|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
8.11.2009 15:36:19   
SURF
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vam za čestitkeuser posted image .
user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
8.11.2009 15:37:15   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Aja...naša je začela pa z zobmi škrtati...mula jedna....user posted image

Tudi Patricijauser posted image ...mi grejo kar dlake pokonci...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
8.11.2009 15:38:53   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Dan!
Uf, Gaja je spala do 7h in do zdej sploh še ni nič zaspala nazaj...Moj dragi (k bi ga trenutno najrajši utopila v žlici vode) lepo spi, ker je pršu ob 4h ponoči domov. Je reku ob 20h da gre sam za 2 urci ven...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Naj gre v tri p.m.!!!
Gaja sitna ko 100 user posted image user posted image user posted image , se dere, nč ji ni prov in meni že živc skače...Danes pomojem popi.zdim do konca!!!

Jezna, utrujena in totalno razpištoljena sem, fullllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stanovanje v razsulu, vreme za kozlat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za branje!user posted image Sam sm mogla dat vn!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najboljše da narediš kot je Claud napisalauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
8.11.2009 15:41:24   
sjmm
helov, pri nas dans vseh 6 komadov ko vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nobenem ni nič prav, vsak se preci skrega, prej sva z majem kr mal ven v dež pobegnila

no, vsaj kosilo jih je malo razvedrilo, smo imeli vegi segedin in žgance, take ta prave, pa en mlečni hlebec smo spekli za popoldansko lakoto, zdej pa sem jim še en sadni krožnik pripravila, tudi Maj ima rad na svojem krožničku koščke sadja in kak piškotek, se kr malo zamoti

drugač pa sam piska in neki čudno cvili, pa skoz ima dudico, me že mal za zobke skrbi, ker do zdej jo še za spat ni veliko uporabljal, se je pa najavil še 4ti zobek

v glavnem vsem ki imate rojstne dneve in malčki obmesečnice ---ČESTITKE tudi od naju!!!!!!!!
user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
8.11.2009 15:48:07   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Punce, eno user posted image

Se tudi vaši malčki kdaj zagledajo v eno točko za par sekund in jih z ničemer ne morete "zmotit"?Npr. enako kot se mi kdaj kaj "zamislimo"...

Enako zgleda pr naši čebelici..največkrat ko jeva, se ozre proti oknu in se za nekaj trenutkov "zamisli"...

Kaj bi to lahko bilo? Je normalno?

Tudi naša se kdaj zazre,pa od kolegic tudi...po moje če bi bilo res kej bilo bi ti točno vedela.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
8.11.2009 15:55:45   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Punce, eno user posted image

Se tudi vaši malčki kdaj zagledajo v eno točko za par sekund in jih z ničemer ne morete "zmotit"?Npr. enako kot se mi kdaj kaj "zamislimo"...

Enako zgleda pr naši čebelici..največkrat ko jeva, se ozre proti oknu in se za nekaj trenutkov "zamisli"...

Kaj bi to lahko bilo? Je normalno?

Tudi naša se kdaj zazre,pa od kolegic tudi...po moje če bi bilo res kej bilo bi ti točno vedela.

Tudi naš Maj ima take trenutke zazrtosti, no, ponavadi se takrat mal polula in ima čist steklen pogled, včasih pa tudi meče glavo nazaj in se zvira in bi rad vse naokoli videl, mislim, da so to sam fore v razvoju, moj dedek je imel epi napade in verjemi, da bi to zzeelloo opazila.

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
8.11.2009 16:42:07   
claud

Nasa tuduser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
8.11.2009 18:13:31   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Nasa tuduser posted image

nik se tudi včasih spomni in začne škrtati, to mu zdej ratuje že ena dva dni.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
   [Brisano sporočilo]
8.11.2009 19:12:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4509
   [Brisano sporočilo]
8.11.2009 19:13:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4510
8.11.2009 19:38:50   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Pri nas štala od štaleuser posted image .....nekje pušča voda...teče pa na stropu od kurilnice, ko pridejo ven cevi iz zgornjega štuka...flek je vse večji....JST sm sm še kr optimist da bomo čim prej zrihtal, Šimetu gre pa dobesedno na jok, ker se zna zgodit, da bomo štemal cel poden v kuhni....pa upam da ne še u veži, kjer je talnouser posted image user posted image user posted image ...zdej je šel domou po štemarco da začnemo vrtat v plato iz spodnjega štuka gor

Roksota še kr nakuhava, dajem mu svečke na 5-6ur...zgleda da bomo druk teden spet pr dohtarju.....aja Šimeta pa ne bo doma od torka do Miklavža....vmes mogoče uleti za kakšen dan "na dopust".....kaj nej že nardim d bo kej boljše????????

user posted image
ne vem kaj naj recem.....user posted image

Naj se vse skuppaj cim bolje urediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4511
8.11.2009 19:52:03   
piskot
cer.

smo se namakali v bohinju. pa smo nekaj mutili zjutraj in prisli tja sele ob 10h, pa je bil ze dren. drugace smo imeli pa ene 2 dni mirnega spanja (no ana je, martin ni), zdaj so pa spet eni zobje na pohodu. za popenit.

onasis tud nasa skrta. pa se ful se mora spacit, da ji uspe, ker ma spodaj enke, zgoraj pa dvojke.

sunny pri nas je tud hotel igrat tarok do ne vem kdaj, pa sem ga klicala, ker sem imela ob 23h ze rahlo polhn kufr letanja iz ene sobe v drugo.

ajvi kako ste?

kje so pa kaj balonchy pa vandame, pa barbarags? a so skregane?

