|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
7.11.2009 19:40:15   
Dudica1
jaz dlesni nič nisem mazala...sploh nisem vedela da prihajajo...user posted image ...ene pa to malo bolj muči ja user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
7.11.2009 19:48:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ktja user posted image ...heheh...sem glih videla tvoj avatar na zadnjih objavah pa sem napisala.Samo tko je bilo prejšnja leta...letos me pa muči venček iz orehov(polovičke lupine)

si ga kar predstavljam... upam, da nam boš dala kakšno slikico za gušt, ko bo narejen!user posted image  

ktja pomoje tud to ni nič narobe.Ka si mislila s tem da so ti pozabili povedati??

ne vem,... mogoče, da je padel s kavča ali... ???? ... ampak vseeno menim, da ga kar pazijo, ko ga dam v varstvo drugemu (tašča, moj,...). bom rajši kar zobke okrivila... morajo ga pošteno srbeti, skeleti,... pa si jih z jezičkom drgne kako ve in zna.
ledenka... si me malo potolažila. hvala.

*Lina* plavalna frajerčka! luštna oba!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4827
7.11.2009 19:50:13   
Anonimen
zadnje čase pa čudno tipkam... ali pa me tipkovnica ne uboga več... kar črke žre!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4828
7.11.2009 19:51:13   
Dudica1
ktja joj mojmu je zadnjič padel iz kavča ampak je bil en nizek kavč...sej ga je ujel ampak malo se pa je udaril,potem sem ga spremljala pa je bil normalenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
7.11.2009 20:02:55   
zoja10
oj babe žabe,..
smo jaz in taja preživele lep dan v Portorožu..user posted image user posted image smo šle na obisk h moji kolegici iz otroštva pa še ena druga kolegica je bla zravn,...
je blo tko lepo.. sonček, kosilce, kavice, morje in moja Taja takoooooooo pridna user posted image user posted image ..... bo treba večkrat ponovit.

Lina, dudi kje se pa kupi tak stolček? a je to draga zadeva?
mi se kopamo v kadi tko da sem jaz z njo in jo držim ona pa račke tepe, ata pa nam pomaga, hecni smo user posted image

A sem kaj zamudila? kera noseča??
Ledenka vidm da se bo tepla,... user posted image oz. ga bo natepla user posted image

Katmat ga najbrš kje cuka...user posted image user posted image martinovo pa touser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
7.11.2009 20:09:00   
Dudica1
Mi smo stolček kupili v baby centru in tudi zdaj smo ga videle na rudniku in sigurno ga majo povsod...mislim da je biltam okrog 20-25€...sej tudi mi se ponavadi kopamo tako kot si napisala...user posted image ...najboljš je da je maj v stolčku pa tej zraven to je nooorouser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
7.11.2009 20:13:18   
Dudica1
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158689

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
7.11.2009 20:27:50   
Dudica1
še nekaj zanimivega kopiram:

http://www.babybook.si/razvoj-otroka/mejniki-otrokovega-razvoja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
7.11.2009 21:05:30   
tubby
Ste šle že spat?
S kuram tako kot jaz ponavadi user posted image
Mi smo se malo potepali, smo šli na obisk do bratrančka, jutr pa do druzga bratrančka...user posted image user posted image to bojo otroci noreli k bojo v družbi

K.tja jezik vn moli? to je tud moj počel, je bil fl smešen. No ampak k sreči ne dela tega več, pa tud udaril se ni.
zarad zobkov so pa itak bogi, naš je potrpežljiv, samo ko mu je prvi el ven je bil prehlajen pa jokal je, pol je blo pa ok, drugi je pa kar pokukal ven. On je tak potrpežljiv otrok, včasih si mislim pa zakaj ne jokaš če boli?
nekateri pa ves čas neki jokajo pa neki hočjo. Nikol  nam ni prov! Staršem pa je lažje če niso take tečke a ne? user posted image

Dudica zanimiva stran, mal sm pogledala kaj lahko počnem z nijm. Je prav luštno, vse počnem čist po občutku, prvič pa nisem čist vedla kaj že lahko pa kaj ne....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
7.11.2009 21:19:10   
PapuaNG
dudi, fina stran, edino pripombo bi dala glede posedanja-glede na to, da vsi fizioterapevti že trobijo,da se otroka ne sme posedat, dokler se sam ne vsede, bi to lahko upoštevali. Sej ko so majhni, se morebitne poškodbe še ne vidijo, se pa pomoje zna to poznat kasneje, ko so starejši. Enako kot pri dajanju ad3 (madonca, sem spet pozabila dans) kapljic.

