|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
8.11.2009 13:44:22   
ly117
Tak, zmagala sem. Vse zlikano in zložrno samo v omari še morem pospravit. Zdaj pa grem L uspavat pol pa k mojima na pečene kostanje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
8.11.2009 15:23:54   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Se mi včasih zdi, da se vam nekaj vsiljujem.. Ste mi tak fajn punce in upam, da se res nekaj ne silim zraven - glede na to, da se vse med sabo že poznate in veste veliko ena o drugi.

pa kako lahko to pomisliš.Vesele smo te in te imamo radeuser posted image

Hvala, Saraya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
nič se ne vsiljuješ. Še eno tako pa jih dobiš po nagi riti Bm kr na dom prišla..grem v tvoj konec danes

Hvala tudi tebi, Tasa_muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No, tole si bom pa zapomnila, da si jezna tetauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Nič se ne vsiljuješ. Saj ko nas boš enkrat v živo spoznala boš vidla da nismo zmaji in čarovnice  in smo faj babike, ki smo vedno za štos. Tak da ne se nas bat. Ne grizemo.

Nisem rekla, da ste čarovnice ali zmaji. Res ste fajn punce in upam, da se bomo tudi v živo "zaštekale"user posted image user posted image

matcar, botrca in marta, hvala tudi vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste mi vse tak lepo napisale. Hvala vam user posted image user posted image Ste res super punce!!!!!!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
8.11.2009 15:24:35   
rina22

Tak, zmagala sem. Vse zlikano in zložrno samo v omari še morem pospravit. Zdaj pa grem L uspavat pol pa k mojima na pečene kostanjeuser posted image user posted image user posted image

Njami, njami... jaz bi tudiuser posted image user posted image user posted image Dober teeeeeeeek user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
8.11.2009 15:26:38   
rina22
matcar, tudi jaz ti želim, da bi bilo vse ok, in da bo otroček zdrav. Glede imena - če izbereta ime Tineja (kot se ti je sanjalo), sta oba pogoja izpolnjenauser posted image

Danes sva se peljala skozi Slovensko Bistrico na obisk, pa sem se spomnila nate. Se mi zdi, da si napisala, da si tam doma, kajne?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
8.11.2009 15:29:21   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Babike veste kaj je danes najlepšega?

MOJ MOŽEK JE DANES FRAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Super!! Uživajta 100 na urouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
8.11.2009 15:30:01   
rina22
Grem počasi user posted image Lepo bodite, uživajte preostanek nedelje in če bom imela zvečer kaj časa, se tipkamouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
8.11.2009 15:38:08   
tasa_m

Tak, zmagala sem. Vse zlikano in zložrno samo v omari še morem pospravit. Zdaj pa grem L uspavat pol pa k mojima na pečene kostanje. user posted image user posted image user posted image
OOOO, JEEEEAAAHHH!!

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
8.11.2009 15:38:49   
tasa_m

matcar, tudi jaz ti želim, da bi bilo vse ok, in da bo otroček zdrav. Glede imena - če izbereta ime Tineja (kot se ti je sanjalo), sta oba pogoja izpolnjenauser posted image

Danes sva se peljala skozi Slovensko Bistrico na obisk, pa sem se spomnila nate. Se mi zdi, da si napisala, da si tam doma, kajne?

V Slovenski Bistrici je marta doma, v Kungoti botrca, ostale smo mariborčanke user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
8.11.2009 16:21:38   
marta82

To sem pa jaz.user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
8.11.2009 17:23:48   
tasa_m
Mi smo pa danes imeli pravo Martinovo pojedino. No, namesto goske smo imeli piščanca. Jaz zelja rdečega ne jem in sem dobila radič user posted image .
Tašča je nardila tudi rulado, tast jo je močil in je dal tolk ruma, da ko si 2 kosšča pojedo si ga malo že čutil. Bravo tast user posted image

Zdaj pa so bili moji pri nam, ko so šli iz B.  imam babico v bolnici (je ful slabotna zarad srca) zdaj je Lija popapcala popoldansko malico-milchreis od hippa, zdaj se gremo pa počasi kopat user posted image .