kolumbo o jajca v prahu. sem pa mislila da se to samo tistim dogaja ki kupijo kaksno poceni bajto prav hitro narejeno. nic vam nisem fous. ce te kaj tolazi, mi imamo pa z elektriko celega hudica po stanovanju. je stara napeljava, pa imamo skoz ene komedije. so bile tudi ze ideje o tem, da bi vse ven zbil, sam ni sans, ga ni dnarja da se grem kaj takega. roksota cim prej k seb sprav, pa uzivaj z varusko. sej miklavz bo kmal no.

kayica ti me cist prevec spominjas na mene pri prvem otroku. dej prosim probej nehat vse to brat. s tvojim otrokom je vse okej, uzivajta skupaj dokler se lahko, pol gres delat itak ne bos imela vec casa brat vsega tega.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
   [Brisano sporočilo]
8.11.2009 20:07:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4513
8.11.2009 20:10:35   
sjmm

Unih dveh s štemarco še kar ni....pametnjakovič mi je odklopu vodo po celi bajti tko d niti na sekret ne morem u miru...najboljš d grem deževnico lovituser posted image user posted image user posted image ....Rokso že 2 krat pokakan in sm čist živčna k si roke "perem" z unimi robci blesavimi k mi smrdijo...grrrrrr...nč grem mal Mariota gledat, ker mi druzga ne presotane predn se mi dokončno skisajo možgani.

Piškot...ej a veš d mam filing d sm mela manj štale z napeljavami in sploh vsem, ko sem žvela še v bakinem stanovanju blok letnik 1918user posted image

ja, kolumbo ti nič ne zavidam, mi imamo tud skoz neki tja po bajti je glih tok stara, da gre vse v r..i..t, tko da skoz neki koplemo, smo že 3x talno oblogo menjal, sej moj to itak dela, a kaj, ko je kovačeva kobila zmeri bosa.....no, sej bojo zrihtaluser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4514
8.11.2009 20:47:09   
Onasiss
kolumbo- ne vem kaj naj rečem....najbolj bo, da greš nekam na počitnice....z varuško...Šimetu pa račun pošlješ.user posted image user posted image ......z ultimatom, da bo bajta zrihtana ko se vrneš...s kitajskim zidom vred....user posted image user posted image user posted image  user posted image Ko bi se vsaj polet zgodil, k  ni mraz..... pol bi lahk u šotoru spala....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa smo mi imel z gretjem probleme in to tik preden sem šla rodit.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
8.11.2009 21:05:23   
Urša08
čer

Mi smo prišli domov iz razvajanja pri mami user posted image uf kako paše, da ni treba kuhat kosila, pa seveda je bila še sladica, pa še večerjauser posted image Otroka spita. Midva sva vmes skočila še na kavico in sicer sama, uživala ob pogovoru, malce šla še zapravljat. Imamo pa za vse otroke nakupljeno za dobre možje in za rojstna dnevauser posted image .

Jutri štartam i dieto in če bo prekruto bom odnehala. Bom pa probala.user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
8.11.2009 21:06:27   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
8.11.2009 21:06:43   
Urša08

Pri nas štala od štaleuser posted image .....nekje pušča voda...teče pa na stropu od kurilnice, ko pridejo ven cevi iz zgornjega štuka...flek je vse večji....JST sm sm še kr optimist da bomo čim prej zrihtal, Šimetu gre pa dobesedno na jok, ker se zna zgodit, da bomo štemal cel poden v kuhni....pa upam da ne še u veži, kjer je talnouser posted image user posted image user posted image ...zdej je šel domou po štemarco da začnemo vrtat v plato iz spodnjega štuka gor

Roksota še kr nakuhava, dajem mu svečke na 5-6ur...zgleda da bomo druk teden spet pr dohtarju.....aja Šimeta pa ne bo doma od torka do Miklavža....vmes mogoče uleti za kakšen dan "na dopust".....kaj nej že nardim d bo kej boljše????????

Uf Kolumbo cela štala user posted image user posted image user posted image user posted image Pa bogi Rokso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image ti pa zdrži vse skup. Kaj pa Majkl, je zdrav?

Neposredna povezava do sporočila: 4518
8.11.2009 21:07:30   
Urša08
sjmm maš novo slikico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
8.11.2009 21:07:50   
TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

Neposredna povezava do sporočila: 4520
8.11.2009 21:08:39   
Urša08
Claud naj bo m  čim manj boleča, vesela si je pa vseeno a ne?

Piskot superca za Bohinj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
8.11.2009 21:12:07   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SURF vse naboljše in najlepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še tortica zate
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
8.11.2009 21:12:31   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

sjmm maš novo slikico user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojla urša08, ma lepo, da ste se imeli fino, no, ja, imam novo slikco, je bil tak lušn, da sm mogla dodat

A Žiga že kej bolje papca? Majči je spet na starem tiru, samo, gledam, da prideva samo do 6 obrokov, je pa sitkan 100 na uro, nekako še gre samo če sem jaz z njim, drgač če ga hoče kdo drug zabavat takoj cvili.

No, lep preostanek večera vsem!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
8.11.2009 21:13:41   
Urša08
Tamika nočka tudi tebi, pa upam, da bo čim lažja, prespana, vsekakor boljša od včerajšnje user posted image

Tudi vsem ostalim želim lahko nočko, čim manj problemčkov ponoči, naj vsi naši user posted image spančkajouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
8.11.2009 21:14:27   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Claud naj bo m  čim manj boleča, vesela si je pa vseeno a ne?

Piskot superca za Bohinj user posted image user posted image user posted image

Claud a je prva Muser posted image ? Men je blo za znort, sem 3 škatle Bonifenov požrla in pet paketov ta nočnih porabla, no, pol se je pa hitr uredilo, tko da bo kmal boljeuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?