|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
7.11.2009 14:09:05   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

christiana - nočem bit pametna in niti točno ne poznam tvoje diagnoze, ampak po tem kar si napisala, mislim da Klara Gloria joka ker je zaspana. Glede hrane, se mi ne zdi da poje tako malo, glede na to, da je pač bolj majhna. Naš je velikan, pa komaj zares komaj poje obrok 100ml. Zdajle je recimo 70ml. Pa nismo niti na GH.

Naš je vedno zoprn, kadar je zaspan, tenutno pa doživaljamo tudi neko fazo trmarjenja, ko noče ne ležat, ne sedet, ne v naročju, ništa....user posted image . ampak vem, sej bo minilo.

tako da, jest bi na tvojem mestu probala čim več spanja, ker saj veš kako pravijo: boljš spanc kot žganc. držim pesti, da boste čimlažje tole vse skupaj skoz dali.

Saj nisi pametna, ok je. js nič ne rečem, če bi mala jedla vsak obrok po 70ml, ampak, če pa poje enkrat 70 ml, naslednji obrok nič, pa potem 30ml ali pa 20ml je pa res malo.
Spanje jaz poskušam, ampak Gloria ga neuser posted image , ne spi, pa konec. Samo joka, v rokah se malo pomiri, ampak 20ur je pa tudi ne morem nosit po rokah. Frajerka spi od 21ih do 4.zjutraj, vmes pa mogoče naberemo vsega skupaj za 1 uro dremanja.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
7.11.2009 14:32:09   
Dudica1
CHRISTIANA res upam da kamlu mine tole...če ne prej bo pa takrat ko še malo zraste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
7.11.2009 14:43:24   
tubby
kosilo user posted image kuhano user posted image

losos in radič pa pire menda bo, pa porova juca prej

kako čvekice???

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
7.11.2009 15:03:05   
majuška10
dan!
Po dveh dneh se zopet javljam... bolna... me je upecala viroza in očitno se je tudi z mojimi zvijačami nisem mogla izognit, torej jo bom mogla pač prebolet, kaj čmo....user posted image
Naš mišek danes praznuje pol leta, jaz pa se zaradi  slabega počutja niti ne morem preveč ukvarjat z njim .revček bogi, šel je k babi in se tam mirka, ker jaz resnično nisem za  nobeno rabo.... sam upam, da se ne bo kej nalezel od mene-to me skrbiuser posted image

upam da ste vi ok in vaši malčki tudiuser posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
7.11.2009 15:27:25   
majana79
user posted image user posted image user posted image za vse bolančke

dudi, a se lahko najavimo na torto? user posted image

mi smo šli pa na sprehod, smo še lih ujeli sonček, kosilo je bilo pa kar na poti user posted image

nam pa voziček neki šteka moramo na servis v ponedeljek... bog ve koliko časa bomo brez user posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
7.11.2009 16:02:17   
Anonimen
majuška user posted image zate, da se pozdraviš in za tvojega polletnega mulčka!

mi smo pa danes kar v stanovanju... se nam nikamor ne dauser posted image
avto je že zaaran in me kar črviči... dokler ne bo vse papiro urejeno, ne bom mirna. moram še v pon. na banko...
sem se tuširala z vročim tušem, da sem se malo sprostila, zdaj bi pa kar spala. pa otročka sta danes res res pridna... tako moja moja!

Urban je danes pokusil frutkovo višnjo z jabolkom... rad ima.user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4806
7.11.2009 16:04:37   
Anonimen
ojej, majana... ... upam, da ga čimprej dobite nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4807
7.11.2009 16:29:06   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ojej, majana... ... upam, da ga čimprej dobite nazaj.

Jaz tudi, ker če ne bo J. znorel doma... Pa jaz tudi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
7.11.2009 16:50:36   
Anonimen
Tud pri nas je sonček, grem v trgovino, da bomo kej jedl. Kako je pa tvoja Cveka?

moja kdo?

a nika pojma nimam je danes že cel dan jokava da mi bo glavo raznesel, ma nosek zamašen, drugače je pa vreduuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4809
7.11.2009 17:16:04   
eelyy
evo sem spet pospravljala po večerji posode velik,pa T. sem že dvakrat preoblekla,ker je vse ven pobruhu...višek hraneuser posted image ...
majuška:sem zadnič vidla v kamniškem občanu,da se v knjižnici popestrite mal z malčki.....a si ti mogoče tm na slikciuser posted image ....mogoče se vam pridružim???
cveka pri nas tud pravjo,da je kao kriza in sploh nevem a bo kej...al bo bolj slabo!si danes boljše voljeuser posted image

grem se tian že oglaša....papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
7.11.2009 17:36:36   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

majuška:sem zadnič vidla v kamniškem občanu,da se v knjižnici popestrite mal z malčki.....a si ti mogoče tm na slikciuser posted image ....mogoče se vam pridružim???

