|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
6.11.2009 19:35:25   
gajka
ZM - knjiga E. Pantley, Z otrokom lahko sodelujete. Ni pa ravno samo o vzgoji takole malih, ampak bolj za kompletno otroštvo.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
6.11.2009 22:17:12   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

user posted image

A, a bo????  Erin???? Za lepši vikend!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
6.11.2009 22:19:06   
Erin
Enega sexy fantina sem pa še naši Neži dolžna... TA JE ZATE!!

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
6.11.2009 22:29:18   
Erin
 A še jaz kakega fest najdem?  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
6.11.2009 22:30:20   
Erin
A jih je dost? Zihr je zihruser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
6.11.2009 23:14:17   
sandra123
Čeruser posted image , malo na hitrco, da se javim...moje 3T že pridno spančkajo, čeprav se pri Taji trenutno borimo z navalom zobkov, je v enem tednu dobila dve 4-kici zgoraj, pa joka sredi noči, da včasih sploh ne vem, kaj naj še naredim, da jo pomirim...še 3 dl čaja mi spije v enem šusu... Trenutno čakam mojega user posted image , da pride iz službeuser posted image , ja, je že od 5-ih zjutraj odsotenuser posted image ...
Se zahvaljujem vsem za pohvale mojih 3-eh princeskuser posted image , slikane so bile, ko so bile vse tri bolane...zato pa tudi ni "ta pravega" vzdušja na slikci...

IZVIRNO SPOROČILO: gajka
sandra123 - je pa res simpatičen tale vaš dekliški trio. A je tvoj user posted image kaj ponosen, ker ima same pupe doma? A se že slučajno streljat uči? user posted image

Gajka, moj user posted image pravi, da je najbolj srečen moški na svetuuser posted image , puške pa še ni nabaviluser posted image user posted image user posted image user posted image , po mojem bo najprej mene naciljal, če mu še enkrat omenim, da bi še enga bejbota rada imela pri hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ni še nič izključeno, da se to ne bi zgodilouser posted image user posted image ....

Erin, mogoče me pa zdajle tole čaka user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 6.11.2009 23:18:13 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
7.11.2009 9:45:47   
Ryssa
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Mi smo že nazaj s testiranja.
Ugotovili so alergijo na mleko, cvetni prah in pršico, kar sem si že sama mislila da je. Zdaj bomo pač na dieti, potem pa terapije. Sem pa vesela, da je bilo samo to.
Ne vem pa kako bo zdržal brez mleka oz. z riževim ali sojinim mlekom user posted image se bo že moral navaditi.

Toliko zaenkrat.

Lep vikend.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
7.11.2009 9:50:18   
sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Evo, obljubljena slikca, stara kakšen teden dniuser posted image

user posted image

Ooooooooooooo, princeske male user posted image user posted image user posted image Kok mata dobre majčke user posted image PA čist so si vse tri različne. Ot Taja je še najbolj Tini podobna user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
7.11.2009 10:01:18   
sayuri
L&Z mata bronhitis. user posted image Jah..saj sem pričakovala. Bomo videli, če bojo te inhalacije doma kaj pomagale. Drugače bomo spet vsake 4 ure v ZDju. user posted image Drugače sem komaj pričakala vikend. TA teden me je izčrpal do konca. user posted image Že odštevam dneve do naslednjih počitnic user posted image

Jah...lepo preživite vikend user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
7.11.2009 10:19:59   
majči22
Se še jaz po zelo dolgem času javim. Preberem vse, vsak dan, ampak čas za komentiranje pa zbeži.

No pri nas je Lina spet pokasirala eno virozo in je včeraj bruhala po vsaki zaužiti tekočini. Sva ji včeraj dajala kar Prašek za rehidracijo in zgleda da je pomagalo, ker od včeraj zvečer ni več bruhala. user posted image user posted image
Je pa včeraj imela mal driske, ampak res čist mal.

