Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nuhalna v MB porodnišnici 15.6.2009 20:00:14
|
|
|
|
urshak
|
Meni na delala notranji UZ, ker se pri zunanjem ni vredu videlo. Pa še takrat sem morala "kašljati" da se je obrnila v tak položaj, da je lahko izmerila NS. Pa mislim, da je pametno imet materinsko, saj ti notri vpiše podatke UZ.
|
|
|
|
RE: nuhalna v MB porodnišnici 16.6.2009 10:20:37
|
|
|
|
power girl
|
Pozdravljene! Odločam se za nuhalno svetlino in me zanima kaj mi priporočate:je fajn če grem ali se naj zanašam na to da že imam dva zdrava otroka.Prosim za vaše nasvete in izkušnje!
|
|
|
|
RE: nuhalna v MB porodnišnici 24.6.2009 10:58:12
|
|
|
|
egleria
|
to da imaš dva povsem zdrava otroka ni zagotovilo da bo tretji tudi. tudi meni so rekli da zaradi mladosti imam manj možnosti za nezdravega otroka. ampak jaz grem vseeno na NS ker pač pravijo da je to eden najlepših pregledov v nosečnosti in tudi zato ker mi nobeden ne more 100% garantirati da bo res moj otrok zdrav samo zaradi moje mladosti. sicer je pa to odločitev posameznika.
|
|
|
|
RE: nuhalna v MB porodnišnici 24.6.2009 11:39:46
|
|
|
|
power girl
|
Pozdravljeni! Sem se odločila za NS,naročena sem 3.7
|
|
|
|
RE: nuhalna v MB porodnišnici 24.6.2009 11:45:57
|
|
|
|
Isabelle
|
Js mam 6.7. in sem že vsa nestrpna.Kam pa greš?
|
|
|
|
RE: nuhalna v MB porodnišnici 24.6.2009 20:37:28
|
|
|
|
power girl
|
Grem v Mursko Soboto.Pa ti?
|
|
|
|
RE: nuhalna v MB porodnišnici 25.6.2009 9:52:39
|
|
|
|
Isabelle
|
Js grem v Dravlje.
|
|
|
|
RE: nuhalna v MB porodnišnici 7.7.2009 12:10:20
|
|
|
|
Isabelle
|
Učeri sem bla v Dravljah na nuhalni in morm res pohvalit dr. Antonić Babnik.Res super zdravnica, vse nam je lepo razložila, prijazna...v glavnem vse super.Kar je pa itak najlepše je dober izvid. Vpršala sem tudi za spol in bo punčka, je bla res prepričana, je rekla da se prou lepo vidi.
|
|
|
|
RE: nuhalna v MB porodnišnici 8.7.2009 6:44:30
|
|
|
|
an...
|
no tudi jaz sem se odločila za nuhalno,...imam jo danes pa me zanima ali je to res da moraš it z praznim želodcem(na tešče)? hvala punce lp
|
|
|
|
RE: nuhalna v MB porodnišnici 8.7.2009 13:03:00
|
|
|
|
Isabelle
|
Ni res da moreš bit tešč, je pa priporočljivo da greš tik preden greš notr lulat pa kakat je tudi fajn če greš tisti dan preden greš na nuhalno, ker se potem lepše vidi.
|
|
|
|
RE: nuhalna v MB porodnišnici 14.7.2009 14:17:31
|
|
|
|
baby blue
|
Tešč ni treba biti... Ko sem šla jst na NS mi je rekla da naj grem prej lulat da bi mogla bit tešča pa ni bilo govora... Tako da sem šla samo lulat da sem izpraznila mehur pa se je vse lepo razločno videlo... No spola ne ker so bile nogice prekrižane
|
|
|
|
RE: nuhalna v MB porodnišnici 14.7.2009 17:41:12
|
|
|
|
egleria
|
meni ni nič rekla da bi mogla bit tešče al pa da morem lulat. jaz že nagonsko grem pred vsakim pregledom meni se tudi ni spola videlo ker je "sedel po turško"
|
|
|
|
RE: nuhalna v MB porodnišnici 13.8.2009 11:52:23
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle Učeri sem bla v Dravljah na nuhalni in morm res pohvalit dr. Antonić Babnik.Res super zdravnica, vse nam je lepo razložila, prijazna...v glavnem vse super.Kar je pa itak najlepše je dober izvid. Vpršala sem tudi za spol in bo punčka, je bla res prepričana, je rekla da se prou lepo vidi. prosim za nekaj informacij: - kdaj si se naročila? v katerem tednu? - koliko si plačala? - si dobila slikice in cd? hvala za odgovore
|
|
|
|
RE: nuhalna v MB porodnišnici 18.8.2009 15:08:12
|
|
|
|
Anonimen
|
sem na koncu 10 tedna in pojutrišnjem imam prvi pregled-torej v 11. tednu. Po pregledu se bom takoj naročila na NS, me pa zanima, ali v Kranju je ta možnost in kje?