Mi smo šli pa danes končno po plenice v milerja in sem trapa vzela ene plenice 4, ene pa 4+. Moj je pa itak že založil račun.  No, ne bodo ostale neuporabljene user posted image Sem hotla riževo kašico kupit, pa niso mel nobene brez mleka user posted image Tko da sem vzela pirine pa ovsene kosmiče, upam, da mu bojo všeč. Bo treba še kam drugam pogledat. Sem malo bolje pogledala in videla, da so vse te kašice z mlekom narejene. Smotkoti user posted image

Aja, pa še pri babici od mojga smo bli, pa se štrudla najedli...ima res dober štrudl user posted image Zdej bi pa spet neki v usta vtaknila hmhmhm...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
7.11.2009 21:27:08   
Anonimen

še nekaj zanimivega kopiram:

http://www.babybook.si/razvoj-otroka/mejniki-otrokovega-razvoja

to je pa prav luštno prebirati!

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

K.tja jezik vn moli? to je tud moj počel, je bil fl smešen. No ampak k sreči ne dela tega več, pa tud udaril se ni.
zarad zobkov so pa itak bogi, naš je potrpežljiv, samo ko mu je prvi el ven je bil prehlajen pa jokal je, pol je blo pa ok, drugi je pa kar pokukal ven. On je tak potrpežljiv otrok, včasih si mislim pa zakaj ne jokaš če boli?
nekateri pa ves čas neki jokajo pa neki hočjo. Nikol  nam ni prov! Staršem pa je lažje če niso take tečke a ne? user posted image

user posted image  sem se že pomirila. saj, včeraj mi je bil smešen in sem se vsakič smejala, ko je imel jezik zunaj, danes me je pa že malo zaskrbelo... je imel jezik zunaj (do brade) in delal "ba-ba-ba"... sem najprej pomislila, da oponaša Oskarja, ki se mu tako pači, potem sem Oskarja izključila in še naprej... 
ko ga s prsti podrgnem po dlesni, še sam "pomaga" z miganjem glave levo-desno. očitno bosta g. zobek 1 in kmalu za njim g. zobek 2 kmalu prišla.
mu je pa začelo tudi iz nosa tečt, ja...
joka pa ne. (razen kadar me ne vidi). celo še bolj pridno se igra na tleh... si tlači v usta kar doseže...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4836
7.11.2009 21:50:25   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
Sem hotla riževo kašico kupit, pa niso mel nobene brez mleka user posted image

Jaz sem jo kupila v Muellerju na Čopovi v petek, je pa od Milupe
Getreidebrei Bio Zarte Reisflockenuser posted image

Je pa res, da so imeli zelo borno izbiro...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
7.11.2009 21:50:44   
Leela
*lina*- točno s katero a-dermo si oz. mažeš Tristana? L. si ponoči noge spraska do krvi, posledično se zbuja, joka, danes je imel pa še zamašen nos in je bila noč ubitačna.
Kolk sta lušna tvoja fanta, dobrovoljčka.

k.tja- kocke mu bo mogel ati sestavt. ne se bat bo zelo užival user posted image . Igra se lahko Oskar sam, komot. Luka sedaj pri 4 letih sestavi kakšen manjši modelček, primeren za 5+, prej je pa vedno ati sestavljal. Zdaj ima vse modelčke razdrte in neke abstraktne stvari sestavlja. Nujno spravi navodila.
Jezik je pa L. iztegoval in zdaj tudi F. dont vori.

dudi -spravi link na seznam, ob priliki.

vsem slavljencem, malim in velikim, vse najboljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
7.11.2009 21:58:55   
Anonimen
hvala, Leela.

sem Oskarju tudi že razložila za lego kocke in zdaj vedno doda, da se bo skupaj z očkom igral z njimi, tako da bo šlo... sicer bo pa kaj kmalu šest let star (ob tem tempu)user posted image

sicer pa,... klepetačke: če se zelo potrudite, danes pade 6. del... no, če ne pa pustite še malo prostora za klepet v nedeljo (nekatere boste mačkaste, a?)

user posted image hecam se!!!!user posted image

želim vam prijetno in spečo noč!
lahko noč.user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4839
7.11.2009 22:10:54   
majana79
Uf, 6 strani do jutri... Težka bo, ker nobene ni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
7.11.2009 22:16:29   
pokica_
Rabim vašo pomoč!
Djte mi prvo povedat, kako vzamejo dojenčkom kri, iz vene-roke na pregibu komolca, ali iz prstka-kapilare? Ker me skrbi, da bomo pred OP morali it 2x dat kri, pa upam samo da iz prstka....pobožne želje. Ker sem gledala, pa Aneju ni nikjer videt na rokci nobena žilica.
Treba je pa pregledat
-levkocite
-eritrocite
-hemoglobin
-hematokrit
-trombocite

In je stvar taka, da mi je P rekla, da naj gremo dat kri zdaj v ponedeljek, ker imamo v torek v MB na pediatriji pri kardiologinji UZ srčka. In da naj kr tam tud nesemo te krvne izvide.
Ampak bomo pa rabili sveže izvide, stare kvečjemu 3 dni za Maxilo kirurgijo za sprejem na oddelek, tam pa zahtevajo nove da so sveže preiskave.
Zdaj pa ne vem, ali bojo na Maxilo zahtevali kopijo/original krvnih izvidov; ker pol bomo morali it kar 2x dajat kri v LAB, ali bo dovolj le potrdilo od naše P.

