Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 11:00:26
|
|
|
|
majana79
|
Aja, že 2 dni mu poskušam dat riževo kašico in danes niti ust ni hotel odpret.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 11:04:30
|
|
|
|
Dudica1
|
očitno mu ni všeč...lahko tud še ni pripravljen na GH
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 11:13:16
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 očitno mu ni všeč...lahko tud še ni pripravljen na GH Po moje tut še ne... Ker naju nič posebej ne opazuje, kadar jeva. Bo pač mami krava mlekarica še neki časa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 11:19:43
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 očitno mu ni všeč...lahko tud še ni pripravljen na GH Po moje tut še ne... Ker naju nič posebej ne opazuje, kadar jeva. Bo pač mami krava mlekarica še neki časa Pa sej prav,HB da lahko! Bo že ko bo rabil...al pa mu daj kakšno sadje za probat al pa frutek je itak zakon
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 11:22:41
|
|
|
|
Anonimen
|
majana, jaz sem začela tako, da sem mu dala "za polizat" kakšno breskev, jabolko, banano... ni takoj jedel ampak je prej samo lizal in cuzal... toliko, da je spoznal, da so še drugi okusi... pa najprej je od frutka dobil jabolko kamilico, ki se mi zdi najbolj blag od vseh... za GH imaš še ves mesec časa...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 11:33:15
|
|
|
|
majana79
|
dudi, k.tja, pa se tako ne bo 'razvadil' in mi potem zelenjave ne bo maral? vsak namreč drugače pravi...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 11:36:17
|
|
|
|
Anonimen
|
potem mu daj pa kuhan korenček za lizat eni imajo rajši zelenjavo, drugi sadje... mislim, da tukaj ni razvajenost ampak ješčost. lahko da ti bo na začetku jedel zelenjavo, potem pa ugotovil, da obstaja tudi sadje in bo hotel samo še sadje...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 11:38:53
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, smo bili že okoli sedmih pokonci, pa sva prej še za dve urce zalegnila, HB. Sem že itak napol zombi. Jst ne vem, a je ta otrok res tko lačen al mu prebava tko na polno dela, da je tut ponoči na tri do 4 ure lačen. Bolj, ko uvajamo gosto hrano in krepimo obroke, slabše je, se mi zdi. Vsekakor pa ne gre na bolje. Zdej se pa krompirček že kuha, bomo videli, kako bo šlo. S polento, brokolijem in bučkami ni bilo nekih težav. Se je pa ponoči tako posral in nalulal, da je čez prišlo, plenica je mela pa zihr več ko pol kile. Še dobro, da imam pod rjuho zaščito Kakšne žitne kosmiče dajete malim pa kje jih kupite? Bi mogoče s tem probali, če ga bo kaj bolj nasitilo...moram pol nujno v milerja po plenice pa še par stvari, pa bi še to kupila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 11:39:24
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja potem mu daj pa kuhan korenček za lizat eni imajo rajši zelenjavo, drugi sadje... mislim, da tukaj ni razvajenost ampak ješčost. lahko da ti bo na začetku jedel zelenjavo, potem pa ugotovil, da obstaja tudi sadje in bo hotel samo še sadje... Ja, to bomo probali jutri Sej maš prav, samo če bo po nama, jojmene, bo sladkosned...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 11:41:26
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja potem mu daj pa kuhan korenček za lizat eni imajo rajši zelenjavo, drugi sadje... mislim, da tukaj ni razvajenost ampak ješčost. lahko da ti bo na začetku jedel zelenjavo, potem pa ugotovil, da obstaja tudi sadje in bo hotel samo še sadje... jaz tud tko mislim naj je kar hoče...če ene stvari pač noče pa naj jo ne je ane...bo pa kasneje ko bo razumel da mora "če hoče bit velik"
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 11:46:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Papua, jaz kašice kupujem v DM in Muellerju. tiste, na katerih piše, da so od 4. meseca dalje. po možnosti takšno, ki nima dodanega sadja, ker se pri nas to ne obnese... rajši je, če ima npr. riževo kašico posebej zraven pa sadno kašico in mu tudi na žličko dam pol pol...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 11:50:24
|
|
|
|
ledenka
|
čestitke Maksu, Luki in Klari Glorii in zoja09, vse najboljše! nam se je naš tajming očitno porušil... zdaj spi nekje ob 11h za eno uro, pa potem ob 18h. zaspi ob 21h, ampak vsaj spi do 9h zjutraj slaba stran je, da zdaj nekaj časa očitno ne bom šla ven zvečer... prej sem lahko, ko sem ga dala spat ob 19.30. bo že christiana ne vem, kaj ti naj rečem... držim pesti, da bo bolje!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 11:51:57
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja potem mu daj pa kuhan korenček za lizat eni imajo rajši zelenjavo, drugi sadje... mislim, da tukaj ni razvajenost ampak ješčost. lahko da ti bo na začetku jedel zelenjavo, potem pa ugotovil, da obstaja tudi sadje in bo hotel samo še sadje... Ja, to bomo probali jutri Sej maš prav, samo če bo po nama, jojmene, bo sladkosned... moj tudi ne mara riževih kašic je pa včeraj ugotovil, da so plasmon piškoti doooobriiiii in pojedel celega. bo to zdaj dobil za večerjo.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 11:56:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ledenka pa še z jabolkom mu zmešaj... noro dobro (še meni je poslastica!)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 12:04:14
