|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nuhalna v MB porodnišnici
15.3.2009 17:53:42   
Nej@
je bila katera mogoče na NS pri dr. Lukmanu s Ptuja?
Odločam se med njim in dr. Čopijevo iz MS.
K Lukmanu me vleče zaradi 3D pregleda in cedeja k Čopijevi pa zato, ker je je blizu.

Razlike v ceni pa kvaliteti pa ne poznam. Mogoče kera kaj ve?

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 501
28.3.2009 8:45:49   
Bety11
Vse o nuhalni svetlini in drugih nepravilnostih, ki se lahko odkrijejo z UZ.

http://www.studiolift.com/fetal/site/FMF-English.pdf

http://www.fetalmedicine.com/fmf/training-certification/certificates-of-competence/11-13-week-scan/nuchal/

http://www.fetalmedicine.com/fmf/training-certification/certificates-of-competence/11-13-week-scan/assessment-of-the-nasal-bone/

http://www.fetalmedicine.com/fmf/training-certification/certificates-of-competence/11-13-week-scan/measurement-of-the-facial-angle/

http://www.fetalmedicine.com/fmf/training-certification/certificates-of-competence/11-13-week-scan/assessment-of-ductus-venosus-flow/

http://www.fetalmedicine.com/fmf/training-certification/certificates-of-competence/11-13-week-scan/assessment-of-tricuspid-flow/

http://www.fetalmedicine.com/fmf/training-certification/certificates-of-competence/11-13-week-scan/measurement-of-uterine-artery-pi/

Pa srečno s branjem.....

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   RE: nuhalna svetlina
20.4.2009 10:39:29   
*chance*
Živjo,

jaz sem bila pri dr. Strahovi prejšnji teden in tudi nisem dobila CD-ja. Pa sem na koncu povprašala in je dejala, da je to potrebno pa že na začetku povedat, da se podatki sproti shranjujejo... :(
Tako, da žal nisem dobila nič drugega razen ene slike in pa seveda zagotovilo, da je z mojo bebico vse OK - to pa je največ kar šteje user posted image .
Svetujem torej, da v kolikor boste NS opravljale pri dr. Strahovi, da takoj na začetku poveste, da želite, da vam posname filmček...

Veliko sreče in lepo nosečnostuser posted image

(odgovor članu jancika)
Neposredna povezava do sporočila: 503
20.4.2009 11:14:50   
Bojana82
Jaz imam v četrtek pri Strahovi NS in dobro da si napisala, da moram za Cd že vnaprej rečtuser posted image .....še nekaj me zanima, koliko časa pa traja ta pregled približno?!

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 504
21.4.2009 10:36:06   
*chance*
Pozdravljena,

pregled traja približno 10 - 15 min...
Tako da ti želim čimboljši rezultat ;)

Lp

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 505
21.4.2009 10:52:22   
tassika
Koliko prej pa si se naročila, jaz sem namreč že v 9 tednu, jutri imam pregled pri svoji g in če bo vse ok se bom potem naročila imam slabo izkušnjo za sabo in se nisem hotela prej.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 506
21.4.2009 11:27:11   
*chance*
Pozdravljena,

Tudi jaz sem najprej počakala, da so mi nosečnost potrdili oz. da sem se na lastne oči prepričala, da pod mojim srcem bije še en srčekuser posted image ...
Naročila sem se takoj po 1. pregledu pri ginekologu, takrat pa sem bila v 9t5d,..
Če imaš namen NS opraviti pri dr. Strahovi, pojdi na njihovo spletno stran www.strah.si in boš tam dobila vse potrebne informacije glede samega pregleda, kontaktnih številk, itd.

Želim ti karseda lepo in zdravo nosečnost user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 507
21.4.2009 12:13:14   
tassika
Hvala, o vsem sem se že pozanimala, jo moja g. zelo priporoča in sem dobila tudi prospekt, zdaj samo ne vem a naj grem na navadno ali na 3D, tistih 20 eur razlike mi ne pomeni toliko, če je recimo 3D boljša. No saj bom jutri se pozanimala.

Še enkrat hvala.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 508
22.4.2009 16:08:30   
summer410
jaz grem k Strahovi, 7.5.....upam, da bom najdla...ker Domžal nič ne poznam

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 509
23.4.2009 15:16:59   
*chance*
Ni jih težko najtiuser posted image  Drugače pa imaš tu link www.strah.si, na katerem si lahko podrobno ogledaš lokacijo.
user posted image  Pa čimboljši rezultat ;)

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 510
24.4.2009 12:02:58   
summer410
hvala:)

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 511
24.4.2009 15:18:49   
baby blue
držim pesti za dobre rezultate

drugače sva bila pa midva tud pri Strahovi

< Sporočilo je popravil baby blue -- 24.4.2009 15:19:09 >

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 512
24.4.2009 20:58:08   
Panaya
Ali v Dravljah na nuhalni na CD posnamejo 3D ali 2D?

