|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
6.11.2009 8:55:52   
charlyka
Dobro jutro user posted image

danes sem tudi jaz bolj zgodaj vstala user posted image , ker sem morala hitro k wc školjki user posted image

pa je že boljše

ja, petek je, naj vam hitro mine, tistim, ki ste v službi user posted image

lp

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
6.11.2009 9:00:10   
adria12345
jutro punce,

Zdej pa res ne vem kaj naj naredimuser posted image . Verjetnost DS je bil na pregledu NS izračunan 1:2900. Ko sem G vprašala, če mi priporoča še hormonski test mi je rekel, da on ne vidi potrebe edino, če sama želiva.

Vidim, da je kar nekaj punc odšlo na ta test pa me zanima kakšno ste ve imele tveganje in ali ste se same odločile za dodaten test ali vam ga je predlagala G.

hvala in lep dan kljub dežku...

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
6.11.2009 9:06:36   
m_o_i
sva vceraj z mojim govorila o NS (itak mu raportiram vse, kar preberem tu goruser posted image  in tut ve, kak se razburjam zarad tolkih kao povecanih tveganjih, ugotovljenih pri majcicah) in je reku, da ko bova sla na NS naslednji petek, bo kr ustrelu, da jim da se tistih 40 ojrov (al kolko pac stane nadaljnje testiranje) kr takoj, sam da naj ne govorijo o kaki nevarnosti, ce to ni res in je samo marketinska poteza...
ja, sej sposobn je to narestuser posted image

(odgovor članu adria12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
6.11.2009 10:00:08   
markicaa
dobro jutro punce! wiiii petk je user posted image user posted image user posted image končno, in moj user posted image po enem tednu pride domov..
v ponedeljek gremo pa na NS, me je kr malo strah, mal zmedena kako bo user posted image , ampak nič, pozitivno razmišljanje velja user posted image

ful lep petek vsem user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
6.11.2009 10:06:36   
vrtnica21
Hej bodoče mamice,

oprostite, da takole vdiram v vašo debato. Na FB smo se začele zbirati mamice malčkov generacije 2007-2010. Čakamo tudi prvega dojenčka v letu 2010. Če vas zanima, se nam pridružite. Več nas bo, bolj veselo bo.

Mamice 2008 KLIK

Bodoče Mamice 2010 KLIK

LP,
Vrtnica

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
6.11.2009 10:45:20   
frcefela
Živjo punce,

joj, mene je pa včeraj skoraj pobralo od groze. Grem na wc, pogledam dnevni vložek in vse KRVAVO user posted image V glavi sem si že naredila scenarij, kako sem splavila in kako bom morala zdaj vsem povedati, da nisem več noseča. Pa potem le bolje pogledam in vidim, da se mi je očitno vrasla dlaka, ki je povzročila nastanek bulice .. no in ta bulica je počila in iz nje kri. Ne morete si misliti kako odleglo mi je.

Danes pa spet rumen izcedek. user posted image Prav na živce migrejo ti rumeni- svetlo rjavi izcedki, sploh ne štekam user posted image Komaj čakam ponedeljek, da mi pove, da je vse ok. Upam, da je vse ok. Mora biti user posted image

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
6.11.2009 10:50:03   
nusi
Joj frcafela user posted image .
upam, da tudi rumeni izcedki minejo brez zapletov.

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
6.11.2009 11:34:05   
bubolin
Pozdravljene punce.

Ohh kakšen zaspan in deževen dan je danes spet - bljaaak.

Frcefela - upam da bo vse ok. Mahh seveda da bo. Noo pa še ena user posted image za srečo (za vsak slučaj).

Vsem, ki imate v kratkem preglede in NS pa želim da bodo tile dnevi čimprej minili in da vse spet vidimo svoje male pikice in da bo z njimi vse ok. Jaz imam NS v torek in že odštevam dneve.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
6.11.2009 11:34:38   
Sky3
Živjo! Evo, pridružuje se vam še ena majčica 2010! user posted image

Vsem lep nosečniški pozdravček! user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
6.11.2009 11:47:52   
bubolin
user posted image user posted image user posted image bravoo bravoo user posted image user posted image user posted image

Še prihajajo nove majčice.

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
6.11.2009 11:49:58   
Sky3
bubolin kako dodam podatke o prihajajoči žabici (tabelco, ki se tudi pri tebi prikaže ob imenu)? imam že kodo, pa ne vem, kam jo naj nalepim user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
6.11.2009 12:00:00   
bubolin
Moraš iti pod moja ringaraja, nastavitve, dodaten opis - sem prilimaš kodo.user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
6.11.2009 12:01:09   
Tiaraaa
ojla punce

upam da vas ni današnji dan čist uspaval :) meni se kr malo zehauser posted image
sledim vam že nekaj časa in veliko vaših zgodb in prigod mi je pomagalo da sem se pomirila in ugotovila da ni noben bau bau.
6]Hvala majčice[/color] user posted image

držim pestke za vse ki vas čakajo še dodatni kromosomski testi...ostanite pozitivne...men skos pravjo "vse je glav"

NS sem že dala skozi in je vse ok....naslednji pregled imam 26.11. in pa morfologijo 18.12. hodim pa v ZD Domžale in sem zelo zadovoljna user posted image

drugače sem pa iz okolice Ljubljane in sem stara 25 let (še dober mesec)

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
6.11.2009 12:04:48   
m_o_i
me je bubolin prehitela z navodili za vstavljanje kodeuser posted image
glej glej, pred dvema tednoma sem napisala "se mal, pa nas bo 60", zdej je pa treba napisat,da se mal, pa nas bo 70 user posted image user posted image

bomo naredle pravi baby boomuser posted image

(odgovor članu Tiaraaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
6.11.2009 12:07:31   
Sky3
haha pa mam tut jst tabelco! user posted image

hvala za navodila!