eelly:
ne ni me na sliki, je pa par punc, katere se srečujejo. Res je fajn, tako da toplo vabljena oba z Tianom. Pogovarjale smo se celo, da bi se dobivale kar vsak četrtek, ker drugače imamo 2x mesečno.

k.tja hvala za spodbudne besede,se bom potrudla, da to virozo čimprej premagamuser posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
7.11.2009 17:50:55   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 4812
7.11.2009 17:53:14   
Anonimen
vidim, da vse uživate v vikendu... samo moj nemirni duh brska po računalniku...
pa še otroka se danes tako zabavata sama s seboj, da... poslušam Vaya con dios.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4813
7.11.2009 18:17:47   
Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
7.11.2009 18:19:15   
Dudica1
majana torto ima lake danes user posted image ...jaz sem samo dala link torte ki jo jaz pečem ponavadiuser posted image

Mi smo iz RD super torta,čokoladna in sadna...dosti za jest user posted image ...punčki veseli darila...to je glavno.

Zdej pa študirava ali greva na večerjo ali se nama ne dauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
7.11.2009 18:49:14   
majana79
dudi, sej lahko pridemo ko jo boš spet pekla user posted image  user posted image

Kaj zdej si še tle al sta šla na večerjo? user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
7.11.2009 18:50:00   
Anonimen
helu,

a martinujete ane ? Mi smo si privoščili pečen kostanj pa liter vina, najstarejši že tuli, da je sveti martin, ko iz mošta nastane vin, tako da user posted image . najmlajši spi, začeli danes z GH.

delim pa z vami danes tole slikico
user posted image

dudica - kaj zdaj mečkaš ? pejta ven jest, pa pust mulce da uživajo po svoje.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4817
7.11.2009 19:01:59   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

dudi, sej lahko pridemo ko jo boš spet pekla user posted image  user posted image

Kaj zdej si še tle al sta šla na večerjo? user posted image

eh pomoje ne bo nč...se nama ne da user posted image

lina ful lepa slikica user posted image user posted image user posted image ...tudi mi imamo tak zelen stolček in Maj ful uživa notr še posebej luštno je pa ko sta takole oba v banji user posted image user posted image user posted image ...poplava v kopalnici user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
7.11.2009 19:03:21   
Anonimen
*Lina* Oskar pa prav po oskarjevouser posted image ... je lušten fant!

mene pa malček skrbi... Urban že drugi dan "moli" ven jezik... je kot ena kača. sicer ne ves čas,... a je možno, da to dela zaradi zobkov? ker ostalo obnašanje mi je dokaj normalno... me skrbi, da bi se kam udaril z glavo pa so mi "pozabili" povedati...user posted image

Dudica, tvoj adventni venček bo pa itak najlepši daleč naokrog!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4819
7.11.2009 19:07:10   
majana79
lina, lepa slikica user posted image Bomo morali mi tut nabavit tak stolček, je moj bil čisto navdušen ko sem mu ga pokazala. user posted image moški...

dudi, lenobi user posted image

k.tja
, po moje ni nič narobe...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
7.11.2009 19:24:25   
Dudica1
ktja user posted image ...heheh...sem glih videla tvoj avatar na zadnjih objavah pa sem napisala.Samo tko je bilo prejšnja leta...letos me pa muči venček iz orehov(polovičke lupine)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
7.11.2009 19:25:30   
Dudica1
majana res se mi danes ne da,bom spila zdej en bandidosuser posted image

ktja pomoje tud to ni nič narobe.Ka si mislila s tem da so ti pozabili povedati??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
7.11.2009 19:27:41   
Anonimen
no, pa še eno iz bazena

user posted image

zdej grem pa res najstarejšega mulca spat dat, ki je danes btw opica in se pogovarja v jeziku tarzanauser posted image user posted image ..

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4823
7.11.2009 19:30:16   
ledenka
lina, se vidi, da uživa user posted image moram nabavit tale stolček, ker sem lena, kar se kopanja tiče user posted image

dudi, na zdravje! mam tud jaz pir v hladilniku... mislim, da Schlossgold. brez alko user posted image bi ga lahko odprla.

joj, tale naš novi tajming mi narobe hodi... danes je spal od 17h do 19h, me zanima, kdaj bomo šli spat. jaz pa sem čist neki deprasta in bi rada čim prej imela mir. pa valjar rabim, moram decu ene gluposti iz glave zbit. user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
7.11.2009 19:32:03   
ledenka

mene pa malček skrbi... Urban že drugi dan "moli" ven jezik... je kot ena kača. sicer ne ves čas,... a je možno, da to dela zaradi zobkov? ker ostalo obnašanje mi je dokaj normalno... me skrbi, da bi se kam udaril z glavo pa so mi "pozabili" povedati...user posted image

naš to tudi dela, po moje ga srbi zaradi zobkov. ko mu namažem dlesni, neka. poskušam pa čim manj mazat.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.