TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ v ponedeljek zjutraj spet k p lovit vodo Mi smo jo vsake 14 dni lovil do 4m in imeli ab za preventivo...po katetru pa ne vec,,,sam kontr.mamo spet decembra pa vsake tok casa jo bomo mel do ne vem kirga leta...tko da ne se sekirat sam da bo vse ok mai je bil na ab 2 let zaradi preventive ( podvojena ledvična votlina), pri 1,5 let bil operiran v lj, zdaj hb vse Tamika, a lahko razložiš bolj podrobno, prosim. Zakaj so mu pa dali preventivno AB in zakaj so ga operirali? Vid ima tudi podvojen votli sistem ledvice, pa so rekli, da se naj zaenkrat ne sekiram, naj se raje posvetim antirefluksnim ukrepom, češ da je to zdaj bolj pomembno... Edino če bo dobil kdaj vročino, mu moramo obvezno preverit urin v nosečnosti, na UZ pri morfologiji G odkrije nepravilnost desne ledvičke... jaz čisto paf... po porodu naredijo UZ, ki pokaže podvojen votli sistem, dobi AB... po odpustu sva bila napotena v nefrološko ambulanto v ms, vstavljanje katerta in vsake toliko časa kontrola urina, v mb scintigrafija in zdravnica je stopila v kontakt z dr. tršinarjem ,ki se odloči za op. ledvice, kjer odvzame odvečni del ledvice in sečevoda... v glavnem zdaj je na kratko in preprosto ... upam, da sem kaj pomagala, drugače pa kar vprašaj
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|