Komentriram, ko bo malo več časa.user posted image

Lep vikend vsem

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
7.11.2009 11:31:31   
dojenč
jutro! pa da se jaz malo pohvalim mojo žano(ni nevarnosti da se speče)

user posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
7.11.2009 11:35:27   
dojenč
tak pa naša žana pospravlja

user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
7.11.2009 11:36:43   
dojenč
komentirala pa bom v ponedeljek, ker sva z žano prišli atija v službo nadomeščat, teh 30 minut

lep vikend

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
7.11.2009 14:10:53   
clara23
Erin, a tebe malo razganja???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
7.11.2009 23:29:26   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

CLARA- jaz pravim tepež ni le faza pri otroku, skoz klatero mora iti kot recimo trmo- ki jo otrok mora dati skoz, mi jo lahko le umilimo.ampak če otroka slej ko prej tega ne odvadimo. meni tudi nebi blo fajn če bi prišla žana pogrižena domov, ker to pa zna bit grdo ko otrok ugrizne, maš pa takšne starše ki bi te šli še tožit.tak da  jaz tudi ne toleriram tepenja, zto pa sem trma- kljub temu da sem devica, premagam levinjouser posted image user posted image user posted image

Se strinjam da to ni le faza. Ko otrok neko stvar prvič proba niti ne ve ali je prav ali ne, starši smo tisti, ki mu moramo razložit, pokazat, naučit kaj je dobro in kaj ne. Nikjer pa ne piše da je to enostavno ali lahko, traja pa 24 ur na dan, 7 dni na teden. Jaz se trudim po načelu da Ivana poskušam vzgojit tako, da ko bo odločal sam o svojem življenju, mu bom zaupala v odločitvah, ker bom zaupala v svojo vzgojo. Vzgoja pa meni pomeni najbolj odgovorna stvar v mojem življenju. Se trudim max, toda nisem popolna.
sandra čudovite punce TTT, user posted image sigurno razganja od ponosa.
ZojaMiša user posted image user posted image user posted image user posted image samo da je preiskava za vama in da so ugotovili kako lahko pomagajo Kaji Lini in je konec negotovosti. Da pa vama ne bi uspelo doseči zastavljenega cilja pa ni variante. Si tako zavzeta in požrtvovalna mamica, ki si že večkrat dokazala da greš za hčerkico do konca sveta in nazaj. Zato pa je Kaja Lina tudi tako izredna in srečna hčerkica. Ravno zaradi vajine odločne volje in levje energije se bo na koncu vse uredilo. Čez eno leto bo Kaja Lina popolnoma zdrava boš videla, ker vidim da že zdaj z optimizmom gledaš naprej.
gajka si pa pridno police nafilala, tale kutina marmelada pa ni kar tako.
Katja me veseli da se poškodba pri user posted image lepo celi, samo dolgo bo trajalo, bo pa vedno bolje. Se boste pa doma zdaj biolj crkljali.
Ryssa alernovo ni pogojev da bi jo Ivan pil, samo v kašici je šla, pa meni je bila po okusu user posted image . Kravjega mleka še danes noče pit, je dober samo v mlečnih kašah. Pri nas je hb tista blaga alergija izzvenela sama od sebe. Upam, da bodo rezultati pri vas čim boljši in le v blagi obliki.user posted image

risanke so postale aktualne ta teden, ampak tiste z živalicami, ki bolj skačejo in manj govorijo.user posted image Bacek Jon je pa zakon, stoji pred računalnikom in celo risanko kaže s prstom in vriska zraven.user posted image
pravljice ni varinate, aktualne so reklame, ki lahko grejo na prafaktorje user posted image , ko je konec pa metla in smetišna poje.
Erin mislim da bo treba viken podaljšat user posted image user posted image user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
8.11.2009 7:46:05   
nell
o čveke čvekaste...komi sem skos prilezla. Evo kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Danes sem imela zgodnje vstajanje, imamo obiske napovedane, js mam pa še ogromno stvari za službo za nardit...pa sem zgodaj začela in mi kr paše - kavo v miru, v tišini popit, naredit določene stvari in potem akcija.

Mah sem tolk zašponana s tem in onim zadnje čase, da se mi tud za rač. ne lubi vsedit zvečer. V petek sem zaspala že ob 20.30, pred televizijo in potem me je moj prestavljal v spalnico - men pa ni blo nič jasno. Mah še sama nism vedla, da sm tolk utrujena.

V petek je bil kr naporen dan, no v bistvu cel teden, ampak v petek pridem domov in najdem mojo mami (je pazla Tiborja ta teden, ker je bil bolan) čist v solzah. Je Tibor plezal po regalu in se je regal preobrnil na njega - sreča je bila ta, de je bil zraven regala gumjasti jelenček. In ko je regal padal, se je od jelenčka odbil in padel v stran. HB, sicer bi pokopal Tiborja pod sabo. Mi imamo res angela varuha nad sabo in hvala mu zato, da nas čuva. Regal je že odstranjen, je bil moj tolk jezen, ker ga je tast tja namontiral in se pol tolk užaljenega delal, ker nama ni bil pretirano všeč, da sva itak rekla o.k., takoj sva opozorila, da je treba nardit še eno nogo, ampak nikol ni blo časa. Mislim midva sva pa tud, takoj bi mogla rečt NE in nama dol viset, če je kdo užaljen.