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ledenka pa še z jabolkom mu zmešaj... noro dobro (še meni je poslastica!) smo danes probali jabolko. rezultat - mami je vse pojedla mu ni bilo všeč, bom jutri spet probala.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 12:22:34
|
|
|
|
lake
|
Mi smo mal boljš , da hitr na en les potrkam. Je spala 3 ure, in se je zbudila, brez da bi ji mogla tako nos spucat.. Da ne govorim o tem da je blo men zjutri slabo, da tud živet nisem mogla. Men stres ful hitr na želosdec udar, al ne vem kaj. Pol sm pa zakomirala za eno uro, in zdej je očitno vredu. Je moj tačas Tajo mal pazu. Zdej pride pa tašča, pa v Mullerja bo šla namest mene, ker mi bo vode zmanjkal. Majana Jst sm tud ful sladka, pa sm dala Taji sladoled za polizat, pa čokolado, pa se je prv skremžla zraven, tko da očitno ni po naju, ker zelenjave pa noben ne mara tko kot ona
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 12:22:58
|
|
|
|
mani2
|
Vedno ko imam kakšno vprašanje se oglasim tle gor. Pa, sej drugače nimam časa nič kaj pisat. Trenutno imam oba otroka doma, ker mi je sine začel nekaj fejst kašljat. Naša mala pikica Maria se je odločila da je bolše jest na žlico in mi na flašo komaj kaj poje. Zdaj pa me zanima koliko mleka bi mi mogla piti po flaši. Sem nekje brala da otroci od 6-12 meseca zaužiti od 500 do 800 ml mleka dnevno. A to pomeni da da more spiti po steklenički ali se tu zraven šteje tudi vse kašice ki jih delam na osnovi mleka. Patronažno sem klicala že kones sebtembra in je rekla da pride pa jo do danes še ni bilo. In zato ne vem koga naj še vprašam ker mi res ni nič jasno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 12:27:49
|
|
|
|
Dudica1
|
mani če ti mleka ne pije več oz noče ji pa dajaj HG če jo je...seveda mešano z mlekom čim več... Res težko ne vem kaj bi naredila v tem primeru...kaj pa druga flaška-cucelj ali pa že lonček z unim ustnikom...probaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 12:28:32
|
|
|
|
Dudica1
|
lake da sta boljše obe...mal počivaj pa svojega zaposli pa bo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 12:28:37
|
|
|
|
Anonimen
|
christiana - nočem bit pametna in niti točno ne poznam tvoje diagnoze, ampak po tem kar si napisala, mislim da Klara Gloria joka ker je zaspana. Glede hrane, se mi ne zdi da poje tako malo, glede na to, da je pač bolj majhna. Naš je velikan, pa komaj zares komaj poje obrok 100ml. Zdajle je recimo 70ml. Pa nismo niti na GH. Naš je vedno zoprn, kadar je zaspan, tenutno pa doživaljamo tudi neko fazo trmarjenja, ko noče ne ležat, ne sedet, ne v naročju, ništa.... . ampak vem, sej bo minilo. tako da, jest bi na tvojem mestu probala čim več spanja, ker saj veš kako pravijo: boljš spanc kot žganc. držim pesti, da boste čimlažje tole vse skupaj skoz dali.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 12:52:05
|
|
|
|
eelyy
|
Midva s T. sva spnčkala do pol 11h,ker se je zbujal na vsake 2-3 ure,potem je kolegica prišla na obisk in sva klepetale. Sem zjutraj,nemesto flaške dala plazma piškote s kašico in z vodo in je po žlički pojedel in malo novalaca 1 sem dala eno žličko 2 za uvajanje . Pol grem kosilo delat. cveka ali bo pri vas letos božičnica(pri nas še nismo seznanjeni,ampak bi blo dobro,da bi bilo) christiana:lej meni se kar srce tega res ko to berem,nevem kaj naj ti rečem vem,da je res zelo hudo in da si že čisto izmučena. Glej jst bi na tvojem mestu resno vprašala zdravnike in čim prej...če je karkoli narobe da veš,da ti povejo! Drgač bi blo fajn da bi se res pozanimal,za zdravnike kje v tujini(a ni tle gor ena,k je živela v nekje v tujini) siguren bi ti pomagala....?? tako ali drugače je sigurno problem v denarju(pa verjetno bi tud vsaka kle gor zbrala kej dnarja in pomagala,ker jst sem takoj zatako zadevo. Se spomnim sem gledala uno odajo na poptv the doctors med nosečnostjo dej poglej mal na internet,ker so se mi zdeli prepričjivi pa tko dobri zdravniki! Drgač pa glede na Glorijino težo pa vse se jst spomnim,da je men Tian pojedel tam okoli 70ml res!Pa pomoje se ti nemorš ozirat nato,ker je mala stara že pol leta,res nočem kej preveč komplicerat...... mogoče je nenaspana,ampak pri meni T. zaspi takoj tud v rokah če je tok zaspan če se joka,drgač pa ga dam na svoj vzglavnik in ga guncam..takrat bo sigurno zaspal...nevem probaj!!!! A so teb že v nosečnosti na nuhalni svetlini omenil,da bo z malčico,karkoli narobe? ali so potem ugotovili....držim pesti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 12:59:59
|
|
|
|
Dudica1
|
eelyy lepo da sta spala tako dolgo...no malo manj lepo da se je pa zbujal na tok časa... Jaz sm pospravla dnevno in kopalnico zdaj ko oba lepo spita
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?