|
|
|
|
RE: nuhalna v MB porodnišnici 18.8.2009 18:08:24
|
|
|
|
lunka1
|
v kranju ima licenco za opravljanje NS Rantova
|
|
|
|
RE: nuhalna v MB porodnišnici 19.8.2009 12:27:07
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala
|
|
|
|
RE: nuhalna v MB porodnišnici 28.9.2009 14:52:37
|
|
|
|
Getreal
|
živjo! A je za nuhalno pri dr. Strah še vedno potrebno prinesti CD?
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina 30.9.2009 16:29:03
|
|
|
|
šica
|
Dr. Strahova ne dela več v ZD Domžale in ker so tam tako zavistni, vam ne bodo dali nobe telefonske številke. Dr. Strahovo dobite v Domžalah na Slamnikarski 3a, TEL 05 9063600. Sicer pa ima tudi svojo spletno stran: http://www.strah.si/ Če ne veste kam b šli, vam priporočam njo. K njej sem šla na nuhalno 2-krat, ap čeprav moram prevoziti za to pol Slovenije.
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina 16.10.2009 17:30:58
|
|
|
|
divans1
|
Punce, jst mam tud eno vprašanje. V sredo sem imela pregled in sem prvič videla mojo pikico, ki je velika 2 cm, pa tudi srček se je lepo videl. Čudovit občutek, ki se ga ne da opisati. Danes sem noseča točno 9 tednov, se pa nameravam v kratkem naročiti na NS, pa me zanima, a to ti naredijo samo UZ ( a je vaginalni ali že po trebuhu??), ali ti izmerijo prek ultrazvoka? In ali izvid izveš takoj ali se to dobi po pošti?? Kakšen je običaj?
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina 28.10.2009 10:47:43
|
|
|
|
ozzy
|
Pozdravljene! Merjenje nuhalne svetline imam drug teden v NM pri dr. Klaričevi pa me zanimajo kakšne izkušnje. Je kdo bil pri njej? Ali je možno dobit video posnetek?
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina 28.10.2009 10:56:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Nuhalna je preko trebuha,razen če se dobro ne vidi je potem vaginalni-ampak redko Takoj dobiš izvide ozzy pri klaričevi ni možno posnetke dobit,samo slikica Sem pri njej,ampak ravno iščem drugega G z več izkušnjami
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina 29.10.2009 10:06:12
|
|
|
|
ozzy
|
Ok, dobre bodo tudi slikice. Samo, da je vse ok. Zakaj drugega? Jaz sem za njo slišala same lepe besede. Lp
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina 5.11.2009 9:50:39
|
|
|
|
ozzy
|
Pozdravljene. Včeraj sem opravila ns v nm. Bilo je super. vse nam je razložila in rekla, da so rezultati odlični. Špranja je velika 1,4mm. Tveganje glede na starost je 1:2650. Ginekologinja mi je rekla, da ni potrebno delati DHT vendar jaz bom še danes dala kri tako, da potem čakam na te rezultate. Kaj vi mislite o mojem rezultatu? prosim za vaše mnenje. hvala
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina 8.11.2009 13:59:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj vi mislite o mojem rezultatu? prosim za vaše mnenje. hvala [/quote] Mislim, da je vse o.k. Popravek, sigurno je dete zdravo in želim ti lepo in čimveč cartanja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?