Nič, se tipkamo zvečer kaj...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
8.11.2009 18:20:04   
ly117

Tašča je nardila tudi rulado, tast jo je močil in je dal tolk ruma, da ko si 2 kosšča pojedo si ga malo že čutil. Bravo tast user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
8.11.2009 18:21:26   
ly117
Midva sma že tudi doma. Sem se tak kostanjev najedla, so bli takkkkkkkkkkkkkkk doooooooooobri. Zdaj pa fačeka skopat, pa nekaj še more pojest, pol pa spat.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
8.11.2009 18:34:11   
tasa_m

Midva sma že tudi doma. Sem se tak kostanjev najedla, so bli takkkkkkkkkkkkkkk doooooooooobri. Zdaj pa fačeka skopat, pa nekaj še more pojest, pol pa spat

samo da si se najedla user posted image
Pr nam pa Lija  že panča. Jo je vrglo, ker popoldan nič ni spala.
Zdaj pa si grem jaz kopel naret in se grem mal namočit in zrelaksirat user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
8.11.2009 18:54:07   
doris04
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
8.11.2009 19:13:10   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

To sem pa jaz.user posted image

Ups, pardon Marta user posted image user posted image Sem malo zamešala... Potem sem se pa nate spomnila

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
8.11.2009 19:14:00   
rina22

V Slovenski Bistrici je marta doma, v Kungoti botrca, ostale smo mariborčanke user posted image

Hvala za informacijo user posted image Aja, sem se zdaj spomnila - je mogoče katera z Brezja ali Pobrežja?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
8.11.2009 19:14:50   
rina22

Mi smo pa danes imeli pravo Martinovo pojedino. No, namesto goske smo imeli piščanca. Jaz zelja rdečega ne jem in sem dobila radič user posted image .
Tašča je nardila tudi rulado, tast jo je močil in je dal tolk ruma, da ko si 2 kosšča pojedo si ga malo že čutil. Bravo tast user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa so bili moji pri nam, ko so šli iz B.  imam babico v bolnici (je ful slabotna zarad srca)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
8.11.2009 19:15:43   
rina22

Midva sma že tudi doma. Sem se tak kostanjev najedla, so bli takkkkkkkkkkkkkkk doooooooooobri. Zdaj pa fačeka skopat, pa nekaj še more pojest, pol pa spat

samo da si se najedla user posted image
Pr nam pa Lija  že panča. Jo je vrglo, ker popoldan nič ni spala.
Zdaj pa si grem jaz kopel naret in se grem mal namočit in zrelaksirat user posted image

Nama je tudi Timeja že zaspalauser posted image

Uživaj v kopanjuuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
8.11.2009 19:26:32   
doris04
KAJ PA TO...KO MAM AVATAR....user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
8.11.2009 19:27:24   
doris04
hvala, Rina, Saraya, pa mi je končno po nekaj mesecih uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
8.11.2009 19:30:12   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: doris04

KAJ PA TO...KO MAM AVATAR....user posted image user posted image
bravo, bravo user posted image user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
8.11.2009 19:31:10   
tasa_m
Nama je tudi Timeja že zaspalauser posted image

Uživaj v kopanjuuser posted image user posted image

kake pridne otročke imamo a ne?

Kak je pasalo..user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
8.11.2009 19:36:06   
nebo
Ojla, Pickova banda tu...smo sami in moram še svoje pamže dat spat.....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
8.11.2009 19:45:31   
ly117
Zdaj pa so bili moji pri nam, ko so šli iz B.  imam babico v bolnici

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
8.11.2009 19:46:33   
ly117
Meni Luka tudi že spi dobrih 15 minut.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.