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
6.11.2009 12:09:04   
MiniMiska
Dober dan.
Danes sem pa pozna, sem bila že v LJ, na genetskem posvetu pred biopsijo, pa pri svoji zdravnici, ki mi je podaljšala bolniško. Itak imam drug teden poseg in bi bila v vsakem primeru v staležu.
Čestitke mubi za pregled, držim pesti za Tejo, ki ga ima danes.
Dobrodošlica novim majčicam.
Lep petek!

(odgovor članu Tiaraaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
6.11.2009 12:10:53   
m_o_i
user posted image user posted image za drug teden

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
6.11.2009 12:59:21   
fiška33
Pozdravljene stare in nove user posted image
Komaj čakam, da vse zveste, da bojo bejbiji zdravi in da začnemo z novimi aktualnimi temami user posted image . Do takrat pa seveda držim pesti! user posted image . Sem kar vesela, da sem bolj v začetku maja in je NS že za mano in seveda, da bom tudi prej rodila, medtem, ko se boste ve še matrale z ogromnimi trebuhi user posted image
Jaz se danes nisem mogla več držat nazaj user posted image . Privoščila sem si prvi kompletek, v zeleni barvi. Obesla sem ga na vrata bodoče otroške sobice in se vsakič čisto stopim ko grem mimo user posted image . Prav tako sem bolj pozorna na morebitna premikanja v trebuščku. Danes sem namreč 14t0d in bi že lahko začela kaj čutit. user posted image .
Ste se pridružile skupini na FB? Vidim, da nas je kar nekaj majčic pravkar pridruženih. Same take luštne blondinke ste user posted image . No, jst sem rdečelaska user posted image .

LP

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
6.11.2009 13:30:08   
Tiaraaa
tudi jaz sem se včlanla v FB skupino majčic :)

fiška33 imava na isti dan PDP user posted image

uživajte user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
6.11.2009 13:32:19   
Sky3
hehe si še dolgo zdržala... moj dragi je dobil luštkano (hudo premalo) trenerko že za r.d. začetek oktobra user posted image

joj, jst mam tut NS naslednjo sredo... komej čakam, da vidim kolko je moja prihajajoča žabica že zrasla! pa bodoči ati gre tut zraven, tko da tudi on že odšteva dni! hehe oba čist neučakana user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
   [Brisano sporočilo]
6.11.2009 15:13:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sky3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2071
6.11.2009 17:51:11   
bribiki
Uh, sama praznovanja ta vikenduser posted image mi tud praznujemo tetin rojstni dan jutri...juhuuuu, tortaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image
Držim pesti za vse, ki imate naslednji teden pregled.user posted image Meni se tko vleče, do 27.11. je še dolga.user posted image

Aja, par sem vas dodala na FB.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
6.11.2009 18:08:17   
MiniMiska
Živjo!
Meni je pa moj user posted image  danes prinesel Teekanne čaj za nosečnice user posted image  zelo dober čaj, a kar sladek (sladko mi v teh dneh ne paše).
Jaz se vam bom na FB pridružila po vseh dobljenih izvidih, ko bom vsem z največjim veseljem povedala, da sem srečka user posted image . Zaenkrat bom še tiho.
Želim vam lep večer! Pa lepa praznovanja, zivepo tvoji Pii vse najboljše!

(odgovor članu bribiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
6.11.2009 18:34:21   
Teja K
Ojla user posted image 1

Samo da vam ponosno povem, da sem končno videla mojo pikico. velika je 47mm, premer glavice ima 18 mm. Mam slikico kjer mi je pomahala. Srček bije, vse je tako kot mora bit. PDP ostaja enak 25. 5. Naslednji pregled je 27. 11., na NS pa ne bom šla ...

Lep vikenduser posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
6.11.2009 19:19:14   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: adria12345

jutro punce,

Zdej pa res ne vem kaj naj naredimuser posted image . Verjetnost DS je bil na pregledu NS izračunan 1:2900. Ko sem G vprašala, če mi priporoča še hormonski test mi je rekel, da on ne vidi potrebe edino, če sama želiva.

Vidim, da je kar nekaj punc odšlo na ta test pa me zanima kakšno ste ve imele tveganje in ali ste se same odločile za dodaten test ali vam ga je predlagala G.

hvala in lep dan kljub dežku...

Moji rezultati : za tveganje 1:700, rezultati meritev nekje 1:3300 (nekaj takega), pa mi je rekla G, da se bom že sama odločila user posted image , pol sem šla pa v ordinacijo plačat, pa sem rekla, da sem se odločila še za DHT. Sestra je bila ful prijazna in mi je rekla, da imam drugače dober rezultat,... pol smo se pa še malo pogovarjale o tem kako ljudje enostavno nimajo denarja za take preglede in tako naprej.
V 1. nosečnosti se niti ne spomnim dreziltatov, mi je pa druga G rekla, da DHT ni potreben.

Če se v dvomih, pojdi še na DHT, da ti bo potem lažje... user posted image

(odgovor članu adria12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.