tina50
|
Dans imam pa spet čas in energijo, da vam pišem Lan spi, mož je šel pa na bowling s službo me je pa mož danes ful razveseslil z novim kavnim avtomato, ki je ful fajni, z njim lahko delam vse možne kavice, pa spenjeno mleko, pa čaj..... lahko bi priušle k meni na kavo, da bi se videle sedaj ko je takšno s tej gripi,...sam jaz resno mislim! sICER VEM, DA SEM VAM MAL ODROČNA, sam vseeno. Drugač smo vredu, sam Lan ga mal sračka ponoči. ne vem a ga zobi matrajo, al kaj je. Da bi imel nekaj ful napeto nima. Sam sej mož vstaja sedaj, ko sem noseča, sam zbudim se pa vseeno. pa sej sem se zadnje dni jaz skoz nekaj zbujala, tud če ni bil Lan. Ma ko berem kaj vse počnejo vaši malčki (tiste , ki imaste dva), pa ne vem, če bom imela še kdaj tretjega. Bog ve kaj bo že, ko bosta dva. No, pa saj marsikaj moraš skoraj pričakovati, da mira ne bo, a ne? Drugač, pa vsem želim mirne živce, da boste čimbolj to prenašale. Mene, pa še to čaka. Lona76 a ti si tud bila že prej za Tajo na pregledu? Ti je G že kaj videla, al kaj? Drugač je pa dr. Vesel ful prijazen dr. Kako kaj gre logistika? IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Pa še eno hibo ima. začnemo jest in potem si hoče z mano zamenjat žlico/vilico in tečnari toliko časa dokler to ne naredim, potem je pa OK in je naprej? kaj se njemu po glavi mota, da mi je vedet Pri nam je isto. Kar menjal bi si pribor, al od mene al pa od atija. pol ga spet hoče nazaj,....itd,... Ursi2 soper za prespane noči, držim pesti da bodo še naprej vse takšne. Pa upam, da je Luka že zdrav Pa verjetno sem spregledala, a tvoj ni več v Gorenju? Pa verjetno res ne, če praviš, da je pr vam zaposlen. Super, saj Gorenje je,.... da Jure lepo raste,...se bomo mogle dobit enkrat, da vidmo kako nam trebuščki rastejo NČK upam, da je Anja že boljše, za vsak slučaj, pa ji pošiljam Sam velika je pa tvoja punca. jaz, ko Lana postavim k metru (končno ga je namotiral ), je velik tam 83-84cm. Pa mi vsi govorijo kako je velik, pa vidim, da po merah marčevcev ni zelo velik (sploh Tit). Sam Anja, ko je pa še bolj suhcana, pa mora izgledat ful velika. Lan ima pribljižno 13-13,5 kg. Ter za Anjino govorjenje. IZVIRNO SPOROČILO: san oooo, blagooor, mi mamo pa dež dejte nam ga poslat še v lj Zdej ga pa tud pr nam ni več. Bom dala potem slikice gor kako je Lan užival, da ga boš lahko vsaj videla, kako je bilo letos prvič. mumu upam, da je ušesek že boljši, pa res je pridna, če ni tečka, ker ušeski ras bolijo ooooŠpela100, Maksu pošiljam en koš , da ne bo več bolan. BellaLuna pozdravljena, le oglasi se še kaj. Jaz kuham vsak dan sproti, ampak pri meni je drugače, ker sem doma. No, si pa čez vikend privoščim. ob sobotah pri njegovih, v nedeljo pa pr mojih jemo. Če pa vem, da me ne bo, pa naredim prejšni dan kaj takšnega, da lahko pogrejemo, kakšen golaž,...drugač pa vidim, da ima Ursi2 polno idej, dobra si. Saj jaz tud nimam idej, če pa mojga vprašam kaj bi mu je pa vseeno, danes smo jedli jabolčni zavitek in gobovo juho, včeraj pa žlikrofe(verjetno večina ne ve kaj je to) in solato. no, žlinkrofe sva delali z mamo skupaj in jih vedno naredim več, da si jih dam v skrinjo in potem sam vn vzamem, dam kuhat, naredim solato in je kosilo na 1,2,3, narejeno. Se men tud ne da cele dneve v kuhinji stat. otroke IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Tina50, čestitke za UZ. Kako pa veš,d a bo 90% fantek? A si šla h šlogarci? , ne, ne. Za šlogarce mi pa ni. bi šla enkrat sam se bojim ko sem bila prejšnjič pr G, ni bilo mojga G in mi je ena druga G rekla, da je fantek, sam da kao ni sigurna, naj mi moj G potrdi. Sam pol je še pa gledala naprej, pa je rekla, da je fantek, ampak jaz pa res hočem potrdilo od mojega G, ker vem, da je res dober v tem. In kako je bil let nazaj? Upam, da bolje kot tja! mumu za 2,5 cm, naj lepo raste še naprej san za NS. Glede spola se pa na ns, zelo velikokrat zmotijo. no, če bo pa fantiček boste pa že nekako z imenom IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 -baje da je dobro tudi pire krompir in pa jabolčna čežana (moja mamca to kuha pa meni ne potegne) men je to tud ful dobro, pa kakšna pečena kura zraven. pa ful hitro so narejeni in tud ful dobri puranji/piščančji zrezki v sirovi omaki in krompirjevi svaljki. jaz si tud krompirjeve svaljke/njoke naredim za večkrat, pa jih pol sam vzamem vn in skuham. Dinki Tit-u za pitje iz kozarčka in sezuvanje copatkov. Lan tud že en čas pije sam iz kozarčka. ja, ja nas včasih kar presenetijo. Drugač jih pa veliko reče, da so v vrtco zelo pridni, doma si dajo pa duška. nekje si morjo aleži Saro, da se je lepo vključila v vrtec. Mit ud nosimo oblačila št. 80/86. san, Azzurra a delata te juhe kremne? Aleži za tvoje uho, da se čimprej pozdravi! Lona76 ja uboga Taja, upam, da buška kmalu zgine terida da je Erika lepo sprejela novo stanovanje in novo sobico! Dinki, Lona76 super vozički, nisem še videla kaj takšnega, ampak prav super izgledajo Ati-ji: Lan je tud ful navezan na atija in tudi on velja za vse, kar je treba naredit, še sreča. Zjutraj če slučajno dlje spi in že gre od doma, ga išče in se dere ati, ati,... sam ko mo razližim, da je šel ati že papa v službo je vse ok. Voziček: pri nam je še kr aktualen, sploh ko greva 2km do mojih na sprehod. Si še en čas ne morem predstavljat brez njega. Doma pa tako laufa okrog in okrog. Sam na kakšen dolg sprehod še pa tud nismo šli. Bomo mogli mal začet trenirat . IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra Citrusi in kisle stvari: pri nas gre zadeva kar v promet...za kis od solate se pa naravnost stepeta tud pri nam ni problema s kislimi stvarmi,...kumare, pa tudi kis od solate si z Lanom deliva no, zdej pa mislim, da me imaste dovolj,... lep vikend
|