Glede borbenosti ipd., ja naš Tibor ni levček, pa zna bit kr fajn bojevit in tud pošteno trmast. Zdej mi je tolk hecn k sem ugotovila, da k kej ni tko k on hoče, začne cepetat. Pa tega ni mogu nikjer pobrat, ampak je na njegovem zelniku zraslo, ker je bil 14 dni doma. Trmast v iber in tud udarit kdaj zna, čeprav zdaj že ve, da neki ni dobr naredu. Ma taktiko, udari in ko grdo pogledam, poboža, pa se stisne - lisica mala. Sicer je pa tko, ja itak da se pogovoriš in poveš, da ni prav da tepe, grize, ipd., trmo v veliki meri js ignoriram. Pred časom se je orng metal po tleh, tko da je blo kr mal nevarno za njega, sem ga takrat prijela, da se je mal umiril, dala lubčka in ga pustila, da je potem milo odtrmal svoje. Ponavadi pod njegovo trmo ne popuščam.
Sem pa zagovornik, da je to faza pri otrocih, vsdi otroci pridejo do te točke in ja, seveda je odvisno od staršev kako in s kakšnimi izkušnjami bo otrok to faze preprasel. Če bomo pustili, da bo tepel, grizel, ipd. potem bo s sabo odnesel izkušnje da je to o.k. v nasprotnem primeru pa ne. Je pa to razvojna faza pri otrocih - odkrivanje in raziskovanje mej njihovih zmožnosti in tudi bolečine. Velikokrat lahko otroku ves čas dopoveduješ, da ne sme grist, da to boli, ipd. pa bo nehal šele takrat, ko bo tudi sam doživel izkušnjo biti ugriznjen. Sigurno pa js svojega otroka ne udarim nazaj, pa tud ugriznem ga ne nazaj - ponavad se z njim pogovorim.

No dovolj filozofiranja. Vidim, da ste bile malo nostalgične, pa se bom še js udeležila fotografskega maratona. Ja res nam prehitro rastejo.

user posted image
v porodnišnici

user posted image
prvi mesec doma

user posted image
prvič v vrtcu

user posted image
Tibor in njegova prva bejba (buča) Lučka

user posted image
Kaj je to čudo - mami mi je prvič dala čokoladni keks. Tuki je bil res hecn, je čokolado dol pojedel, keks je pa vn spljuval - heh.

Mi smo končno malo bolj o.k. vsaj kaj se kašlja tiče. Noči so spet malo bolj mirne, vsaj za Tiborja.
Sicer pa je pri nas ves čas pestro, Tibor že vse pove, vse ponovi, tko da je čas, ko moramo biti pri izbiri besed malo bolj previdni. Zdaj mu je nova velika zabava barvice in flomastri - seveda ima svoj zvezek, ker ga imata mami in ati tudi, ampak risanje v zvezek je zabavno le krajši čas - so bolj zanimive druge površine.

lp

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
8.11.2009 14:56:11   
Erin
NAŠE ponovne NOSEČKE

Ninaaa
PDP 27.11.2009
prihaja user posted image

Luna2008
PDP 12.12.2008

neža7
PDP 16.12.2009

m_m
PDP 18.12.2009

anita goitan
PDP 15.1.2010

bambi14
PDP 6.2.2010

MATEJKA_
PDP 6.2.2010

user posted image

tatly
PDP april 2010
user posted image

Gajka
PDP 21.6.2010

Čakamo naslednjo kandidatko
user posted image
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 8.11.2009 14:58:58 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
8.11.2009 15:00:24   
Erin
sayuri  - sem poiskala tvoj seznam..sem katero pozabila???

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
8.11.2009 19:01:14   
sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

sayuri  - sem poiskala tvoj seznam..sem katero pozabila???

user posted image

Saj sem ti že povedala, da si ti zlata punca. Za ožent!