Sicer mi je P rekla, da bomo kr tako naredili, da bo ona napisala potrdilo, a kaj to meni, če pa me bojo še ta ali naslednji teden klicali iz Maxilo in bo rekla da rabmo met s sabo kopijo krvnih izvidov. Pol si pa lahko žvižga naša P s svojimi načeli.

Mene pa full skrbi, da bojo Aneja v LABu mučili z venskim odvzemom krvi, ker je itak že tko živahen, da tud dovolil nebo, in se bo trgal, meni se bo pa srce paralo zravn...se bojim da bom še kero laborantko tam užgala po mufli!!! user posted image user posted image
Kk so čudni ti zdravniki...so kar nekaj prepričani da bo tako in nič drugače,..le kako so lahko tako.

In še to: ali je katera dala skos že UZ srčka??? In so predhodno rabli imet s seboj krvne izvide??? Ker bi najrajš šla tja brez teh, in bi šli kri dat le 1x in sicer kak dan pred sprejemom v bolnišnico.
Tole vse skup sem malo zmedeno napisala, ampak iščem na netu in nikjer ne zasledim da se rabjo krvne preiskave za UZ srčka, razen tega, da bi morda lahko slabokrnost povzročila šum na srcu.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
7.11.2009 22:24:02   
lake
Sm že 6.-ti del pričakvala. Popoldan je minil v čiščenju noska in zabavanju s taščo. Tortice dons nisem pekla, ker  jo je prnesla tašča, tko da jutr, Taja že spi, samo pomoje ne dolg, ker bo verjetno treba še kej nos spucat.

Pokica Odvisno od laboratorija, ponavadi če je samo to kar si napisala vzamejo iz prstka. Za UZ srčka pa tud jst še nisem slišala da bi rabl krvne izvide.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
7.11.2009 22:37:56   
pokica_
Ja sj to tudi jst upam, ane. Zato me pa tako skrbi. Pa še ne upam, si klicat na Maxilo in vprašat al rabim met s sabo krvne izvide, al ne...k pol bo sumila, da moja P hoče napisat izvide v potrdilo, ki bojo stari že 10 dni in ne 2-3 dni. user posted image  
Sj po eni strani, če gremo prej dat kri, bi se vsaj vidlo če je slabokrven in bi dobil sirup, drugače pa mam raje, da ga pikajo sam 1x če res ni potrebe.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
7.11.2009 22:42:30   
lake
Grem spat, predno bo budnica.

Lahko noč!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
7.11.2009 22:42:55   
maja1488
leela, jaz Zarjo in Mašo mažem kr z navadno A-dermo za odrasle. Je losjon v taki veliki flaši na pumpico. Če želiš, ti v četrtek prinesem mal v eni posodici. Našima ful pomaga in tudi alertgologinja je rekla, da je ta OK. Obstajajo tudi prav za otroke. Cena pa seveda temu primerna.

Pokica, zdaj pri šestih mesecih ne vem točno (no vem da iz pregiba v komolcu ne) pri čisto majhnem vzamejo iz pete, pote iz prsta, iz pregiba pa šele kasneje. Slišala sem samo to, da če je preiskava za holesterol, potem vzamejo iz pregiba. Drugače iz prstka ali pete.

Grem še mal na kmetijo, pol pa spat. Sem nardila danes že ene 100 potnih nalogov in bo dosti za danes.

Nočko!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
7.11.2009 22:43:59   
BBAJA
Čer.
Sm,da se vam javim.Sm danes cel dan pospravlala,likala,prala,pometala listje,.......,ker jutr dobiva na kosilo moje in njegoveuser posted image .Sm pa zadovolna,ker je vse tiptopuser posted image user posted image pospravleno.Vidm,da ste intenzivno čvekale-bom probala preletetuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
7.11.2009 22:45:54   
majana79
Babuške, lepo spite!

Nočko

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
7.11.2009 23:16:35   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
Sem hotla riževo kašico kupit, pa niso mel nobene brez mleka user posted image

Jaz sem jo kupila v Muellerju na Čopovi v petek, je pa od Milupe
Getreidebrei Bio Zarte Reisflockenuser posted image

Je pa res, da so imeli zelo borno izbiro...

ja sej zdej smo meli to, danes je pa ni blo. Je blo itak precej izropano, so pa lihkar robo dobil, ker so bli povsod vozički z novo robo. No ja, bomo že nekaj zmislili...če ne drugače, pa mojega pošljem ponjo :)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
8.11.2009 3:56:33   
KatMat
brez mene mislite naklofat 6.del??????packe.....pogresam vas!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
8.11.2009 6:47:04   
PapuaNG
jutro

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.