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 513
25.4.2009 20:16:35   
Bananček
V Dravljah so mi posneli 2D, zraven so pa shranjene tudi slikce 3D. Drgač je bil pa zelo fajn pregled, se res posvetijo. Srečno!

(odgovor članu Panaya)
Neposredna povezava do sporočila: 514
26.4.2009 8:48:00   
Panaya
Bananček, hvala!
Kaj pa cene? Po telefonu so mi povedali, da je pregled s slikami 60€ s CD-jem pa 75€.
Ali to drži - tudi za 3D?

(odgovor članu Bananček)
Neposredna povezava do sporočila: 515
27.4.2009 10:17:21   
Bananček
Sem šla še enkrat gledat kaj vse je na CDju. No, vmes ni slikca 3D, ampak je filmček 3D, tako da ja, cena je tudi 75€. user posted image Na CDju imam 5 slikc 2D, en filmček 3D in tri filmčke 2D. Zraven pa so mi sprintali še 2 slikci 2D.

(odgovor članu Panaya)
Neposredna povezava do sporočila: 516
7.5.2009 16:25:06   
emsika
živjo!

jaz sem pa v 9 tednu nosečnosti, in me zanima, če je katera bila na nuhalni svetlini pri dr. Petri Meglič (ZD Domžale)?? na spletni strani sem gledala, in je ni na seznamu tistih, ki imajo licence...

bila bi pa hvaležna za telefonsko številko za Velenje, če jo katera ima.  user posted image

(odgovor članu Bananček)
Neposredna povezava do sporočila: 517
8.5.2009 10:18:14   
Shams
Pozdravljene.

No jaz pa imam zelo slabe izkušnje z dr. STRAH. Obravnava te kot številko, govori hitro da jo komaj razumeš in glede na to da sem imela jaz slabši izvid mi je povedala takole:
No vi imate povečano možnost da ima vaš otrok Downow sindrom, imate možnost to ugotovit čez 1 mesec (dober) pojdite na AC in na izvid boste čakali 1 mesec. A me imate še kaj za vprašat....

No me zanima kdo lahko ko izve da ima izvid slabši še kaj nekoga v 1 minuti vpraša, sploh ko nismo izobraženi s tega področja....

Potem sem na lastne roke in preko prijateljev dobila mnenje 3 ginekologinj da naj ne čakam na AC ampak grem na b iopsijo, saj si bom s tem prikrajšala več kot 1 mesec čakanja.

V glavnem verjamem da ima marsikdo dobre izkušnje ampak moje so z njo zelo slabe.

Če primerjam porodnišnico, kjer niso ljudje extra plačani za določene posege so veliko bolši kot ona, katera za vsak pregled računa.

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 518
20.5.2009 19:44:07   
lana24
Hej!Tudi jaz sprva nisem najdla licence dr.Petre Megič ampak potem sem jo najda.jaz imam 27.05. NS pri njej in baje je ful vredu.Bomo videli v sredo!sicer pa sem pacientka njenega moža dr.Leona Megliča ki pa je tudi ful dober ginekolog.Kdaj pa si naročena pri Megličevi?

Lp

(odgovor članu emsika)
Neposredna povezava do sporočila: 519
21.5.2009 12:07:42   
emsika
živjo!

naročena sem 2.6 ... ja sej sm pol tut js najdla zdej pa upam na najboljše, zate in zame!! srečno user posted image

(odgovor članu lana24)
Neposredna povezava do sporočila: 520
21.5.2009 12:47:19   
emsika
aja, še nekaj sem pozabla... a je nujno zraven nest materinsko knjižico, js nimam izpolnjene, ker ko sem bila pri moji G na pregledu, je kao ni imela in sem jo morala sama kupit, tk da mi je rekla da boma naslednjič izpolnile podatke..

a jo morš met nujno zraven??

(odgovor članu emsika)
Neposredna povezava do sporočila: 521
22.5.2009 19:51:49   
lana24
to pa nebi veldla ker grem prvič.Najbolje da poklices in vprasaš.

(odgovor članu emsika)
Neposredna povezava do sporočila: 522
28.5.2009 13:56:48   
Bonitka
Pozdravljene!
Sem v 12t in me zanima kako je na ns v mb porodnišnici..kam poklicat in se naročit, ker mi moj ginekolog na 1. pregledu ( 9t 5d) ni nič omenil tega uz-ja potem pa sem zvedla da ima celo licenco za to...dr.veingerl.je že bila katera pri njem in kakšne izkušnje imate v mariborski porodnišnici...
hvala.....

(odgovor članu lana24)
Neposredna povezava do sporočila: 523
4.6.2009 14:15:32   
Isabelle
A je katera bla na NS pri dr.Antonič Babnik v Dravljah?Kakšne izkušnje?

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 524
11.6.2009 10:53:18   
Isabelle
Pa še neki me zanima?A pri NS ti naredijo notranji ali zunanji UZ?

< Sporočilo je popravil Isabelle -- 11.6.2009 10:59:51 >

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?