naj vsi naši spančkajo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 21:14:27
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Claud naj bo m čim manj boleča, vesela si je pa vseeno a ne? Piskot superca za Bohinj Claud a je prva M ? Men je blo za znort, sem 3 škatle Bonifenov požrla in pet paketov ta nočnih porabla, no, pol se je pa hitr uredilo, tko da bo kmal bolje
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?