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
9.11.2009 9:09:55   
sandra123
Jutrouser posted image
user posted image

No, moji2 miški sta pa šli danes po 3-eh tednih v vrtecuser posted image , so me takšni mešani občutki spet dajaliuser posted image ...sem se kar navadila, da sta z menoj doma, ampak mi bo prav prišlo, da sem spet malo manj okupirana in da bom končno spet malo reda po stanovanju naredilauser posted image . Sam odhod v vrtec ni povzročal nobenih težav, sta bili čisto navdušeni, ko sta videli, kje stauser posted image . Drugače pa sta mi danes ponoči končno namenili celo noč spanja, aleluja, sem končno naspana in spočitauser posted image ...žal ju je vse tole z bronhitisom čisto iztirilo in nisem skoraj 3.tedne nič spala ponoči...

Da malo za nazaj pokomentiramuser posted image , pa upam, da ne bom kaj pomembnega pozabilauser posted image ...
Kar se tiče cepljenja proti gripi - odločen ne, čeprav se je že vsepovsod začela množična panika....
Čeveljčki....danes gremo v lov za njimi...jih rabijo vse3 T....pa bo spet šlo nekaj evrčkovuser posted image ...

ZojaMišauser posted image user posted image user posted image , vidve sta pa res že kar nekaj dali čezuser posted image , pa saj se bo vse porihtalouser posted image user posted image user posted image
Sayuriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoja2 čmrlja, naj se ta bronhitis čimprej pozdravi, pa upam, da so domače inhalacije kaj pomagaleuser posted image .
Ryssa, bošček Lan, upam, da bosta imela čimmanj težav v bodoče s temi alergijamiuser posted image user posted image user posted image ...

Zdajle pa piham od jezeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem vam želela eno slikco od naše Tine in njenega hobija pokazat, pa me računalnik ne ubogauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...se bom še malo pomatrala, če mi bo uspelouser posted image ....

Šibam jaz zdaj malo v šoping, potem me čaka kar nekaj perila in user posted image srajc za zlikatuser posted image user posted image user posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
9.11.2009 9:27:24   
anita goitan
dober danuser posted image

sandra123 hvala za kavo, paša še ena ker sem jo že ob 5ih spila, Zoja si je zaželela zgodnje jutrouser posted image ..

V soboto smo pa mal nakupovali, no kar velik glede na stanje računa in to pomeni, da vsaj do januarja nam ni potrebno več po večjih nakupih (da se izognemo gužvam), Zoja dobila nove/večje čeveljčke iz Cicibana+copatkeuser posted image , pa v Mullerju mal zaloge (planičke za prihajajočo user posted image št.1 (mičkano, mičkano 0d 2-5kg), pa plenivce za Zojo, blazince za dojenje,..), in veliko futra iz Leclerca+Sparuser posted image

Včeraj pa lepo doma, ležerno, mal pospravljali, moj user posted image je po dolgemm dolegm dooolgemm času, posesal+pomil po tleh, alelujauser posted image user posted image user posted image , spekel je pa brancina in krompirček, potem smo pa obiske dobili.

Ok, dovolj nakladanja..delam še 1muser posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1071
9.11.2009 9:58:41   
sandra123
Evo, naša Tina v svoji akcijiuser posted image

user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
9.11.2009 10:07:07   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Evo, naša Tina v svoji akcijiuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image uua super, kdaj sta jo vpisala v tečaj/ a sta jouser posted image ..tud jaz bom Zojo pa bova skupi hodile na ferajn AO Kamnikuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1073
9.11.2009 10:25:05   
dojenč
JUTRO!, šeuser posted image od mene, na hitro sem vas malo prebrala, na pa dovolj da bi lahko kaj pokomentirala, imam poooolno dela,ustavila sem se pri moških, ERIN-ŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, in pri ponovno nosećih, VSEM želim lepo in brezskrbno nosečnost ter lahek porod, jaz sem tudi že mislila, da bom veselo novičko povedala, pa me je dans presenetila teta s krvavcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sam da imajo rdeč sneg, ne pa beligauser posted image user posted image user posted image ah ja, tako je to. mogoče pa bi mi lahko erin kakšnega tisteaga poslalauser posted image user posted image nič šibam delat

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
9.11.2009 10:35:03   
buhtlčk
Alo

jaz se javljam s kavča, z vročino, mali aja, z virozo in vnetim ušesom. No pa sem končno tud jaz na bolniški ane.

Mam prazno glavo ampak Zojo Mišo moram pokomentirat - težko ti je, sem vesela, da si optimistična in verjamem, da bo vse uredu, upam pa, da tud tebe kej crkljajo in pazijo nate, ker tudi ti rabiš in si zaslužiš user posted image

Najboljš da mal zaspim, dokler lah..

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.